Carnival Miracle

- Carnival Cruise Line

Carnival Miracle byder dig velkommen ombord på et fantasifuldt, flydende resort, som tager dig med på eventyr til fantastiske destinationer – velkommen ombord! 

Aktiviteter og afslapning

Ombord på Carnival Miracle er der aktiviteter for alle. For de yngre passagerer er der sjov og leg i børne- og ungdomsklubberne. Imens ungerne møder nye kammerater, kan du læne dig tilbage i Serenity området for 21+ år. 

I det moderne fitnesscenter kan du træne med en helt unik udsigt over havet. Udendørs kan du bruge løbebanen. Ombord finder du også aktiviteter som mini-golf, basketball bane og bordtennis. I spaen kan du forkæle dig selv med afslappende behandlinger, nyde dampbadet eller den lune sauna. Det er også muligt at shoppe duty-free ombord på skibet.

Spisning og underholdning

Foruden et stort og varieret udvalg af restauranter og spisesteder med snacks, vil du finde forskellige barer og lounges. I Sports Bar kan du for eksempel drikke en kold øl, mens der vises live sport. Der er også åbent 24 timer i softice og frozen yoghurt shoppen. Når mørket falder på, starter Carnical Miracles aftenunderholdning med fantastiske shows i Las Vegas stil. Der er mulighed for at deltage i bingo eller andre sjove aktiviteter. I barer og lounges kan du danse natten lang, lytte til live musik eller nyde en drink, mens krydstogtet sejler videre til næste destination.  

Fakta om skibet

Krydstogtskibet Carnival Miracle har plads til 2124 gæster og 934 besætningsmedlemmer ombord. 

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.