21 nætter - Sejl fra København til Island og Grønland

Krydstogt detaljer

  • 28 juni til 19 juli 2025
  • 21 Nætter
  • 2 Voksne
  • MSC Poesia
  • København, Warnemunde, Til søs, Til søs, Akureyri, Isafjordur, Til søs, Prince Christian Sund Greenland, Til søs, Nuuk Grønland, Ilulissat Greenland, Ilulissat Greenland, Til søs, Qaqortoq Grønland, Til søs, Til søs, Reykjavik, Reykjavik, Til søs, Kirkwall Scotland, Til søs, København
Indvendig kahyt Fra kr. 31.495 pr. person
Udvendig kahyt Fra kr. 35.300 pr. person
Balkon kahyt Fra kr. 39.400 pr. person

Oversigt

Stig ombord på MSC Poesia i København og lad dig opvarte, mens de uforudsigelige naturoplevelser står på spring. I Island og Grønland har du muligheden for et væld af uforglemmelige udflugter! Oplev Nuuk og Reykjavik på guidede byvandringer, spot hvaler fra små både eller udforsk isgrotter, lavatunneller og isbjerge!
Udflugterne varierer i sværhedsgrad, så der er noget for alle.

 

Valgt afgang: 28 juni 2025
Pris pr. person fra: kr. 31.495

Rejseoversigt

  • Varighed: 21 nætter
  • Rederi og skib: MSC Cruises, MSC Poesia
  • Afrejsehavn: København
  • Billigste krydstogt: kr. 31.495 (28 juni 2025)

Prisen inkluderer

Prisen inkluderer:
21 nætters krydstogt med MSC Poesia i balkonkahyt
Alle måltider, underholdning og aktiviteter ombord
Vand/kaffe/te i buffet restauranten
Drikkevarepakke (EASY)
Drikkepenge til personalet
Havneafgifter

Bemærk

Måltider
Drikkepakke
Drikkepenge
Underholdning

.


Rejseplan

1
København
28 juni 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

Mange krydstogtrejser starter i København. Både hvis du skal mod nord eller mod syd.
København har de senere år udviklet sig til en af de førende krydstogthavne i Nordeuropa, med en helt ny krydstogthavn beliggende i Københavns Nordhavn. Med mere end 300 anløb og over 800.000 krydstogtpassagerer årligt, har den nye havn da også rigeligt at se til.

Skal man bruge flere dage i hovedstaden, byder København på masser af aktiviteter og underholdning. Her er lidt for enhver smag. København er en gammel middelalderby og kan spores helt tilbage til år 1167, hvor den blev grundlagt af Biskop Absalon. I dag er København en kombination af fantastiske historiske bygningsværker og den nyeste og mest innovative arkitektur. Byen byder på et hav af fantastiske restauranter, lækre cafeer og hyggelige barer med alverdens tilbud inden for den nyeste gastronomi. Ud over shopping gaden Strøget, som både har indkøbscentrene Magasin og Illum, finder du små bydele rundt omkring i København, som hver har sin helt egen og unikke stemning. Besøg f.eks. Værnedamsvej på det hyggelige Vestrebro som er fyldt med hyggelige cafeer, små blomsterhandlere, designbutikker og delikatesseforretninger. København har masser af spændende seværdigheder, de mest kendte er Den Lille Havfrue, fristaden Christiania, Amalienborg, Kronjuvelerne på Rosenborg, Runde tårn, zoologisk have og Tivoli. Besøg også Torvehallerne i centrum af byen, hvor du kan købe dig fattig i lækre delikatesser fra hele verden.

2
Warnemunde
29 juni 25
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 20:00

Warnemunde er udhavnen til Rostock og var oprindeligt en lille fiskerby.
Byen har beholdt sin charme, men i dag er byen mere populær som bade- og ferie by. Langs byens strandpromenade ligger der både maritime pubber og hyggelige restauranter. Gå en tur ud på den populære mole og nyd udsigten både til byen, samt til det gamle fyrtårn.

3
Til søs
30 juni 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
4
Til søs
1 juli 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
5
Akureyri
2 juli 25
Ankomst kl 12:00
Afgang kl 21:00

Den islandske havneby Akureyri er beliggende inde i fjorden Eyjafjörður. Byen er islandsk fjerdestørste by efter Reykjavik og ligger meget nær den nordlige polarcirkel.

6
Isafjordur
3 juli 25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 21:00

Den islandske by Isafjordur er beliggende i landets nordvestlige hjørne omringet af det flotte fjordlandskab, Vestfjorden.

Den største by i Vestfjordene. Her er der mulighed for en fin gåtur gennem gaderne. Det kan anbefales at besøge den lokale kirke, hvor byens beboere har været med til at dekorere altertavlen, i form af et kunstværk med hundredevis af fuglefigurer.

Byen kan spores helt tilbage til 1600 tallet og er den største by i dette område af Island. I byens midte finder du en håndfuld restauranter i alle prisklasser og på The Museum House, som er opført i den gamle hospitalsbygning, kan du udforske byens historie. Isafjordur er en kulturel by, som hvert år er vært ved mange forskellige festivaller bl.a. musikfestivallen Aldrei for sudur, the Runners Festival, de europæiske mesterskaber i mudder-fodbold, teaterfestivalen Act Alone og den klassiske musikfestival Vid Dj pid. Fra isafjordur har man masser af muligheder for at komme ud og udforske det omkringliggende og betagende landskab.

7
Til søs
4 juli 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
8
Prince Christian Sund
Greenland
5 juli 25
Ankomst kl 16:00
Afgang kl 22:00

The Prince Christian Sound is a waterway in Southern Greenland. It separates the mainland from Sammisoq and other islands of the Cape Farewell Archipelago near the southernmost tip of Greenland. The name was given in honour of the prince, later king Christian VIII of Denmark.

9
Til søs
6 juli 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
10
Nuuk
Grønland
7 juli 25
Ankomst kl 08:30
Afgang kl 18:00

Nuuk er hovedstaden i Grønland. Nuuk er den ældste by i Grønland og blev grundlagt i 1728 af den dansk-norske missionær Hans Egede, som ankom til stedet i 1721 for at finde nordboerne – de viste sig dog at have forladt Grønland.
Allerede i det første år i Nuuk, sendte Kong Frederik d. 4. på Hans Egedes foranledning tre fregatter til Grønland. Med på fregatterne var personel og materialer til at bygge et fort, men langt de fleste døde inden for det første år af skørbug og andre sygdomme. Den hårde start på livet i Grønland satte sine spor, og allerede i 1730 forlod det meste af den nye befolkning området. Hans Egede selv forlod Grønland i 1736, hvorefter Herrnhuternes pietistiske missionærer overtog området. På denne måde har Nuuk siden byens grundlæggelse og i århundreder frem, været præget af markant europæisk indflydelse. En indflydelse, der viste sig at være negativ i mange henseender. Således ramtes grønlænderne af både udefrakommende sygdomme, fattigdom og en ny europæisk kultur, der stod i stærk kontrast til grønlændernes egen kultur og identitet. Denne problematik blev anerkendt af den danske grønlandsforker (dr.phil.) H. J. Rink, der mente, at grønlænderne behøvede at få deres egen stemme i samfundet, og som en konsekvens deraf grundlagde han i 1861 Grønlands første avis kaldet Atuagagdliutt med en redaktør af grønlandsk oprindelse.

Der skete små hundrede år efter, under Anden Verdenskrig, endnu en reetablering af den grønlandske identitet, da Herrnhutermissionæren og sprogforskeren Samuel Kleinschmidt reformerede og formulerede den grønlandske retskrivning, hvilket betød at grønlænderne nu havde et fælles skriftsprog at agere ud fra. Endnu en milepæl blev sat, da det grønlandske Landsråd blev samlet, men i maj 1979 blev nedlagt til fordel for det nyetablerede Grønlandske Hjemmestyre. Siden da har Grønlands Landsting, Grønlands Landsstyre og hele centraladministrationen haft sin placering i Nuuk.

I dag er Nuuk en hektisk storby efter grønlandsk målestok, men det er sjældent det indtryk, udefrakommende får af verdens mindste hovedstad med kun 16.000 indbyggere. Byen ligger yderst på en stor halvø ved mundingen af det gigantiske fjordsystem. Den har brede gader, 3 bybusser, mange indkøbsmuligheder, barer og restauranter. Her kan du besøge den gamle kolonihavn med statuen af Hans Egede. En kort gåtur fra Kolonihavnen til centrum fører til det nyrenoverede og tagdækkede “Brættet”, hvor dagens fangst af sæler, fugle og fisk sælges. Du kan ligeledes tage forbi Nationalmuseet med det smukke udvalg af nationaldragter og tupilakker. Her finder du også de velbevarede 500 år gamle ismumier fra Qilatkisoq ved Uummannaq. I Grønlands eneste kulturhus Katuaq, kan du opleve koncerter, teaterforestillinger, kunstudstillinger samt deltage i konferencer, seminarer m.m. ønsker du en svømmetur, er der ligeledes en indendørs svømmehal i Nuuk.

11
Ilulissat
Greenland
8 juli 25
Ankomst kl 18:00
Afgang kl 01:59

Ilulissat is a beautiful town set on Greenland’s Kangia Fjord, famed for its archaeological finds. The site reveals a sizeable 3500-year-old area, once occupied by the Saqqaq and Dorset tribes. This fascinating MSC Northern Europe Cruises destination offers an array of memorable adventures. See gigantic icebergs, rugged coastlines, and charming rural villages.

12
Ilulissat
Greenland
9 juli 25
Ankomst kl 02:01
Afgang kl 02:00

Ilulissat is a beautiful town set on Greenland’s Kangia Fjord, famed for its archaeological finds. The site reveals a sizeable 3500-year-old area, once occupied by the Saqqaq and Dorset tribes. This fascinating MSC Northern Europe Cruises destination offers an array of memorable adventures. See gigantic icebergs, rugged coastlines, and charming rural villages.

13
Til søs
10 juli 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
14
Qaqortoq
Grønland
11 juli 25
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 02:00

Qaqortoq betyder “Det hvide”, og byen er Sydgrønlands største med ca. 3.500 indbyggere. Qaqortoq har også tilnavnet Grønlands smukkeste by og ligger i en gryde mellem Qaqortoq fjorden og den store indsø, Tasersuaq.
De fleste huse i alskens farver ligger med en fantastisk udsigt over fjorden eller søen og rundt omkring i byen ses haver med blomster, småtræer og bugnende urtehaver.
Byen blev grundlagt af den norske kolonist Anders Olsen, Nordlænder i 1775, og fik da navnet Julianehaab opkaldt efter den daværende enkedronning Juliane Marie. Byen blev med tiden en vigtig handelsby, hvor inuitterne solgte deres fangster. Netop handelen med skind, spæk og hvalkød blev koloniens hovedindtægtskilde. Først i begyndelsen af 1900-tallet startede man med fåreavl i området, og byen har i dag opnået status som centrum for Grønlands fåreavl. Qaqortoq er også Sydgrønlands trafikale og handelsmæssige centrum. Rutebåde anløber byen flere gange om ugen, og der er daglig helikopterforbindelse til Qaqortoq internationale Lufthavn.

Qaqortoq byder på mange spændende seværdigheder af naturmæssig-, historisk- og kulturel art. Eksempelvis ankom Erik den Røde i år 985 til Sydgrønland og anlagde den første nordbogård, Brattahlid ved Qassiarssuk, og dette har inspireret 18 nordiske kunstnere til at skabe 24 unikke naturstenskulpturer, som står i byen. Ved torvet i nærheden af havnen står et springvand og et 200 år gammelt hus fra kolonitiden, der nu benyttes til museum med bl.a. kajakker fra ældre tid, fund fra nordboertiden, tørvehuset og Arnannguaq Statuen. Derudover findes også Telemuseet som fremviser Grønlands telekommunikationshistorie helt tilbage fra kajakpost til nutidens Internet. Museets placering 70 meter over havet åbenbarer en smuk udsigt over Qaqortoq, som er hele besøget værd.

15
Til søs
12 juli 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
16
Til søs
13 juli 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
17
Reykjavik
14 juli 25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 01:59

På rejser til Island er der åbne horisonter og stort udsyn, og den fashionable hovedstad Reykjavik stimulerer alle sanser. Her har du mulighed for at gå i kreative designershops, se på kunsten i byen eller tage til den enestående sø, Den Blå Lagune, og bade i det 37gr varme vand.

Island er et tag-selv-bord af naturmæssige specialiteter, og Reykjavík er en åben by med masser af grønne steder og pladser. Naturen er midt i byen, og du kan ikke undgå at fornemme et duftspor fra briserne og stormene fra havet, som omgiver byen på tre sider.

Det bedste udsigtspunkt i Reykjavik er Perlen (Perlan), der har fået sit navn pga. sin skinnende glaskuppel. Perlen består af en udstillingshal, et cafeteria, en udsigtsplatform og en super god restaurant øverst oppe.

Islands rejser byder byder på mange arkitektoniske seværdigheder. Reykjaviks store art deco-inspirerede nationalteater er tegnet af Gu;jon Samuelsson og udsmykket med smukke detaljer både inde og ude. Nordens Hus er en lækkerbisken for arkitektglade og tegnet af den finske arkitekt Alvar Alto og fra cafeteriet har du en fin udsigt mod centrum. Hallgrimskirken er et nationalromantisk klenodie og placeret på en bakketop. Kirkens høje tårn ses overalt og er et godt pejlemærke, og oppe fra tårnet ligger byen og havet for dine fødder.

Islændingene nøjes ikke med deres egen horisont, selvom den er stor. De har globalt udsyn og internationalt sigte, som er nødvendigt, når man bor så fjernt. I Island finder du derfor en international kultur i raffineret samspil med det lokale miljø.

Islandsk malerkunst er for længst blevet en del af de internationale strømninger. Har du tid, er det værd at kigge ind i Statens Kunstmuseum, Einar Jonssons Museum eller Museet for Samtidskunst eller det nyere udstillingslokale i midtbyen, Reykjaviks Kunstmuseum, hvor blandt andet islandske olafur Eliasson har udstillet. Eksperimenterende udstillinger finder du i Kling & Bang Gallery. I centrum finder du også kulturhistoriske huse som f.eks. Domkirken og Kulturarvhuset.

Rejser til Reykjavik er synonyme med en tur til Den Blå Lagune. Trænger dit sind og dit hjerte til et boost, så kør til den varme kilde i Grindavik cirka 40 min. i bil fra Reykjavik. I Den Blå Lagunes lysende turkisblå vand blander svovlduften sig med den friske luft eller sne og regn. Her er dampbade, massage og et lille vandfald til at massere ømme muskler.

I selve Reykjavik finder du også mange udendørs svømmebassiner og spabade med forskellig arkitektonisk indretning og rigelig mængder varmt vand fra landets varme undergrund.

Vil du shoppe islandsk design, kan du besøge genbrugs- og vintagebutikken Sputnik. Hold også øje med skilte til baggårdenes private loppemarkeder, kunst- og designvarer. I den lille butik ELM med tøj til kvinder finder du minimalistisk islandsk design af høj kvalitet. Islandsk kunsthåndværk og design finder du i butikken Kraum. Vil du have noget lokal musik med hjem, ved ejeren af 12 Tonar alt om den islandske musikscene. I weekenden er det store marked, Kolaportið, tæt ved havnen.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

18
Reykjavik
15 juli 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 20:00

På rejser til Island er der åbne horisonter og stort udsyn, og den fashionable hovedstad Reykjavik stimulerer alle sanser. Her har du mulighed for at gå i kreative designershops, se på kunsten i byen eller tage til den enestående sø, Den Blå Lagune, og bade i det 37gr varme vand.

Island er et tag-selv-bord af naturmæssige specialiteter, og Reykjavík er en åben by med masser af grønne steder og pladser. Naturen er midt i byen, og du kan ikke undgå at fornemme et duftspor fra briserne og stormene fra havet, som omgiver byen på tre sider.

Det bedste udsigtspunkt i Reykjavik er Perlen (Perlan), der har fået sit navn pga. sin skinnende glaskuppel. Perlen består af en udstillingshal, et cafeteria, en udsigtsplatform og en super god restaurant øverst oppe.

Islands rejser byder byder på mange arkitektoniske seværdigheder. Reykjaviks store art deco-inspirerede nationalteater er tegnet af Gu;jon Samuelsson og udsmykket med smukke detaljer både inde og ude. Nordens Hus er en lækkerbisken for arkitektglade og tegnet af den finske arkitekt Alvar Alto og fra cafeteriet har du en fin udsigt mod centrum. Hallgrimskirken er et nationalromantisk klenodie og placeret på en bakketop. Kirkens høje tårn ses overalt og er et godt pejlemærke, og oppe fra tårnet ligger byen og havet for dine fødder.

Islændingene nøjes ikke med deres egen horisont, selvom den er stor. De har globalt udsyn og internationalt sigte, som er nødvendigt, når man bor så fjernt. I Island finder du derfor en international kultur i raffineret samspil med det lokale miljø.

Islandsk malerkunst er for længst blevet en del af de internationale strømninger. Har du tid, er det værd at kigge ind i Statens Kunstmuseum, Einar Jonssons Museum eller Museet for Samtidskunst eller det nyere udstillingslokale i midtbyen, Reykjaviks Kunstmuseum, hvor blandt andet islandske olafur Eliasson har udstillet. Eksperimenterende udstillinger finder du i Kling & Bang Gallery. I centrum finder du også kulturhistoriske huse som f.eks. Domkirken og Kulturarvhuset.

Rejser til Reykjavik er synonyme med en tur til Den Blå Lagune. Trænger dit sind og dit hjerte til et boost, så kør til den varme kilde i Grindavik cirka 40 min. i bil fra Reykjavik. I Den Blå Lagunes lysende turkisblå vand blander svovlduften sig med den friske luft eller sne og regn. Her er dampbade, massage og et lille vandfald til at massere ømme muskler.

I selve Reykjavik finder du også mange udendørs svømmebassiner og spabade med forskellig arkitektonisk indretning og rigelig mængder varmt vand fra landets varme undergrund.

Vil du shoppe islandsk design, kan du besøge genbrugs- og vintagebutikken Sputnik. Hold også øje med skilte til baggårdenes private loppemarkeder, kunst- og designvarer. I den lille butik ELM med tøj til kvinder finder du minimalistisk islandsk design af høj kvalitet. Islandsk kunsthåndværk og design finder du i butikken Kraum. Vil du have noget lokal musik med hjem, ved ejeren af 12 Tonar alt om den islandske musikscene. I weekenden er det store marked, Kolaportið, tæt ved havnen.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

19
Til søs
16 juli 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
20
Kirkwall
Scotland
17 juli 25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00

Kirkwall er den største by på Orkney-øerne i det nordlige Skotland. Byen stammer fra 1035 og har et par kulturelle seværdigheder. I hjertet af byen ligger den smukke katedral St. Magnus. Ikke langt derfra finder du Earls Palace, Bishops Palace, samt Orkney museet med en flot have. Gå en tur ned langs Victoria Street, hvor der ligger en del butikker og cafeer.

De natursmukke omgivelser er værd at opleve. Her kan du være heldige at spotte en doven sæl og hoppende delfiner eller kigge efter svævende fugle.

Er man til whisky ligger destilleriet Highland Park ikke så langt fra Kirkwall. Her kan du både smage og lære om varen.

21
Til søs
18 juli 25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
22
København
19 juli 25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 02:00

Mange krydstogtrejser starter i København. Både hvis du skal mod nord eller mod syd.
København har de senere år udviklet sig til en af de førende krydstogthavne i Nordeuropa, med en helt ny krydstogthavn beliggende i Københavns Nordhavn. Med mere end 300 anløb og over 800.000 krydstogtpassagerer årligt, har den nye havn da også rigeligt at se til.

Skal man bruge flere dage i hovedstaden, byder København på masser af aktiviteter og underholdning. Her er lidt for enhver smag. København er en gammel middelalderby og kan spores helt tilbage til år 1167, hvor den blev grundlagt af Biskop Absalon. I dag er København en kombination af fantastiske historiske bygningsværker og den nyeste og mest innovative arkitektur. Byen byder på et hav af fantastiske restauranter, lækre cafeer og hyggelige barer med alverdens tilbud inden for den nyeste gastronomi. Ud over shopping gaden Strøget, som både har indkøbscentrene Magasin og Illum, finder du små bydele rundt omkring i København, som hver har sin helt egen og unikke stemning. Besøg f.eks. Værnedamsvej på det hyggelige Vestrebro som er fyldt med hyggelige cafeer, små blomsterhandlere, designbutikker og delikatesseforretninger. København har masser af spændende seværdigheder, de mest kendte er Den Lille Havfrue, fristaden Christiania, Amalienborg, Kronjuvelerne på Rosenborg, Runde tårn, zoologisk have og Tivoli. Besøg også Torvehallerne i centrum af byen, hvor du kan købe dig fattig i lækre delikatesser fra hele verden.

1
København
28 juni '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
MSC Cruises

Mange krydstogtrejser starter i København. Både hvis du skal mod nord eller mod syd.
København har de senere år udviklet sig til en af de førende krydstogthavne i Nordeuropa, med en helt ny krydstogthavn beliggende i Københavns Nordhavn. Med mere end 300 anløb og over 800.000 krydstogtpassagerer årligt, har den nye havn da også rigeligt at se til.

Skal man bruge flere dage i hovedstaden, byder København på masser af aktiviteter og underholdning. Her er lidt for enhver smag. København er en gammel middelalderby og kan spores helt tilbage til år 1167, hvor den blev grundlagt af Biskop Absalon. I dag er København en kombination af fantastiske historiske bygningsværker og den nyeste og mest innovative arkitektur. Byen byder på et hav af fantastiske restauranter, lækre cafeer og hyggelige barer med alverdens tilbud inden for den nyeste gastronomi. Ud over shopping gaden Strøget, som både har indkøbscentrene Magasin og Illum, finder du små bydele rundt omkring i København, som hver har sin helt egen og unikke stemning. Besøg f.eks. Værnedamsvej på det hyggelige Vestrebro som er fyldt med hyggelige cafeer, små blomsterhandlere, designbutikker og delikatesseforretninger. København har masser af spændende seværdigheder, de mest kendte er Den Lille Havfrue, fristaden Christiania, Amalienborg, Kronjuvelerne på Rosenborg, Runde tårn, zoologisk have og Tivoli. Besøg også Torvehallerne i centrum af byen, hvor du kan købe dig fattig i lækre delikatesser fra hele verden.

2
Warnemunde
29 juni '25
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

Warnemunde er udhavnen til Rostock og var oprindeligt en lille fiskerby.
Byen har beholdt sin charme, men i dag er byen mere populær som bade- og ferie by. Langs byens strandpromenade ligger der både maritime pubber og hyggelige restauranter. Gå en tur ud på den populære mole og nyd udsigten både til byen, samt til det gamle fyrtårn.

3
Til søs
30 juni '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
4
Til søs
1 juli '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
5
Akureyri
2 juli '25
Ankomst kl 12:00
Afgang kl 21:00
MSC Cruises

Den islandske havneby Akureyri er beliggende inde i fjorden Eyjafjörður. Byen er islandsk fjerdestørste by efter Reykjavik og ligger meget nær den nordlige polarcirkel.

6
Isafjordur
3 juli '25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 21:00
MSC Cruises

Den islandske by Isafjordur er beliggende i landets nordvestlige hjørne omringet af det flotte fjordlandskab, Vestfjorden.

Den største by i Vestfjordene. Her er der mulighed for en fin gåtur gennem gaderne. Det kan anbefales at besøge den lokale kirke, hvor byens beboere har været med til at dekorere altertavlen, i form af et kunstværk med hundredevis af fuglefigurer.

Byen kan spores helt tilbage til 1600 tallet og er den største by i dette område af Island. I byens midte finder du en håndfuld restauranter i alle prisklasser og på The Museum House, som er opført i den gamle hospitalsbygning, kan du udforske byens historie. Isafjordur er en kulturel by, som hvert år er vært ved mange forskellige festivaller bl.a. musikfestivallen Aldrei for sudur, the Runners Festival, de europæiske mesterskaber i mudder-fodbold, teaterfestivalen Act Alone og den klassiske musikfestival Vid Dj pid. Fra isafjordur har man masser af muligheder for at komme ud og udforske det omkringliggende og betagende landskab.

7
Til søs
4 juli '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
8
Prince Christian Sund
Greenland
5 juli '25
Ankomst kl 16:00
Afgang kl 22:00
MSC Cruises

The Prince Christian Sound is a waterway in Southern Greenland. It separates the mainland from Sammisoq and other islands of the Cape Farewell Archipelago near the southernmost tip of Greenland. The name was given in honour of the prince, later king Christian VIII of Denmark.

9
Til søs
6 juli '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
10
Nuuk
Grønland
7 juli '25
Ankomst kl 08:30
Afgang kl 18:00
MSC Cruises

Nuuk er hovedstaden i Grønland. Nuuk er den ældste by i Grønland og blev grundlagt i 1728 af den dansk-norske missionær Hans Egede, som ankom til stedet i 1721 for at finde nordboerne – de viste sig dog at have forladt Grønland.
Allerede i det første år i Nuuk, sendte Kong Frederik d. 4. på Hans Egedes foranledning tre fregatter til Grønland. Med på fregatterne var personel og materialer til at bygge et fort, men langt de fleste døde inden for det første år af skørbug og andre sygdomme. Den hårde start på livet i Grønland satte sine spor, og allerede i 1730 forlod det meste af den nye befolkning området. Hans Egede selv forlod Grønland i 1736, hvorefter Herrnhuternes pietistiske missionærer overtog området. På denne måde har Nuuk siden byens grundlæggelse og i århundreder frem, været præget af markant europæisk indflydelse. En indflydelse, der viste sig at være negativ i mange henseender. Således ramtes grønlænderne af både udefrakommende sygdomme, fattigdom og en ny europæisk kultur, der stod i stærk kontrast til grønlændernes egen kultur og identitet. Denne problematik blev anerkendt af den danske grønlandsforker (dr.phil.) H. J. Rink, der mente, at grønlænderne behøvede at få deres egen stemme i samfundet, og som en konsekvens deraf grundlagde han i 1861 Grønlands første avis kaldet Atuagagdliutt med en redaktør af grønlandsk oprindelse.

Der skete små hundrede år efter, under Anden Verdenskrig, endnu en reetablering af den grønlandske identitet, da Herrnhutermissionæren og sprogforskeren Samuel Kleinschmidt reformerede og formulerede den grønlandske retskrivning, hvilket betød at grønlænderne nu havde et fælles skriftsprog at agere ud fra. Endnu en milepæl blev sat, da det grønlandske Landsråd blev samlet, men i maj 1979 blev nedlagt til fordel for det nyetablerede Grønlandske Hjemmestyre. Siden da har Grønlands Landsting, Grønlands Landsstyre og hele centraladministrationen haft sin placering i Nuuk.

I dag er Nuuk en hektisk storby efter grønlandsk målestok, men det er sjældent det indtryk, udefrakommende får af verdens mindste hovedstad med kun 16.000 indbyggere. Byen ligger yderst på en stor halvø ved mundingen af det gigantiske fjordsystem. Den har brede gader, 3 bybusser, mange indkøbsmuligheder, barer og restauranter. Her kan du besøge den gamle kolonihavn med statuen af Hans Egede. En kort gåtur fra Kolonihavnen til centrum fører til det nyrenoverede og tagdækkede “Brættet”, hvor dagens fangst af sæler, fugle og fisk sælges. Du kan ligeledes tage forbi Nationalmuseet med det smukke udvalg af nationaldragter og tupilakker. Her finder du også de velbevarede 500 år gamle ismumier fra Qilatkisoq ved Uummannaq. I Grønlands eneste kulturhus Katuaq, kan du opleve koncerter, teaterforestillinger, kunstudstillinger samt deltage i konferencer, seminarer m.m. ønsker du en svømmetur, er der ligeledes en indendørs svømmehal i Nuuk.

11
Ilulissat
Greenland
8 juli '25
Ankomst kl 18:00
Afgang kl 01:59
MSC Cruises

Ilulissat is a beautiful town set on Greenland’s Kangia Fjord, famed for its archaeological finds. The site reveals a sizeable 3500-year-old area, once occupied by the Saqqaq and Dorset tribes. This fascinating MSC Northern Europe Cruises destination offers an array of memorable adventures. See gigantic icebergs, rugged coastlines, and charming rural villages.

12
Ilulissat
Greenland
9 juli '25
Ankomst kl 02:01
Afgang kl 02:00
MSC Cruises

Ilulissat is a beautiful town set on Greenland’s Kangia Fjord, famed for its archaeological finds. The site reveals a sizeable 3500-year-old area, once occupied by the Saqqaq and Dorset tribes. This fascinating MSC Northern Europe Cruises destination offers an array of memorable adventures. See gigantic icebergs, rugged coastlines, and charming rural villages.

13
Til søs
10 juli '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
14
Qaqortoq
Grønland
11 juli '25
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 02:00
MSC Cruises

Qaqortoq betyder “Det hvide”, og byen er Sydgrønlands største med ca. 3.500 indbyggere. Qaqortoq har også tilnavnet Grønlands smukkeste by og ligger i en gryde mellem Qaqortoq fjorden og den store indsø, Tasersuaq.
De fleste huse i alskens farver ligger med en fantastisk udsigt over fjorden eller søen og rundt omkring i byen ses haver med blomster, småtræer og bugnende urtehaver.
Byen blev grundlagt af den norske kolonist Anders Olsen, Nordlænder i 1775, og fik da navnet Julianehaab opkaldt efter den daværende enkedronning Juliane Marie. Byen blev med tiden en vigtig handelsby, hvor inuitterne solgte deres fangster. Netop handelen med skind, spæk og hvalkød blev koloniens hovedindtægtskilde. Først i begyndelsen af 1900-tallet startede man med fåreavl i området, og byen har i dag opnået status som centrum for Grønlands fåreavl. Qaqortoq er også Sydgrønlands trafikale og handelsmæssige centrum. Rutebåde anløber byen flere gange om ugen, og der er daglig helikopterforbindelse til Qaqortoq internationale Lufthavn.

Qaqortoq byder på mange spændende seværdigheder af naturmæssig-, historisk- og kulturel art. Eksempelvis ankom Erik den Røde i år 985 til Sydgrønland og anlagde den første nordbogård, Brattahlid ved Qassiarssuk, og dette har inspireret 18 nordiske kunstnere til at skabe 24 unikke naturstenskulpturer, som står i byen. Ved torvet i nærheden af havnen står et springvand og et 200 år gammelt hus fra kolonitiden, der nu benyttes til museum med bl.a. kajakker fra ældre tid, fund fra nordboertiden, tørvehuset og Arnannguaq Statuen. Derudover findes også Telemuseet som fremviser Grønlands telekommunikationshistorie helt tilbage fra kajakpost til nutidens Internet. Museets placering 70 meter over havet åbenbarer en smuk udsigt over Qaqortoq, som er hele besøget værd.

15
Til søs
12 juli '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
16
Til søs
13 juli '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
17
Reykjavik
14 juli '25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 01:59
MSC Cruises

På rejser til Island er der åbne horisonter og stort udsyn, og den fashionable hovedstad Reykjavik stimulerer alle sanser. Her har du mulighed for at gå i kreative designershops, se på kunsten i byen eller tage til den enestående sø, Den Blå Lagune, og bade i det 37gr varme vand.

Island er et tag-selv-bord af naturmæssige specialiteter, og Reykjavík er en åben by med masser af grønne steder og pladser. Naturen er midt i byen, og du kan ikke undgå at fornemme et duftspor fra briserne og stormene fra havet, som omgiver byen på tre sider.

Det bedste udsigtspunkt i Reykjavik er Perlen (Perlan), der har fået sit navn pga. sin skinnende glaskuppel. Perlen består af en udstillingshal, et cafeteria, en udsigtsplatform og en super god restaurant øverst oppe.

Islands rejser byder byder på mange arkitektoniske seværdigheder. Reykjaviks store art deco-inspirerede nationalteater er tegnet af Gu;jon Samuelsson og udsmykket med smukke detaljer både inde og ude. Nordens Hus er en lækkerbisken for arkitektglade og tegnet af den finske arkitekt Alvar Alto og fra cafeteriet har du en fin udsigt mod centrum. Hallgrimskirken er et nationalromantisk klenodie og placeret på en bakketop. Kirkens høje tårn ses overalt og er et godt pejlemærke, og oppe fra tårnet ligger byen og havet for dine fødder.

Islændingene nøjes ikke med deres egen horisont, selvom den er stor. De har globalt udsyn og internationalt sigte, som er nødvendigt, når man bor så fjernt. I Island finder du derfor en international kultur i raffineret samspil med det lokale miljø.

Islandsk malerkunst er for længst blevet en del af de internationale strømninger. Har du tid, er det værd at kigge ind i Statens Kunstmuseum, Einar Jonssons Museum eller Museet for Samtidskunst eller det nyere udstillingslokale i midtbyen, Reykjaviks Kunstmuseum, hvor blandt andet islandske olafur Eliasson har udstillet. Eksperimenterende udstillinger finder du i Kling & Bang Gallery. I centrum finder du også kulturhistoriske huse som f.eks. Domkirken og Kulturarvhuset.

Rejser til Reykjavik er synonyme med en tur til Den Blå Lagune. Trænger dit sind og dit hjerte til et boost, så kør til den varme kilde i Grindavik cirka 40 min. i bil fra Reykjavik. I Den Blå Lagunes lysende turkisblå vand blander svovlduften sig med den friske luft eller sne og regn. Her er dampbade, massage og et lille vandfald til at massere ømme muskler.

I selve Reykjavik finder du også mange udendørs svømmebassiner og spabade med forskellig arkitektonisk indretning og rigelig mængder varmt vand fra landets varme undergrund.

Vil du shoppe islandsk design, kan du besøge genbrugs- og vintagebutikken Sputnik. Hold også øje med skilte til baggårdenes private loppemarkeder, kunst- og designvarer. I den lille butik ELM med tøj til kvinder finder du minimalistisk islandsk design af høj kvalitet. Islandsk kunsthåndværk og design finder du i butikken Kraum. Vil du have noget lokal musik med hjem, ved ejeren af 12 Tonar alt om den islandske musikscene. I weekenden er det store marked, Kolaportið, tæt ved havnen.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

18
Reykjavik
15 juli '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

På rejser til Island er der åbne horisonter og stort udsyn, og den fashionable hovedstad Reykjavik stimulerer alle sanser. Her har du mulighed for at gå i kreative designershops, se på kunsten i byen eller tage til den enestående sø, Den Blå Lagune, og bade i det 37gr varme vand.

Island er et tag-selv-bord af naturmæssige specialiteter, og Reykjavík er en åben by med masser af grønne steder og pladser. Naturen er midt i byen, og du kan ikke undgå at fornemme et duftspor fra briserne og stormene fra havet, som omgiver byen på tre sider.

Det bedste udsigtspunkt i Reykjavik er Perlen (Perlan), der har fået sit navn pga. sin skinnende glaskuppel. Perlen består af en udstillingshal, et cafeteria, en udsigtsplatform og en super god restaurant øverst oppe.

Islands rejser byder byder på mange arkitektoniske seværdigheder. Reykjaviks store art deco-inspirerede nationalteater er tegnet af Gu;jon Samuelsson og udsmykket med smukke detaljer både inde og ude. Nordens Hus er en lækkerbisken for arkitektglade og tegnet af den finske arkitekt Alvar Alto og fra cafeteriet har du en fin udsigt mod centrum. Hallgrimskirken er et nationalromantisk klenodie og placeret på en bakketop. Kirkens høje tårn ses overalt og er et godt pejlemærke, og oppe fra tårnet ligger byen og havet for dine fødder.

Islændingene nøjes ikke med deres egen horisont, selvom den er stor. De har globalt udsyn og internationalt sigte, som er nødvendigt, når man bor så fjernt. I Island finder du derfor en international kultur i raffineret samspil med det lokale miljø.

Islandsk malerkunst er for længst blevet en del af de internationale strømninger. Har du tid, er det værd at kigge ind i Statens Kunstmuseum, Einar Jonssons Museum eller Museet for Samtidskunst eller det nyere udstillingslokale i midtbyen, Reykjaviks Kunstmuseum, hvor blandt andet islandske olafur Eliasson har udstillet. Eksperimenterende udstillinger finder du i Kling & Bang Gallery. I centrum finder du også kulturhistoriske huse som f.eks. Domkirken og Kulturarvhuset.

Rejser til Reykjavik er synonyme med en tur til Den Blå Lagune. Trænger dit sind og dit hjerte til et boost, så kør til den varme kilde i Grindavik cirka 40 min. i bil fra Reykjavik. I Den Blå Lagunes lysende turkisblå vand blander svovlduften sig med den friske luft eller sne og regn. Her er dampbade, massage og et lille vandfald til at massere ømme muskler.

I selve Reykjavik finder du også mange udendørs svømmebassiner og spabade med forskellig arkitektonisk indretning og rigelig mængder varmt vand fra landets varme undergrund.

Vil du shoppe islandsk design, kan du besøge genbrugs- og vintagebutikken Sputnik. Hold også øje med skilte til baggårdenes private loppemarkeder, kunst- og designvarer. I den lille butik ELM med tøj til kvinder finder du minimalistisk islandsk design af høj kvalitet. Islandsk kunsthåndværk og design finder du i butikken Kraum. Vil du have noget lokal musik med hjem, ved ejeren af 12 Tonar alt om den islandske musikscene. I weekenden er det store marked, Kolaportið, tæt ved havnen.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

19
Til søs
16 juli '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
20
Kirkwall
Scotland
17 juli '25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

Kirkwall er den største by på Orkney-øerne i det nordlige Skotland. Byen stammer fra 1035 og har et par kulturelle seværdigheder. I hjertet af byen ligger den smukke katedral St. Magnus. Ikke langt derfra finder du Earls Palace, Bishops Palace, samt Orkney museet med en flot have. Gå en tur ned langs Victoria Street, hvor der ligger en del butikker og cafeer.

De natursmukke omgivelser er værd at opleve. Her kan du være heldige at spotte en doven sæl og hoppende delfiner eller kigge efter svævende fugle.

Er man til whisky ligger destilleriet Highland Park ikke så langt fra Kirkwall. Her kan du både smage og lære om varen.

21
Til søs
18 juli '25
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
22
København
19 juli '25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 02:00
MSC Cruises

Mange krydstogtrejser starter i København. Både hvis du skal mod nord eller mod syd.
København har de senere år udviklet sig til en af de førende krydstogthavne i Nordeuropa, med en helt ny krydstogthavn beliggende i Københavns Nordhavn. Med mere end 300 anløb og over 800.000 krydstogtpassagerer årligt, har den nye havn da også rigeligt at se til.

Skal man bruge flere dage i hovedstaden, byder København på masser af aktiviteter og underholdning. Her er lidt for enhver smag. København er en gammel middelalderby og kan spores helt tilbage til år 1167, hvor den blev grundlagt af Biskop Absalon. I dag er København en kombination af fantastiske historiske bygningsværker og den nyeste og mest innovative arkitektur. Byen byder på et hav af fantastiske restauranter, lækre cafeer og hyggelige barer med alverdens tilbud inden for den nyeste gastronomi. Ud over shopping gaden Strøget, som både har indkøbscentrene Magasin og Illum, finder du små bydele rundt omkring i København, som hver har sin helt egen og unikke stemning. Besøg f.eks. Værnedamsvej på det hyggelige Vestrebro som er fyldt med hyggelige cafeer, små blomsterhandlere, designbutikker og delikatesseforretninger. København har masser af spændende seværdigheder, de mest kendte er Den Lille Havfrue, fristaden Christiania, Amalienborg, Kronjuvelerne på Rosenborg, Runde tårn, zoologisk have og Tivoli. Besøg også Torvehallerne i centrum af byen, hvor du kan købe dig fattig i lækre delikatesser fra hele verden.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

Disse kahytter er ca. 14 kvm og ligger på dæk 5-11. Slap af i den komfortable lænestol og nyd faciliteter som badeværelse med bruser, make-up plads og hårtørrer. Vælg mellem komfortable dobbelt- eller enkeltsenge efter behov og benyt dig af interaktivt TV, telefon, safety boks og minibar. WiFi-forbindelse er tilgængelig mod betaling. Bemærk, at kahytter til gæster med handicap eller nedsat mobilitet kun har enkeltsenge.

Udvendig Kahyt

Udvendig kahyt med begrænset udsyn over havet. Kahytten er på ca. 16 kvm, beliggende på dæk 8. Nyd komforten og faciliteter såsom badeværelse med bruser, make-up plads og hårtørrer. Vælg mellem komfortable dobbelt- eller enkeltsenge efter behov og benyt dig af interaktivt TV, telefon, safety boks og minibar. WiFi-forbindelse er tilgængelig mod betaling. Bemærk, at kahytter til gæster med handicap eller nedsat mobilitet kun har enkeltsenge. Billedet er kun repræsentativt; størrelsen, layoutet og møblerne kan variere.

Balkonkahyt

Komfortabel og rummelig kahyt på ca. 18 kvm med en balkon på ca. 5 kvm, beliggende på dæk 9-11. Faciliteter såsom badeværelse med bruser, make-up plads og hårtørrer. Vælg mellem komfortable dobbelt- eller enkeltsenge efter behov og benyt dig af interaktivt TV, telefon, safety boks og minibar. WiFi-forbindelse er tilgængelig mod betaling. Bemærk, at kahytter til gæster med handicap eller nedsat mobilitet kun har enkeltsenge.

Suite

Luksuriøs og rummelig kahyt på ca. 26 kvm med en balkon på ca. 4 kvm, beliggende på dæk 15.. Du vil have rigelig plads i det rummelige klædeskab til at opbevare dine ejendele. Badeværelset har både badekar og en makeupplads med hårtørrer. Vælg mellem komfortable dobbelt- eller enkeltsenge efter behov, og nyd faciliteter som interaktivt TV, telefon, safe og minibar. WiFi-forbindelse er tilgængelig mod betaling.


Rederi

MSC Cruises har 23 skibe i fire forskellige skibsklasser. For dem alle gælder, at skibene er indrettet i europæisk/italiensk stil og byder på masser af underholdning såvel indendørs som udendørs. Kahytkategorierne favner bredt fra indvendige kahytter til deluxe suiter. Men langt de fleste kahytter er udvendige med balkon.
MSC Cruises har opdelt deres krydstogter efter sæson og sejler derfor til Nordeuropa om sommeren, Sydamerika om vinteren samt i Middelhavet og Caribien året rundt. Størstedelen af MSCs passagerer har bopæl i Sydeuropa, men de seneste år har der været passagerer fra andre europæiske lande og et stigende antal skandinavere.

MSC Cruises har ofte attraktive priser og tilbyder også favorable børnepriser. Godt tilbud til hele familien Nyhed. Danske LEGO har indledt samarbejde med MSC Cruices og bygger LEGO-legeområder, laver temadage og inviterer en LEGO-maskot ombord på MSC Cruises krydstogtflåde. MSC Cruises har desuden gode børnepriser for børn, som deler kahyt med to voksne.

Krydstogt er en god måde at holde familieferie på. Både forældre og børn kan nyde ferien i en verden af komfort, stil og elegance. Ombord finder du programmer for børn og unge med masser af underholdning både om dagen og om aftenen. I børneklubben tager det uddannede personale sig af børnene, der er opdelt i 3 aldersgrupper. De forskellige klubber tilbyder aktiviteter, der er tilpasset alderstrinene, og der er så meget at lave, at børnene aldrig vil kede sig.

Kategorier ombord:

Bella:
Giver adgang til den almindelige service ombord
Yderligere fordele mod betaling:
• Morgenmad i kahytten
• 24-timers roomservice
• Adgang til privat soldæk
• Særlige arrangementer for børn

Fantastica:
• Alle Bella-fordele plus en række ekstra privilegier
• Premium kahyt
• 24 timers roomservice
• Frihed til at ændre booking detaljer mod et mindre gebyr
• Gratis morgenmad i kahytten
• Adgang til privat soldæk mod betaling
• Særlige arrangementer for børn
• 50% rabat på fitness klasser og personlig træner

Aurea:
• Alle Fantastica fordele plus en række ekstra privilegier
• Velkomst pakke (Prosecco og chokolade)
• Adgang til Thermal området under hele krydstogtet (kun for voksne)
• Særlige produkter til ansigt, hår og krop i kahytten
• Pude menu i kahytten
• Badekåbe, slippers samt fri adgang til eksklusivt soldæk
• Prioritet boarding og bagage på ombordstigningsdagen
• Frit valg af spisetid i dedikeret område i restauranten

MSC Yacht Club:
Mærk elegancen ved luksuskrydstogter med MSC Yacht Club, et eksklusiv paradis som et ekstra skib i skibet. Omgiv dig med uovertruffenen komfort og personlig service.
MSC Yacht Club er designet til at overgå alle dine ønsker og skabe minder, der vil vare hele livet.

• Smukke indrettede suiter med enestående komfort beliggende på skibets fordæk
• Butler service døgnet rundt
• Dedikeret prioriteret ind- og udtjekning
• Gratis adgang til den termiske suite i MSC Aurea Spa
• Premium ekstra drikkepakke i alle skibets områder inklusiv minibaren i kahytten
• Concierge service 24 timer
• Ubegrænset internetpakke
• Gourmetmad i den private MSC Yacht Club-restaurant med frit valg af spisetid

Skib

Beskrivelse

MSC Poesia, som er bygget i 2008, er på 89.600 BRT, 300 meter lang, 33 meter bred, 13 dæk og har plads til 2.500 passagerer. Selvom skibet er stort tilbydes en total oplevelse for alle. Der er således mange aktivitets-tilbud om bord for alle og ca. 1000 besætningsmedlemmer til at tage sig af gæsterne.
Der kan bl.a. nævnes; 2 swimmingpools, 4 jacuzzis samt en separat børnepool, mini golf, tennisbane, golf-simulator, bibliotek, biograf, duty free butikker, Internetcenter, teater, kasino, skønhedssalon og spa, fitnesslokale, diskotek, mange forskellige barer med underholdning, vinbar samt sushibar. Ydermere tilbydes specielle børneklubber for børn mellem 5-17 år, hvor der arrangeres forskellige aktiviteter.

Mad og drikke

A la carte restaurant
Bar
Cafe
Lounge Bar
Sushi Bar

Underholdning

Cigar Bar
Disco
Theatre

Aktiviteter

Bibliotek
Nightclub
Shuffle Board

Fitness

Fitness Center
Gym
Tennis Court
Yoga

Afslapning

Hair Salon
Hot Tubs
Jacuzzi
Sauna
Spa

Andet

Kunstgalleri
Duty-free shop
Foto shop
Sikkerhedsboks
Shopping Gallery
Shore Excursion Office

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel