Journey

- Azamara Club Cruises
Azamara Journey er et nyt mindre krydstogtskib. Det er et moderne skib i mellemstørrelse med plads til 694 gæster. Skibet har et højt serviceniveau og har modtaget stor anerkendelse. Stemningen ombord er "elegant casual". 

Se alle krydstogter med Azamara Journey her

Skibet er blandt otte identiske søstre, der oprindeligt hed R1-R8, og har i 2016 gennemgået en gennemgribende renovering. Man kan især fremhæve specialrestauranterne, Prime C og Aqualina, samt et ultra moderne spa- og fitnesscenter. 

Skibene er indrettet med mange saloner og en imponerende lobby (Atrium). 

I alle kahytter tilbydes frisk frugt, blomster, 24-timers room service, eftermiddags canapes, skopudsning-service, 23” plasma-tv, eksklusive toiletprodukter, europæiske dyner, kikkert, paraply og badekåbe. 

Alle gæster bliver i løbet af krydstogtet inviteret på en AzAmazing Evening, som er en unik oplevelse for alle gæster. Denne oplevelse er inkluderet og findes kun hos Azamara.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.