Arcadia

- P&O Cruises

Arcadia tilbyder en afslappet stemning i stilfulde omgivelser med mere end blot en antydning af luksus.

Se alle krydstogter med Arcadia her

Arcadia er fra år 2005 og har en kapacitet på op til 2.016 gæster og en besætning på 880. Arcadia er kendetegnet af ydre glaselevatorer og en større kunstsamling - mere end 3.000 kunstværker skaber en sofistikeret atmosfære på skibet.

Tag en tur op til Sky Deck hvor du kan nyde en fantastisk udsigt fra The Orchid Bar og Orchid Restaurant, et udsøgt spisested der tilbyder uovertrufne asiatiske fusionsretter; en sand fryd for sanserne. Faktisk vil gourmetelskere være i deres rette element på dette skib, for vores Arcadia krydstogtskib har også en Marco Pierre White's Ocean Grill restaurant.

Arcadia har mange caféer og hyggekroge, hvor man kan slappe af en time eller to; Caffè Vivo, The Piano Bar og The Rising Sun pub blot at nævne nogle få. Der er også masser af måder at holde sig aktiv på, men det ultimative velbehag får du med et besøg i Arcadia's vidunderlige spa, som omfatter en stor swimmingpool med hydroterapi og varme bade med duftende aromatiske brusere. Om aftenen, vil du opleve fortryllende shows i Palladium Theater, en livlig casino, Electra natklub og The Globe, der tilbyder alt fra komedie til levende musik.

OBS: Skibet er eksklusivt kun for voksne. Børn under 18 år kan ikke sejle med.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.