16 nætter - Fra sitrende Singapore til Tokyos traditioner og fremtidsvisioner

Krydstogt detaljer

  • 1 marts til 17 marts 2025
  • 16 Nætter
  • 2 Voksne
  • Celebrity Millennium
  • Singapore, Til søs, Saigon, Nha Trang, Til søs, Hong Kong, Hong Kong, Til søs, Taipei (Keelung), Til søs, Kagoshima, Til søs, Tokyo (Yokohama)
Indvendig kahyt Fra kr. 34.995 pr. person
Udvendig kahyt Fra kr. 39.795 pr. person
Balkon kahyt Fra kr. 41.595 pr. person

Oversigt

Krydstogtet indledes i Singapore, hvor du kan opleve det futuristiske Marina Bay Sand og den fascinerende have, Gardens by the Bay.
Herfra sejler du mod Vietnams byer Ho Chi Minh og Nha Trang, der byder på både fantastisk mad, travle gader og smukke kyststrækninger.
Dynamiske kontraster mellem fortid og fremtid venter dig i Hong Kong og Taipei inden du når første stop i Japan, Kagoshima.
Her anbefaler vi at se de dramatiske landskaber omkring Sakurajima-vulkanen og områdets traditionelle japanske haver. Nu er kursen endelig sat mod Tokyo!
En storby i ordets forstand, der overvælder og begejstrer de fleste med sin vilde kultur, diversitet, historie og tårnhøje kvalitet i alt ned fra mindste detalje.

Glæd dig til et enestående krydstogt, der viser dig Asiens mangfoldige kontraster på allernærmeste hold.

Valgt afgang: 1 marts 2025
Pris pr. person fra: kr. 34.995

Rejseoversigt

  • Varighed: 16 nætter
  • Rederi og skib: Celebrity Cruises, Celebrity Millennium
  • Afrejsehavn: Singapore
  • Billigste krydstogt: kr. 34.995 (1 marts 2025)

Prisen inkluderer

Eksklusiv rejse – kun hos Profil Rejser. Prisen inkluderer:
Fly København – Singapore (evt. 1 skift)
Transfer fra lufthavn til hotellet
1 overnatning på 4* hotel inkl. morgenmad
Transfer og udflugt med engesktalende guide fra hotel til skib
12 nætters krydstogt i valgte kahyt
Alle måltider ombord
Classic All Inclusive drikkevarepakke – værdi 600 kr. pr. person pr. dag
Drikkepenge til skibets personale
Transfer og udflugt med engesktalende guide fra skib til hotel
2 nætter i delt dobbeltværelse inkl morgenmad
Transport til lufthavnen
Fly Tokyo – København

Bemærk

Fly
Transfer
Hotel
Måltider
Drikkepakke
Udflugt
Drikkepenge
Underholdning

.


Rejseplan

1
Singapore
3 marts 25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 19:00

Singapore er over de seneste år blevet til en international metropol. Byen vækster kraftigt med nye, topmoderne skyskrabere, der skyder til vejrs over det hele, samt et hurtigt voksende finansdistrikt. Singapore er en multikulturel smeltedigel tilsat et strejf af Fjernøsten.
Singapore var en del af den britiske koloni fra 1867, og før det var Singapore en beskeden lille fiskerby ved flodens udløb det sted, hvor sir Thomas Stamford Raffles gik i land i 1819. Singapore forblev britisk indtil 1962, hvor Singapore blev en del af Malaysia. Men efter et par års politiske konflikter fik Singapore i 1965 sin suverænitet.
Selvom Singapore er et handelscentrum, hvor flere containerskibe ligger til kaj hver eneste dag, gør bystaten også meget for at tiltrække turister. Der investeres massivt i store og luksuriøse hoteller og turistattraktioner. Der bor knapt 5 mio. indbyggere i Singapore, og hvert år besøges øen af ca. 12 mio. turister.
Et af de nyere turistområder er Marina Bay-området, hvor man blandt andet finder Marina Bay Sands hotellet. Det 2561-værelser store hotel er hurtigt blevet et af byens ikoner på grund af dens trillinge-højhuse, der hæver den 340 m lange skypark højt over resten af byen. Skyparken er blevet et populært turistmål blandt andet på grund af den 150 m lange pool.
Singapore bliver ved med at udvikle sin turisme. Hvor byen tidligere primært kunne byde på unikke shoppingmuligheder, er der ændret fokus til i højere grad oplevelser, kultur, fornøjelser og ikke mindst kulinariske oplevelser.

2
Til søs
4 marts 25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
3
Saigon
5 marts 25
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 19:00
4
Nha Trang
6 marts 25
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 20:00

Nha Trang med templer, katedraler og den hvide Buddha.

Nha Trang ligger ud til kysten i det sydlige Vietnam. Byen er især kendt for sin hyggelige riviera, dejlige strande og dykkerture.

Byen byder på flere templer, en katedral og ikke mindst et Oceanografisk museum, der viser det lokale marineliv, og det arbejde der gøres for at beskytte havet. Her er flere akvarier og blandt andet et 18 meter langt hval-skelet.

Området udenfor Nha Trang byder også på oplevelser som den Hvide Buddha, Ba Ho Vandfaldene og Hon Khoi Salt marker. En imponerende og anderledes natur venter lige uden for byen.

5
Til søs
7 marts 25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
6
Hong Kong
8 marts 25
Ankomst kl 16:00
Afgang kl 01:00

You will immediately be swept away in the boundless energy of Hong Kong. This once-sleepy harbor town has blossomed into an international trade hub, now globally renowned for its rich culture, Confucian traditions, and incredible Michelin-star rated restaurants.

Before embarking on an Asia cruise from Hong Kong, don’t miss a chance to explore the city and the surrounding areas. Head to the top of the Peak Tower for a panoramic view of all of Hong Kong, then shop the Temple Street Night Market. Take an afternoon to tour the village of Lai Chi Wo, where you’ll be surrounded by banyan trees and ancient temples. End the day with comforting dim sum or a nightcap at a bustling Hong Kong speakeasy.

7
Hong Kong
9 marts 25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 19:00

You will immediately be swept away in the boundless energy of Hong Kong. This once-sleepy harbor town has blossomed into an international trade hub, now globally renowned for its rich culture, Confucian traditions, and incredible Michelin-star rated restaurants.

Before embarking on an Asia cruise from Hong Kong, don’t miss a chance to explore the city and the surrounding areas. Head to the top of the Peak Tower for a panoramic view of all of Hong Kong, then shop the Temple Street Night Market. Take an afternoon to tour the village of Lai Chi Wo, where you’ll be surrounded by banyan trees and ancient temples. End the day with comforting dim sum or a nightcap at a bustling Hong Kong speakeasy.

8
Til søs
10 marts 25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
9
Taipei (Keelung)
11 marts 25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 18:00

Indgangsporten til Taiwan

Havnebyen Keelung ligger i den nordøstlige del af Taiwan, og med kun 45 minutter med tog til Taipei er den også et godt udgangspunkt for at opleve landets hovedstad.
Keelung har et fiskemarked, der kan dateres til Qing dynastiet og står man meget tidligt op, kan I opleve morgenens fiskeauktion. Byen har parker, udsigtspunkter og butikker. Tager I til Taipei, kan I besøge smukke templer, skyskrabere, Taipei 101 – en af verdens højeste bygninger, museer, varme kilder og natmarked. Her er så meget at se, at man sagtens kan bruge et par dage i byen.

10
Til søs
12 marts 25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
11
Kagoshima
13 marts 25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 19:00

Sunny Kagoshima lives in the shadow of Sakurajima, an active volcano that last erupted in 2016. Kagoshima balances an air of mystery with a seaside approachability thanks to its location in Southern Japan along the coast and proximity to Sakurajima. In addition to being the capital of the Kagoshima Prefecture in Japan, the city is home to ancient castles and traditional Japanese Gardens that delight locals and visitors alike.

Vacationers on an Asia cruise to Kagoshima, Japan can relax at Ibusuki Onsen, the local hot springs, while adventurous travelers will be awed by the volcano’s peaks after a hike to one of the many observation points. There are plenty of experiences for foodies in Kagoshima, too, like taking a tour of Shochu Brewery for sake tastings or enjoying a traditional Japanese tea ceremony.

12
Til søs
14 marts 25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
13
Tokyo (Yokohama)
15 marts 25
Ankomst kl 07:30
Afgang kl 01:00

I Tokyo oplever vi det moderne Japan. Byen der med rette ofte bliver betegnet som en af verdens mest hippe storbyer af alverdens mode- og designtidsskrifter. Under dit ophold i Tokyo vil du se spændende arkitektur, fremragende museer, fashionable bolig- og indkøbskvarterer og verdens største fiskemarked.

Japan er et ørige med fire store og en række mindre øer. Det er på hovedøen Honshu og de to mindre øer Kyushu og Shikoku, hvor størstedelen af Japans befolkning bor. Hovedøen strækker sig 1.287 km, hvorfor der er temperaturforskelle på nord og syd. Den nordlige del har tempereret og den sydlige del tropisk klima.
På et krydstogt til Solens Rige vil der være mulighed for at tage på en dags-udflugt til den gamle kejserby Kyoto. Undervejs kan du besøge mindre provinsbyer og opleve hverdagen på landet, se små fiskersamfund, moderne storbyer, templer og mindesmærker. For at holde udgifterne nede kan man vælge at foretage udflugter med kollektiv transport, som i det moderne Japan er både lettilgængelig og præcis. Fra den lille fiskerby, Tokyo engang var, voksede den og blev Shogunens magtcentrum, Japans midtpunkt, landets hovedstad og et af verdens førende økonomiske centre.

Seværdigheder i Tokyo:
Tokyo museet, Tokyos bymuseum – en rejse gennem det historiske Tokyo/Edo i en lang række meget levende tableauer, modeller og interaktive udstillinger.
Asakusa Kannon-templet med den berømte Tordenport – templets vartegn er en meget stor, rød rispapirlampe og et myldrende folkeliv.
Byens snævre gader med gamle små specialforretninger, beboelseshuse og restauranter af enhver art.
Verdens største fiskemarked, Tsukiji – smag den allerfineste, superfriske sushi på en af markedets små restauranter.
Hama Rikyu-parken, Tokugawa-shgunens fine landskabspark til to sider omgivet af en “”væg”” af moderne højhuse.
Tokyo National Art Center med særudstillinger inden for kunst og kunsthåndværk på 14.000 m2. Alle møbler på museet er danske.
Roppongi-kvarteret med talrige butikker, kunstmuseum, overdådig arkitektur og udstillingsbygning tegnet af Ando.
Mori Art Museum på 54. etage i Mori-bygningen – Tokyos svar på Danmarks Louisiana-museum.

1
Singapore
3 marts '25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 19:00
Celebrity Cruises

Singapore er over de seneste år blevet til en international metropol. Byen vækster kraftigt med nye, topmoderne skyskrabere, der skyder til vejrs over det hele, samt et hurtigt voksende finansdistrikt. Singapore er en multikulturel smeltedigel tilsat et strejf af Fjernøsten.
Singapore var en del af den britiske koloni fra 1867, og før det var Singapore en beskeden lille fiskerby ved flodens udløb det sted, hvor sir Thomas Stamford Raffles gik i land i 1819. Singapore forblev britisk indtil 1962, hvor Singapore blev en del af Malaysia. Men efter et par års politiske konflikter fik Singapore i 1965 sin suverænitet.
Selvom Singapore er et handelscentrum, hvor flere containerskibe ligger til kaj hver eneste dag, gør bystaten også meget for at tiltrække turister. Der investeres massivt i store og luksuriøse hoteller og turistattraktioner. Der bor knapt 5 mio. indbyggere i Singapore, og hvert år besøges øen af ca. 12 mio. turister.
Et af de nyere turistområder er Marina Bay-området, hvor man blandt andet finder Marina Bay Sands hotellet. Det 2561-værelser store hotel er hurtigt blevet et af byens ikoner på grund af dens trillinge-højhuse, der hæver den 340 m lange skypark højt over resten af byen. Skyparken er blevet et populært turistmål blandt andet på grund af den 150 m lange pool.
Singapore bliver ved med at udvikle sin turisme. Hvor byen tidligere primært kunne byde på unikke shoppingmuligheder, er der ændret fokus til i højere grad oplevelser, kultur, fornøjelser og ikke mindst kulinariske oplevelser.

2
Til søs
4 marts '25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
3
Saigon
5 marts '25
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 19:00
4
Nha Trang
6 marts '25
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 20:00
Celebrity Cruises

Nha Trang med templer, katedraler og den hvide Buddha.

Nha Trang ligger ud til kysten i det sydlige Vietnam. Byen er især kendt for sin hyggelige riviera, dejlige strande og dykkerture.

Byen byder på flere templer, en katedral og ikke mindst et Oceanografisk museum, der viser det lokale marineliv, og det arbejde der gøres for at beskytte havet. Her er flere akvarier og blandt andet et 18 meter langt hval-skelet.

Området udenfor Nha Trang byder også på oplevelser som den Hvide Buddha, Ba Ho Vandfaldene og Hon Khoi Salt marker. En imponerende og anderledes natur venter lige uden for byen.

5
Til søs
7 marts '25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
6
Hong Kong
8 marts '25
Ankomst kl 16:00
Afgang kl 01:00
Celebrity Cruises

You will immediately be swept away in the boundless energy of Hong Kong. This once-sleepy harbor town has blossomed into an international trade hub, now globally renowned for its rich culture, Confucian traditions, and incredible Michelin-star rated restaurants.

Before embarking on an Asia cruise from Hong Kong, don’t miss a chance to explore the city and the surrounding areas. Head to the top of the Peak Tower for a panoramic view of all of Hong Kong, then shop the Temple Street Night Market. Take an afternoon to tour the village of Lai Chi Wo, where you’ll be surrounded by banyan trees and ancient temples. End the day with comforting dim sum or a nightcap at a bustling Hong Kong speakeasy.

7
Hong Kong
9 marts '25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 19:00
Celebrity Cruises

You will immediately be swept away in the boundless energy of Hong Kong. This once-sleepy harbor town has blossomed into an international trade hub, now globally renowned for its rich culture, Confucian traditions, and incredible Michelin-star rated restaurants.

Before embarking on an Asia cruise from Hong Kong, don’t miss a chance to explore the city and the surrounding areas. Head to the top of the Peak Tower for a panoramic view of all of Hong Kong, then shop the Temple Street Night Market. Take an afternoon to tour the village of Lai Chi Wo, where you’ll be surrounded by banyan trees and ancient temples. End the day with comforting dim sum or a nightcap at a bustling Hong Kong speakeasy.

8
Til søs
10 marts '25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
9
Taipei (Keelung)
11 marts '25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 18:00
Celebrity Cruises

Indgangsporten til Taiwan

Havnebyen Keelung ligger i den nordøstlige del af Taiwan, og med kun 45 minutter med tog til Taipei er den også et godt udgangspunkt for at opleve landets hovedstad.
Keelung har et fiskemarked, der kan dateres til Qing dynastiet og står man meget tidligt op, kan I opleve morgenens fiskeauktion. Byen har parker, udsigtspunkter og butikker. Tager I til Taipei, kan I besøge smukke templer, skyskrabere, Taipei 101 – en af verdens højeste bygninger, museer, varme kilder og natmarked. Her er så meget at se, at man sagtens kan bruge et par dage i byen.

10
Til søs
12 marts '25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
11
Kagoshima
13 marts '25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 19:00
Celebrity Cruises

Sunny Kagoshima lives in the shadow of Sakurajima, an active volcano that last erupted in 2016. Kagoshima balances an air of mystery with a seaside approachability thanks to its location in Southern Japan along the coast and proximity to Sakurajima. In addition to being the capital of the Kagoshima Prefecture in Japan, the city is home to ancient castles and traditional Japanese Gardens that delight locals and visitors alike.

Vacationers on an Asia cruise to Kagoshima, Japan can relax at Ibusuki Onsen, the local hot springs, while adventurous travelers will be awed by the volcano’s peaks after a hike to one of the many observation points. There are plenty of experiences for foodies in Kagoshima, too, like taking a tour of Shochu Brewery for sake tastings or enjoying a traditional Japanese tea ceremony.

12
Til søs
14 marts '25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
13
Tokyo (Yokohama)
15 marts '25
Ankomst kl 07:30
Afgang kl 01:00
Celebrity Cruises

I Tokyo oplever vi det moderne Japan. Byen der med rette ofte bliver betegnet som en af verdens mest hippe storbyer af alverdens mode- og designtidsskrifter. Under dit ophold i Tokyo vil du se spændende arkitektur, fremragende museer, fashionable bolig- og indkøbskvarterer og verdens største fiskemarked.

Japan er et ørige med fire store og en række mindre øer. Det er på hovedøen Honshu og de to mindre øer Kyushu og Shikoku, hvor størstedelen af Japans befolkning bor. Hovedøen strækker sig 1.287 km, hvorfor der er temperaturforskelle på nord og syd. Den nordlige del har tempereret og den sydlige del tropisk klima.
På et krydstogt til Solens Rige vil der være mulighed for at tage på en dags-udflugt til den gamle kejserby Kyoto. Undervejs kan du besøge mindre provinsbyer og opleve hverdagen på landet, se små fiskersamfund, moderne storbyer, templer og mindesmærker. For at holde udgifterne nede kan man vælge at foretage udflugter med kollektiv transport, som i det moderne Japan er både lettilgængelig og præcis. Fra den lille fiskerby, Tokyo engang var, voksede den og blev Shogunens magtcentrum, Japans midtpunkt, landets hovedstad og et af verdens førende økonomiske centre.

Seværdigheder i Tokyo:
Tokyo museet, Tokyos bymuseum – en rejse gennem det historiske Tokyo/Edo i en lang række meget levende tableauer, modeller og interaktive udstillinger.
Asakusa Kannon-templet med den berømte Tordenport – templets vartegn er en meget stor, rød rispapirlampe og et myldrende folkeliv.
Byens snævre gader med gamle små specialforretninger, beboelseshuse og restauranter af enhver art.
Verdens største fiskemarked, Tsukiji – smag den allerfineste, superfriske sushi på en af markedets små restauranter.
Hama Rikyu-parken, Tokugawa-shgunens fine landskabspark til to sider omgivet af en “”væg”” af moderne højhuse.
Tokyo National Art Center med særudstillinger inden for kunst og kunsthåndværk på 14.000 m2. Alle møbler på museet er danske.
Roppongi-kvarteret med talrige butikker, kunstmuseum, overdådig arkitektur og udstillingsbygning tegnet af Ando.
Mori Art Museum på 54. etage i Mori-bygningen – Tokyos svar på Danmarks Louisiana-museum.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

170 Sq. ft. Your escape at sea, Inside Staterooms offer ample living space, including a sitting area and a flat screen TV. Each inside stateroom on board Celebrity includes world-class amenities.

Udvendig Kahyt

170 Sq. ft. Expansive views make Ocean View Staterooms the ideal place to unwind at sea. These perfectly indulgent spaces come furnished with Celebrity’s eXhale bedding featuring the queen-size Cashmere Mattress and everything else a modern traveler needs.

Balkonkahyt

I et Concierge Class stateroom vil en dedikeret concierge kun være få skridt væk, hvis du mangler noget. Deltag i eksklusive arrangementer, herunder en velkomstfrokost og et destinationsseminar for Concierge Class-gæster. Og så er der selve kahytten med infinity balkonen, som bringer hele rummet helt ud til vandkanten. Udover balkonen indeholder kahytten sove- og opholdsområde, badeværelse samt rigeligt med plads til opbevaring. Størrelse: 23 m2. Balkon: 4 m2

Suite

Disse to-rums suiter har et stort opholdsområde med gulv til loft panoramavinduer, en privat veranda og et soveværelse med en king-size seng, med signatur eXhale® sengeudstyr og Cashmere™ madras. Indeholder: • 1 soveværelse & 1 badeværelse. Størrelse: 36-46 m2. Balkon: 5-10 m2. • Veranda med loungemøbler • Gulv til loft skydedøre af glas • Eksklusiv eXhale® sengeudstyr og King-size seng • Udtræksseng i nogle suiter • Rigeligt med opbevaringsplads • Rummeligt opholdsområde med sofa


Rederi

Der er en elegant indretning på Celebrety Cruises, hvor der er plads til alle gæster. Skibene er indrettet med store kahytter og suiter og tilbyder enestående gastronomiske muligheder med et serviceniveau helt i top. Mange af de gæster, der har prøvet Celebrity Cruises mener, at det er det rederi, hvor man får mest valuta for pengene.

De sidste fem år har rederiet søsat fem nye store skibe i Solstice-klassen. For at være i Solstice-klassen skal der være kapacitet på skibet til mindst 2.850 passagerer. Skibene har stadig deres elegante udseende, men er blevet mere moderne i deres stil. Det modne publikum har tidligere foretrukket Celebrity Cruises på grund af lidt længere krydstogter. Celebrity Cruises kan nu tilbyde flere skibe, afgange og oplevelser for enhver smag, hvilket har fået gennemsnitsalderen til at falde til ca. 45 år. Når du sejler med Celebrity Cruises er nøgleordet “elegance”.

Celebrity Cruises sejler blandt andet til Middelhavet, Caribien, Nordeuropa, Fjernøsten. Oplev for eksempel hyggelige og historiske byer som Venedig og Rom, de smukke tropiske paradissøer i Caribien eller storslået natur i Norge, Færøerne, Island og Skotland. Mulighederne er næsten uendelige! Ved krydstogter til Galapagos øerne råder Celebrity Cruises over 4 mindre ekspeditionsskibe, der primært sejler i disse farvande.
Kahytter ombord
Omgivet af komfort og elegance får du mere, end du havde håbet på, når du træder ind i din store kahyt eller suite:

• Store flotte håndklæder og badekåber
• Lækkert og blødt sengetøj
• Oplyste spejle, massage brusehoveder og kvalitets hårtørrer
• Shampoo, balsam og lotion fra ”Elemis”
• Fladskærm-TV
• Friske blomster
• Gratis is service
• Gratis 24-timers roomservice

Concierge Class kahyt – Velkomst vin, pude menu, frisk frugt, prioritets check-in, første prioritet til seating i tillægsrestauranterne og concierge service.
Aqua Class kahyt – Spa og helse kahytter, giver eksklusiv adgang til Restaurant Blu – hvor man har fokus på en sundere livsstil samt adgang til Persian Garden – dampbad og sauna området med særlig varme liggestole, ekstra badeværelses bekvemmeligheder.

Spisning ombord
Nyd prisvindende kokkekunst, tilberedt af verdenskendte køkkenchefer, lavet fra bunden, og kun med brug af de fineste råvarer.
Hovedrestauranten – en af de formelle restauranter (se dresscode i skibets avis). Morgenmad, frokost og aftensmad. 5-retters menuer, klassiske eller vegetariske retter. Når du træder ind i Celebrity’s hovedrestaurant skinner krystalglassene om kap med det fine porcelæn og det glitrende sølvtøj. En flot kulisse for ethvert måltid, og denne elegante restaurant tilbyder en endeløs række af måltider. Bestil enten spisning på fast tidspunkt (sen/tidlig eller den fleksible ”Celebrity Select”)
Oceanview Café – Uformel og afslappet påklædning. Morgenmad, frokost og middag.
Pool/Mast Grill – Uformel, afslappet påklædning. Ligger ved pool dækket og serverer pizza, grillet hamburger, hotdog, nachos samt sandwich.

Tillægsrestauranter:
The Porch – Uformel. Tillæg på USD 5. Nyd din frokost eller morgenmad udendørs ved den grønne plæne. Serverer supper, salater og paninis.
Bistro on Five – Fransk uformel café. Tillæg på USD 5. Har åbent fra kl. 6.00 om morgenen til sen aften.
Murano – Formel restaurant (se dresscode i skibets avis). Tillæg på USD 50 og bordbestilling. Intim restaurant som tilbyder et verdensklasse køkken – fransk inspireret.
Tuscan Grille – Formel restaurant (se dresscode i skibets avis). Mod tillæg USD 40 og bordbestilling. Italiensk steakhouse, perfekt stegte bøf er i kombination med det bedste fra det italienske køkken.
Silk Harvest – Formel restaurant (se dresscode i skibets avis). Mod tillæg USD 30 og bordbestilling. En fantastisk asiatisk restaurant men en yderst fin udsigt. Absolut en af de bedste asiatiske restauranter til søs.
Qsine – Formel restaurant (se dresscode i skibets avis). Mod tillæg USD 45 og bordbestilling. En kulinarisk rejse fyldt med overraskelser og glæde. Velkendte favoritter med forskellige teksturer og smage som behager alle sanser på én gang.
Lawn Club Grill – Tillæg på USD 40 og bordbestilling. Ny restaurant ombord Celebrity Silhouette og Celebrity. Reflection. Den lyse og moderne Lawn Club Grill tilbyder glæderne ved udendørs grill. Højdepunktet ved middagen på Lawn Club Grill er at være ”Grillmester” til dit eget selskab sammen med en af skibets kokke.
Vær opmærksom på at der findes et stort udvalg af dinningpakker, som giver rabat.

Børneklubber
For børn og unge mellem 3 – 17 år, er der en børne- og ungdomsklub,her arrangeres utallige aktiviteter, som giver masser af gode oplevelser og underholdning.

Spa og wellness
Behandling i AquaSpa med Elemis. Et dejligt område, at komme til og blive forkælet i under krydstogtet (mod tillæg). Oplev komplet afslapning i AquaSpa, et af de største og luksuriøse til søs. AquaSpa by Elemis giver dig en verden fuld af harmoni og velbehag fra meditativ afslapning til himmelske sanse-behandlinger. I AquaSpa Café kan du også nyde et sundere alternativ til morgenmad og frokost.

Oplevelser ombord
På et krydstog med Celebrity Crusies kan du også opleve gastronomiske oplevelser i kokkekunst, vinsmagning (mod tillæg), internet adgang (mod tillæg) samt computerundervisning til søs, inspirerende forelæsninger om krydstogtsoplevelser, fremtidige destinationer, kultur og historie, biograffilm og shopping i de toldfrie butikker.

Fitness og sport ombord
På Celebrity Cruises’ skibe finder du moderne faciliteter i det store fitnesscenter med det nyeste udstyr og holdtræning. Meld dig til holdene i aerobic, yoga, pilates, cykling og zumba (mod tillæg), eller brug faciliteterne med basketball, bordtennis, tennis, volleyball og walk-a-mile. Som noget helt specielt kan du også komme på golfudflugter i udvalgte havne (mod tillæg).

Skib

Beskrivelse

Velkommen ombord på Celebrity Millennium – hvor mulighederne er mange og oplevelserne venter til søs!

Skibet Celebrity Millennium blev bygget I 2000 og gennemgik i 2012 en gennemgribende renovering. Skibet er en del af Millennium klassen og søsterskib til Celebrity Constellation, Infinity og Summit. Ombord på er der kræset for sanserne med elegant indretning og topmoderne faciliteter. Ombord finder man kahytter og suiter i forskellig karakter og størrelse, samt flere prisvindende restauranter, med mad fra hele verden. Glæd dig til god underholdning i form af broadwayshows og pulserende natklubber. Trænger du til en velværende stund, kan du benytte skibets spaafdeling, som tilbyder massevis af afslappende behandlinger.

Skibet har desuden også flere jacuzzis og swimmingpools, hvoraf den ene kan overdækkes og dermed give mulighed for at tage en dukkert i al slags vejr. Du kan også både holde formen ved lige på løbebanen eller nyde en god film i skibets biograf.

Tekniske data: 2034 passagerer og 999 besætningsmedlemmer. Skibet er 294 meter langt og har i alt 12 dæk.

Aktiviteter

Aqua Spa
Card Room
Indendørs Pool
Bibliotek
Open-air basketball bane
Udendørs Pool

Fitness

Aerobics
Aerobics/Yoga
Basketball
Fitness Center
Fitness udstyr
Fitness lokale
Gym
Jogging sti
Sports Court
Wellness Center

Andet

Kunstgalleri
Boutique
Concierge
Konferencefaciliteter
Konferencelokale
Elevator
Future Cruise Sales
Guest Relations Office
Frisørsalon
Foto Galleri
Foto shop
Reception
Butikker

Afslapning

Aqua Spa
Beauty Salon
Day Spa & Fitness Center
Hair Salon
Hot Tubs
Hydrotherapy
Sauna
Solarium
Spa
Damp lokale
Soldæk
Swimming Pool
Thalassotherapy Pool
Whirlpool

Teknologi

Interaktivt TV
Lounge med internet adgang
Internet Cafe

Mad og drikke

A la carte restaurant
Arts Cafe
Asian Restaurant
Bar
Bar
Blu Restaurant
Cafe al Bacio
Cellar Masters
Cova Café
Dining Room
Dolce Gelato
Luminae at the Retreat
Main Dining Room
Martini Bar
Mast Bar
Oceanview Cafe
Palace Main Dining Room
Pool Grill
Poolside Bar
Restaurant
Signatures Restaurant
Spa Cafe
Sun Deck with Lido Bar
Sunset Bar
Sushi Bar
The Retreat Lounge
The Theatre Bar
Tuscan Grill
Veranda

Underholdning

Children’s Club
Children’s Play Area
Cinema
Dance Floor
Fortunes Casino
Gaming Club Casino
Martini Bar
Michaels Club
Photo Gallery
Rendevous Lounge
The Rooftop Garden
Theatre

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel