Oplev Mexico og sejl gennem Panamakanalen inkl fly og hotel

Krydstogt detaljer

  • 6 november til 25 november 2024
  • 19 Nætter
  • 2 Voksne
  • Norwegian Jewel
  • Los Angeles, Til søs, Cabo San Lucas, Puerto Vallarta, Manzanillo, Zihuatanejo, Til søs, Puerto Chiapas, Acajutla El Salvador, San Juan del Sur, Puntarenas Costa Rica, Til søs, Transit Panama Canal, Cartagena Colombia, Til søs, George Town, Til søs, Tampa
Indvendig kahyt Fra kr. 23.495 pr. person
Udvendig kahyt Fra kr. 26.995 pr. person
Balkon kahyt Fra kr. 37.295 pr. person

Oversigt

TILBUD – KUN HOS PROFIL REJSER – SPAR 4000 KR I BALKON PR PERSON – (rabatten er fratrukket)

Panamakanalen står øverst på mange rejseønsker, og det er ikke uden grund. Den omkring 80 kilometer lange kanal forbinder Det Caribiske Hav på østsiden med Stillehavet på vestsiden og er stadig betragtet som en imponerende ingeniørmæssig bedrift. Du kan opleve kanalens mange sluser tæt på ombord på skibet Norwegian Jewel- og samtidig kombinere en ferie, der både inkluderer USAs øst- og vestkyst, spændende byer i Mellemamerika samt smukke strande på de caribiske øer.

Valgt afgang: 6 november 2024
Pris pr. person fra: kr. 23.495

Rejseoversigt

  • Varighed: 19 nætter
  • Rederi og skib: Norwegian Cruise Line, Norwegian Jewel
  • Afrejsehavn: Los Angeles
  • Billigste krydstogt: kr. 23.495 (6 november 2024)

Prisen inkluderer

Special tilbud – Kun hos Profil Rejser

Prisen inkluderer:
Fly København/Billund til Los Angeles
Transfer fra lufthavn til hotel
Overnatning på hotel inklusiv morgenmad nær krydstogtsterminalen i Los Angeles
17 nætters krydstogt med Norwegian Jewel
Kaffe, the, juice i selvbetjeningsstationerne til morgenmaden
Underholdning, diskotek, shows og teater
Pool og jacuzzis
Fly fra Tampa til København/Billund

Tilkøb Free at Sea og få 4 elementer med på dit krydstogt med NCL
Drikkevarepakke som inkluderer et stort udvalg af spiritus, cocktails og vine op til 15 USD per glas
Wifi pakke
3 middage i specialrestauranter
50 USD i rabat per udflugt i hver havn (rabatten bliver tildelt en person i kahytten)

Gælder KUN for 1. og 2. person i kahytten.

Ved 15-17 dags krydstogt koster pakken 2.635 kr. per person

Bemærk

Fly
Transfer
Hotel
Måltider
Underholdning

.


Rejseplan

1
Los Angeles
7 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 18:00

I det solrige Californien ligger Los Angeles, der, med sine næsten fire millioner indbyggere, er den næststørste by i USA.
Los Angeles, der i daglig tale kaldes LA, er grundlagt i 1781 og var indtil 1847 mexicansk. I nogle bydele tales der stadig hovedsageligt spansk.
Ved et besøg i LA er det stort set umuligt at komme uden om filmindustrien, og en tur til bydelen Hollywood er bestemt tiden værd. Her kan du bl.a. blive vist rundt i de store, originale filmstudier som Universal Studios og komme helt tæt på de store, hvide bogstaver, der danner byens navn. Det er også i Hollywood den prominente Oscaruddeling foregår.
Man skal dog ikke lade sig snyde til at tro, at LA kun er beboet af de rige og berømte. Byen rummer også ghettoer, hvor fattigdom og bandekriminalitet præger dagligdagen samt bydele, hvor den mexicanske kultur er dominerende. I det hele taget er LA en by med stor diversitet, hvilket, i høj grad, er med til at gøre den spændende.
Los Angeles er en mageløs kombination af forskelligheder. Fra højhuse til parcelhuskvarterer, fra rig til fattig og med et hav af kulturelle input der tilbyder muligheder for et unikt indblik i USA.
Du har måske også lyst til at lægge vejen forbi Beverly Hills, hvor et utal af rige og berømte har adresse. Her kan du også shoppe eller ose på Rodeo Drive. I Beverly Hills er der mulighed for rundvisning både til bens eller i bil/bus.
Kun 30 km syd fra Los Angeles ligger Long Beach. Byen har blandt andet verdens største industrihavn, masser af parker, lækre strande og en del golfbaner. Gå en tur langs Rainbow Harbor og Shoreline Village eller oplev Californiens liv under havet på Aquarium of the Pacific.

2
Til søs
8 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
3
Cabo San Lucas
9 november 24
Ankomst kl 13:00
Afgang kl 21:00

Dejlige strande på Baja California.

4
Puerto Vallarta
10 november 24
Ankomst kl 14:00
Afgang kl 21:00

Puerto Vallarta med Romantiske brostensbelagte gader, håndblæste glas og sølvsmykker.
Puerto Vallarta, eller bare Vallarta, som det kaldes i folkemunde, ligger midt på Mexicos stillehavskyst og er kendt for sine lækre strande, vandsport og et rigt natteliv.
Det er her de kendte og rige amerikanere tager på ferie og har deres feriebolig. På en sightseeing tur udpeges også gerne hvor alle de kendte plejer at holde til.

En romantisk by med brostensbelagte gader i den gamle bydel. Her finder du små hyggelige restauranter, og der er samtidig fine shopping muligheder. Blandt andet er stedet kendt for sine håndblæste glas, pottemageri og sølvsmykker.

5
Manzanillo
11 november 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 18:00

Picturesque fishing port-turned-tourist resort and self proclaimed sail fish capital of the world. Spectacular snowcapped volcanoes offer sights rarely seen. The waters and beautiful lagoons of Manzanillo are ideal for water sports.

6
Zihuatanejo
12 november 24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 19:00

Close proximity to the Sierra Madres and Pacific Ocean means this city is ideal for hiking and water sports. You can experience luxury in Ixtapa, and the rustic at Zihuatanejo. Kick up your heels at Ixtapa at night or sip margaritas leisurely at Zihua.

7
Til søs
13 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
8
Puerto Chiapas
14 november 24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 19:00

Ancient Mayan ruins and lush tropical rainforest are home to the Chiapas region. Situated on the Pacific Coast in Southwestern Mexico, Puerto Chiapas serves as a small fishing and agricultural centre. The archaeological museum in nearby Tapachula exhibits artifacts excavated from the region.

9
Acajutla
El Salvador
15 november 24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 17:00

Off the Pacific Coast, Acajutla is El Salvador’s principal seaport. Its beautiful quiet beaches are becoming increasingly popular for their white sand, blue waters and biodiverse reefs. A short ride away is San Salvador, where guests can tour Mayan ruins, hike dormant volcanoes and visit historic churches.

10
San Juan del Sur
16 november 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 18:00

Situated along the Pacific in southwestern Nicaragua, the coastal town of San Juan Del Sur is one of the country’s most popular holiday destinations. Discover local boutiques, delicious cuisine and beautiful landscape through a wide range of activities and tours. Whether horseback riding through a lush forest, gliding across emerald waters on a catamaran or catching some waves at one of the world-class surfing spots, everyone can find a piece of paradise in San Juan Del Sur.

11
Puntarenas
Costa Rica
17 november 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 18:00

Stroll the seaport town with its multi-coloured cottages and local markets. Head to Carara Tropical Rainforest to explore exotic flora and fauna with a naturalist guide. Or opt for a tour of San Jose – home of the Teatro Nacional and Museo del Oro.

12
Til søs
18 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
13
Transit Panama Canal
19 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
14
Cartagena
Colombia
20 november 24
Ankomst kl 11:30
Afgang kl 19:00

Colombia ligger i Sydamerika, og landets nordlige del ligger lige ud til Det Caribiske Hav. Her finder du blandt andet den skønne, livlige og historiske ferieby Cartagena, hvor krydstogtskibene ofte lægger til.

Selv om Colombia har haft en turbulent fortid, har den politiske stabilitet i de seneste årtier ledt til mere fredelige tider. Landet har den mest utrolige natur samt nogen af verdens skønneste badestrande både ved Stillehavet og Det Caribiske hav. Derudover vil du hurtigt opleve, at de fleste mennesker i Colombia er utrolige gæstfri og venlige og gerne byder inden for i deres fascinerende land. Colombias officielle sprog er spansk og valutaen er peso. Feriedestinationen Cartagena har et behageligt klima året rundt, perfekt til sightseeing og afslapning!
Krydstogt med stop i Cartagena, Colombia
I Cartagena er der virkelig meget at opleve. I 1984 blev byen optaget på UNESCOs verdensarvliste på grund af byens berømte fæstningsmure helt tilbage fra 1700-tallet. Colombias store mangfoldighed og arv fra kolonitiden gør sig også bemærket i Cartagena, f.eks. byens yndefulde arkitektur og nationalparken, Parque Nacional Tayrona, der viser Colombias rige biodiversitet. Tag på spadser tur rundt i de muromkransede gader og pittoreske gårde eller book en endagsudflugt. Om aftenen kan du afslutte dagen i land med at shoppe typiske colombianske souvenirs eller colombiansk kaffe, som er en rigtig god gave, ligesom vævede “ruanas” eller farverige ponchos og håndlavede lædertasker.
Cartagena er en utrolig smuk by med brostensbelagte gader, balkoner med en overdådighed af blomstrende bougainvillea, bygninger i pastelfarver langs de elegante plazaer og den gamle havn.
Byen er grundlagt i 1533 som spansk koloniby og har således en lang og spændende historie. Byens beliggenhed gjorde den til en populær havn for røvere og pirater, men i dag viser byen hurtigt sine skatte til nutidens gæster!
Man finder spor af byens fortid med pirater på mange gadehjørne, eksempelvis Castillo de San Felipe de Barajas, som er byens største fort, der er bygget til at modstå plyndringstogter og et af de stærkeste fæstningsværker, som spanierne byggede i tiden som kolonimagt.
Besøg også nogle af de andre forter fra det 16. århundrede. Der er masser af spændende oplevelser i Colombia!

15
Til søs
21 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
16
George Town
22 november 24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 17:00

Et krydstogt til Caymanøerne byder på enestående strande, herunder den berømte strand Seven Mile Beach, som er udråbt til verdens smukkeste, og det siges ligeledes, at du på denne øgruppe får verdens bedste dykning med de fascinerende koralrev, som øgruppen er opstået af.

Caymanøerne består af øerne Grand Cayman, Cayman Brac og Little Cayman. øgruppen tilhører Storbritannien og ligger i det vestlige Caribiske Hav. De fleste af Caymanøernes 46.000 indbyggere drikker vand fra regnvand og afsaltning af havvand, da der ikke er nogle floder, søer eller andre ferskvandsressourcer. På grund af luftstrømme fra Atlanterhavet og bor på Grand Cayman og er et miks af afrikanere, europæere og andre etniske grupper.
Det caribiske Hav bliver det sjældent meget varmt, og temperaturen kommer sjældent under 23 grader. Regnen falder ofte i byger, som stopper så pludseligt som de startede. Det perfekte tropeparadis med afslapning og skønne oplevelser. Højsæsonen ligger i december til april, og regntiden ligger fra maj til november.
Dykkerne og finansfolkets paradis samt unikke oplevelser.
Caymanøerne er skabt af koralrev, og du kan blandt andet opleve den berømte strand Seven Mile Beach, som kaldes for verdens smukkeste strand. På land kan man opleve Cayman Islands kinesiske mur, som blev opført i fortiden som værn mod pirater. Der er rig mulighed for at se havskildpadder, som lever i massevis i havet omkring øerne. Vandet er krystalklart og en drøm for dykkere og snorkling med alle sine farvestrålende tropiske fisk, store havskildpadder og lodrette klippevæge under vandet. Der er også mulighed for at snorkle med pilrokke, og på Boatswains Beach er der en stor marinepark, hvor havskildpadderne yngler. Få en unik oplevelse af at se de helt ny-udklækkede unger eller at komme tæt på marineparkens andre fisk, hajer eller fugle.
Hovedstaden George Town
I øgruppens hovedstad, George Town, eksisterer der en kosmopolitisk stemning med mange banker, finansfolk og gourmetrestauranter. Her føler man næsten, at man er i New York. Arkitekturen er præget af stål og glas, men der findes også ældre bygninger fra tiden som britisk koloni. Byens ældste bygning heder Pedro St. James Castle fra 1780, og den har været både fængsel og parlament og fungerer i dag som museum.

17
Til søs
23 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
18
Tampa
24 november 24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 01:00

Den subtropiske havneby Tampa er en den tredjestørste by i Florida, beliggende på vestkysten i Tampa-bugten mod Det Caribiske Hav. Byen er handelscentrum for Floridas vestkyst og har et stort erhvervsdistrikt, samt en travl fragt-, og krydstogthavn. I 20érne og 30´erne var Tampa kendt som cigarhovedstaden, da cubanske immigranter grundlagde cigarindustrien i Ybor City-området. I dag er byen kendt for sine mange tema- og forlystelsesparker, såsom Adventure Island og Busch Gardens, samt flere naturattraktioner, såsom akvarier og zoologiske haver. Oplev også en tur med den gamle sporvognslinje TECO, som fører dig rundt i byen på en mere old school facon.

1
Los Angeles
7 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 18:00
Norwegian Cruise Line

I det solrige Californien ligger Los Angeles, der, med sine næsten fire millioner indbyggere, er den næststørste by i USA.
Los Angeles, der i daglig tale kaldes LA, er grundlagt i 1781 og var indtil 1847 mexicansk. I nogle bydele tales der stadig hovedsageligt spansk.
Ved et besøg i LA er det stort set umuligt at komme uden om filmindustrien, og en tur til bydelen Hollywood er bestemt tiden værd. Her kan du bl.a. blive vist rundt i de store, originale filmstudier som Universal Studios og komme helt tæt på de store, hvide bogstaver, der danner byens navn. Det er også i Hollywood den prominente Oscaruddeling foregår.
Man skal dog ikke lade sig snyde til at tro, at LA kun er beboet af de rige og berømte. Byen rummer også ghettoer, hvor fattigdom og bandekriminalitet præger dagligdagen samt bydele, hvor den mexicanske kultur er dominerende. I det hele taget er LA en by med stor diversitet, hvilket, i høj grad, er med til at gøre den spændende.
Los Angeles er en mageløs kombination af forskelligheder. Fra højhuse til parcelhuskvarterer, fra rig til fattig og med et hav af kulturelle input der tilbyder muligheder for et unikt indblik i USA.
Du har måske også lyst til at lægge vejen forbi Beverly Hills, hvor et utal af rige og berømte har adresse. Her kan du også shoppe eller ose på Rodeo Drive. I Beverly Hills er der mulighed for rundvisning både til bens eller i bil/bus.
Kun 30 km syd fra Los Angeles ligger Long Beach. Byen har blandt andet verdens største industrihavn, masser af parker, lækre strande og en del golfbaner. Gå en tur langs Rainbow Harbor og Shoreline Village eller oplev Californiens liv under havet på Aquarium of the Pacific.

2
Til søs
8 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
3
Cabo San Lucas
9 november '24
Ankomst kl 13:00
Afgang kl 21:00
Norwegian Cruise Line

Dejlige strande på Baja California.

4
Puerto Vallarta
10 november '24
Ankomst kl 14:00
Afgang kl 21:00
Norwegian Cruise Line

Puerto Vallarta med Romantiske brostensbelagte gader, håndblæste glas og sølvsmykker.
Puerto Vallarta, eller bare Vallarta, som det kaldes i folkemunde, ligger midt på Mexicos stillehavskyst og er kendt for sine lækre strande, vandsport og et rigt natteliv.
Det er her de kendte og rige amerikanere tager på ferie og har deres feriebolig. På en sightseeing tur udpeges også gerne hvor alle de kendte plejer at holde til.

En romantisk by med brostensbelagte gader i den gamle bydel. Her finder du små hyggelige restauranter, og der er samtidig fine shopping muligheder. Blandt andet er stedet kendt for sine håndblæste glas, pottemageri og sølvsmykker.

5
Manzanillo
11 november '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 18:00
Norwegian Cruise Line

Picturesque fishing port-turned-tourist resort and self proclaimed sail fish capital of the world. Spectacular snowcapped volcanoes offer sights rarely seen. The waters and beautiful lagoons of Manzanillo are ideal for water sports.

6
Zihuatanejo
12 november '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 19:00
Norwegian Cruise Line

Close proximity to the Sierra Madres and Pacific Ocean means this city is ideal for hiking and water sports. You can experience luxury in Ixtapa, and the rustic at Zihuatanejo. Kick up your heels at Ixtapa at night or sip margaritas leisurely at Zihua.

7
Til søs
13 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
8
Puerto Chiapas
14 november '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 19:00
Norwegian Cruise Line

Ancient Mayan ruins and lush tropical rainforest are home to the Chiapas region. Situated on the Pacific Coast in Southwestern Mexico, Puerto Chiapas serves as a small fishing and agricultural centre. The archaeological museum in nearby Tapachula exhibits artifacts excavated from the region.

9
Acajutla
El Salvador
15 november '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 17:00
Norwegian Cruise Line

Off the Pacific Coast, Acajutla is El Salvador’s principal seaport. Its beautiful quiet beaches are becoming increasingly popular for their white sand, blue waters and biodiverse reefs. A short ride away is San Salvador, where guests can tour Mayan ruins, hike dormant volcanoes and visit historic churches.

10
San Juan del Sur
16 november '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 18:00
Norwegian Cruise Line

Situated along the Pacific in southwestern Nicaragua, the coastal town of San Juan Del Sur is one of the country’s most popular holiday destinations. Discover local boutiques, delicious cuisine and beautiful landscape through a wide range of activities and tours. Whether horseback riding through a lush forest, gliding across emerald waters on a catamaran or catching some waves at one of the world-class surfing spots, everyone can find a piece of paradise in San Juan Del Sur.

11
Puntarenas
Costa Rica
17 november '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 18:00
Norwegian Cruise Line

Stroll the seaport town with its multi-coloured cottages and local markets. Head to Carara Tropical Rainforest to explore exotic flora and fauna with a naturalist guide. Or opt for a tour of San Jose – home of the Teatro Nacional and Museo del Oro.

12
Til søs
18 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
13
Transit Panama Canal
19 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
14
Cartagena
Colombia
20 november '24
Ankomst kl 11:30
Afgang kl 19:00
Norwegian Cruise Line

Colombia ligger i Sydamerika, og landets nordlige del ligger lige ud til Det Caribiske Hav. Her finder du blandt andet den skønne, livlige og historiske ferieby Cartagena, hvor krydstogtskibene ofte lægger til.

Selv om Colombia har haft en turbulent fortid, har den politiske stabilitet i de seneste årtier ledt til mere fredelige tider. Landet har den mest utrolige natur samt nogen af verdens skønneste badestrande både ved Stillehavet og Det Caribiske hav. Derudover vil du hurtigt opleve, at de fleste mennesker i Colombia er utrolige gæstfri og venlige og gerne byder inden for i deres fascinerende land. Colombias officielle sprog er spansk og valutaen er peso. Feriedestinationen Cartagena har et behageligt klima året rundt, perfekt til sightseeing og afslapning!
Krydstogt med stop i Cartagena, Colombia
I Cartagena er der virkelig meget at opleve. I 1984 blev byen optaget på UNESCOs verdensarvliste på grund af byens berømte fæstningsmure helt tilbage fra 1700-tallet. Colombias store mangfoldighed og arv fra kolonitiden gør sig også bemærket i Cartagena, f.eks. byens yndefulde arkitektur og nationalparken, Parque Nacional Tayrona, der viser Colombias rige biodiversitet. Tag på spadser tur rundt i de muromkransede gader og pittoreske gårde eller book en endagsudflugt. Om aftenen kan du afslutte dagen i land med at shoppe typiske colombianske souvenirs eller colombiansk kaffe, som er en rigtig god gave, ligesom vævede “ruanas” eller farverige ponchos og håndlavede lædertasker.
Cartagena er en utrolig smuk by med brostensbelagte gader, balkoner med en overdådighed af blomstrende bougainvillea, bygninger i pastelfarver langs de elegante plazaer og den gamle havn.
Byen er grundlagt i 1533 som spansk koloniby og har således en lang og spændende historie. Byens beliggenhed gjorde den til en populær havn for røvere og pirater, men i dag viser byen hurtigt sine skatte til nutidens gæster!
Man finder spor af byens fortid med pirater på mange gadehjørne, eksempelvis Castillo de San Felipe de Barajas, som er byens største fort, der er bygget til at modstå plyndringstogter og et af de stærkeste fæstningsværker, som spanierne byggede i tiden som kolonimagt.
Besøg også nogle af de andre forter fra det 16. århundrede. Der er masser af spændende oplevelser i Colombia!

15
Til søs
21 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
16
George Town
22 november '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 17:00
Norwegian Cruise Line

Et krydstogt til Caymanøerne byder på enestående strande, herunder den berømte strand Seven Mile Beach, som er udråbt til verdens smukkeste, og det siges ligeledes, at du på denne øgruppe får verdens bedste dykning med de fascinerende koralrev, som øgruppen er opstået af.

Caymanøerne består af øerne Grand Cayman, Cayman Brac og Little Cayman. øgruppen tilhører Storbritannien og ligger i det vestlige Caribiske Hav. De fleste af Caymanøernes 46.000 indbyggere drikker vand fra regnvand og afsaltning af havvand, da der ikke er nogle floder, søer eller andre ferskvandsressourcer. På grund af luftstrømme fra Atlanterhavet og bor på Grand Cayman og er et miks af afrikanere, europæere og andre etniske grupper.
Det caribiske Hav bliver det sjældent meget varmt, og temperaturen kommer sjældent under 23 grader. Regnen falder ofte i byger, som stopper så pludseligt som de startede. Det perfekte tropeparadis med afslapning og skønne oplevelser. Højsæsonen ligger i december til april, og regntiden ligger fra maj til november.
Dykkerne og finansfolkets paradis samt unikke oplevelser.
Caymanøerne er skabt af koralrev, og du kan blandt andet opleve den berømte strand Seven Mile Beach, som kaldes for verdens smukkeste strand. På land kan man opleve Cayman Islands kinesiske mur, som blev opført i fortiden som værn mod pirater. Der er rig mulighed for at se havskildpadder, som lever i massevis i havet omkring øerne. Vandet er krystalklart og en drøm for dykkere og snorkling med alle sine farvestrålende tropiske fisk, store havskildpadder og lodrette klippevæge under vandet. Der er også mulighed for at snorkle med pilrokke, og på Boatswains Beach er der en stor marinepark, hvor havskildpadderne yngler. Få en unik oplevelse af at se de helt ny-udklækkede unger eller at komme tæt på marineparkens andre fisk, hajer eller fugle.
Hovedstaden George Town
I øgruppens hovedstad, George Town, eksisterer der en kosmopolitisk stemning med mange banker, finansfolk og gourmetrestauranter. Her føler man næsten, at man er i New York. Arkitekturen er præget af stål og glas, men der findes også ældre bygninger fra tiden som britisk koloni. Byens ældste bygning heder Pedro St. James Castle fra 1780, og den har været både fængsel og parlament og fungerer i dag som museum.

17
Til søs
23 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
18
Tampa
24 november '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 01:00
Norwegian Cruise Line

Den subtropiske havneby Tampa er en den tredjestørste by i Florida, beliggende på vestkysten i Tampa-bugten mod Det Caribiske Hav. Byen er handelscentrum for Floridas vestkyst og har et stort erhvervsdistrikt, samt en travl fragt-, og krydstogthavn. I 20érne og 30´erne var Tampa kendt som cigarhovedstaden, da cubanske immigranter grundlagde cigarindustrien i Ybor City-området. I dag er byen kendt for sine mange tema- og forlystelsesparker, såsom Adventure Island og Busch Gardens, samt flere naturattraktioner, såsom akvarier og zoologiske haver. Oplev også en tur med den gamle sporvognslinje TECO, som fører dig rundt i byen på en mere old school facon.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

En Sail Away Inside garanterer en Oceanview kahyt eller en bedre kategori. Din kahyt kan være på ethvert dæk og tildeles op til en dag før ombordstigning. Plads til: 4 Samlet omtrentlig størrelse: 13 m2

Udvendig Kahyt

Oceanview kahytterne har plads til op til tre gæster. Der er en queensize-seng samt mulighed for opredning til en person ekstra. Desuden er der et badeværelse med bruseniche, samt et panorama vindue mod havet. Nogle af disse kahytter har ”connecting doors”, hvis man rejser flere sammen, en også ønsker nogle private rammer. Plads til: 3 Samlet omtrentlig størrelse: 12-14 m2

Balkonkahyt

Balcony Kahytterne har plads til op til fire gæster, hvilket gør dem ideelle, hvis du vil medbringe børnene. Der er en queensize-seng samt et opholdsområde med sofa, som giver mulighed for opredning til to personer. Desuden er der et badeværelse med bruseniche, samt en privat balkon med en fantastisk agtervendt udsigt. Plads til: 4 Samlet omtrentlig størrelse: 19 m2 Balkon Størrelse: 3 m2

Suite

The Haven Garden suiterne har tre separate soveværelser med plads til op til otte personer. Hvert soveværelse har en kingsize- eller queensize-seng samt badeværelse. Dertil kommer en separat stue med sofagruppe og spisebord. Til suiten hører en privat balkon med privat spabad og god plads til afslapning. Inkluderer butler- og concierge-service. Plads til: 8 Samlet omtrentlig størrelse: 395 m2 Balkon Størrelse: 155 m2


Rederi

Norwegian Cruise Line (NCL) har været norsk ejet i mange år, men bliver på nuværende tidspunkt styret fra hovedkontoret i Florida og har asiatiske ejere. NCL har 19 skibe, hvor de fleste er bygget siden 2001. For dem alle gælder, at skibene er indrettet i amerikansk stil og byder på underholdning såvel indendørs som udendørs. Kahytkategorierne favner bredt fra indvendige kahytter til deluxe suiter. Langt de fleste kahytter er udvendige med balkon.

Freestyle Cruising
Freestyle Cruising på NCL’s moderne krydstogtskibe betyder, at du har mulighed for at planlægge dine dage efter din egen tidsplan. Der er ikke faste spisetider og heller ikke faste pladser. Du vælger også selv den restaurant, du vil spise i. Der er mange mindre restauranter uden tillæg – og også nogle med tillæg. Dress code? Nej, du kan klæde dig afslappet, som du vil.

Freestyle kahytter
Uanset om du rejser alene, som par eller med hele familien, så tilbyder at Norwegian Cruise Line en bred vifte af kahytskategorier. Udover almindelige kahytter – indvendig, udvendig, balkon. minisuiter & suiter, så tilbyder NCL som noget unikt også følgende kategorier:

Indvendig single studio
Eksklusivt for Norwegian Epic og Breakaway klassen er de smarte, moderne studios designet og billigt prissat især for solorejsende. Gæsterne har adgang til den private Studio Lounge, hvor man kan slappe af og møde andre gæster over en kop kaffe eller cocktails.

​Familie kahytter og suiter
Kahytterne er lidt større end almindelige kahytter og perfekt, hvis I bor mere end to i kahytten eller suiten.

Spa kahytter og suiter
Fredfyldte Spa balkon kahytter, Spa Mini Suiter and Spa Suiter har beroligende indretning og nem adgang til Mandara Spa® sammen med gratis brug af mange faciliteter i spaområdet.

Garden Villas og Family Villas
Disse er placeret i et separat kompleks med nøglekort adgang og tilbyder ultimativ luksus og privatliv. Nyd eksklusiv adgang til en privat gårdhave og pool på de fleste af skibene, butler og conciergeservice og andre privilegier.

The Haven by Norwegian™
“The Haven” finder du kun på skibe der har en indergård dvs. Epic, Gem, Pearl, Jade, Jewe og Breakaway. Øverst oppe på skibene ligger de mest luksuriøse, velindrettede og rummelige suiter, du finder ombord på et Norwegian Cruise Lines skibe – et eksklusiv gemmested for de få privilegerede. Moderne elegance kombineret med personlig service og privatliv skaber en unik cruising oplevelse. The Haven by Norwegian™ – dit personlige paradis.

Freestyle Family Fun
Med det nye ungdomsprogram er den ultimative familieferie lige blevet bedre! Oplev det I har lyst til, når det passer jer. Det er den frihed og fleksibilitet, du har med Freestyle Cruising. Pak ud én gang i din kahyt og med mange spisemuligheder, familieaktiviteter og eksklusiv underholdning med Nickelodeon er der noget for enhver smag. Forestil dig at spille Wii ™ på en to etager høj skærm eller bowle på et krydstogtskib midt i Middelhavet eller Det Caribiske Hav. Prøv at spille gigant skak til en fantastisk havudsigt eller en klatretur på et bjerg. Ombord findes fantastiske børneklubber for børn i alle aldre med masser af sjove aktiviteter og underholdning.

Freestyle Dining
Du vil finde fristende restauranter, grill, buffeter og caféer til at tilfredsstille enhver sult – morgen, middag og aften. Buffetrestauranten tilbyder både indendørs og udendørs siddepladser og serverer omeletter, pastaretter, friske salater og med mere. Grillen ved poolen, livlige sportsbarer, “kid-caféer” og selvfølgelig også roomservice.Hovedrestauranter
Hvert skib har to gratis restauranter, som serverer friske, lækre retter, når du ønsker det.

Buffetrestaurant
Her tilbereder kokkene din mad, lige som du ønsker det. Det er inkluderet prisen.

Tillægsrestauranter
Alle skibe tilbyder også ægte Texas-stil steakhouses, franske gourmet bistroer, italiensk køkken, asiatisk fusion eller bliv underholdt af mesterkokke,
mens de griller bøf, skaldyr, kylling og grøntsager på teppanyaki grill.
Nogle skibe tilbyder avancerede klubber med middag og dans, Cirque Dreams® og middagsshows med akrobater i verdensklasse og meget mere. Disse specialrestauranter er valgfrie og har et tillæg på USD 15 til 49 pr. person eller à la carte priser for specielle retter på menu. Spisning for børn op til 3 år er gratis i de særlige restauranter og børn fra 4 til 12 år betaler halv pris.

Fitness og sport ombord:
Fuldt udstyret fitnesscenter
Klasser i aerobic, yoga, pilates, cykling (mod tillæg)
Basketball, bordtennis, tennis, volleyball, basketball, klatrevæg, rappelling-væg på Epic, vandrutsjebaner, minigolf, bowling og billiard.
Hvor sejler Norwegian Cruise Line?
På et krydstogt med NCL kan du komme på fantastiske rejser i Nordeuropa, Middelhavet, Caribien, Panamakanalen, Sydamerika, Mexico, Hawaii, Canada, Alaska og New England.
Følgende er inkluderet i prisen, når du rejser med Norwegian Cruise Line:

4 – 6 retters menu i a la carte restauranter
Stort udbud af retter i buffetrestauranten, burger & hotdog grillen ved poolen
24 timers roomservice
Iste, vand, kaffe, te (selvbetjening i buffetrestauranten)
Fri adgang til alle klubber, barer og lounges (karaoke-party, dansetimer og meget mere)
Spektakulære sceneshows i teateret
Live musik med bands og orkester
Diskotek
Comedy shows og internationale sangere
Kasino i Las Vegas stil
Fitnesscenter, løbebane
Aktiviteter ombord, nogle mod betaling
Pools og Whirlpools
Free at Sea:
Bestiller du studio, indvendig, udvendig, balkon eller Mini Suite kan du vælge 2 Free at Sea pakker i tilkøb:

Premium drikkevarepakke
Wi-Fi-pakke
Restaurant pakke til specialrestauranter
Udflugtspakke (få 50 USD i rabat pr. kahyt og pr. havn)
3. og 4. person rejser for kun skatter og afgifter (gælder personer i samme kahyt) – og på udvalgte krydstogter
Free at Sea gælder for 1. og 2. person i kahytten.
Priser på tilkøbspakken:

1-6 dage: kr. 370,- pr. person
7-9 dage: kr. 750,- pr. person
10-13 dage: kr. 1.130,- pr. person
14-17 dage: kr. 1.500,- pr. person
Over 18 dage: kr. 1.890,- pr. person
Bestiller du The Haven får du hele Free at Sea pakkens indhold inkluderet i prisen.

Drikkevarepakke:
Premium drikkevarepakke inkluderer: Sodavand, øl på flaske, fadøl, Premium Brands spiritus, cocktails, vin serveret i glas – op til en pris af USD 15,- pr. drink.

Skib

Beskrivelse

Norwegian Jewel er fra maj 2006 og tilbyder mange aktiviteter både udendørs og indendørs. To swimmingpools og en børnepool, seks jacuzzier, tennisbane, joggingbane, basketball- og volleyballbane, fitness center, bibliotek, skønhedssalon, shopping galleri og den første bowlingbane til søs.
Om aftenen kan man se shows i det store Stardust Teater i farverig Las Vegas Style, spille på skibets Kasino eller lytte til musik eller tage en drink i en af skibets 14 barer og lounger.

Børn får hurtigt nye venner i børneklubberne, som er inddelt i fire forskellige klubber fordelt på aldersgrupper mellem 2 til 17 år. Her er der mange aktiviteter hver dag for børnene, samt specielle områder som kun er for børn.

Skibet har også et mere privat område med egen pool, beliggende øverst på skibet. Her kan man bo i de eksklusive ”Courtyard Villas”. Kontakt vort kontor for priser.

Om bord på Norwegian Cruise Lines skibe anvendes konceptet “Freestyle Cruising”, hvilket betyder at der er en høj grad at frihed til selv at vælge hvad man vil og hvornår. For eksempel er der ikke faste borde, og heller ikke faste middagstidspunkter. Istedet er der frit valg blandt skibets restauranter hver aften. Der er også roomservice døgnet rundt.

Andet

Kunstgalleri
Colombian Emeralds International
Entourage
Galleria Shops
Mødelokale

Fitness

Jogging sti
Tennis Court

Afslapning

“Bare for at prøve” akupunktur
Aroma Spa Massage med tang
Aroma Stone Terapi
Bamboo Massage
Kropskompositionsanalyse
Botox Cosmetic Rynkebehandling
Botox Cosmetics Rynkebehandling
Par massage
Couture Touch Face and Body Treatment
ELEMIS Deep Cleanse Grooming Behandling med barber
ELEMIS Dynamic Resurfacing Precision Peel
ELEMIS Pro-Collagen Age Defy Facial
ELEMIS Pro-Collagen Grooming behandling med barber
Ekspres barbering
Fire & Ice Manicure
Fire & Ice Pedicure
Go Smile tandblegningsbehandling
Hot Tubs
Individualiseret personlig træning
Intensiv rensende saltscrub
Lonithermie cellulite reduktionsbehandling
Nutritional konsultation
Restylane Lip Enhancement behandling
Restylane Marionette Lines Behandling
Restylane Smile Lines Behandling
Spa Thermal Suite
Swedish Massage
Thai Herbal Poultice Massage
The Galleria Boutiques
The Tides

Underholdning

Atrium Café
Basketball/Volleyball Court
Bliss Ultra Lounge
Le Cirque Bijou
Magnum’s Champagne & Wine Bar
Mandara Spa & Salon
Rock You Tonight
Stardust Theatre
The Chapel
Velvet
Video Arcade

Aktiviteter

Body Waves Fitness Center
Card Room
Bibliotek
Sapphire Kids’ Pool
Sapphire Pools
Spinnaker Lounge
Splash Academy Kid’s Club

Teknologi

Internet Cafe

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel