15 nætter fra New York med Norwegian Prima

Krydstogt detaljer

 • 27 april til 12 maj 2024
 • 15 Nætter
 • 2 Voksne
 • Norwegian Prima
 • New York, Til søs, Halifax Nova Scotia, Til søs, Til søs, Til søs, Til søs, Til søs, Reykjavik, Reykjavik, Til søs, Belfast, Til søs, Brussels / Brugge (Zeebrugge), Paris (Le Havre), London (Southampton) England
Balkon kahyt Fra kr. 22.495 pr. person

Oversigt

2 nætter i New york og 15 nætters transatlantisk krydstogt via bl.a. Canada og Island

Start rejsen i New York hvor I ankommer med direkte fly. Vi har arrangeret transfer til hotellet centralt i New york hvor I har 2 hotelovernatninger. En transfer til skibet sørger for den bedste start på krydstogtet som begynder med en smuk udsejling med udsigt til Manhattans skyline. Krydstogtet begiver sig nord på via Halifax inden den transatlantiske sejllads tager jer til Island. I Reykjavik er der ekstra god tid til at udforske øen eller f.eks.  benytte sig af skibets udflugter. Efter besøg i Amsterdam, Zeebrugge og Le Havre slutter krydstogtet i Southampton. Vi har inkluderet en transfer til London hvor jeres direkte fly til København afgår.

Valgt afgang: 27 april 2024
Pris pr. person fra: kr. 22.495

Rejseoversigt

 • Varighed: 15 nætter
 • Rederi og skib: Norwegian Cruise Line, Norwegian Prima
 • Afrejsehavn: New York
 • Billigste krydstogt: kr. 22.495 (27 april 2024)

Prisen inkluderer

Specialpris – Kun hos Profil Rejser Cruise

Inkluderet i prisen:
Direkte fly fra København til New York
Transfer fra lufthavn til hotel
2 nætter på 4* hotel i New York eksklusiv morgenmad
Transfer fra hotel til skibet
15 nætters krydstogt i balkon kahyt
Kaffe, the, juice i selvbetjeningsstationerne til morgenmaden
Underholdning, diskotek, shows og teater
Pool og jacuzzis
Fitnesscenter
Transfer fra Southampton til lufthavn i london
Direkte fly fra London – København

Tilkøb Free at Sea og få 4 elementer med på dit krydstogt med NCL
Drikkevarepakke som inkluderer et stort udvalg af spiritus, cocktails og vine op til 15 USD per glas
Wifi pakke
3 middage i specialrestauranter
50 USD i rabat per udflugt i hver havn (rabatten bliver tildelt en person i kahytten)

Gælder KUN for 1. og 2. person i kahytten.

Ved 15-17 dags krydstogt koster pakken 2.635 kr. per person

.


Rejseplan

1
New York
27 april 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 18:00

Den ikoniske frihedsgudinde har budt indsejlende gæster til New York velkommen i over 100 år. New York er stadigvæk mulighedernes by og besøgende bliver sjældent skuffede ved mødet med den pulserende og multikulturelle metropol – byen der aldrig sover.
NYC udgøres af de fem bykommuner: Bronx, Brooklyn, Queens, Staten Island og Manhattan.
For førstegangsbesøgende er Times Square et must see. Her vrimler det med mennesker blandt de mange butikker og neonskilte, som oplyser pladsen om aftenen. Ikke langt derfra ligger Broadway, kendt som New Yorks teaterdistrikt. Ud på aftenen spredes stjernestøvet over denne gade, hvor verdenskendte teaterforestillinger fremføres for forventningsfulde gæster.
NYC er også kendt for sine utallige shopping muligheder. Omkring Fifth Avenue kan gæster med garanti få tilfredsstillet shopping-genet og få fyldt kufferten op med lækre sager.
Et af de berømte bygningsværker i New York er Brooklyn Bridge, som forbinder Manhattan og Brooklyn. Spadsér en tur over den verdenskendte, og muligvis mest fotograferede, bro med udsigt over East River og Manhattans Skyline.
Stig også til tops og indfang det fantastiske syn af New Yorks skyline, Central Park og skyskraberne. Dette kan f.eks. gøres fra toppen af One World Trade Center eller Empire State Building. Også observationsdækket på Rockefeller Centre, et stort kompleks af 19 forretnings- og kontorbygninger i hjertet af New York, giver en smuk udsigt.
I New York er der et utal af steder, hvor man kan lade sig inspirere af kunst og kultur. Besøg f.eks. det verdensberømte Guggenheim museum på 5th Avenue, der er designet af Frank Lloyd Wright. Besøg også The Met (Metropolitan Museum of Art), som er et af verdens største museer. Museet ejer en bred samling af kunst og man kan f.eks. opleve over 5.000 år gamle værker samt værker fra det meste af verden. på MoMA (Museum of Modern Art) åbnes en verden af moderne kunst og så store kunstnere som Mondrian, Matisse, Frida Kahlo og Picasso.
Centralt på Manhattan ligger det berømte åndehul, Central Park. Især om søndagen valfarter New Yorkerne til parken for slappe af, samles med familien og dyrke sport. Med et areal på 3,4 km2 indbyder parken til et væld af muligheder og aktiviteter.
Se også mindesmærket, Ground Zero, som blev bygget til minde for ofrene for terrorangrebet d. 11 september 2001. En overvældende men smuk oplevelse.
NYC byder på så mange muligheder, at der ofte må vælges nogle frem for andre. Men skal stemningen i vejret og ønsker man at få en særlig oplevelse, er en gospelgudstjeneste i Harlem et glimrende valg. Her fyldes kirkerummet med store stemmer og humøret spredes helt ned til de bagerste rækker!

2
Til søs
28 april 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
3
Halifax
Nova Scotia
29 april 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00

Byen Halifax er hovedstaden i provinsen Nova Scotia i Canada.
Havnen er beliggende ved en indsnævring i landskabet, hvor to bredder kommer tættere på hinanden. På den ene side har man Halifax og på den anden Darthmouth.
Halifax er kendt for sin historiske havnefront, hvor The Canadian Museum of Immigration på Pier 21 ligger. Museet fortæller historien om, hvordan netop denne havn har været porten til Amerika for mere end én million immigranter gennem tiden. Oplev den hyggelige og maritime stemning langs havnefronten, de unikke butikker og lækre restauranter. Besøg også det lokale bryggeri, oplev et af byens mange madmarkeder med masser af lokalt producerede produkter, eller tag færgen en tur til den modsatte bred og oplev endnu flere lokalt ejede butikker, gallerier, cafeer, pubber og restauranter i Darthmouth.

4
Til søs
30 april 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
5
Til søs
1 maj 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
6
Til søs
2 maj 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
7
Til søs
3 maj 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
8
Til søs
4 maj 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
9
Reykjavik
5 maj 24
Ankomst kl 16:00
Afgang kl 02:00

På rejser til Island er der åbne horisonter og stort udsyn, og den fashionable hovedstad Reykjavik stimulerer alle sanser. Her har du mulighed for at gå i kreative designershops, se på kunsten i byen eller tage til den enestående sø, Den Blå Lagune, og bade i det 37gr varme vand.

Island er et tag-selv-bord af naturmæssige specialiteter, og Reykjavík er en åben by med masser af grønne steder og pladser. Naturen er midt i byen, og du kan ikke undgå at fornemme et duftspor fra briserne og stormene fra havet, som omgiver byen på tre sider.

Det bedste udsigtspunkt i Reykjavik er Perlen (Perlan), der har fået sit navn pga. sin skinnende glaskuppel. Perlen består af en udstillingshal, et cafeteria, en udsigtsplatform og en super god restaurant øverst oppe.

Islands rejser byder byder på mange arkitektoniske seværdigheder. Reykjaviks store art deco-inspirerede nationalteater er tegnet af Gu;jon Samuelsson og udsmykket med smukke detaljer både inde og ude. Nordens Hus er en lækkerbisken for arkitektglade og tegnet af den finske arkitekt Alvar Alto og fra cafeteriet har du en fin udsigt mod centrum. Hallgrimskirken er et nationalromantisk klenodie og placeret på en bakketop. Kirkens høje tårn ses overalt og er et godt pejlemærke, og oppe fra tårnet ligger byen og havet for dine fødder.

Islændingene nøjes ikke med deres egen horisont, selvom den er stor. De har globalt udsyn og internationalt sigte, som er nødvendigt, når man bor så fjernt. I Island finder du derfor en international kultur i raffineret samspil med det lokale miljø.

Islandsk malerkunst er for længst blevet en del af de internationale strømninger. Har du tid, er det værd at kigge ind i Statens Kunstmuseum, Einar Jonssons Museum eller Museet for Samtidskunst eller det nyere udstillingslokale i midtbyen, Reykjaviks Kunstmuseum, hvor blandt andet islandske olafur Eliasson har udstillet. Eksperimenterende udstillinger finder du i Kling & Bang Gallery. I centrum finder du også kulturhistoriske huse som f.eks. Domkirken og Kulturarvhuset.

Rejser til Reykjavik er synonyme med en tur til Den Blå Lagune. Trænger dit sind og dit hjerte til et boost, så kør til den varme kilde i Grindavik cirka 40 min. i bil fra Reykjavik. I Den Blå Lagunes lysende turkisblå vand blander svovlduften sig med den friske luft eller sne og regn. Her er dampbade, massage og et lille vandfald til at massere ømme muskler.

I selve Reykjavik finder du også mange udendørs svømmebassiner og spabade med forskellig arkitektonisk indretning og rigelig mængder varmt vand fra landets varme undergrund.

Vil du shoppe islandsk design, kan du besøge genbrugs- og vintagebutikken Sputnik. Hold også øje med skilte til baggårdenes private loppemarkeder, kunst- og designvarer. I den lille butik ELM med tøj til kvinder finder du minimalistisk islandsk design af høj kvalitet. Islandsk kunsthåndværk og design finder du i butikken Kraum. Vil du have noget lokal musik med hjem, ved ejeren af 12 Tonar alt om den islandske musikscene. I weekenden er det store marked, Kolaportið, tæt ved havnen.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

10
Reykjavik
6 maj 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 15:00

På rejser til Island er der åbne horisonter og stort udsyn, og den fashionable hovedstad Reykjavik stimulerer alle sanser. Her har du mulighed for at gå i kreative designershops, se på kunsten i byen eller tage til den enestående sø, Den Blå Lagune, og bade i det 37gr varme vand.

Island er et tag-selv-bord af naturmæssige specialiteter, og Reykjavík er en åben by med masser af grønne steder og pladser. Naturen er midt i byen, og du kan ikke undgå at fornemme et duftspor fra briserne og stormene fra havet, som omgiver byen på tre sider.

Det bedste udsigtspunkt i Reykjavik er Perlen (Perlan), der har fået sit navn pga. sin skinnende glaskuppel. Perlen består af en udstillingshal, et cafeteria, en udsigtsplatform og en super god restaurant øverst oppe.

Islands rejser byder byder på mange arkitektoniske seværdigheder. Reykjaviks store art deco-inspirerede nationalteater er tegnet af Gu;jon Samuelsson og udsmykket med smukke detaljer både inde og ude. Nordens Hus er en lækkerbisken for arkitektglade og tegnet af den finske arkitekt Alvar Alto og fra cafeteriet har du en fin udsigt mod centrum. Hallgrimskirken er et nationalromantisk klenodie og placeret på en bakketop. Kirkens høje tårn ses overalt og er et godt pejlemærke, og oppe fra tårnet ligger byen og havet for dine fødder.

Islændingene nøjes ikke med deres egen horisont, selvom den er stor. De har globalt udsyn og internationalt sigte, som er nødvendigt, når man bor så fjernt. I Island finder du derfor en international kultur i raffineret samspil med det lokale miljø.

Islandsk malerkunst er for længst blevet en del af de internationale strømninger. Har du tid, er det værd at kigge ind i Statens Kunstmuseum, Einar Jonssons Museum eller Museet for Samtidskunst eller det nyere udstillingslokale i midtbyen, Reykjaviks Kunstmuseum, hvor blandt andet islandske olafur Eliasson har udstillet. Eksperimenterende udstillinger finder du i Kling & Bang Gallery. I centrum finder du også kulturhistoriske huse som f.eks. Domkirken og Kulturarvhuset.

Rejser til Reykjavik er synonyme med en tur til Den Blå Lagune. Trænger dit sind og dit hjerte til et boost, så kør til den varme kilde i Grindavik cirka 40 min. i bil fra Reykjavik. I Den Blå Lagunes lysende turkisblå vand blander svovlduften sig med den friske luft eller sne og regn. Her er dampbade, massage og et lille vandfald til at massere ømme muskler.

I selve Reykjavik finder du også mange udendørs svømmebassiner og spabade med forskellig arkitektonisk indretning og rigelig mængder varmt vand fra landets varme undergrund.

Vil du shoppe islandsk design, kan du besøge genbrugs- og vintagebutikken Sputnik. Hold også øje med skilte til baggårdenes private loppemarkeder, kunst- og designvarer. I den lille butik ELM med tøj til kvinder finder du minimalistisk islandsk design af høj kvalitet. Islandsk kunsthåndværk og design finder du i butikken Kraum. Vil du have noget lokal musik med hjem, ved ejeren af 12 Tonar alt om den islandske musikscene. I weekenden er det store marked, Kolaportið, tæt ved havnen.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

11
Til søs
7 maj 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
12
Belfast
8 maj 24
Ankomst kl 14:00
Afgang kl 22:00

Mørk fortid – lys fremtid
Nordirlands hovedstad Belfast er en storby med næsten 350.000 indbyggere, to universiteter og en betragtelig industri. Byen var i front af den industrielle revolution i anden halvdel af 1800-tallet med stor tekstilproduktion og stor værftsindustri. Byens status som globalt industricenter blev svækket af den kraftige opblussen af de politisk/religiøse konflikter efter 2. verdenskrig – konflikter som har sat sit tydelige præg på byen.Som turistdestination i Irland, er den kun overgået af republikkens hovedstad, Dublin .
I nyere tid har Belfast gennemgået et tiltrængt ’ansigtsløft’, som bl.a. kommer til udtryk i en levende kulturscene med spændende museer – besøg ’Titanic Belfast’ for en storslået multimedieoplevelse af det berømte skib – og gallerier, operahus og symfoniorkester, samt en spirende undergrundsscene med en overflod af udtryk.Den nyeste turist-trend i Belfast er ’filmturisme’, du kan f.eks. besøge lokationer fra den berømte filmserie ’Game of Thrones’.Den irske gastronomi er ikke begrænset til lam, roer og Irish Coffee; restaurant- og barscenen er i rivende udvikling og den traditionelle irske pub trives, side om side med innovative og moderne madtempler. Der er en lille snes Michelin-stjerne-steder i Belfast.

13
Til søs
9 maj 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
14
Brussels / Brugge (Zeebrugge)
10 maj 24
Ankomst kl 12:15
Afgang kl 18:30

Zeebrugge er havnebyen i tilknytning til Brugge og en 12 kilometer lang kanal forbinder de to.

Zeebrugge er Belgiens største fiskerihavn og hjemsted for Europas største engros-fiskemarked.

Der er færgetrafik til England, og Zeebrugge er en meget vigtig industrihavn, som blandt andet servicerer den europæiske bilindustri samt transport og lagring af energiprodukter.

Byen har gjort meget for at tiltrække turister, og den brede, velholdte sandstrand med rent vand, marina og en maritim temapark er fine tiltag.

15
Paris (Le Havre)
11 maj 24
Ankomst kl 08:15

Idet nordvestlige Frankrig ligger Le Havre, landets næststørste havneby. Placeringen til Seinens udløb gør byen til havn for Paris-området. Det tager dog 2,5 timer i bil til centrum af Paris, men Le Havre er bestemt en dejlig seværdighed i sig selv. Gå på opdagelse i arkitekturen, shop på de franske markeder og nyd udsigten fra havnefronten over et lækkert måltid.

Le Havre blev voldsomt ødelagt under 2. verdenskrigs bombeangreb. Auguste Perret blev sat til at lede byens genopbygning, der resulterede i Frankrigs første moderne by. I 2005 blev byen af denne grund indskrevet på UNESCOs verdensarvsliste. Selvom mange af byens historiske bygninger led skade under 2. verdenskrig, tårner flere smukke kirkespir op over byen. En af de mest unikke er Le Havres Notre-Dame Cathedral bygget tilbage i det 16. århundrede, men også Saint Joseph Kirken, der når 110 meters højde og oplyses indvendigt af 6500 stykker farvet glas er blevet et af Europas mest anerkendte bygningsværker fra det 20. århundrede.

Le Havres havnefront er specielt populær på grund af udsigten, så nyd en gåtur eller smag på de franske delikatesser på en af de mange cafeer eller restauranter. Ved havnen ligger Le Volcan, en skæg og anderledes bygning formet som en hvid vulkan. Den rummer byens kulturelle center med teater, biograf og en hall for moderne musik. Med havnefronten som baggrund ligger kunstmuseet ”MuMa Le Havre” smukt placeret, her udstilles værker fra det sene 19. og det 20. århundrede.

Cirka 500 meter fra centrum strækker der sig en bred sandstrand. Langs stranden løber en promenade med masser af hyggelige barer og restauranter, der serverer gourmet-retter. For familier er dette et skønt område med gode faciliteter som en skatepark, indendørs og udendørs pools samt sauna.

16
London (Southampton)
England
12 maj 24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 02:00

På den engelske sydkyst, ca. 120 km sydvest for London, ligger denne smukke og historiske havneby idyllisk, placeret ved havet og mellem de to floder, Itchen og Test. Southamptoner, med sin sydlige og lavtliggende placering, den varmeste og mest solrige by i England.

Helt tilbage i 1300-tallet var Southampton en travl handelsby, hvor bl.a. store mængder fransk vin blev importeret til de tørstige englændere. Senere blev havnen en af de største og vigtigste for de store skibe, der fragtede mennesker i tusindvis over Atlanterhavet for at prøve lykken i USA. Blandt disse var Titanic. I dag beskrives Southampton som værende Europas krydstogtshovedstad.

Byen emmer af historie, og tilbyder i det hele taget en bred vifte af mulige oplevelser. Besøg en af ruinerne fra storslåede middelalderbygninger, f.eks. det gamle Gråbrødrekloster eller den længste, tilbageværende strækning af middelaldermure i England. Eller gå på opdagelse i den gamle by, der oser af original, engelsk charme. Nyd en Pint på en af de gamle pubs eller snup en cocktail på en moderne bar og gå enten i teatret eller på natklub. Byen er også kendt for sine prisvindende parker og fantastiske shopping-muligheder. En ting er sikkert! Du kommer ikke til at kede dig.

1
New York
27 april '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 18:00
Norwegian Cruise Line

Den ikoniske frihedsgudinde har budt indsejlende gæster til New York velkommen i over 100 år. New York er stadigvæk mulighedernes by og besøgende bliver sjældent skuffede ved mødet med den pulserende og multikulturelle metropol – byen der aldrig sover.
NYC udgøres af de fem bykommuner: Bronx, Brooklyn, Queens, Staten Island og Manhattan.
For førstegangsbesøgende er Times Square et must see. Her vrimler det med mennesker blandt de mange butikker og neonskilte, som oplyser pladsen om aftenen. Ikke langt derfra ligger Broadway, kendt som New Yorks teaterdistrikt. Ud på aftenen spredes stjernestøvet over denne gade, hvor verdenskendte teaterforestillinger fremføres for forventningsfulde gæster.
NYC er også kendt for sine utallige shopping muligheder. Omkring Fifth Avenue kan gæster med garanti få tilfredsstillet shopping-genet og få fyldt kufferten op med lækre sager.
Et af de berømte bygningsværker i New York er Brooklyn Bridge, som forbinder Manhattan og Brooklyn. Spadsér en tur over den verdenskendte, og muligvis mest fotograferede, bro med udsigt over East River og Manhattans Skyline.
Stig også til tops og indfang det fantastiske syn af New Yorks skyline, Central Park og skyskraberne. Dette kan f.eks. gøres fra toppen af One World Trade Center eller Empire State Building. Også observationsdækket på Rockefeller Centre, et stort kompleks af 19 forretnings- og kontorbygninger i hjertet af New York, giver en smuk udsigt.
I New York er der et utal af steder, hvor man kan lade sig inspirere af kunst og kultur. Besøg f.eks. det verdensberømte Guggenheim museum på 5th Avenue, der er designet af Frank Lloyd Wright. Besøg også The Met (Metropolitan Museum of Art), som er et af verdens største museer. Museet ejer en bred samling af kunst og man kan f.eks. opleve over 5.000 år gamle værker samt værker fra det meste af verden. på MoMA (Museum of Modern Art) åbnes en verden af moderne kunst og så store kunstnere som Mondrian, Matisse, Frida Kahlo og Picasso.
Centralt på Manhattan ligger det berømte åndehul, Central Park. Især om søndagen valfarter New Yorkerne til parken for slappe af, samles med familien og dyrke sport. Med et areal på 3,4 km2 indbyder parken til et væld af muligheder og aktiviteter.
Se også mindesmærket, Ground Zero, som blev bygget til minde for ofrene for terrorangrebet d. 11 september 2001. En overvældende men smuk oplevelse.
NYC byder på så mange muligheder, at der ofte må vælges nogle frem for andre. Men skal stemningen i vejret og ønsker man at få en særlig oplevelse, er en gospelgudstjeneste i Harlem et glimrende valg. Her fyldes kirkerummet med store stemmer og humøret spredes helt ned til de bagerste rækker!

2
Til søs
28 april '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
3
Halifax
Nova Scotia
29 april '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
Norwegian Cruise Line

Byen Halifax er hovedstaden i provinsen Nova Scotia i Canada.
Havnen er beliggende ved en indsnævring i landskabet, hvor to bredder kommer tættere på hinanden. På den ene side har man Halifax og på den anden Darthmouth.
Halifax er kendt for sin historiske havnefront, hvor The Canadian Museum of Immigration på Pier 21 ligger. Museet fortæller historien om, hvordan netop denne havn har været porten til Amerika for mere end én million immigranter gennem tiden. Oplev den hyggelige og maritime stemning langs havnefronten, de unikke butikker og lækre restauranter. Besøg også det lokale bryggeri, oplev et af byens mange madmarkeder med masser af lokalt producerede produkter, eller tag færgen en tur til den modsatte bred og oplev endnu flere lokalt ejede butikker, gallerier, cafeer, pubber og restauranter i Darthmouth.

4
Til søs
30 april '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
5
Til søs
1 maj '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
6
Til søs
2 maj '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
7
Til søs
3 maj '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
8
Til søs
4 maj '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
9
Reykjavik
5 maj '24
Ankomst kl 16:00
Afgang kl 02:00
Norwegian Cruise Line

På rejser til Island er der åbne horisonter og stort udsyn, og den fashionable hovedstad Reykjavik stimulerer alle sanser. Her har du mulighed for at gå i kreative designershops, se på kunsten i byen eller tage til den enestående sø, Den Blå Lagune, og bade i det 37gr varme vand.

Island er et tag-selv-bord af naturmæssige specialiteter, og Reykjavík er en åben by med masser af grønne steder og pladser. Naturen er midt i byen, og du kan ikke undgå at fornemme et duftspor fra briserne og stormene fra havet, som omgiver byen på tre sider.

Det bedste udsigtspunkt i Reykjavik er Perlen (Perlan), der har fået sit navn pga. sin skinnende glaskuppel. Perlen består af en udstillingshal, et cafeteria, en udsigtsplatform og en super god restaurant øverst oppe.

Islands rejser byder byder på mange arkitektoniske seværdigheder. Reykjaviks store art deco-inspirerede nationalteater er tegnet af Gu;jon Samuelsson og udsmykket med smukke detaljer både inde og ude. Nordens Hus er en lækkerbisken for arkitektglade og tegnet af den finske arkitekt Alvar Alto og fra cafeteriet har du en fin udsigt mod centrum. Hallgrimskirken er et nationalromantisk klenodie og placeret på en bakketop. Kirkens høje tårn ses overalt og er et godt pejlemærke, og oppe fra tårnet ligger byen og havet for dine fødder.

Islændingene nøjes ikke med deres egen horisont, selvom den er stor. De har globalt udsyn og internationalt sigte, som er nødvendigt, når man bor så fjernt. I Island finder du derfor en international kultur i raffineret samspil med det lokale miljø.

Islandsk malerkunst er for længst blevet en del af de internationale strømninger. Har du tid, er det værd at kigge ind i Statens Kunstmuseum, Einar Jonssons Museum eller Museet for Samtidskunst eller det nyere udstillingslokale i midtbyen, Reykjaviks Kunstmuseum, hvor blandt andet islandske olafur Eliasson har udstillet. Eksperimenterende udstillinger finder du i Kling & Bang Gallery. I centrum finder du også kulturhistoriske huse som f.eks. Domkirken og Kulturarvhuset.

Rejser til Reykjavik er synonyme med en tur til Den Blå Lagune. Trænger dit sind og dit hjerte til et boost, så kør til den varme kilde i Grindavik cirka 40 min. i bil fra Reykjavik. I Den Blå Lagunes lysende turkisblå vand blander svovlduften sig med den friske luft eller sne og regn. Her er dampbade, massage og et lille vandfald til at massere ømme muskler.

I selve Reykjavik finder du også mange udendørs svømmebassiner og spabade med forskellig arkitektonisk indretning og rigelig mængder varmt vand fra landets varme undergrund.

Vil du shoppe islandsk design, kan du besøge genbrugs- og vintagebutikken Sputnik. Hold også øje med skilte til baggårdenes private loppemarkeder, kunst- og designvarer. I den lille butik ELM med tøj til kvinder finder du minimalistisk islandsk design af høj kvalitet. Islandsk kunsthåndværk og design finder du i butikken Kraum. Vil du have noget lokal musik med hjem, ved ejeren af 12 Tonar alt om den islandske musikscene. I weekenden er det store marked, Kolaportið, tæt ved havnen.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

10
Reykjavik
6 maj '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 15:00
Norwegian Cruise Line

På rejser til Island er der åbne horisonter og stort udsyn, og den fashionable hovedstad Reykjavik stimulerer alle sanser. Her har du mulighed for at gå i kreative designershops, se på kunsten i byen eller tage til den enestående sø, Den Blå Lagune, og bade i det 37gr varme vand.

Island er et tag-selv-bord af naturmæssige specialiteter, og Reykjavík er en åben by med masser af grønne steder og pladser. Naturen er midt i byen, og du kan ikke undgå at fornemme et duftspor fra briserne og stormene fra havet, som omgiver byen på tre sider.

Det bedste udsigtspunkt i Reykjavik er Perlen (Perlan), der har fået sit navn pga. sin skinnende glaskuppel. Perlen består af en udstillingshal, et cafeteria, en udsigtsplatform og en super god restaurant øverst oppe.

Islands rejser byder byder på mange arkitektoniske seværdigheder. Reykjaviks store art deco-inspirerede nationalteater er tegnet af Gu;jon Samuelsson og udsmykket med smukke detaljer både inde og ude. Nordens Hus er en lækkerbisken for arkitektglade og tegnet af den finske arkitekt Alvar Alto og fra cafeteriet har du en fin udsigt mod centrum. Hallgrimskirken er et nationalromantisk klenodie og placeret på en bakketop. Kirkens høje tårn ses overalt og er et godt pejlemærke, og oppe fra tårnet ligger byen og havet for dine fødder.

Islændingene nøjes ikke med deres egen horisont, selvom den er stor. De har globalt udsyn og internationalt sigte, som er nødvendigt, når man bor så fjernt. I Island finder du derfor en international kultur i raffineret samspil med det lokale miljø.

Islandsk malerkunst er for længst blevet en del af de internationale strømninger. Har du tid, er det værd at kigge ind i Statens Kunstmuseum, Einar Jonssons Museum eller Museet for Samtidskunst eller det nyere udstillingslokale i midtbyen, Reykjaviks Kunstmuseum, hvor blandt andet islandske olafur Eliasson har udstillet. Eksperimenterende udstillinger finder du i Kling & Bang Gallery. I centrum finder du også kulturhistoriske huse som f.eks. Domkirken og Kulturarvhuset.

Rejser til Reykjavik er synonyme med en tur til Den Blå Lagune. Trænger dit sind og dit hjerte til et boost, så kør til den varme kilde i Grindavik cirka 40 min. i bil fra Reykjavik. I Den Blå Lagunes lysende turkisblå vand blander svovlduften sig med den friske luft eller sne og regn. Her er dampbade, massage og et lille vandfald til at massere ømme muskler.

I selve Reykjavik finder du også mange udendørs svømmebassiner og spabade med forskellig arkitektonisk indretning og rigelig mængder varmt vand fra landets varme undergrund.

Vil du shoppe islandsk design, kan du besøge genbrugs- og vintagebutikken Sputnik. Hold også øje med skilte til baggårdenes private loppemarkeder, kunst- og designvarer. I den lille butik ELM med tøj til kvinder finder du minimalistisk islandsk design af høj kvalitet. Islandsk kunsthåndværk og design finder du i butikken Kraum. Vil du have noget lokal musik med hjem, ved ejeren af 12 Tonar alt om den islandske musikscene. I weekenden er det store marked, Kolaportið, tæt ved havnen.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

11
Til søs
7 maj '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
12
Belfast
8 maj '24
Ankomst kl 14:00
Afgang kl 22:00
Norwegian Cruise Line

Mørk fortid – lys fremtid
Nordirlands hovedstad Belfast er en storby med næsten 350.000 indbyggere, to universiteter og en betragtelig industri. Byen var i front af den industrielle revolution i anden halvdel af 1800-tallet med stor tekstilproduktion og stor værftsindustri. Byens status som globalt industricenter blev svækket af den kraftige opblussen af de politisk/religiøse konflikter efter 2. verdenskrig – konflikter som har sat sit tydelige præg på byen.Som turistdestination i Irland, er den kun overgået af republikkens hovedstad, Dublin .
I nyere tid har Belfast gennemgået et tiltrængt ’ansigtsløft’, som bl.a. kommer til udtryk i en levende kulturscene med spændende museer – besøg ’Titanic Belfast’ for en storslået multimedieoplevelse af det berømte skib – og gallerier, operahus og symfoniorkester, samt en spirende undergrundsscene med en overflod af udtryk.Den nyeste turist-trend i Belfast er ’filmturisme’, du kan f.eks. besøge lokationer fra den berømte filmserie ’Game of Thrones’.Den irske gastronomi er ikke begrænset til lam, roer og Irish Coffee; restaurant- og barscenen er i rivende udvikling og den traditionelle irske pub trives, side om side med innovative og moderne madtempler. Der er en lille snes Michelin-stjerne-steder i Belfast.

13
Til søs
9 maj '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
14
Brussels / Brugge (Zeebrugge)
10 maj '24
Ankomst kl 12:15
Afgang kl 18:30
Norwegian Cruise Line

Zeebrugge er havnebyen i tilknytning til Brugge og en 12 kilometer lang kanal forbinder de to.

Zeebrugge er Belgiens største fiskerihavn og hjemsted for Europas største engros-fiskemarked.

Der er færgetrafik til England, og Zeebrugge er en meget vigtig industrihavn, som blandt andet servicerer den europæiske bilindustri samt transport og lagring af energiprodukter.

Byen har gjort meget for at tiltrække turister, og den brede, velholdte sandstrand med rent vand, marina og en maritim temapark er fine tiltag.

15
Paris (Le Havre)
11 maj '24
Ankomst kl 08:15
Norwegian Cruise Line

Idet nordvestlige Frankrig ligger Le Havre, landets næststørste havneby. Placeringen til Seinens udløb gør byen til havn for Paris-området. Det tager dog 2,5 timer i bil til centrum af Paris, men Le Havre er bestemt en dejlig seværdighed i sig selv. Gå på opdagelse i arkitekturen, shop på de franske markeder og nyd udsigten fra havnefronten over et lækkert måltid.

Le Havre blev voldsomt ødelagt under 2. verdenskrigs bombeangreb. Auguste Perret blev sat til at lede byens genopbygning, der resulterede i Frankrigs første moderne by. I 2005 blev byen af denne grund indskrevet på UNESCOs verdensarvsliste. Selvom mange af byens historiske bygninger led skade under 2. verdenskrig, tårner flere smukke kirkespir op over byen. En af de mest unikke er Le Havres Notre-Dame Cathedral bygget tilbage i det 16. århundrede, men også Saint Joseph Kirken, der når 110 meters højde og oplyses indvendigt af 6500 stykker farvet glas er blevet et af Europas mest anerkendte bygningsværker fra det 20. århundrede.

Le Havres havnefront er specielt populær på grund af udsigten, så nyd en gåtur eller smag på de franske delikatesser på en af de mange cafeer eller restauranter. Ved havnen ligger Le Volcan, en skæg og anderledes bygning formet som en hvid vulkan. Den rummer byens kulturelle center med teater, biograf og en hall for moderne musik. Med havnefronten som baggrund ligger kunstmuseet ”MuMa Le Havre” smukt placeret, her udstilles værker fra det sene 19. og det 20. århundrede.

Cirka 500 meter fra centrum strækker der sig en bred sandstrand. Langs stranden løber en promenade med masser af hyggelige barer og restauranter, der serverer gourmet-retter. For familier er dette et skønt område med gode faciliteter som en skatepark, indendørs og udendørs pools samt sauna.

16
London (Southampton)
England
12 maj '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 02:00
Norwegian Cruise Line

På den engelske sydkyst, ca. 120 km sydvest for London, ligger denne smukke og historiske havneby idyllisk, placeret ved havet og mellem de to floder, Itchen og Test. Southamptoner, med sin sydlige og lavtliggende placering, den varmeste og mest solrige by i England.

Helt tilbage i 1300-tallet var Southampton en travl handelsby, hvor bl.a. store mængder fransk vin blev importeret til de tørstige englændere. Senere blev havnen en af de største og vigtigste for de store skibe, der fragtede mennesker i tusindvis over Atlanterhavet for at prøve lykken i USA. Blandt disse var Titanic. I dag beskrives Southampton som værende Europas krydstogtshovedstad.

Byen emmer af historie, og tilbyder i det hele taget en bred vifte af mulige oplevelser. Besøg en af ruinerne fra storslåede middelalderbygninger, f.eks. det gamle Gråbrødrekloster eller den længste, tilbageværende strækning af middelaldermure i England. Eller gå på opdagelse i den gamle by, der oser af original, engelsk charme. Nyd en Pint på en af de gamle pubs eller snup en cocktail på en moderne bar og gå enten i teatret eller på natklub. Byen er også kendt for sine prisvindende parker og fantastiske shopping-muligheder. En ting er sikkert! Du kommer ikke til at kede dig.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

En indvendig kahyt, som samtidig er en af skibets prisvenlige kahytter, indeholder en queen-size seng samt en pullman-seng, som giver mulighed for opredning til yderligere to personer. Desuden er der et badeværelse med bruseniche. Perfekt for par eller den lille familie, som bruger skibets fælles områder meget og primært er i kahytten om natten. Plads til: 4 personer Samlet størrelse: 14 m2

Udvendig Kahyt

Perfekt for familier, som bruger skibets fælles områder meget og primært er i kahytten om natten. Kahytterne har en queensize seng og ekstra sengeplads (som køjesenge) der kan rumme op til to ekstra gæster. Desuden har kahytten et vindue mod havet. Plads til: 4 personer Samlet størrelse: 21-34 m2

Balkonkahyt

Aft-Facing Balcony kahytterne har en queensize seng, opholdsområde med sofa og mulighed for opredning samt badeværelse og balkon. Balkonen vender mod skibets agter, hvorfra udsigten er fantastisk. Plads til: 4 personer Samlet størrelse: 24 m2 Balkonstørrelse: 9 m2

Suite

Beliggende i The Haven tilbyder disse fantastiske suiter en betagende udsigt fra den store balkon mod agter. Suiterne har separat opholdsområde med sofagruppe og spisebord, tre soveværelser med king-size senge, en dobbelt sovesofa, tre badeværelser med badekar eller bruseniche samt et udendørs spabad. Inkluderer butler- og concierge-service. Plads til: 8 personer. Samlet størrelse: 195 m2. Balkonstørrelse: 76 m2


Rederi

Om Norwegian Cruise Line (NCL)

Norwegian Cruise Line (NCL) har en lang historie med norske rødder, men er nu styret fra hovedkontoret i Florida med asiatiske ejere. Med 19 moderne skibe, hvoraf de fleste er bygget siden 2001, tilbyder NCL en bred vifte af krydstogtsoplevelser.

Skibsindretning og Faciliteter

 • Amerikansk stilindretning
 • Underholdning både indendørs og udendørs
 • Kahytter med balkon tilbydes i flertallet

Freestyle Cruising Koncept

 • Planlæg dine dage efter egen tidsplan
 • Ingen faste spisetider eller pladser
 • Bredt udvalg af restauranter uden tillæg
 • Afslappet dress code

Kahytskategorier

 • Indvendig single studios
 • Familie kahytter og suiter
 • Spa kahytter og suiter
 • Garden Villas og Family Villas
 • The Haven by Norwegian™

Familiefokus

 • Ungdomsprogram
 • Aktiviteter for hele familien
 • Eksklusiv underholdning med Nickelodeon

Spisemuligheder

 • Fristende restauranter, grill, buffeter og caféer
 • Hovedrestauranter og tillægsrestauranter
 • Inkluderede og valgfrie spisningsmuligheder

Fitness og Sport

 • Fuldt udstyret fitnesscenter
 • Klasser og sportsaktiviteter
 • Diverse sportsfaciliteter ombord

Destinationsmuligheder

 • Nordeuropa, Middelhavet, Caribien, og mange andre destinationer

Inkluderet i Prisen

 • Mad og drikke
 • Underholdning og aktiviteter
 • Gratis adgang til klubber, barer og lounges

Free at Sea Tilvalgspakker

 • Premium drikkevarepakke
 • Wi-Fi-pakke
 • Restaurantpakke til specialrestauranter
 • Udflugtspakke
 • Tilbud på 3. og 4. person i kahytten

Priser på Tilvalgspakker

 • Varierende priser afhængigt af krydstogts længde

The Haven Fordel

 • Inkludering af alle Free at Sea pakkers indhold

Premium Drikkevarepakke

 • Omfatter et bredt udvalg af drikkevarer til USD 15 pr. drink

Skib

Beskrivelse

Norwegian Prima fra 2022 er det første af seks skibe fra NCL’s nye Prima Class, som byder på en nyskabende krydstogtsoplevelse i absolut særklasse. Det smukke, innovative skib er indrettet med den seneste teknologi og byder på større kahytter og suiter, flere udendørsarealer og pool områder end noget andet skib i NCL-flåden.

Glæd dig til at bade i infinity pools, som smelter sammen med horisonten, svæv over havet på en glasbro og find en verden af kulinariske fristelser og forfriskende drinks i skibets Indulge Food Hall. På Prima Class finder du også de tre skønne restauranter; Onda By Scarpetta, The Local Bar & Grill og Los Lobos.

Norwegian Prima byder på et overflødighedshorn af oplevelser, spænding og aktiviteter for hele familien.

Børn og barnlige sjæle kan glæde sig til at køre gokart på toppen af skibet, udforske virtuelle verdener, spille højteknologisk minigolf, lege i vandlandene og prøve de vildt hurtige vandrutsjebaner med et frit fald i 10 etager! For de voksne venter fantastiske musicals, koncerter, shows og natklubber med DJ’s og lysshow.

The Haven byder på Norwegian Primas mest grandiøse oplevelse. Det er en eksklusiv og privat del af skibet, hvor du har adgang til din personlige concierge og butlerservice 24 timer i døgn. Nyd den betagende udsigt, infinity poolen og udendørssaunaen.

Om bord på Norwegian Cruise Lines skibe anvendes konceptet “Freestyle Cruising”, hvilket betyder at der er en høj grad at frihed til selv at vælge hvad man vil og hvornår. For eksempel er der ikke faste borde, og heller ikke faste middagstidspunkter. I stedet er der frit valg blandt skibets restauranter hver aften. Der er også roomservice døgnet rundt.

Tekniske data: Skibet har plads til 3215 gæster, og er er 294 meter langt.

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel