Carnival Liberty

- Carnival Cruise Line

På krydstogt med Carnival Liberty vil du få en uforglemmelig krydstogtsoplevelse.

Se alle krydstogter med Carnival Liberty

Aktiviteter og afslapning

Der er masser af aktiviteter for alle aldre ombord på Carnivals krydstogter. Carnival Liberty har hele 3 pools og et skønt og stort pool-område, der inviterer til afslapning og gode stunder. Der er rig mulighed for at børnene kan møde nye legekammerater i børne- og ungdomsklubberne. Imens kan du slappe af og nyde lidt voksentid i Serenity-området, som er for folk, der er 21+ år.  
Tid til selvforkælelse? Ombord på Liberty finder du en spa, der tilbyder lækre og afslappende behandlinger. Her tilbydes blandt andet kropsmassage og ansigtsbehandlinger. 

Udover de oplagte muligheder for at slappe af og nyde ferien på dette flydende resort, tilbyder Liberty også et stort udvalg af aktiviteter for hele familien. Tag ungerne med til sjov og leg på den mavekildrende vandrutsjebane, prøv en 9 hullers mini-golfbane, spil volley- eller basketball eller kom i form med ture på løbebanen. Du kan også benytte dig af skibets moderne fitnesscenter, som tilbyder diverse undervisningstimer med spinning, pilates og yoga. 

Spisning og underholdning 

Der er et stort udvalg af spisesteder på Liberty, hvor du finder alt fra á la carte til buffet restauranter. Aftenerne er fyldt med oplevelser. Bliv underholdt med flotte shows, musik- og teaterforestillinger, udendørsbiograf ved poolen, hyggelige lounges, natklubber eller spil i kasinoet. Der er også et væld af festlige barer og lounges fordelt på skibet, hvor du kan nyde gode drinks og samles med dine medrejsende.  

Fakta om skibet

Krydstogtskibet Carnival Liberty har plads til 2974 gæster og 1160 besætningsmedlemmer ombord.


Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.