Sensommer krydstogt fra København til Italien inklusiv fly og udflugt til vingård

Krydstogt detaljer

  • 21 september til 3 oktober 2024
  • 12 Nætter
  • 2 Voksne
  • Costa Diadema
  • København, Kristiansand, Til søs, Le Havre, Til søs, La Coruna Spanien, Til søs, Cadiz (Spain), Malaga (Spanien), Til søs, Barcelona, Marseilles Frankrig, Savona Italy

Oversigt

Tag med på den en populære tur når Costa flytter et af sine skibe fra Nordeuropa til Middelhavet. Turen starter i København med kurs mod i Italien. I sejler med Costa Diadema og skibet går i havn ved Kristiansand (Norge), Le Havre (Frankrig) og La Coruna, Malaga og Barcelona i Spanien inden næstsidste stop i sydfranske Marseille. Turen afsluttes i italienske Savona.

Vi inkluderer fly fra Milano og en transfer fra skibet i Savona. Desuden et besøg på en vingård den sidste dag på vej mod lufthavnen i Milano.

Om Costa Diadema:
Ombord finder man et stort udvalg af skønne kahytter og suiter, hvoraf 913 ud af 1862 har balkon. Skibet byder ydermere på 7 restauranter, 11 barer, fitnesscenter, løbe- og sportsbaner, 3 swimmingpools og 8 jacuzzis. Kom helt ned i gear i den himmelske Samsara spa-afdeling, der tilbyder flere forskellige afslappende wellness-behandlinger.

Tekniske data: 4947 passagerer, 1253 besætningsmedlemmer, skibet er 306 meter langt og 32 meter bredt.

Valgt afgang: 21 september 2024
Pris pr. person fra

Rejseoversigt

  • Varighed: 12 nætter
  • Rederi og skib: Costa Cruises, Costa Diadema
  • Afrejsehavn: København

Prisen inkluderer

Special tilbud – Kun hos Profil Rejser Cruise og prisen inkluderer:
Direkte fly Milano – København
Transfer fra skibet i Savona til lufthavnen i Milano
Besøg på vingård på vej fra Savona til Milano lufthavn
13 nætters krydstogt med Costa Diadema i valgte kahyt
Drikkepenge til personalet
Alle måltider, underholdning og aktiviteter ombord
Alle skatter og havneafgifter
Underholdning ombord

Begrænset antal pladser til prisen. Hurtig tilmelding tilrådes.

Tilkøb My drinks drikkevarepakke for 2990 kr.
My Drinks: Udvalgte spiritusmærker, vine, øl og vand serveret i glas i restauranter og barer og så længe der er åbent. Pakken indeholder også forskellige cocktails og drinks.

Tilkøb drikkepakken til My Drinks Plus for 3990 kr.
Premium brands, ubegrænset cocktails, vine, øl og vand serveret i glas i restauranter.

Bemærk

Fly
Transfer
Udflugt
Måltider
Drikkepenge
Underholdning

.


Rejseplan

1
København
21 september 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 20:00

Copenhagen is ideal for exploring by bicycle: its narrow streets and small bridges enclose all the magic that inspired the tales of Hans Christian Andersen.
During the stop in the port of Copenhagen, discover the fascinating charm of one of the most beautiful Scandinavian capitals. Denmark’s capital, Copenhagen, is the industrial and financial centre of the country but also one of the biggest cities in Scandinavia. It is also a popular tourist destination that seduces with its countless attractions, the beauty of its landscapes and its important historical and cultural heritage. After visiting the port, take a bike ride through streets scattered with beautiful canals and ancient historical monuments before starting on the museums and palaces of the city.

2
Kristiansand
22 september 24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 19:00

Havnebyen Kristiansand er beliggende i det sydligste Norge ud mod det sted, hvor Skagerak og Nordsøen mødes.
Byen blev grundlagt helt tilbage i 1641 af Kong Christian 4. af Danmark og Norge. Byen er et blomstrende kulturcentrum for regionen og er en af de hurtigst voksende byer i Norge. Hvert år i Kristiansand bliver der afholdt massevis af koncerter, flere festivaler og andre kulturarrangementer.
Besøg den charmerende gamle bydel, Posebyen, hvor en imponerende samling af de gamle hvide træhuse, som er særlig kendt fra det sydlige Norge, står side om side. Du kan også besøge den populære Kristiansand Dyrepark, som både er en forlystelsespark og en zoologisk have. Ud for Kristiansand ligger øen Odderøya, som er et populært sted til udflugter – gå f.eks. en tur på de små stier på øen og nyd den flotte udsigt mod havnen.

3
Til søs
23 september 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
4
Le Havre
24 september 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 20:00

Idet nordvestlige Frankrig ligger Le Havre – landets næststørste havneby. Placeringen til Seinens udløb gør byen til havn for Paris-området. Det tager dog 2,5 timer i bil til centrum af Paris, men Le Havre er bestemt en dejlig seværdighed i sig selv. Gå på opdagelse i arkitekturen, shop på de franske markeder og nyd udsigten fra havnefronten over et lækkert måltid.

Le Havre blev voldsomt ødelagt under 2. verdenskrigs bombeangreb. Auguste Perret blev sat til at lede byens genopbygning, der resulterede i Frankrigs første moderne by. I 2005 blev byen af denne grund indskrevet på UNESCOs verdensarvsliste. Selvom mange af byens historiske bygninger led skade under 2. verdenskrig, tårner flere smukke kirkespir op over byen. En af de mest unikke er Le Havres Notre-Dame Cathedral bygget tilbage i det 16. århundrede, men også Saint Joseph Kirken, der når 110 meters højde og oplyses indvendigt af 6500 stykker farvet glas, er blevet et af Europas mest anerkendte bygningsværker fra det 20. århundrede.

Le Havres havnefront er specielt populær på grund af udsigten, så nyd en gåtur eller smag på de franske delikatesser på en af de mange cafeer eller restauranter. Ved havnen ligger Le Volcan – en skæg og anderledes bygning formet som en hvid vulkan. Den rummer byens kulturelle center med teater, biograf og en hall for moderne musik. Med havnefronten som baggrund ligger kunstmuseet ”MuMa Le Havre” smukt placeret. Her udstilles værker fra det sene 19. og det 20. århundrede.

Cirka 500 meter fra centrum strækker der sig en bred sandstrand. Langs stranden løber en promenade med masser af hyggelige barer og restauranter, der serverer gourmetretter. For familier er dette et skønt område med gode faciliteter som en skatepark, indendørs og udendørs pools samt sauna.

5
Til søs
25 september 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
6
La Coruna
Spanien
26 september 24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 21:00

Besøg Herkulestårnet

Den næststørste by i Galicien i Spanien hedder La Coruña. Byen er indehaver af en historisk fiskeri- og trafikhavn og er i dag områdets hovedcentrum for handel, kultur og sport.

Oplev byens to flotte strandpromenader og strandende Orzan og Razor, som er særligt populære blandt surfere.

Af seværdigheder kan nævnes det 54 meter høje Tower of Hercules, som oprindeligt blev bygget af romerne. Man bør også gå en tur gennem byens gamle gader med smukke pladser og middelalderlige kirker.

Byen byder også på akvariet Finisterrae, Dokum Museet og Det Nationale Museum for Videnskab og Teknologi.

7
Til søs
27 september 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
8
Cadiz (Spain)
28 september 24
Ankomst kl 12:00
Afgang kl 22:00

Havnebyen Cadiz ligger på en halvø i Cadiz-bugten omgivet af vand, kun en times kørsel fra Sevilla.

Som en af Vesteuropas ældste byer byder den på en lang og interessant historie og smuk gammel arkitektur – hvoraf de fleste bygninger dog stammer fra det 18. århundrede, da Cadiz nød godt af handelen med Amerika. Besøg for eksempel en af byens flotteste monumenter, den hvide katedral med guldkuppel, der stod færdigbygget i 1838 efter 100 års arbejde eller barokkirken Oratorio de San Felipe Neri med malerier af den spanske maler Murillo.
En slentretur på må og få i byens hyggelige små gader er ligeledes en ideel måde at opleve den andalusiske stemning på. Byen er lille og på et tidspunkt kan det ikke undgås at ende ved havet. Lokker havet og strandlivet, kan den dejlige bystrand La Caleta anbefales. Her mødes de lokale, og du vil også se mange studerende fra det nærliggende universitet.
Sevilla ligger ved floden Guadalquivir og er hovedstaden i Andalusien. Byen er på mange måder også indbegrebet af den klassiske andalusiske kultur med et hav af traditionelle byfester, påskeprocessioner, tyrefægtning, flamenco og tapas. Kulissen til al festivitas er en utrolig flot by, hvor arkitekturen vidner om en kulturel mangfoldighed. Særligt maurerne har sat deres præg med det næsten 800-årige herredømme, ikke blot på arkitekturen men også på musikken, maden og sproget.

I Sevilla blomstrer de mange appelsintræer hele foråret og føjer en ekstra delikat duft til byens sanseindtryk, når man spadserer rundt i gaderne. Der er gågader i centrum af byen, som, når solen for alvor bager i løbet af sommermånederne, overdækkes af skærmende sejldug. Midt i byen ligger også en af de helt store attraktioner, nemlig det storslåede, smukke palads Real Alcazar. Her ses mudejar-stilen (blanding af spansk og muslimsk arkitektur) i fuldt flor, og i den fantastiske tilhørende have med blomster og påfugle kan man henføres til en anden verden. En anden imponerende seværdighed i Sevilla er katedralen, som er den tredjestørste i verden. Den blev bygget mellem 1402 og 1506 på det sted, hvor der i det 12. århundrede blev opført en stor moske. Det eneste tilbageværende af moskeen i dag er et minaret, som går under navnet La Giralda. Dette tårn er nu en del af katedralen. I den populære park Maria Luisa kan man nyde et ufatteligt stort og flot areal med grønne plæner, blomster og små søer. Parken, der er i romantisk stil, går for at være en af de smukkeste i Europa.

9
Malaga (Spanien)
29 september 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00

Malaga er en historisk havneby og et kulturelt center i regionen Andalusien i det sydlige Spanien.

Byen har masser at byde på, og de fleste interessante steder og seværdigheder befinder sig i gåafstand. Et “must see” er Pablo Picasso museet, der ligger i paladset Buenavista fra 1500-tallet. Her kan du se nogle af den store kunstners værker, og i weekenden arrangeres der ofte workshops, hvor du har mulighed for at udfolde din personlige kreativitet.

Malagas vartegn er den gamle militærfæstning opført af maurerne. Alcazaba hedder fæstningen, og det er Malagas svar på Granadas Alhambra. Frodige haver danner smukke omgivelser for fæstningen, og eftersom stedet ligger på en høj, er der en unik udsigt over Malaga by og havn. Nær havnen ligger katedralen La Manquita. Navnet betyder “”den enarmede kvinde”” og er givet, da katedralen mangler det østlige klokketårn på grund af pengemangel ved opførelsen i årene fra 1500 til 1700.

Læg et besøg forbi Mercado de Atarazanas – et livligt marked med spanske delikatesser såsom tapas og paella og råvarer som frugt, kød og fisk af god kvalitet.

Placeret på solkysten er der kilometerlange sandstrande omkring Malaga. Få sand mellem tæerne og nyd en svømmetur i det varme Middelhav. De fleste strande er omgivet af cafeer, fiskerestauranter og barer.

Den smukke botaniske have, Jardin Botanico, er en stor naturoplevelse blot få kilometer nord for centrum. Denne have rangerer blandt verdens smukkeste. Du kan spadsere langs floder og springvand, mens du nyder duften og synet af de tropiske blomster.

10
Til søs
30 september 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
11
Barcelona
1 oktober 24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 20:00

Barcelona is the second largest city in Spain with three million inhabitants, a dominating port in northern Mediterranean with one of the most renowned and important universities in the world. The city is a very rich commercial centre, where industrial operations crucial to the Spanish economy take place.
In fact, Catalans have always considered their region unique compared with the other Spanish regions and we can find its roots in the power exercised by Barcelona for four hundred years at least on Spanish monarchy and on European commercial events.

12
Marseilles
Frankrig
2 oktober 24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 20:00

Omringet af bjerge og lavendelmarker ligger havnebyen Marseille.
Som Frankrigs ældste by summer Marseille af historie og har igennem årene udviklet sig til en travl multikulturel storby med god balance mellem traditioner og modernitet, kultur og natur.
Selvom Marseille er kendt for at være en travl by, hviler en afslappende atmosfære over indbyggerne, og det summer af liv i byens gamle havn, Vieux Port. Blandt duften af saltvand og friskfanget fisk lægger de farverige fiskekutterne til kaj for at sælge dagens fangst, og folk flokkes om de hyggelige restauranter og barer, der fylder havnefronten. Fra den gamle havn er der en flot udsigt til kirken Notre-Dame de la Garde, Marseilles’ symbol, der er placeret på byens højeste bakketop. I gamle dage slæbte fiskerne deres små både op ad bakketoppen til kirken for at få dem velsignet.
Lidt nord for den gamle havn ligger den historiske bydel, Le Panier. I gamle dage var området et stort markedssted, deraf stammer navnet panier, som betyder kurv. I dag fyldes gaderne af små atelierer, kreative kunstbutikker og charmerende skæve bygninger med vasketøjet hængende over de smalle gader.
Det smukke palads, Palais Longchamp, er også et besøg værd. Paladset rummer i dag Marseilles’ kunstmuseum og udstiller blandt andet Van Goghs malerier. Paladset er omgivet af en smuk park, som er en af Frankrigs bemærkelsesværdige parker.
Lej gerne en cykel og tag på eventyr langs Marseilles’; smukke kyst eller nyd den populære strand, Plage des Catalans, som blot ligger en kort bustur fra byens centrum.

13
Savona
Italy
3 oktober 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 02:00

Above the port of Savona, the Priamar Fortress greets every departure and arrival of the Costa ships sailing in the Mediterranean. Genoa and its aquarium are nearby.
The port of Savona, which you can explore during your cruise in Italy, is one of the prettiest of the Italian Riviera. The lovely climate, summers that are never to hot, mild winters and the exceptional beauty of the sea near the town makes Savona an excellent base to set out to explore Liguria. Savona is notable for the Priamar Fortress, which has dominated the town since the 16th century, and also for its historic centre where you can visit Savona Cathedral. A stop in Savona can also be an opportunity to visit the nearby city of Genoa and its narrow, picturesque streets, known as “caruggi”.

1
København
21 september '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 20:00
Costa Cruises

Copenhagen is ideal for exploring by bicycle: its narrow streets and small bridges enclose all the magic that inspired the tales of Hans Christian Andersen.
During the stop in the port of Copenhagen, discover the fascinating charm of one of the most beautiful Scandinavian capitals. Denmark’s capital, Copenhagen, is the industrial and financial centre of the country but also one of the biggest cities in Scandinavia. It is also a popular tourist destination that seduces with its countless attractions, the beauty of its landscapes and its important historical and cultural heritage. After visiting the port, take a bike ride through streets scattered with beautiful canals and ancient historical monuments before starting on the museums and palaces of the city.

2
Kristiansand
22 september '24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 19:00
Costa Cruises

Havnebyen Kristiansand er beliggende i det sydligste Norge ud mod det sted, hvor Skagerak og Nordsøen mødes.
Byen blev grundlagt helt tilbage i 1641 af Kong Christian 4. af Danmark og Norge. Byen er et blomstrende kulturcentrum for regionen og er en af de hurtigst voksende byer i Norge. Hvert år i Kristiansand bliver der afholdt massevis af koncerter, flere festivaler og andre kulturarrangementer.
Besøg den charmerende gamle bydel, Posebyen, hvor en imponerende samling af de gamle hvide træhuse, som er særlig kendt fra det sydlige Norge, står side om side. Du kan også besøge den populære Kristiansand Dyrepark, som både er en forlystelsespark og en zoologisk have. Ud for Kristiansand ligger øen Odderøya, som er et populært sted til udflugter – gå f.eks. en tur på de små stier på øen og nyd den flotte udsigt mod havnen.

3
Til søs
23 september '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
4
Le Havre
24 september '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 20:00
Costa Cruises

Idet nordvestlige Frankrig ligger Le Havre – landets næststørste havneby. Placeringen til Seinens udløb gør byen til havn for Paris-området. Det tager dog 2,5 timer i bil til centrum af Paris, men Le Havre er bestemt en dejlig seværdighed i sig selv. Gå på opdagelse i arkitekturen, shop på de franske markeder og nyd udsigten fra havnefronten over et lækkert måltid.

Le Havre blev voldsomt ødelagt under 2. verdenskrigs bombeangreb. Auguste Perret blev sat til at lede byens genopbygning, der resulterede i Frankrigs første moderne by. I 2005 blev byen af denne grund indskrevet på UNESCOs verdensarvsliste. Selvom mange af byens historiske bygninger led skade under 2. verdenskrig, tårner flere smukke kirkespir op over byen. En af de mest unikke er Le Havres Notre-Dame Cathedral bygget tilbage i det 16. århundrede, men også Saint Joseph Kirken, der når 110 meters højde og oplyses indvendigt af 6500 stykker farvet glas, er blevet et af Europas mest anerkendte bygningsværker fra det 20. århundrede.

Le Havres havnefront er specielt populær på grund af udsigten, så nyd en gåtur eller smag på de franske delikatesser på en af de mange cafeer eller restauranter. Ved havnen ligger Le Volcan – en skæg og anderledes bygning formet som en hvid vulkan. Den rummer byens kulturelle center med teater, biograf og en hall for moderne musik. Med havnefronten som baggrund ligger kunstmuseet ”MuMa Le Havre” smukt placeret. Her udstilles værker fra det sene 19. og det 20. århundrede.

Cirka 500 meter fra centrum strækker der sig en bred sandstrand. Langs stranden løber en promenade med masser af hyggelige barer og restauranter, der serverer gourmetretter. For familier er dette et skønt område med gode faciliteter som en skatepark, indendørs og udendørs pools samt sauna.

5
Til søs
25 september '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
6
La Coruna
Spanien
26 september '24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 21:00
Costa Cruises

Besøg Herkulestårnet

Den næststørste by i Galicien i Spanien hedder La Coruña. Byen er indehaver af en historisk fiskeri- og trafikhavn og er i dag områdets hovedcentrum for handel, kultur og sport.

Oplev byens to flotte strandpromenader og strandende Orzan og Razor, som er særligt populære blandt surfere.

Af seværdigheder kan nævnes det 54 meter høje Tower of Hercules, som oprindeligt blev bygget af romerne. Man bør også gå en tur gennem byens gamle gader med smukke pladser og middelalderlige kirker.

Byen byder også på akvariet Finisterrae, Dokum Museet og Det Nationale Museum for Videnskab og Teknologi.

7
Til søs
27 september '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
8
Cadiz (Spain)
28 september '24
Ankomst kl 12:00
Afgang kl 22:00
Costa Cruises

Havnebyen Cadiz ligger på en halvø i Cadiz-bugten omgivet af vand, kun en times kørsel fra Sevilla.

Som en af Vesteuropas ældste byer byder den på en lang og interessant historie og smuk gammel arkitektur – hvoraf de fleste bygninger dog stammer fra det 18. århundrede, da Cadiz nød godt af handelen med Amerika. Besøg for eksempel en af byens flotteste monumenter, den hvide katedral med guldkuppel, der stod færdigbygget i 1838 efter 100 års arbejde eller barokkirken Oratorio de San Felipe Neri med malerier af den spanske maler Murillo.
En slentretur på må og få i byens hyggelige små gader er ligeledes en ideel måde at opleve den andalusiske stemning på. Byen er lille og på et tidspunkt kan det ikke undgås at ende ved havet. Lokker havet og strandlivet, kan den dejlige bystrand La Caleta anbefales. Her mødes de lokale, og du vil også se mange studerende fra det nærliggende universitet.
Sevilla ligger ved floden Guadalquivir og er hovedstaden i Andalusien. Byen er på mange måder også indbegrebet af den klassiske andalusiske kultur med et hav af traditionelle byfester, påskeprocessioner, tyrefægtning, flamenco og tapas. Kulissen til al festivitas er en utrolig flot by, hvor arkitekturen vidner om en kulturel mangfoldighed. Særligt maurerne har sat deres præg med det næsten 800-årige herredømme, ikke blot på arkitekturen men også på musikken, maden og sproget.

I Sevilla blomstrer de mange appelsintræer hele foråret og føjer en ekstra delikat duft til byens sanseindtryk, når man spadserer rundt i gaderne. Der er gågader i centrum af byen, som, når solen for alvor bager i løbet af sommermånederne, overdækkes af skærmende sejldug. Midt i byen ligger også en af de helt store attraktioner, nemlig det storslåede, smukke palads Real Alcazar. Her ses mudejar-stilen (blanding af spansk og muslimsk arkitektur) i fuldt flor, og i den fantastiske tilhørende have med blomster og påfugle kan man henføres til en anden verden. En anden imponerende seværdighed i Sevilla er katedralen, som er den tredjestørste i verden. Den blev bygget mellem 1402 og 1506 på det sted, hvor der i det 12. århundrede blev opført en stor moske. Det eneste tilbageværende af moskeen i dag er et minaret, som går under navnet La Giralda. Dette tårn er nu en del af katedralen. I den populære park Maria Luisa kan man nyde et ufatteligt stort og flot areal med grønne plæner, blomster og små søer. Parken, der er i romantisk stil, går for at være en af de smukkeste i Europa.

9
Malaga (Spanien)
29 september '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00
Costa Cruises

Malaga er en historisk havneby og et kulturelt center i regionen Andalusien i det sydlige Spanien.

Byen har masser at byde på, og de fleste interessante steder og seværdigheder befinder sig i gåafstand. Et “must see” er Pablo Picasso museet, der ligger i paladset Buenavista fra 1500-tallet. Her kan du se nogle af den store kunstners værker, og i weekenden arrangeres der ofte workshops, hvor du har mulighed for at udfolde din personlige kreativitet.

Malagas vartegn er den gamle militærfæstning opført af maurerne. Alcazaba hedder fæstningen, og det er Malagas svar på Granadas Alhambra. Frodige haver danner smukke omgivelser for fæstningen, og eftersom stedet ligger på en høj, er der en unik udsigt over Malaga by og havn. Nær havnen ligger katedralen La Manquita. Navnet betyder “”den enarmede kvinde”” og er givet, da katedralen mangler det østlige klokketårn på grund af pengemangel ved opførelsen i årene fra 1500 til 1700.

Læg et besøg forbi Mercado de Atarazanas – et livligt marked med spanske delikatesser såsom tapas og paella og råvarer som frugt, kød og fisk af god kvalitet.

Placeret på solkysten er der kilometerlange sandstrande omkring Malaga. Få sand mellem tæerne og nyd en svømmetur i det varme Middelhav. De fleste strande er omgivet af cafeer, fiskerestauranter og barer.

Den smukke botaniske have, Jardin Botanico, er en stor naturoplevelse blot få kilometer nord for centrum. Denne have rangerer blandt verdens smukkeste. Du kan spadsere langs floder og springvand, mens du nyder duften og synet af de tropiske blomster.

10
Til søs
30 september '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
11
Barcelona
1 oktober '24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 20:00
Costa Cruises

Barcelona is the second largest city in Spain with three million inhabitants, a dominating port in northern Mediterranean with one of the most renowned and important universities in the world. The city is a very rich commercial centre, where industrial operations crucial to the Spanish economy take place.
In fact, Catalans have always considered their region unique compared with the other Spanish regions and we can find its roots in the power exercised by Barcelona for four hundred years at least on Spanish monarchy and on European commercial events.

12
Marseilles
Frankrig
2 oktober '24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 20:00
Costa Cruises

Omringet af bjerge og lavendelmarker ligger havnebyen Marseille.
Som Frankrigs ældste by summer Marseille af historie og har igennem årene udviklet sig til en travl multikulturel storby med god balance mellem traditioner og modernitet, kultur og natur.
Selvom Marseille er kendt for at være en travl by, hviler en afslappende atmosfære over indbyggerne, og det summer af liv i byens gamle havn, Vieux Port. Blandt duften af saltvand og friskfanget fisk lægger de farverige fiskekutterne til kaj for at sælge dagens fangst, og folk flokkes om de hyggelige restauranter og barer, der fylder havnefronten. Fra den gamle havn er der en flot udsigt til kirken Notre-Dame de la Garde, Marseilles’ symbol, der er placeret på byens højeste bakketop. I gamle dage slæbte fiskerne deres små både op ad bakketoppen til kirken for at få dem velsignet.
Lidt nord for den gamle havn ligger den historiske bydel, Le Panier. I gamle dage var området et stort markedssted, deraf stammer navnet panier, som betyder kurv. I dag fyldes gaderne af små atelierer, kreative kunstbutikker og charmerende skæve bygninger med vasketøjet hængende over de smalle gader.
Det smukke palads, Palais Longchamp, er også et besøg værd. Paladset rummer i dag Marseilles’ kunstmuseum og udstiller blandt andet Van Goghs malerier. Paladset er omgivet af en smuk park, som er en af Frankrigs bemærkelsesværdige parker.
Lej gerne en cykel og tag på eventyr langs Marseilles’; smukke kyst eller nyd den populære strand, Plage des Catalans, som blot ligger en kort bustur fra byens centrum.

13
Savona
Italy
3 oktober '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 02:00
Costa Cruises

Above the port of Savona, the Priamar Fortress greets every departure and arrival of the Costa ships sailing in the Mediterranean. Genoa and its aquarium are nearby.
The port of Savona, which you can explore during your cruise in Italy, is one of the prettiest of the Italian Riviera. The lovely climate, summers that are never to hot, mild winters and the exceptional beauty of the sea near the town makes Savona an excellent base to set out to explore Liguria. Savona is notable for the Priamar Fortress, which has dominated the town since the 16th century, and also for its historic centre where you can visit Savona Cathedral. A stop in Savona can also be an opportunity to visit the nearby city of Genoa and its narrow, picturesque streets, known as “caruggi”.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

Air-conditioning Flat LCD satellite TV WiFi (service with extra charge) Minibar and Room Service (service with extra charge) Hairdryer Safe

Udvendig Kahyt

Window Air-conditioning Flat LCD satellite TV WiFi (service with extra charge) Minibar and Room Service (service with extra charge) Hairdryer Safe

Balkonkahyt

Window and private balcony with sea view Air-conditioning Flat LCD satellite TV WiFi (service with extra charge) Minibar and Room Service (service with extra charge) Hairdryer Safe

Suite

Exclusive restaurant for breakfast, lunch and dinner (excludes Mini Suites) Priority terminal boarding and landing with reserved VIP area (excludes Mini Suites) Personal butler (excludes Mini Suites) Choice of first or second sitting at dinner Free breakfast served in your cabin 24-hour cabin service Personalised invitations to special events (excludes Mini Suites) Assorted fruit basket every day (excludes Mini Suites) Bottle of Ferrari sparkling wine and canapés (excludes Mini Suites) Illy espresso machine available (excludes Mini Suites) Choice of mini-bar selection in cabin, with selected beverages (excludes Mini Suites) Choice of pillows to help you get the best possible rest Hydro massage bath, bathrobe and slippers (excludes Mini Suites) Special access to the ship’s spa for one whole day Wi-Fi (for a fee)


Rederi

Det italienske rederi Costa Cruises er Europas største krydstogtrederi og råder over 12 skibe. Costa Cruises krydstogter er italiensk inspireret og henvender sig primært til gæster fra Europa. Atmosfæren, servicen og underholdningen ombord appellerer til alle europæere. Alle fartøjer er indrettet med en blanding af klassisk italiensk og international stil med mange stærke farver og dekorative detaljer. En stor del af skibene er helt nye og mange kan have mere end 3000 passagerer ombord. De mindre og lidt ældre skibe er meget charmerende og kan have op til 2000 passagerer ombord. Mange af dem er nyrenoverede.

Godt tilbud til hele familien
Costa Cruises tilbyder ofte gode rabatter på krydstogter på udvalgte datoer. For børnefamilier er der tit gode priser at hente, når børnene får en opredning i forældrenes kahyt. Costa Cruises har altid en række tilbud under ”Pronto Price”, hvor du kan opnå gode besparelser, hvis du bestiller dit krydstogt i god tid før afrejsen. Ombord på et Costa skib finder du aktiviteter for alle aldre samt børneklub for børn mellem 3 og 17 år.

Hvor sejler Costa Cruises
Costa Cruises tilbyder krydstogter til mange fantastiske steder. Oplev Middelhavet, Fjernøsten, Atlanterhavet, Mellemøsten, Det indiske Ocean, Stillehavet, Sydamerika, USA inklusiv Alaska, Mexico, Hawaii og jordomsejlinger.

Kahytskategorier
Basic kahyt
Som Classic kahyt, men uspecificeret, d.v.s. at kahyt nr. først tildeles ved check-in på skibet
– Ingen drikkevarepakke inkluderet i prisen, men kan tilkøbes hjemmefra

Classic kahyt (billigst mulige pris)
– Adgang til den normale service ombord
Bemærk, at middagstidspunktet først bliver tildelt ombord på skibet

Premium kahyt
– Beliggende på de øverste dæk
– Bestille middag til et bestemt tidspunkt i restauranten
– Dobbelt CostaClub point og adgang til alle øvrige fordele i loyalitetsprogrammet

Familie Plan (2 voksne & 2 børn)
Bestil en kahyt til de voksne og få en bedre pris på indvendig kahyt til børnene. Ved tidlig bestilling får man ofte kahytter overfor eller nær hinanden.

Samsara kahytter og suiter
På Costa Fascinosa, Costa Favolosa, Costa Deliziosa, Costa Pacifica, Costa Luminosa, Costa Serena og Costa NeoRomantica finder du den exclusive Samsara Spa – en verden af wellness.

Med en Samsara kahyt får du flere fordele:
– Samme fordele som Premium kahyt
– Kahyt nær Samsara Spa med elegant indretning og komfort
– Ubegrænset adgang til Samsara Spa, Thalassotherapy Pool, Tridosha Shrine og Temple of Peace
Spisning ombord
Hovedrestauranten
– Formel restaurant (se dresscode i skibets avis)
– Italiensk og international restaurant
– Morgenmad, frokost og middag i elegante omgivelser
Om morgenen vil der være buffet, så ønsker du at spise morgenmad i roligere omgivelser, kan vi anbefale hovedrestauranten. Spisetidspunkt kan kun bestemmes, hvis du bestiller en Premium kahyt.

Buffetrestaurant
– Uformel. Afslappet påklædning
– Åben for morgenmad, frokost og middag
– Kaffe, te & vand
– Aften omdannes restauranten til et ægte italiensk pizzeria – tillæg pr. pizza fra EUR 5

Betalingsrestaurant
A la Carte Club Restaurants
– Formel restaurant (se dresscode i skibets avis)
– Tillæg på EUR 25 og bordreservation
Forkæl dig selv med en ekstraordinær gastronomisk oplevelse. Kvaliteten af ingredienserne samt de højt uddannede kokkes ekspertise og kreativitet, vil gøre dine middage mindeværdige.

Fitness & sport ombord
– Fuldt udstyret fitnesscenter
– Klasser i aerobic, yoga, pilates & cykling (mod tillæg)
– Basketball, bordtennis, tennis og volleyball
Oplevelser for alle aldre
Der er masser af underholdning, faciliteter og aktiviteter for alle aldre, familier, teenagere og børn på et krydstogt med Costa Cruises. Børnene vil med sikkerhed kunne more sig og være beskæftigede på hele turen med alt fra børneklubber, pizza parties, skattejagt, is-fester, ansigtsmaling, karaoke konkurrencer og meget meget mere. Der er ligeledes masser af aktiviteter for teenagere!
De voksne kan eksempelvis tage et kursus i italiensk, gå på madlavningskursus og lære Italiens skønne mad bedre at kende, tage på shopping i de taxfree butikker eller nyde diverse kropsbehandlinger i spaen.

Sejlområder
Nordeuropa, Middelhavet, Australien, New Zealand, Caribien, Panamakanalen, Sydamerika, Mexico, Hawaii, Canada, Alaska, New England og World Cruise

Skib

Beskrivelse

Costa Diadema er fra november 2014 og bliver af rederiet kaldet Middelhavets dronning. Skibets harmoniske atmosfære vil omgive dig med en majestætisk og raffineret elegance.

Ombord finder man et stort udvalg af skønne kahytter og suiter, hvoraf 913 ud af 1862 har balkon. Skibet byder ydermere på 7 restauranter, 11 barer, fitnesscenter, løbe- og sportsbaner, 3 swimmingpools og 8 jacuzzis. Kom helt ned i gear i den himmelske Samsara spa-afdeling, der tilbyder flere forskellige afslappende wellness-behandlinger.

Ydermere byder Costa Diadema på masser af underholdning og oplevelser for både voksne og børn. Tag blandt andet en tur i det storslåede treetagers teater, kør om kap i grand prix-simulatoren, få fantastiske filmoplevelser i 4D biografen, eller shop løs på den store shopping promenade.

Tekniske data: 4947 passagerer, 1253 besætningsmedlemmer, skibet er 306 meter langt og 32 meter bredt.

Afslapning

Hot Tubs
Pool Deck
Samsara Spa
Sauna
Solarium
Spa
Damp lokale
Swimming Pool
Thalassotherapy Pool

Mad og drikke

Bar
Club Restaurant
Ice Cream Bar
Pizzeria
Samsara Restaurant
The Restaurant
Wine bar

Fitness

Gym
Jogging sti

Aktiviteter

Grand Prix Simulator
Kids Pool
Bibliotek
Squok Club

Underholdning

Disco
Gigant skærm ved Pool
Theatre

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel