Carnival Inspiration

- Carnival Cruise Line

Lad dig blive inspireret på en krydstogtrejse med Carnival Inspiration. Undervejs vil du besøge spændende destinationer i Mexico.

Se alle krydstogter med Carnival Inspiration

Aktiviteter og afslapning

På krydstogt med Carnival Inspiration keder du dig ikke. Her er masser af aktiviteter for hele familien. Prøv for eksempel minigolfbanen eller det store vandland. Trænger de voksne til en rolig pause, kan de læne sig tilbage i voksenafdelingen, mens ungerne nyder fællesskabet i Camp Ocean og de lidt ældre børn i Circle C området. 
Ombord er der også fitnesscenter og et afslappende spaområde. 

Spisning og underholdning 

På krydstogt med Carnival Cruises er der altid flere spisesteder at vælge imellem. Prøv en burger i Guy’s Burger Restaurant. Vil du slappe af efter en lang dag med aktiviteter, kan du nyde en kølig drink i en af barerne eller lytte til musik i loungen. Der foregår underholdning alle vegne, lige fra teaterforestillinger, kasino-spil og dans ud på natten.

Fakta om skibet

Krydstogtskibet Carnival Inspiration har plads til 2056 gæster og 920 besætningsmedlemmer ombord.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.