19 nætter fra Los Angeles med Norwegian Jewel

Krydstogt detaljer

 • 6 november til 25 november 2024
 • 19 Nætter
 • 2 Voksne
 • Norwegian Jewel
 • Los Angeles, Til søs, Cabo San Lucas, Puerto Vallarta, Manzanillo, Zihuatanejo, Til søs, Puerto Chiapas, Acajutla El Salvador, San Juan del Sur, Puntarenas Costa Rica, Til søs, Transit Panama Canal, Cartagena Colombia, Til søs, George Town, Til søs, Tampa
Indvendig kahyt Fra kr. 23.495 pr. person
Udvendig kahyt Fra kr. 26.995 pr. person
Balkon kahyt Fra kr. 37.295 pr. person

Oversigt

TILBUD – KUN HOS PROFIL REJSER – SPAR 4000 KR I BALKON PR PERSON – (rabatten er fratrukket)

Panamakanalen står øverst på mange rejseønsker, og det er ikke uden grund. Den omkring 80 kilometer lange kanal forbinder Det Caribiske Hav på østsiden med Stillehavet på vestsiden og er stadig betragtet som en imponerende ingeniørmæssig bedrift. Du kan opleve kanalens mange sluser tæt på ombord på skibet Norwegian Jewel- og samtidig kombinere en ferie, der både inkluderer USAs øst- og vestkyst, spændende byer i Mellemamerika samt smukke strande på de caribiske øer.

Valgt afgang: 6 november 2024
Pris pr. person fra: kr. 23.495

Rejseoversigt

 • Varighed: 19 nætter
 • Rederi og skib: Norwegian Cruise Line, Norwegian Jewel
 • Afrejsehavn: Los Angeles
 • Billigste krydstogt: kr. 23.495 (6 november 2024)

Prisen inkluderer

Special tilbud – Kun hos Profil Rejser

Prisen inkluderer:
Fly København/Billund til Los Angeles
Transfer fra lufthavn til hotel
Overnatning på hotel inklusiv morgenmad nær krydstogtsterminalen i Los Angeles
17 nætters krydstogt med Norwegian Jewel
Kaffe, the, juice i selvbetjeningsstationerne til morgenmaden
Underholdning, diskotek, shows og teater
Pool og jacuzzis
Transfer fra skib til lufthavn
Fly fra Tampa til København/Billund

Tilkøb Free at Sea og få 4 elementer med på dit krydstogt med NCL
Drikkevarepakke som inkluderer et stort udvalg af spiritus, cocktails og vine op til 15 USD per glas
Wifi pakke
3 middage i specialrestauranter
50 USD i rabat per udflugt i hver havn (rabatten bliver tildelt en person i kahytten)

Gælder KUN for 1. og 2. person i kahytten.

Ved 15-17 dags krydstogt koster pakken 2.635 kr. per person

.


Rejseplan

1
Los Angeles
7 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 18:00

I det solrige Californien ligger Los Angeles, der, med sine næsten fire millioner indbyggere, er den næststørste by i USA.
Los Angeles, der i daglig tale kaldes LA, er grundlagt i 1781 og var indtil 1847 mexicansk. I nogle bydele tales der stadig hovedsageligt spansk.
Ved et besøg i LA er det stort set umuligt at komme uden om filmindustrien, og en tur til bydelen Hollywood er bestemt tiden værd. Her kan du bl.a. blive vist rundt i de store, originale filmstudier som Universal Studios og komme helt tæt på de store, hvide bogstaver, der danner byens navn. Det er også i Hollywood den prominente Oscaruddeling foregår.
Man skal dog ikke lade sig snyde til at tro, at LA kun er beboet af de rige og berømte. Byen rummer også ghettoer, hvor fattigdom og bandekriminalitet præger dagligdagen samt bydele, hvor den mexicanske kultur er dominerende. I det hele taget er LA en by med stor diversitet, hvilket, i høj grad, er med til at gøre den spændende.
Los Angeles er en mageløs kombination af forskelligheder. Fra højhuse til parcelhuskvarterer, fra rig til fattig og med et hav af kulturelle input der tilbyder muligheder for et unikt indblik i USA.
Du har måske også lyst til at lægge vejen forbi Beverly Hills, hvor et utal af rige og berømte har adresse. Her kan du også shoppe eller ose på Rodeo Drive. I Beverly Hills er der mulighed for rundvisning både til bens eller i bil/bus.
Kun 30 km syd fra Los Angeles ligger Long Beach. Byen har blandt andet verdens største industrihavn, masser af parker, lækre strande og en del golfbaner. Gå en tur langs Rainbow Harbor og Shoreline Village eller oplev Californiens liv under havet på Aquarium of the Pacific.

2
Til søs
8 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
3
Cabo San Lucas
9 november 24
Ankomst kl 13:00
Afgang kl 21:00

Dejlige strande på Baja California.

4
Puerto Vallarta
10 november 24
Ankomst kl 14:00
Afgang kl 21:00

Puerto Vallarta med Romantiske brostensbelagte gader, håndblæste glas og sølvsmykker.
Puerto Vallarta, eller bare Vallarta, som det kaldes i folkemunde, ligger midt på Mexicos stillehavskyst og er kendt for sine lækre strande, vandsport og et rigt natteliv.
Det er her de kendte og rige amerikanere tager på ferie og har deres feriebolig. På en sightseeing tur udpeges også gerne hvor alle de kendte plejer at holde til.

En romantisk by med brostensbelagte gader i den gamle bydel. Her finder du små hyggelige restauranter, og der er samtidig fine shopping muligheder. Blandt andet er stedet kendt for sine håndblæste glas, pottemageri og sølvsmykker.

5
Manzanillo
11 november 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 18:00

Picturesque fishing port-turned-tourist resort and self proclaimed sail fish capital of the world. Spectacular snowcapped volcanoes offer sights rarely seen. The waters and beautiful lagoons of Manzanillo are ideal for water sports.

6
Zihuatanejo
12 november 24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 19:00

Close proximity to the Sierra Madres and Pacific Ocean means this city is ideal for hiking and water sports. You can experience luxury in Ixtapa, and the rustic at Zihuatanejo. Kick up your heels at Ixtapa at night or sip margaritas leisurely at Zihua.

7
Til søs
13 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
8
Puerto Chiapas
14 november 24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 19:00

Ancient Mayan ruins and lush tropical rainforest are home to the Chiapas region. Situated on the Pacific Coast in Southwestern Mexico, Puerto Chiapas serves as a small fishing and agricultural centre. The archaeological museum in nearby Tapachula exhibits artifacts excavated from the region.

9
Acajutla
El Salvador
15 november 24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 17:00

Off the Pacific Coast, Acajutla is El Salvador’s principal seaport. Its beautiful quiet beaches are becoming increasingly popular for their white sand, blue waters and biodiverse reefs. A short ride away is San Salvador, where guests can tour Mayan ruins, hike dormant volcanoes and visit historic churches.

10
San Juan del Sur
16 november 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 18:00

Situated along the Pacific in southwestern Nicaragua, the coastal town of San Juan Del Sur is one of the country’s most popular holiday destinations. Discover local boutiques, delicious cuisine and beautiful landscape through a wide range of activities and tours. Whether horseback riding through a lush forest, gliding across emerald waters on a catamaran or catching some waves at one of the world-class surfing spots, everyone can find a piece of paradise in San Juan Del Sur.

11
Puntarenas
Costa Rica
17 november 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 18:00

Stroll the seaport town with its multi-coloured cottages and local markets. Head to Carara Tropical Rainforest to explore exotic flora and fauna with a naturalist guide. Or opt for a tour of San Jose – home of the Teatro Nacional and Museo del Oro.

12
Til søs
18 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
13
Transit Panama Canal
19 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
14
Cartagena
Colombia
20 november 24
Ankomst kl 11:30
Afgang kl 19:00

Colombia ligger i Sydamerika, og landets nordlige del ligger lige ud til Det Caribiske Hav. Her finder du blandt andet den skønne, livlige og historiske ferieby Cartagena, hvor krydstogtskibene ofte lægger til.

Selv om Colombia har haft en turbulent fortid, har den politiske stabilitet i de seneste årtier ledt til mere fredelige tider. Landet har den mest utrolige natur samt nogen af verdens skønneste badestrande både ved Stillehavet og Det Caribiske hav. Derudover vil du hurtigt opleve, at de fleste mennesker i Colombia er utrolige gæstfri og venlige og gerne byder inden for i deres fascinerende land. Colombias officielle sprog er spansk og valutaen er peso. Feriedestinationen Cartagena har et behageligt klima året rundt, perfekt til sightseeing og afslapning!
Krydstogt med stop i Cartagena, Colombia
I Cartagena er der virkelig meget at opleve. I 1984 blev byen optaget på UNESCOs verdensarvliste på grund af byens berømte fæstningsmure helt tilbage fra 1700-tallet. Colombias store mangfoldighed og arv fra kolonitiden gør sig også bemærket i Cartagena, f.eks. byens yndefulde arkitektur og nationalparken, Parque Nacional Tayrona, der viser Colombias rige biodiversitet. Tag på spadser tur rundt i de muromkransede gader og pittoreske gårde eller book en endagsudflugt. Om aftenen kan du afslutte dagen i land med at shoppe typiske colombianske souvenirs eller colombiansk kaffe, som er en rigtig god gave, ligesom vævede “ruanas” eller farverige ponchos og håndlavede lædertasker.
Cartagena er en utrolig smuk by med brostensbelagte gader, balkoner med en overdådighed af blomstrende bougainvillea, bygninger i pastelfarver langs de elegante plazaer og den gamle havn.
Byen er grundlagt i 1533 som spansk koloniby og har således en lang og spændende historie. Byens beliggenhed gjorde den til en populær havn for røvere og pirater, men i dag viser byen hurtigt sine skatte til nutidens gæster!
Man finder spor af byens fortid med pirater på mange gadehjørne, eksempelvis Castillo de San Felipe de Barajas, som er byens største fort, der er bygget til at modstå plyndringstogter og et af de stærkeste fæstningsværker, som spanierne byggede i tiden som kolonimagt.
Besøg også nogle af de andre forter fra det 16. århundrede. Der er masser af spændende oplevelser i Colombia!

15
Til søs
21 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
16
George Town
22 november 24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 17:00

Et krydstogt til Caymanøerne byder på enestående strande, herunder den berømte strand Seven Mile Beach, som er udråbt til verdens smukkeste, og det siges ligeledes, at du på denne øgruppe får verdens bedste dykning med de fascinerende koralrev, som øgruppen er opstået af.

Caymanøerne består af øerne Grand Cayman, Cayman Brac og Little Cayman. øgruppen tilhører Storbritannien og ligger i det vestlige Caribiske Hav. De fleste af Caymanøernes 46.000 indbyggere drikker vand fra regnvand og afsaltning af havvand, da der ikke er nogle floder, søer eller andre ferskvandsressourcer. På grund af luftstrømme fra Atlanterhavet og bor på Grand Cayman og er et miks af afrikanere, europæere og andre etniske grupper.
Det caribiske Hav bliver det sjældent meget varmt, og temperaturen kommer sjældent under 23 grader. Regnen falder ofte i byger, som stopper så pludseligt som de startede. Det perfekte tropeparadis med afslapning og skønne oplevelser. Højsæsonen ligger i december til april, og regntiden ligger fra maj til november.
Dykkerne og finansfolkets paradis samt unikke oplevelser.
Caymanøerne er skabt af koralrev, og du kan blandt andet opleve den berømte strand Seven Mile Beach, som kaldes for verdens smukkeste strand. På land kan man opleve Cayman Islands kinesiske mur, som blev opført i fortiden som værn mod pirater. Der er rig mulighed for at se havskildpadder, som lever i massevis i havet omkring øerne. Vandet er krystalklart og en drøm for dykkere og snorkling med alle sine farvestrålende tropiske fisk, store havskildpadder og lodrette klippevæge under vandet. Der er også mulighed for at snorkle med pilrokke, og på Boatswains Beach er der en stor marinepark, hvor havskildpadderne yngler. Få en unik oplevelse af at se de helt ny-udklækkede unger eller at komme tæt på marineparkens andre fisk, hajer eller fugle.
Hovedstaden George Town
I øgruppens hovedstad, George Town, eksisterer der en kosmopolitisk stemning med mange banker, finansfolk og gourmetrestauranter. Her føler man næsten, at man er i New York. Arkitekturen er præget af stål og glas, men der findes også ældre bygninger fra tiden som britisk koloni. Byens ældste bygning heder Pedro St. James Castle fra 1780, og den har været både fængsel og parlament og fungerer i dag som museum.

17
Til søs
23 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
18
Tampa
24 november 24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 01:00

Den subtropiske havneby Tampa er en den tredjestørste by i Florida, beliggende på vestkysten i Tampa-bugten mod Det Caribiske Hav. Byen er handelscentrum for Floridas vestkyst og har et stort erhvervsdistrikt, samt en travl fragt-, og krydstogthavn. I 20érne og 30´erne var Tampa kendt som cigarhovedstaden, da cubanske immigranter grundlagde cigarindustrien i Ybor City-området. I dag er byen kendt for sine mange tema- og forlystelsesparker, såsom Adventure Island og Busch Gardens, samt flere naturattraktioner, såsom akvarier og zoologiske haver. Oplev også en tur med den gamle sporvognslinje TECO, som fører dig rundt i byen på en mere old school facon.

1
Los Angeles
7 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 18:00
Norwegian Cruise Line

I det solrige Californien ligger Los Angeles, der, med sine næsten fire millioner indbyggere, er den næststørste by i USA.
Los Angeles, der i daglig tale kaldes LA, er grundlagt i 1781 og var indtil 1847 mexicansk. I nogle bydele tales der stadig hovedsageligt spansk.
Ved et besøg i LA er det stort set umuligt at komme uden om filmindustrien, og en tur til bydelen Hollywood er bestemt tiden værd. Her kan du bl.a. blive vist rundt i de store, originale filmstudier som Universal Studios og komme helt tæt på de store, hvide bogstaver, der danner byens navn. Det er også i Hollywood den prominente Oscaruddeling foregår.
Man skal dog ikke lade sig snyde til at tro, at LA kun er beboet af de rige og berømte. Byen rummer også ghettoer, hvor fattigdom og bandekriminalitet præger dagligdagen samt bydele, hvor den mexicanske kultur er dominerende. I det hele taget er LA en by med stor diversitet, hvilket, i høj grad, er med til at gøre den spændende.
Los Angeles er en mageløs kombination af forskelligheder. Fra højhuse til parcelhuskvarterer, fra rig til fattig og med et hav af kulturelle input der tilbyder muligheder for et unikt indblik i USA.
Du har måske også lyst til at lægge vejen forbi Beverly Hills, hvor et utal af rige og berømte har adresse. Her kan du også shoppe eller ose på Rodeo Drive. I Beverly Hills er der mulighed for rundvisning både til bens eller i bil/bus.
Kun 30 km syd fra Los Angeles ligger Long Beach. Byen har blandt andet verdens største industrihavn, masser af parker, lækre strande og en del golfbaner. Gå en tur langs Rainbow Harbor og Shoreline Village eller oplev Californiens liv under havet på Aquarium of the Pacific.

2
Til søs
8 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
3
Cabo San Lucas
9 november '24
Ankomst kl 13:00
Afgang kl 21:00
Norwegian Cruise Line

Dejlige strande på Baja California.

4
Puerto Vallarta
10 november '24
Ankomst kl 14:00
Afgang kl 21:00
Norwegian Cruise Line

Puerto Vallarta med Romantiske brostensbelagte gader, håndblæste glas og sølvsmykker.
Puerto Vallarta, eller bare Vallarta, som det kaldes i folkemunde, ligger midt på Mexicos stillehavskyst og er kendt for sine lækre strande, vandsport og et rigt natteliv.
Det er her de kendte og rige amerikanere tager på ferie og har deres feriebolig. På en sightseeing tur udpeges også gerne hvor alle de kendte plejer at holde til.

En romantisk by med brostensbelagte gader i den gamle bydel. Her finder du små hyggelige restauranter, og der er samtidig fine shopping muligheder. Blandt andet er stedet kendt for sine håndblæste glas, pottemageri og sølvsmykker.

5
Manzanillo
11 november '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 18:00
Norwegian Cruise Line

Picturesque fishing port-turned-tourist resort and self proclaimed sail fish capital of the world. Spectacular snowcapped volcanoes offer sights rarely seen. The waters and beautiful lagoons of Manzanillo are ideal for water sports.

6
Zihuatanejo
12 november '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 19:00
Norwegian Cruise Line

Close proximity to the Sierra Madres and Pacific Ocean means this city is ideal for hiking and water sports. You can experience luxury in Ixtapa, and the rustic at Zihuatanejo. Kick up your heels at Ixtapa at night or sip margaritas leisurely at Zihua.

7
Til søs
13 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
8
Puerto Chiapas
14 november '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 19:00
Norwegian Cruise Line

Ancient Mayan ruins and lush tropical rainforest are home to the Chiapas region. Situated on the Pacific Coast in Southwestern Mexico, Puerto Chiapas serves as a small fishing and agricultural centre. The archaeological museum in nearby Tapachula exhibits artifacts excavated from the region.

9
Acajutla
El Salvador
15 november '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 17:00
Norwegian Cruise Line

Off the Pacific Coast, Acajutla is El Salvador’s principal seaport. Its beautiful quiet beaches are becoming increasingly popular for their white sand, blue waters and biodiverse reefs. A short ride away is San Salvador, where guests can tour Mayan ruins, hike dormant volcanoes and visit historic churches.

10
San Juan del Sur
16 november '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 18:00
Norwegian Cruise Line

Situated along the Pacific in southwestern Nicaragua, the coastal town of San Juan Del Sur is one of the country’s most popular holiday destinations. Discover local boutiques, delicious cuisine and beautiful landscape through a wide range of activities and tours. Whether horseback riding through a lush forest, gliding across emerald waters on a catamaran or catching some waves at one of the world-class surfing spots, everyone can find a piece of paradise in San Juan Del Sur.

11
Puntarenas
Costa Rica
17 november '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 18:00
Norwegian Cruise Line

Stroll the seaport town with its multi-coloured cottages and local markets. Head to Carara Tropical Rainforest to explore exotic flora and fauna with a naturalist guide. Or opt for a tour of San Jose – home of the Teatro Nacional and Museo del Oro.

12
Til søs
18 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
13
Transit Panama Canal
19 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
14
Cartagena
Colombia
20 november '24
Ankomst kl 11:30
Afgang kl 19:00
Norwegian Cruise Line

Colombia ligger i Sydamerika, og landets nordlige del ligger lige ud til Det Caribiske Hav. Her finder du blandt andet den skønne, livlige og historiske ferieby Cartagena, hvor krydstogtskibene ofte lægger til.

Selv om Colombia har haft en turbulent fortid, har den politiske stabilitet i de seneste årtier ledt til mere fredelige tider. Landet har den mest utrolige natur samt nogen af verdens skønneste badestrande både ved Stillehavet og Det Caribiske hav. Derudover vil du hurtigt opleve, at de fleste mennesker i Colombia er utrolige gæstfri og venlige og gerne byder inden for i deres fascinerende land. Colombias officielle sprog er spansk og valutaen er peso. Feriedestinationen Cartagena har et behageligt klima året rundt, perfekt til sightseeing og afslapning!
Krydstogt med stop i Cartagena, Colombia
I Cartagena er der virkelig meget at opleve. I 1984 blev byen optaget på UNESCOs verdensarvliste på grund af byens berømte fæstningsmure helt tilbage fra 1700-tallet. Colombias store mangfoldighed og arv fra kolonitiden gør sig også bemærket i Cartagena, f.eks. byens yndefulde arkitektur og nationalparken, Parque Nacional Tayrona, der viser Colombias rige biodiversitet. Tag på spadser tur rundt i de muromkransede gader og pittoreske gårde eller book en endagsudflugt. Om aftenen kan du afslutte dagen i land med at shoppe typiske colombianske souvenirs eller colombiansk kaffe, som er en rigtig god gave, ligesom vævede “ruanas” eller farverige ponchos og håndlavede lædertasker.
Cartagena er en utrolig smuk by med brostensbelagte gader, balkoner med en overdådighed af blomstrende bougainvillea, bygninger i pastelfarver langs de elegante plazaer og den gamle havn.
Byen er grundlagt i 1533 som spansk koloniby og har således en lang og spændende historie. Byens beliggenhed gjorde den til en populær havn for røvere og pirater, men i dag viser byen hurtigt sine skatte til nutidens gæster!
Man finder spor af byens fortid med pirater på mange gadehjørne, eksempelvis Castillo de San Felipe de Barajas, som er byens største fort, der er bygget til at modstå plyndringstogter og et af de stærkeste fæstningsværker, som spanierne byggede i tiden som kolonimagt.
Besøg også nogle af de andre forter fra det 16. århundrede. Der er masser af spændende oplevelser i Colombia!

15
Til søs
21 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
16
George Town
22 november '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 17:00
Norwegian Cruise Line

Et krydstogt til Caymanøerne byder på enestående strande, herunder den berømte strand Seven Mile Beach, som er udråbt til verdens smukkeste, og det siges ligeledes, at du på denne øgruppe får verdens bedste dykning med de fascinerende koralrev, som øgruppen er opstået af.

Caymanøerne består af øerne Grand Cayman, Cayman Brac og Little Cayman. øgruppen tilhører Storbritannien og ligger i det vestlige Caribiske Hav. De fleste af Caymanøernes 46.000 indbyggere drikker vand fra regnvand og afsaltning af havvand, da der ikke er nogle floder, søer eller andre ferskvandsressourcer. På grund af luftstrømme fra Atlanterhavet og bor på Grand Cayman og er et miks af afrikanere, europæere og andre etniske grupper.
Det caribiske Hav bliver det sjældent meget varmt, og temperaturen kommer sjældent under 23 grader. Regnen falder ofte i byger, som stopper så pludseligt som de startede. Det perfekte tropeparadis med afslapning og skønne oplevelser. Højsæsonen ligger i december til april, og regntiden ligger fra maj til november.
Dykkerne og finansfolkets paradis samt unikke oplevelser.
Caymanøerne er skabt af koralrev, og du kan blandt andet opleve den berømte strand Seven Mile Beach, som kaldes for verdens smukkeste strand. På land kan man opleve Cayman Islands kinesiske mur, som blev opført i fortiden som værn mod pirater. Der er rig mulighed for at se havskildpadder, som lever i massevis i havet omkring øerne. Vandet er krystalklart og en drøm for dykkere og snorkling med alle sine farvestrålende tropiske fisk, store havskildpadder og lodrette klippevæge under vandet. Der er også mulighed for at snorkle med pilrokke, og på Boatswains Beach er der en stor marinepark, hvor havskildpadderne yngler. Få en unik oplevelse af at se de helt ny-udklækkede unger eller at komme tæt på marineparkens andre fisk, hajer eller fugle.
Hovedstaden George Town
I øgruppens hovedstad, George Town, eksisterer der en kosmopolitisk stemning med mange banker, finansfolk og gourmetrestauranter. Her føler man næsten, at man er i New York. Arkitekturen er præget af stål og glas, men der findes også ældre bygninger fra tiden som britisk koloni. Byens ældste bygning heder Pedro St. James Castle fra 1780, og den har været både fængsel og parlament og fungerer i dag som museum.

17
Til søs
23 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
18
Tampa
24 november '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 01:00
Norwegian Cruise Line

Den subtropiske havneby Tampa er en den tredjestørste by i Florida, beliggende på vestkysten i Tampa-bugten mod Det Caribiske Hav. Byen er handelscentrum for Floridas vestkyst og har et stort erhvervsdistrikt, samt en travl fragt-, og krydstogthavn. I 20érne og 30´erne var Tampa kendt som cigarhovedstaden, da cubanske immigranter grundlagde cigarindustrien i Ybor City-området. I dag er byen kendt for sine mange tema- og forlystelsesparker, såsom Adventure Island og Busch Gardens, samt flere naturattraktioner, såsom akvarier og zoologiske haver. Oplev også en tur med den gamle sporvognslinje TECO, som fører dig rundt i byen på en mere old school facon.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

En Sail Away Inside garanterer en Oceanview kahyt eller en bedre kategori. Din kahyt kan være på ethvert dæk og tildeles op til en dag før ombordstigning. Plads til: 4 Samlet omtrentlig størrelse: 13 m2

Udvendig Kahyt

Oceanview kahytterne har plads til op til tre gæster. Der er en queensize-seng samt mulighed for opredning til en person ekstra. Desuden er der et badeværelse med bruseniche, samt et panorama vindue mod havet. Nogle af disse kahytter har ”connecting doors”, hvis man rejser flere sammen, en også ønsker nogle private rammer. Plads til: 3 Samlet omtrentlig størrelse: 12-14 m2

Balkonkahyt

Balcony Kahytterne har plads til op til fire gæster, hvilket gør dem ideelle, hvis du vil medbringe børnene. Der er en queensize-seng samt et opholdsområde med sofa, som giver mulighed for opredning til to personer. Desuden er der et badeværelse med bruseniche, samt en privat balkon med en fantastisk agtervendt udsigt. Plads til: 4 Samlet omtrentlig størrelse: 19 m2 Balkon Størrelse: 3 m2

Suite

The Haven Garden suiterne har tre separate soveværelser med plads til op til otte personer. Hvert soveværelse har en kingsize- eller queensize-seng samt badeværelse. Dertil kommer en separat stue med sofagruppe og spisebord. Til suiten hører en privat balkon med privat spabad og god plads til afslapning. Inkluderer butler- og concierge-service. Plads til: 8 Samlet omtrentlig størrelse: 395 m2 Balkon Størrelse: 155 m2


Rederi

Om Norwegian Cruise Line (NCL)

Norwegian Cruise Line (NCL) har en lang historie med norske rødder, men er nu styret fra hovedkontoret i Florida med asiatiske ejere. Med 19 moderne skibe, hvoraf de fleste er bygget siden 2001, tilbyder NCL en bred vifte af krydstogtsoplevelser.

Skibsindretning og Faciliteter

 • Amerikansk stilindretning
 • Underholdning både indendørs og udendørs
 • Kahytter med balkon tilbydes i flertallet

Freestyle Cruising Koncept

 • Planlæg dine dage efter egen tidsplan
 • Ingen faste spisetider eller pladser
 • Bredt udvalg af restauranter uden tillæg
 • Afslappet dress code

Kahytskategorier

 • Indvendig single studios
 • Familie kahytter og suiter
 • Spa kahytter og suiter
 • Garden Villas og Family Villas
 • The Haven by Norwegian™

Familiefokus

 • Ungdomsprogram
 • Aktiviteter for hele familien
 • Eksklusiv underholdning med Nickelodeon

Spisemuligheder

 • Fristende restauranter, grill, buffeter og caféer
 • Hovedrestauranter og tillægsrestauranter
 • Inkluderede og valgfrie spisningsmuligheder

Fitness og Sport

 • Fuldt udstyret fitnesscenter
 • Klasser og sportsaktiviteter
 • Diverse sportsfaciliteter ombord

Destinationsmuligheder

 • Nordeuropa, Middelhavet, Caribien, og mange andre destinationer

Inkluderet i Prisen

 • Mad og drikke
 • Underholdning og aktiviteter
 • Gratis adgang til klubber, barer og lounges

Free at Sea Tilvalgspakker

 • Premium drikkevarepakke
 • Wi-Fi-pakke
 • Restaurantpakke til specialrestauranter
 • Udflugtspakke
 • Tilbud på 3. og 4. person i kahytten

Priser på Tilvalgspakker

 • Varierende priser afhængigt af krydstogts længde

The Haven Fordel

 • Inkludering af alle Free at Sea pakkers indhold

Premium Drikkevarepakke

 • Omfatter et bredt udvalg af drikkevarer til USD 15 pr. drink

Skib

Beskrivelse

Norwegian Jewel er fra maj 2006 og tilbyder mange aktiviteter både udendørs og indendørs. To swimmingpools og en børnepool, seks jacuzzier, tennisbane, joggingbane, basketball- og volleyballbane, fitness center, bibliotek, skønhedssalon, shopping galleri og den første bowlingbane til søs.
Om aftenen kan man se shows i det store Stardust Teater i farverig Las Vegas Style, spille på skibets Kasino eller lytte til musik eller tage en drink i en af skibets 14 barer og lounger.

Børn får hurtigt nye venner i børneklubberne, som er inddelt i fire forskellige klubber fordelt på aldersgrupper mellem 2 til 17 år. Her er der mange aktiviteter hver dag for børnene, samt specielle områder som kun er for børn.

Skibet har også et mere privat område med egen pool, beliggende øverst på skibet. Her kan man bo i de eksklusive ”Courtyard Villas”. Kontakt vort kontor for priser.

Om bord på Norwegian Cruise Lines skibe anvendes konceptet “Freestyle Cruising”, hvilket betyder at der er en høj grad at frihed til selv at vælge hvad man vil og hvornår. For eksempel er der ikke faste borde, og heller ikke faste middagstidspunkter. Istedet er der frit valg blandt skibets restauranter hver aften. Der er også roomservice døgnet rundt.

Andet

Kunstgalleri
Colombian Emeralds International
Entourage
Galleria Shops
Mødelokale

Fitness

Jogging sti
Tennis Court

Afslapning

“Bare for at prøve” akupunktur
Aroma Spa Massage med tang
Aroma Stone Terapi
Bamboo Massage
Kropskompositionsanalyse
Botox Cosmetic Rynkebehandling
Botox Cosmetics Rynkebehandling
Par massage
Couture Touch Face and Body Treatment
ELEMIS Deep Cleanse Grooming Behandling med barber
ELEMIS Dynamic Resurfacing Precision Peel
ELEMIS Pro-Collagen Age Defy Facial
ELEMIS Pro-Collagen Grooming behandling med barber
Ekspres barbering
Fire & Ice Manicure
Fire & Ice Pedicure
Go Smile tandblegningsbehandling
Hot Tubs
Individualiseret personlig træning
Intensiv rensende saltscrub
Lonithermie cellulite reduktionsbehandling
Nutritional konsultation
Restylane Lip Enhancement behandling
Restylane Marionette Lines Behandling
Restylane Smile Lines Behandling
Spa Thermal Suite
Swedish Massage
Thai Herbal Poultice Massage
The Galleria Boutiques
The Tides

Underholdning

Atrium Café
Basketball/Volleyball Court
Bliss Ultra Lounge
Le Cirque Bijou
Magnum’s Champagne & Wine Bar
Mandara Spa & Salon
Rock You Tonight
Stardust Theatre
The Chapel
Velvet
Video Arcade

Aktiviteter

Body Waves Fitness Center
Card Room
Bibliotek
Sapphire Kids’ Pool
Sapphire Pools
Spinnaker Lounge
Splash Academy Kid’s Club

Teknologi

Internet Cafe

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel