MSC Meraviglia

- MSC Cruises

MSC Meraviglia har en avanceret teknologi med fokus på sikkerhed og miljø, sofistikeret design og fremragende komfort.


Se alle krydstogter med MSC Meraviglia her

MSC Meraviglia er MSC Cruises' nye flagskib i Meraviglia klassen og havde sin jomfrurejse i juni måned 2017.

Meraviglia (undren på dansk) - beskriver den følelse, der opstår, når vi ser noget nyt, der nærmer sig grænsen for, hvad vi troede muligt. MSC Meraviglia er en skøn kombination af avanceret teknologi, sofistikeret design og fremragende komfort.

MSC Yacht Club områder og underholdningsområderne er udvidet i antal og størrelse på det nye skib. For eksempel kan familier nyde dagene på vandet i forlystelses- eller vandparken. Skibet vil kunne anløbe alle krydstogtshavne, hvilket giver dig en stor valgfrihed af destinationer. 

Med Meraviglias nye planløsning med store åbne arealer både inden døre og uden døre bliver krydstogtet perfekt, uanset årstid. De eksklusive MSC Yacht Club-områder bliver flere og større. Taget på promenadedækket bliver dækket af en enorm 480 m2 stor LED-skærm – en digital himmel, som viser smukke udsigter, forskellige events, solopgange, solnedgang eller den stjerneklare nattehimmel. Også arealerne til underholdning er vokset: Der er en forlystelsespark og en vandpark, store panoramavinduer og to promenadedæk med tag.

Til større familier tilbyder MSC Meraviglia nye, komfortable familiekahytter bestående af to til tre kombinerede kahytter. Desuden har skibet to promenadedæk med butikker, barer og restauranter, samt den største LED kuppel til havs.  

Kahytterne er på minimum 15 m² og indeholder dobbeltseng eller to enkelt senge, badeværelse med bruser samt opholdsplads med skrivebord. Desuden er der satellit-TV, radio, minibar, sikkerhedsboks samt hårtørrer og WiFi (mod betaling).

Fakta:
Skibslængde: 315 m
Skibsbredde: 43 m
Dæk: 14 passagerdæk
Kapacitet: 5.700 passagerer

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.