Carnival Sunrise

- Carnival Cruise Line

Kom ombord på det nyrenoverede Carnival Sunrise.

Se alle krydstogter med Carnival Sunrise her

Dette krydstogtskib fra Carnival Cruises var oprindeligt navngivet Carnival Triumph, men står efter en gennemgribende renovering nu klar som Carnival Sunrise.

Skibet vil fremstå topmoderne med mange spændende faciliteter og underholdningsmuligheder, herunder bl.a. Carnival Cruises helt eget koncept Waterworks, som er en familievenlig vandpark, med diverse swimmingpools og vandrutsjebaner. Waterworks er perfekt for vandhunde og barnlige sjæle, med rig mulighed for at plaske rundt både for store og for små.

Herudover byder skibet på alverdens underholdning i form af forskellige shows, filmvisning på det store lærred ved swimmingpoolen, masser af aktiviteter i børnehøjde og en lækker spaafdeling – Cloud 9 Spa - hvor man kan nyde en afslappende stund. 

Slap af i voksenafdelingen Serenity hvor du finder jacuzzi, komfortable solsenge og den bedste udsigt der findes på skibet.

Ombord vil man finde kahytter og suiter af forskellig karakter og størrelse, samt flere restauranter og barer at vælge imellem. 

Længde: 273 m
Antal kahytter: 1492
Antal passagerer: 2984
Antal besætningsmedlemmer: 1108
Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.