MSC Fantasia

- MSC Cruises

MSC Fantasia blev døbt den 18. december 2008 i Italien og er det største skib bygget af et europæisk rederi. Skibet er stilfuldt og miljøvenligt og tilbyder en udsøgt balance mellem varm, komfortabel middelhavsatmosfære og topmoderne design.

Se alle krydstogter med MSC Fantasia her

Hun er på 133.500 brutto ton og er 9 meter mindre end Eiffeltårnet i Paris. Der er 27.000 m² at boltre sig på; skøn spa afdeling, 5 restauranter, 4 swimmingpools, 12 jacuzzis, caféer, shops, børneafdeling, Formel 1 simulator og interaktiv 3D biograf.

Alle møbler på skibet er udvalgt med omhu, og har en elegance som passer sammen med den øvrige indretning på dette smukke skib. I det store atrium er taget transparent og tillader et kig på stjernerne, og trappen er lavet i Swarovski krystal.

Kahytterne er på minimum 13-14 m² (balkonkahyt på 15-18 m² og suiter fra 23 m²). Alle kahytter indeholder dobbeltseng eller to enkeltsenge, badeværelse med bruser samt opholdsplads med skrivebord. Desuden er der satellit TV, radio, minibar, pengeskab samt hårtørrer og internetadgang (mod betaling).

Nyd den metropolitanske atmosfære i vores lounger og barer med designer-tema, hvor der tilbydes gourmetspecialiteter og varieret underholdning, herunder en pianobar, jazzbar og sportsbar med videospil og live sportsbegivenheder på skærmene. Restauranterne tilbyder en uforglemmelig spiseoplevelse, lige fra den storslåede Il Cerchio d’Oro og den intime Red Velvet med lysekroner i ægte Murano-glas til El Sombrero’s Tex-Mex og cocktails. 

For dig, der holder af sport og action er udbuddet stort: tennis, basket, minigolf, en løbebane, motionscenter, poolkomplekset Aqua Park, en spændende Formel 1-simulator og 4D-biograf. MSC Fantasia krydstogtsskibet tilbyder også afsondrede områder på soldækket Top 18, og den forkælende MSC Aurea Spa, samt fantastiske områder og klubber for børn og teenagere.  

Den ultimative luksus er den eksklusive MSC Yacht Club, et unikt skib inden i skibet, der tilbyder sin egen concierge-reception, butlerservice døgnet rundt, privat lounge og et pool-dæk. Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.