Krydstogt til Middelhavet

Ring til os mandag til fredag

Krydstogt til Middelhavet – besøg historiske havnebyer

På et krydstogt i Middelhavet vil du opleve verden fra helt nye vinkler – hver dag. Her finder du smukke, solkyssede kyster og hyggelige, historiske havnebyer med en helt særlig, tilbagelænet stemning. Og ombord på skibet kan du nyde det gode vejr og udsigten i ro og mag.

Profil Rejser kender alt til krydstogter i Middelhavet

Profil Rejser har sendt solglade krydstogtgæster til Middelhavet i mere end 3 årtier. Vi samarbejder med de bedste rederier, som sejler i hele Middelhavet – så du er sikker på at finde en sejlrute og et skib, som passer præcis til dine behov.

Vi har selv været gæster på vores krydstogter til Middelhavet. Vores oplevelser på krydstogtet er dit kvalitetsstempel og garanti for, at du får en helt særlig oplevelse i det sydlige Europa.

Det kan du opleve på et krydstogt i Middelhavet

På et krydstogt i Middelhavet finder du både betagende udsigter, charmerende havnebyer, historiens vingesus og ikke mindst en delikat og indbydende madkultur. Rejsedestinationerne på vores middelhavskrydstogter er nøje udvalgt, fordi de hver især rummer noget helt særligt, som du vil tage med dig hjem.

På krydstogt i Middelhavet kan du blandt meget andet glæde dig til:

  • Stemningen i romantiske Venedig
  • Shopping og historiens vingesus i Athen
  • Solnedgange og kridhvide huse på den smukke græske ø Santorini
  • Den charmerende storby Barcelona med verdensberømt arkitektur og lækker tapas
Søgekriterier - klik for at fravælge: Klik for at fjerne
    Filtre