M/S Roald Amundsen

- Hurtigruten Explorer
Velkommen ombord på M/S Roald Amundsen - et af Hurtigrutens nyeste ekspeditionsskibe, udstyret med ny og miljøvenlig hybridteknologi og designet af Rolls-Royce.
Skibet M/S Roald Amundsen forventes færdigbygget i maj 2019 på skibsværftet Kleven Yards i Norge. Designet af skibet har været et samarbejde mellem Rolls-Royce og den anderkendte norske Yacht designer Espen Oino og et gennemgående ønske har været at genskabe den særlige atmosfære fra de store opdagelsesrejsendes æra i skibets design.

Ombord finder man moderne kahytter og suiter, hvor indretning og interiør er præget af kvalitet og komfort. Mere end halvdelen af kahytterne ombord har endda egen privat balkon. Skibet har herudover store udsigtsplatforme på flere af dækkene, hvorfra gæsterne ombord kan nyde udsigten og opleve naturen på helt tæt hold.

Hele 3 restauranter står klar til at servicerer gæsterne ombord når sulten melder sig. Menuerne er inspireret af omgivelserne og de rejsemål skibet sejler mod. Skibet byder også på et lækkert pool dæk, med både bar og jacuzzi.

Skibet er bygget med en ny og miljøvenlige hybridteknologi, som gør det muligt at reducere brændstofforbruget og CO2-udledningen fra skibet med hele 20%. Udover at være miljøvenligt er skibet også bygget til sejladser i arktiske farvande og har derfor al nødvendigt udstyr ombord, som denne slags ekspeditionsrejse kræver.

Fordelene ved en skibsrejse er mange. Du skal f.eks. kun pakke ud én gang, og så følger dit værelse med på hele ruten. Du bestemmer selv, hvilke udflugter du vil deltage i, og der er god tid til besøg i byer og bygder undervejs. Udsigten til den storslåede natur kan nydes overalt på skibet - ja sågar fra jacuzzien – det er hvad vi kalder en moderne oplevelsesrejse! Skal du med?

Tekniske data: Antal passagerer: 530 / Antal dæk: 11

Skibsbilledet er venligt stillet til rådighed af Hurtigruten. Fotograf: Oclin

Se alle aktuelle krydstogter med M/S Roald Amundsen

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.