29 nætter fra København med MSC Euribia

Krydstogt detaljer

  • 20 oktober til 18 november 2024
  • 29 Nætter
  • 2 Voksne
  • MSC Euribia
  • København, Til søs, Til søs, Southampton, Til søs, La Coruna, Til søs, Til søs, Valencia Spanien, Barcelona, Marseille, Civitavecchia (Rome), Til søs, Til søs, Alexandria, Suez Canal Transit, Suez Canal Transit, Aqaba, Til søs, Til søs, Til søs, Til søs, Til søs, Til søs, Muscat, Til søs, Doha Qatar, Dubai
Indvendig kahyt Fra kr. 32.495 pr. person
Udvendig kahyt Fra kr. 34.595 pr. person
Balkon kahyt Fra kr. 38.395 pr. person

Oversigt

Stå på i København og sejl hele vejen til Dubai hvor der er 2 overnatinger

Det er unikt at man kan sejle fra København gennem Europa og videre til Dubai. Der er mange højdepunkter på dette krydtogt som tager jer forbi mange af Europas største havnebyer inden bl.a. Egypten og Jordan venter undervejs til Dubai.
Da Dubai også skal opleves har vi inkluderet et par nætter centralt i byen inden I flyver direkter med Emiraterne til København.

Valgt afgang: 20 oktober 2024
Pris pr. person fra: kr. 32.495

Rejseoversigt

  • Varighed: 29 nætter
  • Rederi og skib: MSC Cruises, MSC Euribia
  • Afrejsehavn: København
  • Billigste krydstogt: kr. 32.495 (20 oktober 2024)

Prisen inkluderer

Special tilbud – Kun hos Profil Rejser Cruise.

Prisen inkluderer:
27 nætters krydstogt med MSC Euribia i valgte kahyt
2 nætter på 4* hotel inklusiv morgenmad
Alle måltider, underholdning og aktiviteter ombord
Vand/kaffe/te i buffet restauranten
Easy drikkevarepakke
Drikkepenge til personalet
Havneafgifter
Direkte fly fra Dubai – København

.


Rejseplan

1
København
20 oktober 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 20:00

Mange krydstogtrejser starter i København. Både hvis du skal mod nord eller mod syd.
København har de senere år udviklet sig til en af de førende krydstogthavne i Nordeuropa, med en helt ny krydstogthavn beliggende i Københavns Nordhavn. Med mere end 300 anløb og over 800.000 krydstogtpassagerer årligt, har den nye havn da også rigeligt at se til.

Skal man bruge flere dage i hovedstaden, byder København på masser af aktiviteter og underholdning. Her er lidt for enhver smag. København er en gammel middelalderby og kan spores helt tilbage til år 1167, hvor den blev grundlagt af Biskop Absalon. I dag er København en kombination af fantastiske historiske bygningsværker og den nyeste og mest innovative arkitektur. Byen byder på et hav af fantastiske restauranter, lækre cafeer og hyggelige barer med alverdens tilbud inden for den nyeste gastronomi. Ud over shopping gaden Strøget, som både har indkøbscentrene Magasin og Illum, finder du små bydele rundt omkring i København, som hver har sin helt egen og unikke stemning. Besøg f.eks. Værnedamsvej på det hyggelige Vestrebro som er fyldt med hyggelige cafeer, små blomsterhandlere, designbutikker og delikatesseforretninger. København har masser af spændende seværdigheder, de mest kendte er Den Lille Havfrue, fristaden Christiania, Amalienborg, Kronjuvelerne på Rosenborg, Runde tårn, zoologisk have og Tivoli. Besøg også Torvehallerne i centrum af byen, hvor du kan købe dig fattig i lækre delikatesser fra hele verden.

2
Til søs
21 oktober 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
3
Til søs
22 oktober 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
4
Southampton
23 oktober 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 23:00

På den engelske sydkyst, ca. 120 km sydvest for London, ligger denne smukke og historiske havneby idyllisk, placeret ved havet og mellem de to floder, Itchen og Test. Southamptoner, med sin sydlige og lavtliggende placering, den varmeste og mest solrige by i England.

Helt tilbage i 1300-tallet var Southampton en travl handelsby, hvor bl.a. store mængder fransk vin blev importeret til de tørstige englændere. Senere blev havnen en af de største og vigtigste for de store skibe, der fragtede mennesker i tusindvis over Atlanterhavet for at prøve lykken i USA. Blandt disse var Titanic. I dag beskrives Southampton som værende Europas krydstogtshovedstad.

Byen emmer af historie, og tilbyder i det hele taget en bred vifte af mulige oplevelser. Besøg en af ruinerne fra storslåede middelalderbygninger, f.eks. det gamle Gråbrødrekloster eller den længste, tilbageværende strækning af middelaldermure i England. Eller gå på opdagelse i den gamle by, der oser af original, engelsk charme. Nyd en Pint på en af de gamle pubs eller snup en cocktail på en moderne bar og gå enten i teatret eller på natklub. Byen er også kendt for sine prisvindende parker og fantastiske shopping-muligheder. En ting er sikkert! Du kommer ikke til at kede dig.

5
Til søs
24 oktober 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
6
La Coruna
25 oktober 24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 21:00

Besøg Herkulestårnet

Den næststørste by i Galicien i Spanien hedderLa Coruña. Byen er indehaver af en historisk fiskeri- og trafikhavn og er i dag områdets hovedcentrum for handel, kultur og sport.
Oplev byens to flotte strandpromenader og strandende Orzan og Razor, som er særligt populære blandt surfere.
Af seværdigheder kan nævnes det 54 meter høje Tower of Hercules, som oprindeligt blev bygget af romerne. Man bør også gå en tur gennem byens gamle gader med smukke pladser og middelalderlige kirker.

Byen byder også på akvariet Finisterrae, Dokum Museet og Det Nationale Museum for Videnskab og Teknologi.

7
Til søs
26 oktober 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
8
Til søs
27 oktober 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
9
Valencia
Spanien
28 oktober 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 19:00

Ud til Middelhavet ligger Spaniens tredjestørste by Valencia. Noget af det første, der springer i øjnene ved mødet med Valencia, er den vellykkede blanding af gamle, velbevarede bygninger, kirker og pladser og den helt moderne, avantgardistiske arkitektur. Valencia er en kulturby, der rummer masser af spændende oplevelser, god mad, musik og shopping.
Valencia ligger i den spanske region af samme navn på den spanske østkyst ud mod det klare Middelhav, og historisk set har Valencia spillet en vigtig rolle for den spanske handel med andre middelhavslande. Byen har bevaret sin oprindelige charme med de gamle bygninger og hyggelige pladser, men i de seneste årtier har Valencia samtidig udviklet sig til en arkitektonisk højborg. Den ene moderne bygning efter den anden er vokset frem i skøn forening med den gamle by. Mest kendt er nok Kunst- og Videnskabsbyen (Ciutat de les Arts i les Ciències), som ligger ud til Turiafloden, nær havnefronten.
Det moderne kulturkompleks indeholder Valencias opera, en 3D biograf, et videnskabsmuseum og et af Europas største akvarier, Oceanogràfic. Som en af Spaniens største turistattraktioner er dette et spændende og sjovt sted for alle aldre. I akvariet kan gæster opleve mere end 500 forskellige arter af havdyr og lære om havets dyreliv, mens videnskabsmuseet bl.a. byder på leg med interaktive udstillinger.
Brug dagen på at gå rundt i Valencias gader og mærk byens historie og charme. I Valencias gamle bydel er der masser af historiske attraktioner og gode muligheder for at få et indblik i det traditionelle Spanien. Nyd en kop kaffe på den hyggelige Plaza de la Virgen, køl af ved springvandet Fuente del Turía, eller besøg byens smukke katedral. Katedralen blev opført fra 1262 til 1426 og bærer præg af mange forskellige stilarter blandt andet gotisk, barok og romansk. Katedralen huser også byens varetegn, Miguelete-tårnet.Klokketårnet er lige over 50 meter højt, og fra toppen er der en storslået udsigt over byen.
Besøg også La Lonja, der før i tiden blev brugt til olie- og silke handel. Bygningen er fra sidst i 1500 tallet og på UNESCOs verdensarvsliste for at være en af Spaniens bedst bevarede gotiske bygninger.
For de købelystne er Valencia et sandt mekka. Her findes alt, hvad hjertet begærer fra kunsthåndværk på små markeder til moderne tøj i designerbutikker. Find kunsthåndværk i de små butikker i Ciutat Vella eller besøg markedshallen Colon, hvor der i det nærliggende område også ligger designerbutikkerne. Derudover er der et væld af små markeder, indkøbscentre og butikker spredt rundt i hele byen.Fra mandag til lørdag afholdes det største fødevaremarked i Valencia, Mercado Central, beliggende i den gamle bydel. Her kan der købes lækre, friske spanske råvarer som iberisk sortfodsskinke og fåreost. Det er en god ide at besøge markedet om morgenen eller tidlig formiddag.
Når sulten melder sig, er der masser af gode spisesteder i Valencia. Den mest udbredte ret er paella, og der er lige så mange versioner af den famøse spise, som der er restauranter i byen. Den nydes nu bedst med et glas køligt hvidvin – og gerne med udsigt til havet.
Der er rig mulighed for afslapning nord for havnen, hvor Malvarrosa stranden strækker sig. Her kan gæster tag et spil volleyball eller lej noget vandsportsudstyr.

10
Barcelona
29 oktober 24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 20:00

Oplev dynamiske og stilfulde Barcelona, som blandt andet er kendt for sin summede Rambla og Gaudis arkitektoniske værk La Sagrada Familia. Den varmblodede storby er fyldt med arkitektoniske perler, middelhavsgastronomi og sprød guitarmusik.

Selv uden en Barcelona guide vil du opdage, at byens pulsåre er fodgængerboulevarden Ramblaen, der vrimler med blomsterboder, gøgl og teater.

Ikke langt fra Ramblaen i Barcelona finder du Placa de Catalunya, som er Barcelonas trafikale omdrejningspunkt og altid fyldt med mennesker. Her kan du snuppe en kop kaffe på en af de mange fortovspladser.

Mod vest ligger den moderne bydelen, Eixample med brede boulevarder og moderne bygninger, og myriader af restauranter og tapasbarer. Her finder du også Barcelonas højdepunkt, verdens højeste kirke La Sagrada Familia, som stråler i det stærke middelhavslys, der ifølge Gaudi giver catalanerne en helt særlig sans for skønhed. Tager du turen op gennem kirkens snoede tårntrapper, får du en flot oplevelse af ikonbygningen.

Andre attraktioner i Barcelona finder du mod øst, hvor der venter dig en labyrintisk middelalderbydel med snævre, krogede gader, der fører til små dunkle steder, hippe caféer, bohemebarer og designerbutikker. I et middelalderligt adelspalæ i La Ribera-kvarteret er et Picasso museum, hvor du kan se 800 originale værker fra Picassos unge år.

Fantastisk middelhavsgastronomi
Det er nemt at finde en restaurant i Barcelona. På kysten finder du stribevis af restauranter med lækker middelhavsgastronomi og en frisk havbrise. Her er strandliv og partystemning, seks kilometer strand og Frank Gehrys store fiskeskulptur samt lounges og cocktailbarer. Følger du fodgængerpromenaden, kommer du til Villa Olympica.

Nyd den lune luft, de mange indtryk, den nærende mad og de fyldige vine, så længe du er i land.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker om bord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

11
Marseille
30 oktober 24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 14:00

Omringet af bjerge og lavendelmarker ligger havnebyen Marseille. Som Frankrigs ældste by summer Marseille af historie og har igennem årene udviklet sig til en travl multikulturel storby med god balance mellem traditioner og modernitet, kultur og natur.
Selvom Marseille er kendt for at være en travl by, hviler en afslappende atmosfære over indbyggerne, og det summer af liv i byens gamle havn, Vieux Port. Blandt duften af saltvand og friskfanget fisk lægger de farverige fiskekutterne til kaj for at sælge dagens fangst, og folk flokkes om de hyggelige restauranter og barer, der fylder havnefronten. Fra den gamle havn er der en flot udsigt til kirken Notre-Dame de la Garde, Marseilles’ symbol, der er placeret på byens højeste bakketop. I gamle dage slæbte fiskerne deres små både op ad bakketoppen til kirken for at få dem velsignet.
Lidt nord for den gamle havn ligger den historiske bydel, Le Panier. I gamle dage var området et stort markedssted, deraf stammer navnet panier, som betyder kurv. I dag fyldes gaderne af små atelierer, kreative kunstbutikker og charmerende skæve bygninger med vasketøjet hængende over de smalle gader.
Det smukke palads, Palais Longchamp, er også et besøg værd. Paladset rummer i dag Marseilles’ kunstmuseum og udstiller blandt andet Van Goghs malerier. Paladset er omgivet af en smuk park, som er en af Frankrigs bemærkelsesværdige parker.
Lej gerne en cykel og tag på eventyr langs Marseilles’ smukke kyst eller nyd den populære strand, Plage des Catalans, som blot ligger en kort bustur fra byens centrum.

12
Civitavecchia (Rome)
31 oktober 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 21:00

Udvalget af oplevelser i Rom er enormt. Byen er som ét stort teater med verdens smukkeste kulisser og fascinerer med verdens største kirke, fabelagtige ruiner, imponerende templer, renæssancebygninger, museer, spisesteder og butikker.

13
Til søs
1 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
14
Til søs
2 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
15
Alexandria
3 november 24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 23:00

Egyptens tidligere hovedstad

Alexandria var i mere end 1000 år landets hovedstad og var et sted, hvor de kunstinteresserede og lærde mødtes. Det er den anden største by i Egypten med et indbyggertal på ca. 4,1 millioner og ligger i det frodige Nildelta ud til Middelhavet. Byen har en dejlig Middelhavsstemning, smukke seværdigheder og gode fiskerestauranter. Besøg fx katakomberne, Qaitbay fortet, Pompeius søjle, det nye bibliotek eller gå en tur i den livlige basar.

16
Suez Canal Transit
4 november 24
Ankomst kl 20:00
Afgang kl 20:15
17
Suez Canal Transit
5 november 24
Ankomst kl 16:00
Afgang kl 16:15
18
Aqaba
6 november 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 22:00

Den hyggelige jordanske havneby Aqaba ligger ud til Det Røde Havs arabiske golf. Aqaba-bugten byder på utrolige undervandseventyr med flotte koralrev og fisk i alle farver. Destinationen er derfor ekstra populær for dykkere og snorkling-udøvere.Klimaet er mildt og vintertemperaturen kommer sjældent under 20 grader. Om sommeren bliver det varmt, ofte over 35 grader, men den kølige havbrise gør varmen tålelig.Byen byder på masser af markeder med boder, hvor du kan købe alverdens ting og sager, lige fra forskellige madvarer og smykker til krydderier og tøj. Vær dog opmærksom på, at de lukker i siestaen mellem kl. 14.00 og kl. 18.00. I det tidsrum kan du slentre langs strandpromenaden eller, ligesom de lokale, nyde en kop sød the på en af cafeerne eller vandpibebarerne, der ligger side om side med udsigt mod det flotte, blågrønne hav.

19
Til søs
7 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
20
Til søs
8 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
21
Til søs
9 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
22
Til søs
10 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
23
Til søs
11 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
24
Til søs
12 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
25
Muscat
13 november 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 21:00

I hovedstaden Muscat er den gamle bydel omkranset af en bymur og bevogtet af to sandfarvede forter fra 1500-tallet. Byen er rig på historiske bygningsværker, og ved havnefronten står et af sultanens mere farverige paladser, opført i 1972. Efterhånden har Muscat bredt sig langs kysten, og nye bydele som Muttrah, Ruwi og Qurm er opstået. Alle nye huse er hvide eller sandfarvede og bygget i traditionel stil, og ingen skyskrabere rejser sig i Muscat. Vejene er forbløffende rene, og de grønne områder bliver vandet i døgndrift. Hvis du på rejsen besøger suq’en (markedet) vil du finde alt, hvad hjertet begærer: Krydderier, kulørte tørklæder, smykker, duftessenser, røgede varer og røgelse, eller en khanjar – en krumdolk – som er mændenes statussymbol.
Er du til livet under havoverfladen, er Det indiske Ocean ud for Omans kyst et sandt ferieparadis med farverige fisk og koraller, og Oman Dive Center ved Muscat tilbyder blandt andet PADI-kurser og enkeltdyk med guide.

26
Til søs
14 november 24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
27
Doha
Qatar
15 november 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00

En mellemøstlig perle ved hav og ørkenlandskab
Den hurtig udviklende by Doha er hovedstaden i Qatar med en beliggenhed på den Arabiske halvøs nordøstlige kyst, ud mod den Persiske Golf. Her kommer temperaturen sjældent under 20 grader og omkring byen finder man lange hvide sandstrande at boltre sig på.
For får år tilbage var Qatar et ludfattigt land, men oliefund satte skub i udviklingen og i dag er byen Doha en af de hurtigst voksende i Mellemøsten og en kombination af topmoderne skyskrabere og mellemøstlig kultur.
I Doha har du både mulighed for at slappe af på de dejlige strande som omgiver byen, eller shoppe i byens mange butikscentre eller på ét af de lokale markeder. Besøg eksempelvis shoppingcenteret Vellagio, hvis indretning og design er inspireret af Venedig i Italien og hvor du kan sejle en tur med gondol. Eller markedet Souq Waqif, det ældste traditionelle marked i Doha, hvor du nemt kan fare vild i en labyrint af velduftende krydderier og smalle stræder. Du finder også massere af lokale spisesteder i høj kvalitet. I bydelen Downtown Doha finder du autentisk mellemøstlig stemning og lokalbefolkning, hvorimod du i bydelen West Bay finder luksus til den helt store guldmedalje.
Spadser eventuelt en tur i en af byens smukt anlagte grønne parker eller langs den syv kilometer lange havnepromenade Corniche og nyd de varme havvinde. Du kan også besøge et af byens mange museer, eksempelvis National Museum of Qatar eller Museum of Islamic Art, hvor du kan lære om muslimsk kultur. Sidstnævnte er en arkitektonisk perle med hele 5 etager, indeholdende både gallerier, bibliotek og restauranter.

28
Dubai
16 november 24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 01:00

Midt i ørkenen ligger den eventyrlige by, Dubai, hvor alt er lidt større og lidt vildere. Dubai er et af de syv emirater, der udgør de Forenede Arabiske Emirater, og her er kontrasterne mellem det moderne og det traditionelle slående.
Dubai rummer nogle af verdens største, moderne attraktioner, og byen er et overflod af eksklusive shoppingcentre, skyskrabere og hoteller.
Besøg for eksempel Mall of the Emirates, hvor det ud over at shoppe alverdens mærkevarer også er muligt prøve kræfter med indendørs ski. Eller tag til tops i verdens højeste nuværende skyskraber, Burj Khalifa, og nyd udsigten over det overvældende landskab med de kunstige øer, Palm Island og The World, samt det berømte Burj al Arab hotel bygget som et kæmpe sejl ude i havet.
Selvom Dubai har vokset sig moderne, stor og flot, er der også mere traditionelle oplevelser i byen. Tag en tur til nogle af områdets kendte arabiske souks, hvor de handlende falbyder eksotiske krydderier, fine metervarer og guld til markedspriser, og få et indblik i Dubais historie fra beduinsamfund til storby på Dubai Museum ved Sheikh Saeed Al-Maktoum House, som er et nationalt monument fra 1894 og oprindelig var hovedsæde for den lokale regering.
Golfspillere er især glade for Dubai. Her ligger nemlig nogle af de bedste golfbaner i verden, men også vandhunde og adrenalinelskere kan få tilfredsstillet forventningerne på de kilometerlange, hvide sandstrande og på en jeeptur gennem sandbakkerne i den arabiske ørken.

1
København
20 oktober '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

Mange krydstogtrejser starter i København. Både hvis du skal mod nord eller mod syd.
København har de senere år udviklet sig til en af de førende krydstogthavne i Nordeuropa, med en helt ny krydstogthavn beliggende i Københavns Nordhavn. Med mere end 300 anløb og over 800.000 krydstogtpassagerer årligt, har den nye havn da også rigeligt at se til.

Skal man bruge flere dage i hovedstaden, byder København på masser af aktiviteter og underholdning. Her er lidt for enhver smag. København er en gammel middelalderby og kan spores helt tilbage til år 1167, hvor den blev grundlagt af Biskop Absalon. I dag er København en kombination af fantastiske historiske bygningsværker og den nyeste og mest innovative arkitektur. Byen byder på et hav af fantastiske restauranter, lækre cafeer og hyggelige barer med alverdens tilbud inden for den nyeste gastronomi. Ud over shopping gaden Strøget, som både har indkøbscentrene Magasin og Illum, finder du små bydele rundt omkring i København, som hver har sin helt egen og unikke stemning. Besøg f.eks. Værnedamsvej på det hyggelige Vestrebro som er fyldt med hyggelige cafeer, små blomsterhandlere, designbutikker og delikatesseforretninger. København har masser af spændende seværdigheder, de mest kendte er Den Lille Havfrue, fristaden Christiania, Amalienborg, Kronjuvelerne på Rosenborg, Runde tårn, zoologisk have og Tivoli. Besøg også Torvehallerne i centrum af byen, hvor du kan købe dig fattig i lækre delikatesser fra hele verden.

2
Til søs
21 oktober '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
3
Til søs
22 oktober '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
4
Southampton
23 oktober '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 23:00
MSC Cruises

På den engelske sydkyst, ca. 120 km sydvest for London, ligger denne smukke og historiske havneby idyllisk, placeret ved havet og mellem de to floder, Itchen og Test. Southamptoner, med sin sydlige og lavtliggende placering, den varmeste og mest solrige by i England.

Helt tilbage i 1300-tallet var Southampton en travl handelsby, hvor bl.a. store mængder fransk vin blev importeret til de tørstige englændere. Senere blev havnen en af de største og vigtigste for de store skibe, der fragtede mennesker i tusindvis over Atlanterhavet for at prøve lykken i USA. Blandt disse var Titanic. I dag beskrives Southampton som værende Europas krydstogtshovedstad.

Byen emmer af historie, og tilbyder i det hele taget en bred vifte af mulige oplevelser. Besøg en af ruinerne fra storslåede middelalderbygninger, f.eks. det gamle Gråbrødrekloster eller den længste, tilbageværende strækning af middelaldermure i England. Eller gå på opdagelse i den gamle by, der oser af original, engelsk charme. Nyd en Pint på en af de gamle pubs eller snup en cocktail på en moderne bar og gå enten i teatret eller på natklub. Byen er også kendt for sine prisvindende parker og fantastiske shopping-muligheder. En ting er sikkert! Du kommer ikke til at kede dig.

5
Til søs
24 oktober '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
6
La Coruna
25 oktober '24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 21:00
MSC Cruises

Besøg Herkulestårnet

Den næststørste by i Galicien i Spanien hedderLa Coruña. Byen er indehaver af en historisk fiskeri- og trafikhavn og er i dag områdets hovedcentrum for handel, kultur og sport.
Oplev byens to flotte strandpromenader og strandende Orzan og Razor, som er særligt populære blandt surfere.
Af seværdigheder kan nævnes det 54 meter høje Tower of Hercules, som oprindeligt blev bygget af romerne. Man bør også gå en tur gennem byens gamle gader med smukke pladser og middelalderlige kirker.

Byen byder også på akvariet Finisterrae, Dokum Museet og Det Nationale Museum for Videnskab og Teknologi.

7
Til søs
26 oktober '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
8
Til søs
27 oktober '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
9
Valencia
Spanien
28 oktober '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

Ud til Middelhavet ligger Spaniens tredjestørste by Valencia. Noget af det første, der springer i øjnene ved mødet med Valencia, er den vellykkede blanding af gamle, velbevarede bygninger, kirker og pladser og den helt moderne, avantgardistiske arkitektur. Valencia er en kulturby, der rummer masser af spændende oplevelser, god mad, musik og shopping.
Valencia ligger i den spanske region af samme navn på den spanske østkyst ud mod det klare Middelhav, og historisk set har Valencia spillet en vigtig rolle for den spanske handel med andre middelhavslande. Byen har bevaret sin oprindelige charme med de gamle bygninger og hyggelige pladser, men i de seneste årtier har Valencia samtidig udviklet sig til en arkitektonisk højborg. Den ene moderne bygning efter den anden er vokset frem i skøn forening med den gamle by. Mest kendt er nok Kunst- og Videnskabsbyen (Ciutat de les Arts i les Ciències), som ligger ud til Turiafloden, nær havnefronten.
Det moderne kulturkompleks indeholder Valencias opera, en 3D biograf, et videnskabsmuseum og et af Europas største akvarier, Oceanogràfic. Som en af Spaniens største turistattraktioner er dette et spændende og sjovt sted for alle aldre. I akvariet kan gæster opleve mere end 500 forskellige arter af havdyr og lære om havets dyreliv, mens videnskabsmuseet bl.a. byder på leg med interaktive udstillinger.
Brug dagen på at gå rundt i Valencias gader og mærk byens historie og charme. I Valencias gamle bydel er der masser af historiske attraktioner og gode muligheder for at få et indblik i det traditionelle Spanien. Nyd en kop kaffe på den hyggelige Plaza de la Virgen, køl af ved springvandet Fuente del Turía, eller besøg byens smukke katedral. Katedralen blev opført fra 1262 til 1426 og bærer præg af mange forskellige stilarter blandt andet gotisk, barok og romansk. Katedralen huser også byens varetegn, Miguelete-tårnet.Klokketårnet er lige over 50 meter højt, og fra toppen er der en storslået udsigt over byen.
Besøg også La Lonja, der før i tiden blev brugt til olie- og silke handel. Bygningen er fra sidst i 1500 tallet og på UNESCOs verdensarvsliste for at være en af Spaniens bedst bevarede gotiske bygninger.
For de købelystne er Valencia et sandt mekka. Her findes alt, hvad hjertet begærer fra kunsthåndværk på små markeder til moderne tøj i designerbutikker. Find kunsthåndværk i de små butikker i Ciutat Vella eller besøg markedshallen Colon, hvor der i det nærliggende område også ligger designerbutikkerne. Derudover er der et væld af små markeder, indkøbscentre og butikker spredt rundt i hele byen.Fra mandag til lørdag afholdes det største fødevaremarked i Valencia, Mercado Central, beliggende i den gamle bydel. Her kan der købes lækre, friske spanske råvarer som iberisk sortfodsskinke og fåreost. Det er en god ide at besøge markedet om morgenen eller tidlig formiddag.
Når sulten melder sig, er der masser af gode spisesteder i Valencia. Den mest udbredte ret er paella, og der er lige så mange versioner af den famøse spise, som der er restauranter i byen. Den nydes nu bedst med et glas køligt hvidvin – og gerne med udsigt til havet.
Der er rig mulighed for afslapning nord for havnen, hvor Malvarrosa stranden strækker sig. Her kan gæster tag et spil volleyball eller lej noget vandsportsudstyr.

10
Barcelona
29 oktober '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

Oplev dynamiske og stilfulde Barcelona, som blandt andet er kendt for sin summede Rambla og Gaudis arkitektoniske værk La Sagrada Familia. Den varmblodede storby er fyldt med arkitektoniske perler, middelhavsgastronomi og sprød guitarmusik.

Selv uden en Barcelona guide vil du opdage, at byens pulsåre er fodgængerboulevarden Ramblaen, der vrimler med blomsterboder, gøgl og teater.

Ikke langt fra Ramblaen i Barcelona finder du Placa de Catalunya, som er Barcelonas trafikale omdrejningspunkt og altid fyldt med mennesker. Her kan du snuppe en kop kaffe på en af de mange fortovspladser.

Mod vest ligger den moderne bydelen, Eixample med brede boulevarder og moderne bygninger, og myriader af restauranter og tapasbarer. Her finder du også Barcelonas højdepunkt, verdens højeste kirke La Sagrada Familia, som stråler i det stærke middelhavslys, der ifølge Gaudi giver catalanerne en helt særlig sans for skønhed. Tager du turen op gennem kirkens snoede tårntrapper, får du en flot oplevelse af ikonbygningen.

Andre attraktioner i Barcelona finder du mod øst, hvor der venter dig en labyrintisk middelalderbydel med snævre, krogede gader, der fører til små dunkle steder, hippe caféer, bohemebarer og designerbutikker. I et middelalderligt adelspalæ i La Ribera-kvarteret er et Picasso museum, hvor du kan se 800 originale værker fra Picassos unge år.

Fantastisk middelhavsgastronomi
Det er nemt at finde en restaurant i Barcelona. På kysten finder du stribevis af restauranter med lækker middelhavsgastronomi og en frisk havbrise. Her er strandliv og partystemning, seks kilometer strand og Frank Gehrys store fiskeskulptur samt lounges og cocktailbarer. Følger du fodgængerpromenaden, kommer du til Villa Olympica.

Nyd den lune luft, de mange indtryk, den nærende mad og de fyldige vine, så længe du er i land.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker om bord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

11
Marseille
30 oktober '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 14:00
MSC Cruises

Omringet af bjerge og lavendelmarker ligger havnebyen Marseille. Som Frankrigs ældste by summer Marseille af historie og har igennem årene udviklet sig til en travl multikulturel storby med god balance mellem traditioner og modernitet, kultur og natur.
Selvom Marseille er kendt for at være en travl by, hviler en afslappende atmosfære over indbyggerne, og det summer af liv i byens gamle havn, Vieux Port. Blandt duften af saltvand og friskfanget fisk lægger de farverige fiskekutterne til kaj for at sælge dagens fangst, og folk flokkes om de hyggelige restauranter og barer, der fylder havnefronten. Fra den gamle havn er der en flot udsigt til kirken Notre-Dame de la Garde, Marseilles’ symbol, der er placeret på byens højeste bakketop. I gamle dage slæbte fiskerne deres små både op ad bakketoppen til kirken for at få dem velsignet.
Lidt nord for den gamle havn ligger den historiske bydel, Le Panier. I gamle dage var området et stort markedssted, deraf stammer navnet panier, som betyder kurv. I dag fyldes gaderne af små atelierer, kreative kunstbutikker og charmerende skæve bygninger med vasketøjet hængende over de smalle gader.
Det smukke palads, Palais Longchamp, er også et besøg værd. Paladset rummer i dag Marseilles’ kunstmuseum og udstiller blandt andet Van Goghs malerier. Paladset er omgivet af en smuk park, som er en af Frankrigs bemærkelsesværdige parker.
Lej gerne en cykel og tag på eventyr langs Marseilles’ smukke kyst eller nyd den populære strand, Plage des Catalans, som blot ligger en kort bustur fra byens centrum.

12
Civitavecchia (Rome)
31 oktober '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 21:00
MSC Cruises

Udvalget af oplevelser i Rom er enormt. Byen er som ét stort teater med verdens smukkeste kulisser og fascinerer med verdens største kirke, fabelagtige ruiner, imponerende templer, renæssancebygninger, museer, spisesteder og butikker.

13
Til søs
1 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
14
Til søs
2 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
15
Alexandria
3 november '24
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 23:00
MSC Cruises

Egyptens tidligere hovedstad

Alexandria var i mere end 1000 år landets hovedstad og var et sted, hvor de kunstinteresserede og lærde mødtes. Det er den anden største by i Egypten med et indbyggertal på ca. 4,1 millioner og ligger i det frodige Nildelta ud til Middelhavet. Byen har en dejlig Middelhavsstemning, smukke seværdigheder og gode fiskerestauranter. Besøg fx katakomberne, Qaitbay fortet, Pompeius søjle, det nye bibliotek eller gå en tur i den livlige basar.

16
Suez Canal Transit
4 november '24
Ankomst kl 20:00
Afgang kl 20:15
17
Suez Canal Transit
5 november '24
Ankomst kl 16:00
Afgang kl 16:15
18
Aqaba
6 november '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 22:00
MSC Cruises

Den hyggelige jordanske havneby Aqaba ligger ud til Det Røde Havs arabiske golf. Aqaba-bugten byder på utrolige undervandseventyr med flotte koralrev og fisk i alle farver. Destinationen er derfor ekstra populær for dykkere og snorkling-udøvere.Klimaet er mildt og vintertemperaturen kommer sjældent under 20 grader. Om sommeren bliver det varmt, ofte over 35 grader, men den kølige havbrise gør varmen tålelig.Byen byder på masser af markeder med boder, hvor du kan købe alverdens ting og sager, lige fra forskellige madvarer og smykker til krydderier og tøj. Vær dog opmærksom på, at de lukker i siestaen mellem kl. 14.00 og kl. 18.00. I det tidsrum kan du slentre langs strandpromenaden eller, ligesom de lokale, nyde en kop sød the på en af cafeerne eller vandpibebarerne, der ligger side om side med udsigt mod det flotte, blågrønne hav.

19
Til søs
7 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
20
Til søs
8 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
21
Til søs
9 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
22
Til søs
10 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
23
Til søs
11 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
24
Til søs
12 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
25
Muscat
13 november '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 21:00
MSC Cruises

I hovedstaden Muscat er den gamle bydel omkranset af en bymur og bevogtet af to sandfarvede forter fra 1500-tallet. Byen er rig på historiske bygningsværker, og ved havnefronten står et af sultanens mere farverige paladser, opført i 1972. Efterhånden har Muscat bredt sig langs kysten, og nye bydele som Muttrah, Ruwi og Qurm er opstået. Alle nye huse er hvide eller sandfarvede og bygget i traditionel stil, og ingen skyskrabere rejser sig i Muscat. Vejene er forbløffende rene, og de grønne områder bliver vandet i døgndrift. Hvis du på rejsen besøger suq’en (markedet) vil du finde alt, hvad hjertet begærer: Krydderier, kulørte tørklæder, smykker, duftessenser, røgede varer og røgelse, eller en khanjar – en krumdolk – som er mændenes statussymbol.
Er du til livet under havoverfladen, er Det indiske Ocean ud for Omans kyst et sandt ferieparadis med farverige fisk og koraller, og Oman Dive Center ved Muscat tilbyder blandt andet PADI-kurser og enkeltdyk med guide.

26
Til søs
14 november '24
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
27
Doha
Qatar
15 november '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

En mellemøstlig perle ved hav og ørkenlandskab
Den hurtig udviklende by Doha er hovedstaden i Qatar med en beliggenhed på den Arabiske halvøs nordøstlige kyst, ud mod den Persiske Golf. Her kommer temperaturen sjældent under 20 grader og omkring byen finder man lange hvide sandstrande at boltre sig på.
For får år tilbage var Qatar et ludfattigt land, men oliefund satte skub i udviklingen og i dag er byen Doha en af de hurtigst voksende i Mellemøsten og en kombination af topmoderne skyskrabere og mellemøstlig kultur.
I Doha har du både mulighed for at slappe af på de dejlige strande som omgiver byen, eller shoppe i byens mange butikscentre eller på ét af de lokale markeder. Besøg eksempelvis shoppingcenteret Vellagio, hvis indretning og design er inspireret af Venedig i Italien og hvor du kan sejle en tur med gondol. Eller markedet Souq Waqif, det ældste traditionelle marked i Doha, hvor du nemt kan fare vild i en labyrint af velduftende krydderier og smalle stræder. Du finder også massere af lokale spisesteder i høj kvalitet. I bydelen Downtown Doha finder du autentisk mellemøstlig stemning og lokalbefolkning, hvorimod du i bydelen West Bay finder luksus til den helt store guldmedalje.
Spadser eventuelt en tur i en af byens smukt anlagte grønne parker eller langs den syv kilometer lange havnepromenade Corniche og nyd de varme havvinde. Du kan også besøge et af byens mange museer, eksempelvis National Museum of Qatar eller Museum of Islamic Art, hvor du kan lære om muslimsk kultur. Sidstnævnte er en arkitektonisk perle med hele 5 etager, indeholdende både gallerier, bibliotek og restauranter.

28
Dubai
16 november '24
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

Midt i ørkenen ligger den eventyrlige by, Dubai, hvor alt er lidt større og lidt vildere. Dubai er et af de syv emirater, der udgør de Forenede Arabiske Emirater, og her er kontrasterne mellem det moderne og det traditionelle slående.
Dubai rummer nogle af verdens største, moderne attraktioner, og byen er et overflod af eksklusive shoppingcentre, skyskrabere og hoteller.
Besøg for eksempel Mall of the Emirates, hvor det ud over at shoppe alverdens mærkevarer også er muligt prøve kræfter med indendørs ski. Eller tag til tops i verdens højeste nuværende skyskraber, Burj Khalifa, og nyd udsigten over det overvældende landskab med de kunstige øer, Palm Island og The World, samt det berømte Burj al Arab hotel bygget som et kæmpe sejl ude i havet.
Selvom Dubai har vokset sig moderne, stor og flot, er der også mere traditionelle oplevelser i byen. Tag en tur til nogle af områdets kendte arabiske souks, hvor de handlende falbyder eksotiske krydderier, fine metervarer og guld til markedspriser, og få et indblik i Dubais historie fra beduinsamfund til storby på Dubai Museum ved Sheikh Saeed Al-Maktoum House, som er et nationalt monument fra 1894 og oprindelig var hovedsæde for den lokale regering.
Golfspillere er især glade for Dubai. Her ligger nemlig nogle af de bedste golfbaner i verden, men også vandhunde og adrenalinelskere kan få tilfredsstillet forventningerne på de kilometerlange, hvide sandstrande og på en jeeptur gennem sandbakkerne i den arabiske ørken.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

Comfortable king bed that can be converted into two single beds on request Relaxing armchair Bathroom with shower, vanity area and hairdryer Interactive TV, telephone, safe and minibar Wi-Fi access available

Udvendig Kahyt

Comfortable king bed that can be converted into two single beds on request Window with sea view Relaxing armchair Bathroom with shower, vanity area and hairdryer Interactive TV, telephone, safe and minibar Wi-Fi access available

Balkonkahyt

Comfortable king bed that can be converted into two single beds on request Balcony Sitting area with sofa Bathroom with shower or bathtub, vanity area and hairdryer Interactive TV, telephone, safe and minibar

Suite

Rummelighed og komfort i vores 25 kvm store kahytter med en balkon på 3-14 kvm på dæk 9-14. Stort garderobeskab. Badeværelse med badekar, toiletartikler og hårtørrer. Vælg mellem komfortable dobbelt- eller enkeltsenge efter dine ønsker. Interaktivt TV og Wi-Fi (mod gebyr). Safety boks og minibar i kahytten. Plads til maks. 6 pers.


Rederi

MSC Cruises har 23 skibe i fire forskellige skibsklasser. For dem alle gælder, at skibene er indrettet i europæisk/italiensk stil og byder på masser af underholdning såvel indendørs som udendørs. Kahytkategorierne favner bredt fra indvendige kahytter til deluxe suiter. Men langt de fleste kahytter er udvendige med balkon.
MSC Cruises har opdelt deres krydstogter efter sæson og sejler derfor til Nordeuropa om sommeren, Sydamerika om vinteren samt i Middelhavet og Caribien året rundt. Størstedelen af MSCs passagerer har bopæl i Sydeuropa, men de seneste år har der været passagerer fra andre europæiske lande og et stigende antal skandinavere.

MSC Cruises har ofte attraktive priser og tilbyder også favorable børnepriser. Godt tilbud til hele familien Nyhed. Danske LEGO har indledt samarbejde med MSC Cruices og bygger LEGO-legeområder, laver temadage og inviterer en LEGO-maskot ombord på MSC Cruises krydstogtflåde. MSC Cruises har desuden gode børnepriser for børn, som deler kahyt med to voksne.

Krydstogt er en god måde at holde familieferie på. Både forældre og børn kan nyde ferien i en verden af komfort, stil og elegance. Ombord finder du programmer for børn og unge med masser af underholdning både om dagen og om aftenen. I børneklubben tager det uddannede personale sig af børnene, der er opdelt i 3 aldersgrupper. De forskellige klubber tilbyder aktiviteter, der er tilpasset alderstrinene, og der er så meget at lave, at børnene aldrig vil kede sig.

Kategorier ombord:

Bella:
Giver adgang til den almindelige service ombord
Yderligere fordele mod betaling:
• Morgenmad i kahytten
• 24-timers roomservice
• Adgang til privat soldæk
• Særlige arrangementer for børn

Fantastica:
• Alle Bella-fordele plus en række ekstra privilegier
• Premium kahyt
• 24 timers roomservice
• Frihed til at ændre booking detaljer mod et mindre gebyr
• Gratis morgenmad i kahytten
• Adgang til privat soldæk mod betaling
• Særlige arrangementer for børn
• 50% rabat på fitness klasser og personlig træner

Aurea:
• Alle Fantastica fordele plus en række ekstra privilegier
• Velkomst pakke (Prosecco og chokolade)
• Adgang til Thermal området under hele krydstogtet (kun for voksne)
• Særlige produkter til ansigt, hår og krop i kahytten
• Pude menu i kahytten
• Badekåbe, slippers samt fri adgang til eksklusivt soldæk
• Prioritet boarding og bagage på ombordstigningsdagen
• Frit valg af spisetid i dedikeret område i restauranten

MSC Yacht Club:
Mærk elegancen ved luksuskrydstogter med MSC Yacht Club, et eksklusiv paradis som et ekstra skib i skibet. Omgiv dig med uovertruffenen komfort og personlig service.
MSC Yacht Club er designet til at overgå alle dine ønsker og skabe minder, der vil vare hele livet.

• Smukke indrettede suiter med enestående komfort beliggende på skibets fordæk
• Butler service døgnet rundt
• Dedikeret prioriteret ind- og udtjekning
• Gratis adgang til den termiske suite i MSC Aurea Spa
• Premium ekstra drikkepakke i alle skibets områder inklusiv minibaren i kahytten
• Concierge service 24 timer
• Ubegrænset internetpakke
• Gourmetmad i den private MSC Yacht Club-restaurant med frit valg af spisetid

 

Skib

Beskrivelse

MSC Euribia er opkaldt efter den græske gudinde Euribia, som herskede over verdenshavene med vind og vejr. Og det er i samme ånd MSC Euribia er bygget. Med sine forbilledlige miljøtiltag, energieffektivitet og bæredygtige brændstofteknologi er MSC Euribia et vigtig skridt på vej mod en fremtid af grønne krydstogter på det blå hav.

MSC Euribia fik sit enestående grafiske og kunstneriske udtryk gennem en verdensomspændende design konkurrence. Vinderen blev kunstneren Alex Flämig, hvis dekorative værker afspejler MSC’s grønne visioner og dybe respekt for havets fantastiske liv.

En fortryllende verden.
Ombord venter en fortryllende verden med skønne madoplevelser og underholdning for store og små. Særligt omkring den 112 meter lange promenade Galleria Euribia finder du et af virvar liv ved de mange butikker, restauranter og barer under en betagende LED-kuppel.
Skibet byder på i alt 10 afslappede og mere formelle restauranter (inkl. 5 specialrestauranter) og 21 barer og lounges med hvert sit tema (heraf 5 udendørs).

For badenymfer og strandløver er MSC Euribia også et særdeles attraktivt skib med sine 5 pools og enorme vandland, The Coral Reef Aquapark, der med sine 1.000 m² byder på masser af sjove aktiviteter og eventyr. Om aftenen kan gæster se spektakulære shows i det store teater, søge heldet på kasino, nyde en cocktail eller nightcap i en af barerne eller danse løs på skibets natklub.

I MSC Aurea Spa forkæles du med både massager og skønhedsbehandlinger samt sauna, damp- og spabad. Ombord findes også en barber og frisør- og neglesaloner.

Også for de mindste.
MSC Euribia gør en dyd ud af, at også børn får en sjov og mindeværdig rejse. Derfor vil børn og barnlige sjæle kunne fornøje sig med MSC’s prisvindende LEGO® legeområder, et akvarium i 3D samt med både basketball, tennis, fodbold, volleyball og en racerbilsimulator!

MSC Yacht Club.
MSC Yacht Club er for dig, der ønsker den mest luksuriøse oplevelse på MSC Euribia. Her har du ekstra plads i din lækre suite, 24-timers butlerservice samt adgang til eksklusive faciliteter og restauranter.

Tekniske data: Byggeår: 2023 | Bruttotonnage: 181.541 gt | Kapacitet: 4828-6334 gæster | Kahytter og suiter:2421 |Maks fart: 23 knob | Længde: 331 meter | Bredde: 43 meter

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel