River Discovery II

- Cruiseaway

Oplev spændende krydstogter på Donau, Rhinen eller Mosel - gennem smukke landskaber og hyggelige byer. 

Se alle aktuelle krydstogter med River Discovery II

Pladsen på de 4 dæk er optimalt udnyttet til dejlige fællesområder og velindrettede kahytter. Det 4-stjernede MS River Discovery er bygget i 2012 og har plads til 170 passagerer og er 125 meter langt. 

Faciliteter om bord: 
Om bord er der reception, elevator (fra hoveddæk til øvre dæk) samt lift til soldækket, bibliotek, fitnessrum samt mulighed for gratis Wi-Fi, når forbindelsen tillader det. I skibets lille butik kan der købes postkort, souvenirs fra skibet samt personlige fornødenheder som tandbørste m.m. På soldækket er der solstole og rygeområde. I receptionen kan der købes vand før udflugterne, ligesom der udleveres kort over anløbsbyerne efter behov. 

Kahytter: 
Skibet har 85 kahytter, alle udvendige med vindue og eget bad og toilet, hårtørrer, aircondition, skriveplads, strømstik med 110 V og 220 V, TV og sikkerhedsboks. På badeværelset er der sæbe og shampoo. Ved ankomsten byder skibet på 1 stor flaske kildevand i kahytten - evt. efterfølgende forbrug vil blive påført din regning. 
Kahytter på Navigator- og Explorer-dækket (2 øverste dæk) har fransk altan med store glasskydedøre, der kan åbnes. Kahytter på Odyssey-dækket (nederste dæk) har et lille vindue, som ikke kan åbnes.

OBS:
Vær opmærksom på, at det kan være nødvendigt at flere skibe ligger uden på hinanden, så man skal gå fra skib til skib for at komme i land.
Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.