Carnival Glory

- Carnival Cruise Line
Carnival Glory sejler til fantastiske steder i Caribien, og på en krydstogtrejse med dette skib vil du med sikkerhed få vidunderlige rejseoplevelser både til lands og til vands. 

Se alle krydstogter med Carnival Glory her

Carnival Glory sejler til fantastiske steder i Caribien, og på en krydstogtrejse med dette skib vil du med sikkerhed få vidunderlige rejseoplevelser både til lands og til vands. 

Sjov og underholdning ombord

Ombord på Carnival Glory bliver du mødt af utallige faciliteter og aktiviteter – og der er noget for alle aldre, hvad enten du er til afslapning eller underholdning. Barnlige sjæle bør tage en dukkert i poolen og afprøve den store vandrutsjebane eller samle familien om nogle af de mange familievenlige aktiviteter så som minigolf, spil i kæmpestørrelse, videospil-området, udendørsbiografen eller den store slikbutik. På Carnival Cruises er der også børne- og tennageklubber, som byder på masser af underholdning og lege for børnene. Klubberne er inddelt i aldersgrupper, og aktiviteterne er tilrettelagt, så det passer til den pågældende aldersgruppe. Her vil børnene med sikkerhed have skønne stunder og lære andre børn at kende. 

Carnival Glory byder også på oplevelser for de voksne. Besøg galeriet, nyd de mange teater-, musik eller comedyforestillinger, som er i højste kvalitet, tag på shopping i de mange toldfri butikker, eller prøv lykken i krydstogtskibets kasino. Nyd aftenen med drinks og dans i en af de mange barer, lounges eller natklubber. Der findes også en sportsbar på skibet samt en udendørs biograf, hvor du kan nyde en god film under den åbne smukke stjernehimmel.

Afslapning og velvære 

Er du til afslapning og velvære på din krydstogtrejse, er mulighederne også mange på Carnival Glory. Start eksempelvis dagen i voksenområdet med en god bog på soldækket eller en dukkert i poolen og nyd den friske brise og udsigten til det store åbne hav. I fitnesscentret eller på løbebanen kan du holde formen ved lige, og her findes der også diverse træningshold så som yoga og aerobic. Forkæl dig selv i den skønne, fredfyldte spa-afdeling, eksempelvis med en afstressende kropsmassage, eller få en pedicure, klipning eller ansigtsbehandling i skønhedssalonen, som også har masser af gode behandlinger til mænd.

Middag og spisning

Carnival Glory har mange skønne restauranter – og der er noget for enhver smag lige fra uformelle spisesteder med eksempelvis buffet til mere formelle restauranter, hvor der skal bestilles bord på forhånd, og hvor der er krav om en særlig dress code. På en krydstogtrejse med Carnival Cruise Lines skibe er der all inclusive, hvilket er inkluderet i prisen, og spisemulighederne er mange og gode. I nogle af de mere formelle restauranter, skal der dog betales et tillæg. Der er også 24-timers room service til alle værelserne, som man frit kan benytte.

Fakta om skibet

Carnival Glory blev lanceret i 2003. Der er plads til 2974 gæster ombord, og der er 1150 besætningsmedlemmer, hvilket svarer til ét besætningsmedlem for hver anden gæst.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.