M/S Spitsbergen

- Hurtigruten Explorer
Velkommen ombord på Hurtigrutens ekspeditionsskib M/S Spitsbergen – moderne og udstyret til sejladser i polarfarvande.

Skibet M/S Spitsbergen er opkaldt efter den største ø i Svalbard ø-gruppen og bygget i 2009 på skibsværftet Estaleiro Navais de Viana do Castelo i Portugal. Skibet sejler langs Norges kyst fra september til maj og resten af året er skibet en del af Hurtigrutens globale Explorer flåde.

I 2016 gennemgik skibet en gennemgribende renovering og fremstår derfor nyt og moderne. Skibets indretning og interiør afspejler den friske skandinaviske stil og den anvendte farvepalette er inspireret af havet. Skibet har komfortable og moderne kahytter og suiter af forskellig karakter og størrelse. Alle kahytter og suiter har eget bad og wc. 

Den flotte natur kan nydes fra Panorama- og Explorersalonen eller fra Panoramadækket. Ombord finder man både en bistro og en restaurant, som står klar til at servicerer gæsterne ombord når sulten melder sig. Udenfor på dækket kan du nyde varmen fra den opvarmede jacuzzi, i kombinationen med den frostklare luft. Trænger du til at røre dig rummer skibets også et fitnesscenter og en sauna. Herudover byder skibet også på en bar og en butik.

Skibet er bygget til sejladser i arktiske farvande. Skibets exceptionelle manøvredygtighed og optimale størrelse gør hende meget velegnet til sejladser langs Norges vilde kyst og kan bringe dig endnu tættere på den fantastiske, rå natur. Skibets ekspeditionsteam afholder foredrag og ledsager de rejsende på udflugter til lands.

Fordelene ved en skibsrejse er mange. Du skal f.eks. kun pakke ud én gang, og så følger dit værelse med på hele ruten. Du bestemmer selv, hvilke udflugter du vil deltage i, og der er god tid til besøg i byer og bygder undervejs. Udsigten til den storslåede natur kan nydes overalt på skibet - ja sågar fra jacuzzien – det er hvad vi kalder en moderne oplevelsesrejse! Skal du med?

Tekniske data: Antal passagerer: 320 / Antal sengepladser: 243 / Antal dæk: 8

Skibsbilledet er venligt stillet til rådighed af Hurtigruten. Fotograf: Stefan Dall


Se alle aktuelle krydstogter med M/S Spitsbergen

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.