Ventura

- P&O Cruises
Ventura er et af de største krydstogtskibe i P&O Cruises flåde.

Se alle krydstogter med Ventura her

På Ventura findes et stort udvalg af faciliteter fra barer, restauranter, sports arena, spa og teater. Desuden findes der en række spændende funktioner, som udelukkende er for kvinder. 

Der findes 12 restauranter, som forhåbentlig kan friste dig, herunder en tapasbar og restaurant, en fantastisk asiatisk restaurant og et udvalg af Club Dining - det samme bord på samme tid hver aften eller Freedom Dining - ingen fast siddeplads eller faste spisetider. Der finde også en 24-timers buffet restaurant – så du behøver aldrig gå sulten i seng.

Ventura er et meget underholdende krydstogtskib. Et teater med fuld produktion af shows og fungerer samtidig som biograf. Desuden findes 2 sale til kabaret, komedie og dans. Metropolis, er en fantastisk bar med en panoramisk videovæg med en ny og kendt byskyline hver aften.

Mange fantastiske sportsfaciliteter, et veludstyret fitnesscenter og spa, en stor sportsarena og 4 pools (den ene med et skydetag). 

Faktisk er et Ventura krydstogt meget familievenlig: Fantastiske børneklubber og en legeplads for børn under 2 år, hvor kendte TV børnefigurer underholder.

Fakta:

  • Søsat april 2008
  • 115000 brutto tonnage
  • 3078 passagerer
  • 1226 besætningsmedlemmer
  • 1550 kahytter - 60% med balkon
  • Dame Helen Mirren døbte skibet og blev dermed skibets Gudmoder
Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.