Oceana

- P&O Cruises
Det mellemstore skib, Oceana, er udstyret med brede dæk, hvor der er ikke mindre end fire pools og seks bølgepools, hvor du kan slappe af hver dag.

Der er også et sportsområde samt fitnessrum og spa. Derudover findes der en golfsimulator ombord, så du kan vedligeholde dit spil. Der er en meget åben ag afslappet atmosfære, som særlgit appellerer til familier. 

I midten af Oceana er der et imponerende atrium. Der er butikker, barer og lounges, som alle er tilpasset atmosfæren og designet til at være en del af skibet. 

De mange barer er et kapitel for sig. For eksempel er Magnums en livlig champagnebar, mens Yacht and Compass er en traditionel engelsk pub. Der er også en natklub på skibet. 

Ombord på Oceana er der en række restauranter at vælge imellem. Der er to hovedrestauranter, både en med og en uden faste middagstidspunkter, samt et antal specialiserede restauranter.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.