Lüftner Cruises

Nye standarder for luksusflodkrydstogter

Lüftner Cruises rangerer blandt de bedst kendte arrangører af flodkrydstogter på de europæiske floder. Virksomheden, som blev grundlagt for mere end 30 år siden, har sat nye standarder for luksusflodkrydstogter. Innovativt og samtidigt traditionsrigt tilbyder dette østrigske rederi med sit fremragende internationale omdømme sine passagerer en skøn komfort ledsaget af enestående service i en atmosfære af klassisk elegance.

Sejlområde

Lüftner Cruises sejler på billedskønne vandveje i bl.a. Holland, Belgien og Frankrig, på floder såsom Rhinen, Main, Mosel og Donau.

Se krydstogter med rederiet

Om skibene

Ombord på rederiets Amadeus skibe garanteres en høj grad af sikkerhed med den nyeste maritime teknologi og en erfaren besætningen. Lüftner Cruises er samtidig et forbillede med en ægte vilje til at overholde de økologiske principper og miljømæssige foranstaltninger, der er grundlæggende for driften af bæredygtige krydstogter gennem de vidunderlige europæiske landskaber.

Faciliteter om bord

Ombord på de elegante Amadeus skibe finder man både rumlige kahytter og suiter, den komfortable Panorama Lounge, Lido baren på soldækket, Amadeus Club området, internetcafe, frisør, fitnessrum, butik og restaurant.

Skibene er i forskellige størrelser, men de fleste kan medtage omkring 160 passagerer af gangen og har 4 dæk.

Check-in og udflugter

Check-in sker først ved ankomst til skibet. Udflugterne kan købes i forvejen og ombord på skibet. Tal med din rejsekonsulent om mulighederne.

Kahytskategorier

Ombord på flodkrydstogtskibene vil kahytterne som oftest variere mellem udvendige kahytter med vindue og udvendige kahytter med fransk balkon. Fælles for alle kahytter er at de har eget TV og badeværelse med toilet, brusebad og lækre badeartikler.

Nogle vil også have faciliteter såsom minibar og kaffemaskine. Skibene har som oftest også nogle forskellige suiter ombord, hvor størrelse og faciliteter er mere luksuriøse end de normale kahytter. Læs mere om kahyttens faciliteter ved bestilling af dit krydstogt, eller spørg din rejsekonsulent hvis du har nogle spørgsmål.

Restauranter ombord

Ombord på Lüftners skibe finder du både en restaurant og en bar. Alle dagens måltider spises i restauranten, hvor køkkenet er i top og stemningen afslappet. Til morgenmad og frokost serveres der buffet og til aftensmad kan man vælge mellem en lækker international a la carte menu.

Drikkevarepakker

Ombord på Lüftner Cruises skibe kan man tilkøbe forskellige drikkevarepakker indeholdende et udvalg af både vin og øl. Tal med din rejsekonsulent om hvilken drikkevarepakke som passer netop til dine behov på rejsen.

Drikkepenge

Drikkepenge til skibets personale er IKKE inkluderet i krydstogtets pris, og de afregnes når man forlader skibet efter endt rejse.

Inkluderet i prisen

Når du bestiller et flodkrydstogt med Lüftner Cruises er følgende altid inkluderet i prisen:

  • ophold i valgte kahytstype
  • helpension
  • vin, øl eller vand til middagen
  • kaffe og te
  • adgang til fællesområder
  • underholdning ombord
Særligt for børn og unge

Børn er velkomne ombord, men Lüftner Cruises tilbyder ingen særlige børneprogrammer.

Påklædning

Ombord på Lüftners skibe ønsker man at gæsterne skal føle sig godt tilpas, derfor er der ingen deciderede krav til påklædningen ombord, dog anbefales det at man bærer elegant tøj til middagen om aftenen, og ved specielle lejligheder.

Vi anbefaler yderligere at man pakker sin kuffert alt efter aktiviteter under krydstogtet samt årstid og vejrforhold på destinationen.

Loyalitetsprogram

Lüftner Cruises tilbyder loyalitetsprogrammet Amadeus Cruiser Club. Klubben er for alle som har rejst med Lüftner Cruises og er ganske gratis at blive medlem af. Alt efter hvor mange gange du har rejst med Lüftner Cruises opnår du forskellige medlemskabstrin, som hver i sær udløser forskellige fordele for dig som gæst.

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.