Carnival Horizon

- Carnival Cruise Line
Carnival Horizon søsættes i marts 2018. På et krydstogt med Carnival Horizon har du mulighed for at opleve spændende destinationer i Caribien og Europa og opleve en transatlantisk crossing.

Se alle krydstogter med Carnival Horizon

Aktiviteter og afslapning

På Carnival Horizon er der masser af sjove og underholdende aktiviteter til krydstogtet – både indendørs og udendørs. Køl af i poolen med udsigt over havet, lad ungerne opleve en af de sjove børneklubber, mærk den mavekildrende vandrutsjebane eller nyd roen i voksenområdet. Der er også en spaafdeling ombord på Carnival Horizon, hvor du kan forkæle dig selv med en afslappende massage eller andre velgørende behandlinger. Selvom du er på vandet, er der rig mulighed for at motionere. Prøv en tur på skibets løbetrack eller nyd udsigten, imens du træner i fitnesscenteret.

Spisning og underholdning

Der er et bredt udvalg af gode spisesteder ombord. Bonsai Sushi beviser, at man ikke nødvendigvis behøver lære en mand at fiske for at nyde havets delikatesser. Er du mere til bøffer, kan Fahrenheit 555 Steakhouse helt sikkert friste. De italienske favoritter kan du spise i Cucina Del Capitano. 
I Carnival Multiplex, der bl.a. byder på 3D oplevelser og IMAX storskærm, er der underholdning for hele familien. Slap af med en kølig drink og havudsigten ved Havana Bar & Pool og lad dig forføre til dans, når dagen går på hæld og bare skruer op for musikken.

Fakta om skibet

Krydstogtskibet Carnival Horizon har plads til 3974 gæster og 1450 besætningsmedlemmer ombord.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.