17 nætter - Middelhavet rundt og tværs over Atlanterhavet til New York inklusiv fly og hotel

Krydstogt detaljer

  • 3 november til 20 november 2024
  • 17 Nætter
  • 2 Voksne
  • Odyssey of the Seas
  • Civitavecchia (Rom), Til søs, Barcelona, Valencia, Cartagena Spain, Malaga, Til søs, Funchal (Madeira), Til søs, Til søs, Til søs, Til søs, Til søs, Til søs, Cape Liberty New Jersey
Indvendig kahyt Fra kr. 17.995 pr. person
Udvendig kahyt Fra kr. 20.995 pr. person
Balkon kahyt Fra kr. 22.995 pr. person

Oversigt

Det her ikke et bare et krydstogt i Middelhavet. For efter at have vinket farvel til Civitavecchia tæt på Rom sættes kursen mod Barcelona, Malaga, Maderia og hele vejen tværs over Atlanterhavet til New York! Og her i verdens måske mest ikoniske storby skal du selvfølgelig bo på firestjernet hotel midt på Manhatten, så du har alverdens muligheder for at se det af byen, som du drømmer om. Vi har selvfølgelig sørget for dit fly både til Rom og fra New York. Vælg mellem Billund eller Københavns lufthavn.

Dit skib: Odyssey of the Seas

I 2020 introducede Royal Caribbean deres moderne skib, Odyssey of the Seas. Et skib i deres Quantum Ultra Class, som byder på det allernyeste indenfor teknologi og spændende oplevelser til søs. Ombord finder du kahytter og suiter af forskellig karakter og størrelse, samt flere restauranter og barer at vælge imellem.

Skibet tilbyder aktivitets- og underholdningsmuligheder for enhver smag, herunder sportsbaner, løbebane, minigolf, vandland, klatrevæg, kasino, teater, biograf, samt flere jacuzzis og swimmingpools.

Tekniske data: 4246 passagerer | 1551 besætningsmedlemmer |16 dæk | 348 meter langt | 49 meter bredt

Valgt afgang: 3 november 2024
Pris pr. person fra: kr. 17.995

Rejseoversigt

  • Varighed: 17 nætter
  • Rederi og skib: Royal Caribbean Cruise Line, Odyssey of the Seas
  • Afrejsehavn: Civitavecchia (Rom)
  • Billigste krydstogt: kr. 17.995 (3 november 2024)

Prisen inkluderer

Eksklusiv rejse – kun hos Profil Rejser. Prisen inkluderer:

Direkte fly fra København til Rom
Transfer Rom lufthavn til skibet
14 nætters krydstogt i valgte kahyt
Alle måltider ombord
Drikkepenge til skibets personale
2 overnatninger på 4* hotel i New York på Manhattan inkl. morgenmad
Direkte fly fra New York til København

 

Bemærk

Fly
Transfer
Hotel
Måltider
Drikkepenge
Underholdning

.


Rejseplan

1
Civitavecchia (Rom)
3 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 19:00

Udvalget af oplevelser i Rom er enormt. Byen er som ét stort teater med verdens smukkeste kulisser og fascinerer med verdens største kirke, fabelagtige ruiner, imponerende templer, renæssancebygninger, museer, spisesteder og butikker.

2
Til søs
4 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

3
Barcelona
5 november 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 16:00

Oplev dynamiske og stilfulde Barcelona, som blandt andet er kendt for sin summede Rambla og Gaudis arkitektoniske værk La Sagrada Familia. Den varmblodede storby er fyldt med arkitektoniske perler, middelhavsgastronomi og sprød guitarmusik.

Selv uden en Barcelona guide vil du opdage, at byens pulsåre er fodgængerboulevarden Ramblaen, der vrimler med blomsterboder, gøgl og teater.

Ikke langt fra Ramblaen i Barcelona finder du Placa de Catalunya, som er Barcelonas trafikale omdrejningspunkt og altid fyldt med mennesker. Her kan du snuppe en kop kaffe på en af de mange fortovspladser.

Mod vest ligger den moderne bydelen, Eixample med brede boulevarder og moderne bygninger, og myriader af restauranter og tapasbarer. Her finder du også Barcelonas højdepunkt, verdens højeste kirke La Sagrada Familia, som stråler i det stærke middelhavslys, der ifølge Gaudi giver catalanerne en helt særlig sans for skønhed. Tager du turen op gennem kirkens snoede tårntrapper, får du en flot oplevelse af ikonbygningen.

Andre attraktioner i Barcelona finder du mod øst, hvor der venter dig en labyrintisk middelalderbydel med snævre, krogede gader, der fører til små dunkle steder, hippe caféer, bohemebarer og designerbutikker. I et middelalderligt adelspalæ i La Ribera-kvarteret er et Picasso museum, hvor du kan se 800 originale værker fra Picassos unge år.

Fantastisk middelhavsgastronomi
Det er nemt at finde en restaurant i Barcelona. På kysten finder du stribevis af restauranter med lækker middelhavsgastronomi og en frisk havbrise. Her er strandliv og partystemning, seks kilometer strand og Frank Gehrys store fiskeskulptur samt lounges og cocktailbarer. Følger du fodgængerpromenaden, kommer du til Villa Olympica.

Nyd den lune luft, de mange indtryk, den nærende mad og de fyldige vine, så længe du er i land.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker om bord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

4
Valencia
6 november 24
Ankomst kl 07:00
Afgang kl 19:00

Ud til Middelhavet ligger Spaniens tredjestørste by Valencia. Noget af det første, der springer i øjnene ved mødet med Valencia, er den vellykkede blanding af gamle, velbevarede bygninger, kirker og pladser og den helt moderne, avantgardistiske arkitektur. Valencia er en kulturby, der rummer masser af spændende oplevelser, god mad, musik og shopping.
Valencia ligger i den spanske region af samme navn på den spanske østkyst ud mod det klare Middelhav, og historisk set har Valencia spillet en vigtig rolle for den spanske handel med andre middelhavslande. Byen har bevaret sin oprindelige charme med de gamle bygninger og hyggelige pladser, men i de seneste årtier har Valencia samtidig udviklet sig til en arkitektonisk højborg. Den ene moderne bygning efter den anden er vokset frem i skøn forening med den gamle by. Mest kendt er nok Kunst- og Videnskabsbyen (Ciutat de les Arts i les Ciències), som ligger ud til Turiafloden, nær havnefronten.
Det moderne kulturkompleks indeholder Valencias opera, en 3D biograf, et videnskabsmuseum og et af Europas største akvarier, Oceanogràfic. Som en af Spaniens største turistattraktioner er dette et spændende og sjovt sted for alle aldre. I akvariet kan gæster opleve mere end 500 forskellige arter af havdyr og lære om havets dyreliv, mens videnskabsmuseet bl.a. byder på leg med interaktive udstillinger.
Brug dagen på at gå rundt i Valencias gader og mærk byens historie og charme. I Valencias gamle bydel er der masser af historiske attraktioner og gode muligheder for at få et indblik i det traditionelle Spanien. Nyd en kop kaffe på den hyggelige Plaza de la Virgen, køl af ved springvandet Fuente del Turía, eller besøg byens smukke katedral. Katedralen blev opført fra 1262 til 1426 og bærer præg af mange forskellige stilarter blandt andet gotisk, barok og romansk. Katedralen huser også byens varetegn, Miguelete-tårnet.Klokketårnet er lige over 50 meter højt, og fra toppen er der en storslået udsigt over byen.
Besøg også La Lonja, der før i tiden blev brugt til olie- og silke handel. Bygningen er fra sidst i 1500 tallet og på UNESCOs verdensarvsliste for at være en af Spaniens bedst bevarede gotiske bygninger.
For de købelystne er Valencia et sandt mekka. Her findes alt, hvad hjertet begærer fra kunsthåndværk på små markeder til moderne tøj i designerbutikker. Find kunsthåndværk i de små butikker i Ciutat Vella eller besøg markedshallen Colon, hvor der i det nærliggende område også ligger designerbutikkerne. Derudover er der et væld af små markeder, indkøbscentre og butikker spredt rundt i hele byen.Fra mandag til lørdag afholdes det største fødevaremarked i Valencia, Mercado Central, beliggende i den gamle bydel. Her kan der købes lækre, friske spanske råvarer som iberisk sortfodsskinke og fåreost. Det er en god ide at besøge markedet om morgenen eller tidlig formiddag.
Når sulten melder sig, er der masser af gode spisesteder i Valencia. Den mest udbredte ret er paella, og der er lige så mange versioner af den famøse spise, som der er restauranter i byen. Den nydes nu bedst med et glas køligt hvidvin – og gerne med udsigt til havet.
Der er rig mulighed for afslapning nord for havnen, hvor Malvarrosa stranden strækker sig. Her kan gæster tag et spil volleyball eller lej noget vandsportsudstyr.

5
Cartagena
Spain
7 november 24
Ankomst kl 07:00
Afgang kl 19:00

Oplev et gammelt romersk teater

Den spanske havneby og flådebase i Middelhavet Cartagena er beliggende i det sydøstlige Spanien i regionen Murcia.

Cartagena er en spændende by med massevis af historiske steder at besøge og smuk arkitektur at beundre. Den største seværdighed i byen er Det Romerske Teater som kan spores helt tilbage til det første århundrede f.Kr.

6
Malaga
8 november 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00

Malaga er en historisk havneby og et kulturelt center i regionen Andalusien i det sydlige Spanien.

Byen har masser at byde på, og de fleste interessante steder og seværdigheder befinder sig i gåafstand. Et ‘must see’ er Pablo Picasso museet, der ligger i paladset Buenavista fra 1500-tallet. Her kan du se nogle af den store kunstners værker, og i weekenden arrangeres der ofte workshops, hvor du har mulighed for at udfolde din personlige kreativitet.

Malagas vartegn er den gamle militærfæstning opført af maurerne. Alcazaba hedder fæstningen, og det er Malagas svar på Granadas Alhambra. Frodige haver danner smukke omgivelser for fæstningen, og eftersom stedet ligger på en høj, er der en unik udsigt over Malaga by og havn. Nær havnen ligger katedralen La Manquita. Navnet betyder ‘den enarmede kvinde’ og er givet, da katedralen mangler det østlige klokketårn på grund af pengemangel ved opførelsen i årene fra 1500 til 1700.

Læg et besøg forbi Mercado de Atarazanas, et livligt marked med spanske delikatesser, såsom tapas og paella og råvarer som frugt, kød og fisk af god kvalitet.

Placeret på solkysten er der kilometerlange sandstrande omkring Malaga. Få sand mellem tæerne og nyd en svømmetur i det varme Middelhav. De fleste strande er omgivet af cafeer, fiskerestauranter og barer.

Den smukke botaniske have, Jardin Botanico, er en stor naturoplevelse blot få kilometer nord for centrum. Denne have rangerer blandt verdens smukkeste. Du kan spadsere langs floder og springvand, mens du nyder duften og synet af de tropiske blomster.

7
Til søs
9 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

8
Funchal (Madeira)
10 november 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00

Portugals ø Madeira er et paradis for eventyrjunkies. Udforsk denne unikke ø til lands, til vands eller i luften. Tag på tur i levandas, øens åbne kanalsystem, og nyd panoramaudsigten over bjergene og havet. Dyk ned i det dybblå hav for at svømme med fisk og sjældne sæler med dit Madeira-krydstogt. Hvis du leder efter noget, der kan øge din adrenalin, så svæv over øen, mens du drageflyvning eller paragliding. I humør til mere lavmælt udforskning? Stop ved et lokalt bageri for at få et stykke queijada, en regional cheescake, og gå langs havnen i Funchal, og nyd det 17. århundredes arkitektur.

9
Til søs
11 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

10
Til søs
12 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

11
Til søs
13 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

12
Til søs
14 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

13
Til søs
15 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

14
Til søs
16 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

15
Cape Liberty
New Jersey
17 november 24
Ankomst kl 07:00
Afgang kl 01:00
1
Civitavecchia (Rom)
3 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 19:00
Royal Caribbean Cruise Line

Udvalget af oplevelser i Rom er enormt. Byen er som ét stort teater med verdens smukkeste kulisser og fascinerer med verdens største kirke, fabelagtige ruiner, imponerende templer, renæssancebygninger, museer, spisesteder og butikker.

2
Til søs
4 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Royal Caribbean Cruise Line

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

3
Barcelona
5 november '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 16:00
Royal Caribbean Cruise Line

Oplev dynamiske og stilfulde Barcelona, som blandt andet er kendt for sin summede Rambla og Gaudis arkitektoniske værk La Sagrada Familia. Den varmblodede storby er fyldt med arkitektoniske perler, middelhavsgastronomi og sprød guitarmusik.

Selv uden en Barcelona guide vil du opdage, at byens pulsåre er fodgængerboulevarden Ramblaen, der vrimler med blomsterboder, gøgl og teater.

Ikke langt fra Ramblaen i Barcelona finder du Placa de Catalunya, som er Barcelonas trafikale omdrejningspunkt og altid fyldt med mennesker. Her kan du snuppe en kop kaffe på en af de mange fortovspladser.

Mod vest ligger den moderne bydelen, Eixample med brede boulevarder og moderne bygninger, og myriader af restauranter og tapasbarer. Her finder du også Barcelonas højdepunkt, verdens højeste kirke La Sagrada Familia, som stråler i det stærke middelhavslys, der ifølge Gaudi giver catalanerne en helt særlig sans for skønhed. Tager du turen op gennem kirkens snoede tårntrapper, får du en flot oplevelse af ikonbygningen.

Andre attraktioner i Barcelona finder du mod øst, hvor der venter dig en labyrintisk middelalderbydel med snævre, krogede gader, der fører til små dunkle steder, hippe caféer, bohemebarer og designerbutikker. I et middelalderligt adelspalæ i La Ribera-kvarteret er et Picasso museum, hvor du kan se 800 originale værker fra Picassos unge år.

Fantastisk middelhavsgastronomi
Det er nemt at finde en restaurant i Barcelona. På kysten finder du stribevis af restauranter med lækker middelhavsgastronomi og en frisk havbrise. Her er strandliv og partystemning, seks kilometer strand og Frank Gehrys store fiskeskulptur samt lounges og cocktailbarer. Følger du fodgængerpromenaden, kommer du til Villa Olympica.

Nyd den lune luft, de mange indtryk, den nærende mad og de fyldige vine, så længe du er i land.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker om bord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

4
Valencia
6 november '24
Ankomst kl 07:00
Afgang kl 19:00
Royal Caribbean Cruise Line

Ud til Middelhavet ligger Spaniens tredjestørste by Valencia. Noget af det første, der springer i øjnene ved mødet med Valencia, er den vellykkede blanding af gamle, velbevarede bygninger, kirker og pladser og den helt moderne, avantgardistiske arkitektur. Valencia er en kulturby, der rummer masser af spændende oplevelser, god mad, musik og shopping.
Valencia ligger i den spanske region af samme navn på den spanske østkyst ud mod det klare Middelhav, og historisk set har Valencia spillet en vigtig rolle for den spanske handel med andre middelhavslande. Byen har bevaret sin oprindelige charme med de gamle bygninger og hyggelige pladser, men i de seneste årtier har Valencia samtidig udviklet sig til en arkitektonisk højborg. Den ene moderne bygning efter den anden er vokset frem i skøn forening med den gamle by. Mest kendt er nok Kunst- og Videnskabsbyen (Ciutat de les Arts i les Ciències), som ligger ud til Turiafloden, nær havnefronten.
Det moderne kulturkompleks indeholder Valencias opera, en 3D biograf, et videnskabsmuseum og et af Europas største akvarier, Oceanogràfic. Som en af Spaniens største turistattraktioner er dette et spændende og sjovt sted for alle aldre. I akvariet kan gæster opleve mere end 500 forskellige arter af havdyr og lære om havets dyreliv, mens videnskabsmuseet bl.a. byder på leg med interaktive udstillinger.
Brug dagen på at gå rundt i Valencias gader og mærk byens historie og charme. I Valencias gamle bydel er der masser af historiske attraktioner og gode muligheder for at få et indblik i det traditionelle Spanien. Nyd en kop kaffe på den hyggelige Plaza de la Virgen, køl af ved springvandet Fuente del Turía, eller besøg byens smukke katedral. Katedralen blev opført fra 1262 til 1426 og bærer præg af mange forskellige stilarter blandt andet gotisk, barok og romansk. Katedralen huser også byens varetegn, Miguelete-tårnet.Klokketårnet er lige over 50 meter højt, og fra toppen er der en storslået udsigt over byen.
Besøg også La Lonja, der før i tiden blev brugt til olie- og silke handel. Bygningen er fra sidst i 1500 tallet og på UNESCOs verdensarvsliste for at være en af Spaniens bedst bevarede gotiske bygninger.
For de købelystne er Valencia et sandt mekka. Her findes alt, hvad hjertet begærer fra kunsthåndværk på små markeder til moderne tøj i designerbutikker. Find kunsthåndværk i de små butikker i Ciutat Vella eller besøg markedshallen Colon, hvor der i det nærliggende område også ligger designerbutikkerne. Derudover er der et væld af små markeder, indkøbscentre og butikker spredt rundt i hele byen.Fra mandag til lørdag afholdes det største fødevaremarked i Valencia, Mercado Central, beliggende i den gamle bydel. Her kan der købes lækre, friske spanske råvarer som iberisk sortfodsskinke og fåreost. Det er en god ide at besøge markedet om morgenen eller tidlig formiddag.
Når sulten melder sig, er der masser af gode spisesteder i Valencia. Den mest udbredte ret er paella, og der er lige så mange versioner af den famøse spise, som der er restauranter i byen. Den nydes nu bedst med et glas køligt hvidvin – og gerne med udsigt til havet.
Der er rig mulighed for afslapning nord for havnen, hvor Malvarrosa stranden strækker sig. Her kan gæster tag et spil volleyball eller lej noget vandsportsudstyr.

5
Cartagena
Spain
7 november '24
Ankomst kl 07:00
Afgang kl 19:00
Royal Caribbean Cruise Line

Oplev et gammelt romersk teater

Den spanske havneby og flådebase i Middelhavet Cartagena er beliggende i det sydøstlige Spanien i regionen Murcia.

Cartagena er en spændende by med massevis af historiske steder at besøge og smuk arkitektur at beundre. Den største seværdighed i byen er Det Romerske Teater som kan spores helt tilbage til det første århundrede f.Kr.

6
Malaga
8 november '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
Royal Caribbean Cruise Line

Malaga er en historisk havneby og et kulturelt center i regionen Andalusien i det sydlige Spanien.

Byen har masser at byde på, og de fleste interessante steder og seværdigheder befinder sig i gåafstand. Et ‘must see’ er Pablo Picasso museet, der ligger i paladset Buenavista fra 1500-tallet. Her kan du se nogle af den store kunstners værker, og i weekenden arrangeres der ofte workshops, hvor du har mulighed for at udfolde din personlige kreativitet.

Malagas vartegn er den gamle militærfæstning opført af maurerne. Alcazaba hedder fæstningen, og det er Malagas svar på Granadas Alhambra. Frodige haver danner smukke omgivelser for fæstningen, og eftersom stedet ligger på en høj, er der en unik udsigt over Malaga by og havn. Nær havnen ligger katedralen La Manquita. Navnet betyder ‘den enarmede kvinde’ og er givet, da katedralen mangler det østlige klokketårn på grund af pengemangel ved opførelsen i årene fra 1500 til 1700.

Læg et besøg forbi Mercado de Atarazanas, et livligt marked med spanske delikatesser, såsom tapas og paella og råvarer som frugt, kød og fisk af god kvalitet.

Placeret på solkysten er der kilometerlange sandstrande omkring Malaga. Få sand mellem tæerne og nyd en svømmetur i det varme Middelhav. De fleste strande er omgivet af cafeer, fiskerestauranter og barer.

Den smukke botaniske have, Jardin Botanico, er en stor naturoplevelse blot få kilometer nord for centrum. Denne have rangerer blandt verdens smukkeste. Du kan spadsere langs floder og springvand, mens du nyder duften og synet af de tropiske blomster.

7
Til søs
9 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Royal Caribbean Cruise Line

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

8
Funchal (Madeira)
10 november '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
Royal Caribbean Cruise Line

Portugals ø Madeira er et paradis for eventyrjunkies. Udforsk denne unikke ø til lands, til vands eller i luften. Tag på tur i levandas, øens åbne kanalsystem, og nyd panoramaudsigten over bjergene og havet. Dyk ned i det dybblå hav for at svømme med fisk og sjældne sæler med dit Madeira-krydstogt. Hvis du leder efter noget, der kan øge din adrenalin, så svæv over øen, mens du drageflyvning eller paragliding. I humør til mere lavmælt udforskning? Stop ved et lokalt bageri for at få et stykke queijada, en regional cheescake, og gå langs havnen i Funchal, og nyd det 17. århundredes arkitektur.

9
Til søs
11 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Royal Caribbean Cruise Line

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

10
Til søs
12 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Royal Caribbean Cruise Line

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

11
Til søs
13 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Royal Caribbean Cruise Line

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

12
Til søs
14 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Royal Caribbean Cruise Line

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

13
Til søs
15 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Royal Caribbean Cruise Line

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

14
Til søs
16 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Royal Caribbean Cruise Line

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

15
Cape Liberty
New Jersey
17 november '24
Ankomst kl 07:00
Afgang kl 01:00

Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

Enjoy a live feed scenic view in the comfort of your room. Beds Two twin beds that convert to a Royal King bed. Size Stateroom: 187 sq. ft.

Udvendig Kahyt

Gaze into the beautiful views from your cozy room. Beds Two twin beds that convert to a Royal King bed. One double sofa bed. Size Stateroom: 119 sq. ft.

Balkonkahyt

Enjoy the ocean sounds from your a private balcony and sitting area. Beds Two twin beds that convert to a Royal King bed. One double sofa bed. Size Stateroom: 119 sq. ft. Balcony: 50 sq. ft.

Suite

Enjoy a one of a kind experience and special perks in this expansive two-floor contemporary suite. Beds King size bed with Duxiana Mattress. Two twin beds that convert to a Royal King bed. One double sofa bed. Size Stateroom: 1,640 sq. ft. Balcony: 553 sq. ft.


Rederi

Kultur, action, natteliv og afslapning for hele familien

Royal Caribbean International er et globalt brand med 27 fantastiske skibe. Royal Caribbean giver dig en herlig ferie med et bredt spekter af forskellige faciliteter og underholdning i top. Rederiet har i mere end 40 år givet sine gæster de mest innovative krydstogtskibe og spændende ruter til populære rejsemål. Royal Caribbean har været først ude med meget: i 1999 indførte de nye og unikke faciliteter ombord på Voyager-klassens skibe som blandt andet klatrevæg, skøjtebane og Royal Promenade (en shopping gade med butikker og spisesteder). I maj 2006 lanceredes skibet Freedom of the Seas, som yderligere forandrede krydstogtsoplevelsen.

Her finder du Flow Rider (surf simulator), H2O Zone vandland, frit hængende jacuzzi, en boksering i fuld størrelse og præsident suiten, som kan rumme op til 14 personer. I 2009 revolutionerede Royal Caribbean igen cruiseindustrien med sit skib Oasis of the Seas. Et arkitektonisk vindunder til søs med 16 dæk, 220.000 bruttoton, 5.400 gæster i dobbeltkahyt og med 2.700 kahytter. Oasis of the Seas var det første skib, med syv forskellige temaområder: Central Park, Boardwalk, Royal Promenade, pool- og sportsområde, Vitality at Sea Spa og fitnesscenter, Entertainment Place og Youth Zone.

Skibene:

Skibene er inddelt i forskellige skibsklasser med forskellige faciliteter ombord. Kontakt os for nøjagtig vejledning i hvilket skib som passer til dig og din familie.

Quantum klassen – fire skibe
Anthem of the Seas, Ovation of the Seas, Quantum of the Seas, Spectrum of the Seas

Det allernyeste inden for teknologi og spændende oplevelser kendetegner skibene i Quantum klassen. I glaskuplen North Star kan du gratis nyde udsigten hundrede meter over havet. I RipCord by IFLY kan du opleve glæden ved at flyve i verdens første faldskærmssimulator på et krydstogtskib. SeaPlex giver dig helt nye og banebrydende oplevelser i det største aktivitetsområde til søs. Om dagen er her cirkusskole og flyvende trapez og om aften er her radiobiler eller rulleskøjter.

Som noget helt nyt kan du i de indvendige kahytter med virtuel balkon nyde udsigten på en skærm, som svarer til den virkelige udsigt.

Oasis klassen – fire skibe
Allure of the Seas, Harmony of the Seas, Oasis of the Seas, Symphony of the Seas

Verdens største krydstogtskibe byder på syv bydele ombord med syv temaområder. Skibene har de fleste faciliteter og aktiviteter på de syv have: Central Park, Boardwalk, Aqua Theater, karrusel, zip line, klatrevæg, Flow Rider og den længste løbebane, for blot at nævne nogle få.

Freedom klassen – tre skibe
Freedom of the Seas, Independence of the Seas, Liberty of the Seas

Her findes også et utal af aktiviteter som klatrevæg, skøjtebane, boksering, surfing simulator, H2O Zone (vandpark), fitnesscenter, biograf, teater, butikker og meget mere.

Voyager klassen – fem skibe
Adventure of the Seas, Explorer of the Seas, Mariner of the Seas, Navigator of the Seas, Voyager of the Seas

Første skibe med skøjtebane til søs, klatrevæg, fitnesscenter og herlig shopping arkade med caféer samt mange børnefaciliteter.

Radiance klassen – fire skibe
Brilliance of the Seas, Jewel of the Seas, Radiance of the Seas, Serenade of the Seas

Skibene i Radiance klassen er udstyret med store glasvinduer, som giver en fantastisk udsigt og meget lys, perfekt suppleret af elegant interiør og lækre møbler. Ombord kan du nyde en moderne samling af kunstværker og skulpturer. Skibene har et bredt tilbud af aktiviteter og faciliteter, og du finder noget som passer perfekt til dig, uanset hvad ønskerne til ferien er.

Vision klassen – tre skibe
Enchantment of the Seas, Grandeur of the Seas, Rhapsody of the Seas, Vision of the Seas

Skibene er lidt mindre og hyggelige med stor personlighed. Temarestauranter, barer og saloner, kasino, swimmingpool, fitnesscenter samt børneklub er nogle af faciliteterne.

Sovereign klassen – to skibe
Empress of the Seas, Majesty of the Seas

De 2 skibe er i 2018 blevet renoveret og er nu på højde med det krævende krydstogtpublikum. Her finder du en uformelt atmosfære, en klassis og førsteklasses service. Temarestauranter, barer og saloner, kasino, klatrevæg, swimmingpool, spa og fitnesscenter samt børneklub er nogle af faciliteterne.

Inkluderet i prisen:

Obligatoriske drikkepenge
5-retters menu i a la carte restauranter
Mange retter i buffetrestauranten,
Burger & hotdog i grill og pizzeria
24-timers roomservice
Isté, vand, kaffe og te (ved selvbetjeningsstationerne i buffetrestauranten)
Juice og Softice
Aktiviteter ombord – nogle mod betaling
Spektakulære sceneshows i teateret
Live musik med bands og orkester
Fri adgang til alle diskoteker, barer og lounges (karaoke, dansetimer og meget mere)
Comedy og internationale sangere/kunstnere
Kasino i Las Vegas-stil
Fitnesscenter og løbebane
Pools og jacuzzis
Børneklubber

Der er børneklub for børn og unge på 3 – 17 år, og her arrangeres utallige aktiviteter for børnene.

Spisning ombord

Hovedrestauranten

I hovedrestauranten kan du spise i elegante omgivelser.
Formel restaurant (se dresscode i skibets avis)
Åben til morgenmad, frokost og middag.
Stort internationalt menukort med masser af valgmuligheder gør oplevelsen til en nydelse.
5 – 6 retters menu med udbud fra det klassiske køkken til vegetariske retter
Bestil enten spisning på fast tidspunkt (sen/tidlig) eller den fleksible ”My Time Dining”
Windjammer Cafe
Uformel buffetrestaurant
Afslappet påklædning. Åben for morgenmad, frokost og middag
Cafe Promenade

Uformel
På Voyager i Freedom- og Oasis klasserne
Ligger perfekt på promenaden midt i skibet
Tillægs restauranter:

Chops Grill

Formel (se dresscode i skibets avis)
Tillæg på USD 30 pr. person
Bordbestilling påkrævet
Royal Caribbeans mest populære steakhouse, som serverer kvalitetsbøf, lige som du ønsker det samt frisk skaldyr og fisk.

Giovanni’s Table

Formel (se dresscode i skibets avis)
Tillæg på USD 20 pr. person
Bordbestilling påkrævet
I Giovanni’s Table har du fornøjelsen af italiensk køkken i topklasse.
På nogle af skibene findes der en del flere restauranter, såsom Johnny Rockets (USD 5), Portofino (USD 20), Ritas Cantina (USD 3) m.fl.

Hvor sejler Royal Caribbean?

Størstedelen af gæsterne på Royal Caribbean foretrækker en afslappet tøjstil. Det er dog en god idé, enten at have et jakkesæt eller smoking med, da rederiet to aftener i løbet af et syv dages krydstogt holder gallamiddag, hvor man kan opleve en mere formel atmosfære. Maden ombord er af høj standard og serveres af den venlige besætning, som både giver en god service og effektivitet.

Udvalget af krydstogter til både Caribien og i Middelhavet er stort og der sejles til begge destinationer året rundt. Ud over dette tilbyder rederiet også krydstogter til Nordeuropa, Fjernøsten, Panamakanalen, Canada, New England, Mexico, Hawaii, Alaska, Australien og New Zealand.

Skib

Beskrivelse

Oplev en ‘game-changer’ – byd velkommen til Odyssey of the Seas.

I 2020 introducerede Royal Caribbean deres nye skib Odyssey of the Seas. Endnu et skib i deres Quantum Ultra Class, som byder på det allernyeste indenfor teknologi og spændende oplevelser til søs.

Ombord finder du kahytter og suiter af forskellig karakter og størrelse, samt flere restauranter og barer at vælge imellem.

Skibet tilbyder aktivitets- og underholdningsmuligheder for enhver smag, herunder bl.a. sportsbane, løbebane, minigolf, vandland, klatrevæg, kasino, teater, biograf, samt flere jacuzzis og swimmingpools.

Skibet byder også på et velassorteret fitnesscenter, hvor du kan holde formen ved lige under dit krydstogt. Har du brug for en velværende stund, kan du besøge skibets spa-afdeling, hvor du kan bestille forskellige afslappende og velværende behandlinger.

Tekniske data: 4246 passagerer, 1551 besætningsmedlemmer, skibet har hele 16 dæk, er ca. 348 meter langt og ca. 49 meter bredt.

Afslapning

Concierge Klub
Diamond Club
Rock Climbing Wall
Solarium
Splashaway Bay
Vitality Spa
Whirlpool

Andet

Kunstgalleri
Elevator
Guest Service
North Star
Foto Galleri
RipCord
Royal Esplanade Shopping
SeaPlex
Shore Excursion Office

Mad og drikke

Bar
Bionic Bar
Cafe Promenade
Cafe Two70
Chops Grille
Coastal Kitchen
Crown & Compass
Dining Room
El Loco Fresh
Giovanni’s Table Italian Restaurant
Giovanni’s Wine Bar
Izumi Asian Cuisine
Schooner Bar
Social180 Patio
Solarium Bistro
Sorrentos Pizzeria
Sports Bar
Starbucks
Teppanyaki
The Lime & Coconut
Windjammer
Wonderland Imaginative Cuisine

Fitness

Fitness Center
Pool

Aktiviteter

Adventure Ocean – faciliteter for unge
Flowrider
Bibliotek
Løbebane

Underholdning

Boleros Latin Lounge
Casino Royale
Royal Theater
Skypad
The Boardroom & Meeting Rooms

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel