Norwegian Spirit

- Norwegian Cruise Line

Hvert et hjørne og hver en udsigt er blevet gentænkt og redesignet ombord på Norwegian Spirit. Kort sagt tages gæsteoplevelsen til næste niveau

Se alle krydstogter med Norwegian Spirit her

Det er den mest omfattende skibsrenovering, som rederiet Norwegian nogensinde har foretaget – alt sammen for at højne oplevelsen til søs. Og fra april 2020 sejler Norwegian Spirit i et af verdens smukkeste farvande, nemlig blandt de græske øer. Skibet har nu flere kahytter, spændende fællesområder og et udvidet Mandara Spa. Kort sagt, gæsteoplevelsen tages til næste niveau.

Ombord på Norwegian Spirit rejser man med stil. Hun har plads til 2000 gæster og 959 besætningsmedlemmer.

Der er masser af aktiviteter indendørs såvel som udendørs: Swimmingpool og for børnene Buccaneer’s Wet & Wild børnepool, 4 udendørs boblebad, to Aquaswim vanddrivende løbebånd. Hvad med et spil golf på dæk 13 eller lidt basketball samme sted?

Og det er bare begyndelsen – du kan også nyde de 17 spisemuligheder, 10 barer og lounger, Maharajah casino og det romerske Spa & Fitness Center. 

Prisvindende Freestyle Cruising, som giver mange muligheder for valg af restauranter, barer og lounges, aktiviteter og underholdning – alt sammen er med til at give dig den frihed du har brug for på din ferie. Freestyle Cruising betyder at der er en høj grad at frihed til selv at vælge hvad man vil og hvornår. For eksempel er der ikke faste borde, og heller ikke faste middagstidspunkter. Istedet er der frit valg blandt skibets 10 restauranter hver aften. Der er også roomservice døgnet rundt.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.