Koningsdam

- Holland America Line

Krydstogtskibet Koningsdam blev søsat i 2016 og er en del af Holland America Pinnacle Class sammen med søsterskibet Nieuw Statendam fra november 2018.

Det er altid spændende med et nyt skib i flåden, især når det drejer sig om et første klasses skib. Koningsdam har plads til 2.650 gæster og vil fra april 2016 varsle en ny æra i Pinnacle Class Cruising. Pinnacle betyder ”højdepunkt” og Koningsdam’s design kombinerer lyse rum og flydende kurver og skaber et sofistikeret samspil mellem højteknologi og elegance.

Det traditionelle promenadedæk i teaktræ omkranser skibet og er perfekt til at nyde udsigten i alle retninger, en rask løbetur eller bare til at slappe af i en af de komfortable loungestole. Ombord finder du den smukke Lido Pool, der spænder over to niveauer, dejlige restauranter, butikker og aftenshows med bl.a. udendørs filmlærred.
Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.