Queen Mary 2

- Cunard
Queen Mary 2 var, da hun blev navngivet i januar 2004, verdens hidtil dyreste, største, længste, bredeste og højeste luksusliner.

Se alle krydstogter med Queen Mary 2 her

Stemningen og servicen, der leveres af besætningen om bord, er med til at give en helt unik oplevelse.

De mange dæk med de markante lange brede promenadedæk på hver side af skibet er blot et af de kendetegn, der understreger, at man er om bord på en ægte oceanliner. Skibet har en kapacitet på op til 2.691 gæster og 1.292 besætningsmedlemmer. 

Skibet er sin egen destination med mange aktiviteter om bord. Alle kahytter er indrettet med TV, stik til computer (220V), telefon, køleskab, hårtørrer, pengeskab, badekåber, turn-down service i kahytten hver aften. 

Den mindste kahyt er 15 m2 og den største 24m2. I Princess & Queens suiterne er der separat check in med første prioritet. Princess suiterne er ca. 35 m2, og Queens suiterne er mellem 47 m2 og 208 m2.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.