Eksklusiv whiskytur til Campbeltown, Islay og Jura

Skotland - Inveraray, Jura, Islay, Campbeltown, Edinburgh
 • Besøg Springbank, et af Skotlands ældste destillerier
 • Oplev alle Islays 8 destillerier samt Jura
 • Eksklusive rundvisninger og whiskysmagninger
 • Med Kiss og Angus, to af Danmarks førende whiskyeksperter

Tag med på en eksklusiv whiskytur til Campbeltown, Islay og Jura i Skotland. Med på turen er rejselederne Kiss og Angus, to af Danmarks førende whiskyeksperter.

Ny eksklusiv og unik rundrejse til nogle af Skotlands spændende destillerier med to af Danmarks førende whiskyeksperter. På 8 dage tager Kiss og Angus fra Cadenheads Whisky Shop os rundt på en fantastisk whiskytur til Skotland. Vi besøger Springbank, et af Skotlands ældste privatejede destillerier og alle Islays 8 destillerier samt Jura. Vi får eksklusive rundvisninger og ikke mindst smagninger. Undervejs bor vi på dejlige, hyggelige hoteller og vi nyder traditionelle skotske retter. I Campbeltown bor vi på Ardshield Hotel, som har en af Skotlands bedste whiskybarer og om aftenen er vi inviteret til privat smagning og skotsk middag i Cadenhead's Tasting Room. Rundrejsen byder også på en tur til Argyle halvøen, som er et af Skotlands smukkeste landskaber. I Edinburgh bor vi på hotel i centrum, hvorfra der er gode muligheder for både shopping og sightseeing.

Planlagte destilleribesøg:

- Bowmore
- Lagavulin
- Ardbeg
- Laphroaig
- Bunnahabhain
- Kilchoman
- Bruichladdich
- Caol Ila
- Jura Destillery
- Glen Scotia
- Springbank
- Kilkerran

Vi flyver med SAS fra København søndag d. 18. september med afgang kl. 13:40 til Edinburgh og vender hjem igen søndag d. 25. september med afgang fra Edinburgh kl. 15.10. Vi ankommer til København kl. 17.50.

Bemærk: Rejser du alene, er prisen betinget af, at der er en anden deltager du kan dele værelse med. Enkeltværelse kan - afhængigt af antal deltagere - arrangeres, men er som udgangspunkt ikke
muligt. Ring og hør nærmere. Turen gennemføres ved min. 20 deltagere.

For info og reservation venligst kontakt:
Ditte Jorsal, Profil Grupperejser, Vestergade 39, 2. sal, 5000 Odense C - Tlf.: 77 33 55 10 - e-mail: dijo@profil-grupperejser.dk.

Fysiske krav til rejsen
Udgangspunktet for alle vores rejser er, at man er fysisk selvhjulpen. Det vil sige, at man kan klare sig selv, komme ubesværet ind/ud af diverse transportmidler og bære sin egen bagage. Vores rejser er generelt ikke egnede for bevægelseshæmmede, da der oftest vil være trapper og længere gåafstande i lufthavne, skibshavne, ved udflugter og på selve rejsemålet (fx kan elevator ikke garanteres ved indkvartering). Har du spørgsmål til rejsens fysiske krav, beder vi dig venligst kontakte os.
Læs mere

Rejseoverblik

 • OKT
 • NOV
 • DEC
 • 2019
 • JAN
 • FEB
 • MAR
 • APR
 • MAJ
 • JUN
 • JUL
 • AUG
 • SEP

Skotland

Inveraray, Jura, Islay, Campbeltown, Edinburgh

7 nætter / 8 dage

fra kr. 0

Dette er et rejseforslag, som du kan skræddersy efter dine ønsker.
Prisen er baseret ud fra kombinationen af billigste afrejsedato ved to personer, der rejser sammen.

Priser og forespørgsel
Lad drømmene begynde her

På de næste sider kan du frit og uforpligtende sammensætte din rejse, så den passer til dine behov.
Først vil vi gerne vide, hvornår du har lyst til at tage af sted - rejselængden på denne pakke er som udgangspunkt forudbestemt. Men husk på, at vi er til for at opfylde dine ønsker, så hvis noget ikke passer ind i dine rejseplaner, får du på de følgende sider rig mulighed for at tilpasse og kommentere, før du sender din uforpligtende rejseforespørgsel.

Rejsens Indhold

Overnatningsmuligheder

rundrejse - 7 nætter

Ophold på dejlige hoteller på whiskyrundrejsen

Ophold på dejlige hoteller på whiskyrundrejsen

Beliggenhed: Skotland, rundrejse

Undervejs bor vi på dejlige, komfortable hoteller i forskellige byer, også i Edinburgh. Vi overnatter en nat på Loch Fyne Hotel & Spa i Inveraray, fire nætter i Bowmore Cottages i Islay, en nat på Ardshield Hotel i Campbeltown og  en nat på det centralt beliggende Mercure Edinburgh City Hotel i Edinburgh. Vi nyder alle steder morgenmad, og fire af dagene er der inkluderet er et udvalg af lækre frokost- og middagsretter, der afspejler det traditionelle skotske køkken. 

Læs mere her

Dagsprogram

Dag 1
Inveraray
Dag 2 - 5
Islay
Dag 6
Campeltown
Dag 7 - 8
Edinburgh

Dag 1

Inveraray

Søndag 18/9:

Afrejse fra København kl. 13.40 med ankomst til Edinburgh kl. 14.30. Turen går direkte med bus til Inveraray, hvor vi overnatter på Loch Fyne Hotel & Spa. Til middag er der traditionel skotsk aftensmad: suppe og steak pie. Der er også mulighed for at besøge Loch Fyne Whisky Shop.

Læs mere

Dag 2 - 5

Islay

Mandag 19/9:

Efter det store skotske morgenbord tager vi færgen fra Kennacraig til Islay. Vi bor 4 nætter i Bowmore Cottages, hvor der er høflig selvbetjening ved morgenbordet. Der er rundvisning og smagning på Bowmore. Aftensmaden spiser vi på Lochside hotel.

Tirsdag 20/9:

Vi kører sydpå, og efter et kort nostalgisk ophold ved Port Ellen besøger vi destillerierne Lagavulin, Ardbeg og Laphroaig. Der vil være rundvisning og smagning på alle tre, og på Ardbeg spiser vi også frokost. Vi er retur sidst på dagen, hvor aftenen er fri.

Onsdag 21/9:

Dagens første besøg er på Bunnahabhain efterfulgt af Kilchoman, som er det yngste destilleri på Islay. Her er der rundvisning og smagsprøver. Efter frokost på Port Charlotte Hotel går turen videre til Bruichladdich. Resten af aftenen er fri.

Torsdag 22/9:

Efter morgenmaden besøger vi Caol Ila og efter en dram eller to sejler vi over sundet til Jura, hvor der først er frokost på Jura Hotel og dernæst besøg på Jura Distillery. Vi er retur sidst på dagen, og der vil være ”farvel Islay” middag på Bowmore Hotel.

Læs mere

Dag 6

Campeltown

Fredag 23/9:
Vi forlader Islay tidligt om morgenen og drager videre til Campbeltown. Først besøger vi Glen Scotia med rundvisning og drams. Indkvartering på Ardshield Hotel, som har en af Skotlands bedste
whiskybarer. Om eftermiddagen besøger vi Springbank og Kilkerran efterfulgt af en ”ægte” warehousesmagning. Om aftenen er der privat smagning og skotsk middag i Cadenhead’s Tasting Room.
Læs mere

Dag 7 - 8

Edinburgh

Lørdag 24/9:

Efter morgenmaden går turen gennem et af Skotlands smukkeste landskaber, Argyle halvøen. Undervejs spiser vi medbragte madpakker, hvorefter vi ankommer til Edinburgh. Vi bor på Mercure Edinburgh City Hotel i centrum. Resten af dagen er til fri disposition.

Søndag 25/9:
Efter morgenmaden er formiddagen fri til sightseeing og shopping. Vi letter kl. 15.10 med ankomst i Kastrup kl. 17.50.

Læs mere

Afrejsedatoer, priser og forespørgsel

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Priser og forespørgsel

Kontakt os på

ferie@profilrejser.dk
/
77 33 55 00

Ditte

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.