MSC Seaside

- MSC Cruises

Oplev skibet som følger solen. Fra december 2017 vil MSC Seaside tage gæsterne et skridt nærmere fremtidens krydstogter.

I december 2017 kunne det elegante krydstogtskib MSC Seaside byde gæster velkommen ombord for første gang. Med det innovative skibsdesign vil MSC Seaside være i harmoni med havet og vil føles lysere og mere komfortabelt. Dette ultramoderne skib er designet til sejladser i varmt vejr og tager gæsterne tættere på Det Caribiske Hav end nogensinde før. På skibets unikke promenadedæk kan man nyde udsigten over det store ocean fra restauranter, butikker, pools og soldæk. Panoramaelevatorer og et to-dæks atrium på toppen af skibet vil give gæsterne den ultimative krydstogtsoplevelse. I Middelhavet vil skibet tage gæster med til fantastiske oplevelser fra en af sine tre hjemmehavne her: Genua, Marseille og Barcelona.  

Som noget unikt for MSC skibene byder MSC Seaside på en fuldstørrelses bowlingbane og et af de største og mest interaktive vandland til havs. Med 5 vandrutsjebaner og LEGO legeområde skabes store fornøjelser for gæster i alle aldre. En helt unik detalje på MSC Seaview er det 360 graders promenadedæk, hvor kun et rækværk i glas adskiller gæsterne fra havet. Promenadedækket løber rundt om hele skibet med hyggelige barer, restauranter og flotte butikker, hvorfra gæster fredeligt kan spejde ud i horisonten.

Servicen er høj, og ligesom på alle andre MSC krydstogtskibe tilbyder MSC Seaview et væld af underholdningsmuligheder både i dag- og aftentimerne, et stort udvalg af restauranter samt fitness center og afslappende spa-område.  

De moderne kahytter ombord på Seaside gør det muligt at nyde ferien med familie og venner i de store kahytter med plads til ti personer.

MSC Seaview har med sin længde på 323 meter og 154.000 brutto tons kapacitet til 5.429 gæster.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Helle, Anna, Henrik, Louise, Heidi

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.