7 nætter fra Athen i det græske øhav med Celebrity Infinity inklusiv fly og transfer

Krydstogt detaljer

  • 24 august til 31 august 2024
  • 7 Nætter
  • 2 Voksne
  • Celebrity Infinity
  • Athen (Piræus), Til søs, Santorini Grækenland, Efesos (Kusadasi), Rhodos, Mykonos Grækenland, Hydra Greece, Athen (Piræus)
Balkon kahyt Fra kr. 18.995 pr. person

Oversigt

Velkommen ombord på Celebrity Infinity – mulighederne er mange og oplevelserne venter til søs!

Sejl med Celebrity Infinity, og kom med på en uforglemmelig rejse til verdens mest fantastiske destinationer. Slap af og nyd rejsen fra de luksuriøse kahytter og suiter, som blandt andet tæller Celebrity’s Concierge Class og den spa-inspirerede AquaClass, hvor du får ubegrænset adgang til eksklusiv dining på restauranten Blu og loungeområdet The Retreat.

Ombord venter afslappende og sjove aktiviteter for både store og små. Børnene vil elske at boltre sig i poolen og med kreative lege. Voksne kan se frem til alt fra afternoon tea og malerkursus til shows, koncerter, kasino og natklub. Celebrity Infinity byder også på saltvandspool, fitnesscenter, den indbydende AquaSpa samt Solarium; et loungeområde med pool kun for voksne.

Celebrity Infinity tilbyder et overflødighedshorn af stilfulde restauranter med innovativ gastronomi, eksotiske smagsoplevelser og klassiske favoritter. På Sushi on Five venter moderne fortolkninger af sushi og japanske specialiteter, mens Tuscan Grille byder på autentisk italiensk mad og The Trellis præsenterer smukke, kreative anretninger. Blu, Qsine og Luminae er skibets eksklusive restauranter med et tårnhøjt gastronomisk niveau og fantastisk service. Hertil kommer stemningsfyldte vin- og cocktailbarer, hvor dygtige bartendere og sommeliers præsenterer alt fra klassiske Martinis til sjældne vodkaer og udsøgte vine. Dertil finder du en overflod af poolbarer med kølige forfriskninger og mellemmåltider samt cafeer med god kaffe, is og bagværk eller sunde salater og friskpresset juice. Prøv også Le Petit Chef, som byder på en innovativ og overrumplende madoplevelse i særklasse med 3D-animationer direkte på tallerkenen!

Tekniske data:
Maks. kapacitet: 2170 gæster | Bruttonage: 91.000 ton | Fart: 24 knob | Længde:294 meter | Bredde: 32 meter

Valgt afgang: 24 august 2024
Pris pr. person fra: kr. 18.995

Rejseoversigt

  • Varighed: 7 nætter
  • Rederi og skib: Celebrity Cruises, Celebrity Infinity
  • Afrejsehavn: Athen (Piræus)
  • Billigste krydstogt: kr. 18.995 (24 august 2024)

Prisen inkluderer

Specialtilbud – Kun hos Profil Rejser.

Prisen inkluderer:
Direkte fly fra København til Athen
Transfer fra lufthavn til skib
7 nætters krydstogt med Celebrity Infinity i valgte kahyt
Drikkepenge til personalet
Samtlige måltider ombord
Alle skatter og havneafgifter
Underholdning ombord
Transfer fra skib til lufthavn
Direkte fly fra Athen til København

Bemærk

.

.


Rejseplan

1
Athen (Piræus)
24 august 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 19:00

Piræus var allerede i oldtiden Athens havneby, og det er her, at alle, der ankommer ad søvejen til Grækenlands hovedstad, går i land. Selvom Piræus af mange opfattes som en del af Athen, er den alligevel sin egen by med masser af butikker, gode fiskerestauranter, pladser, boulevarder, museer og naturligvis den imponerende havn.

Afstanden mellem havnen i Piræus og centrum af Athen er blot knap ti kilometer, men alligevel har havnebyen sit eget liv. Med hele 11 millioner skibspassagerer, der hvert år ankommer til Piræus, er det Europas største passagerhavn, og det gør, at byen er både moderne og indbydende at besøge. Mest imponerende er selve havneområdet, men også byens mange pladser og de centrale boulevarder med eksklusive butikker er værd at slentre en tur i. Piræus var allerede i oldtiden havneby for den athenske krigsflåde, og i 1800-tallet blev opførelsen af det, der i dag er den moderne havneby, anlagt.

Metrolinje 1 kører direkte fra havnen i Piræus til centrum af Athen, så det er meget let at tage en smuttur ind og opleve de klassiske seværdigheder i hovedstaden. Mest kendt og besøgt er naturligvis Akropolis med sine templer og ruiner helt tilbage fra cirka 500 år før vores tidsregning. Det er også oplagt at besøge det store historiske hjerte ved Monastirakipladsen. Her bugner det med antik- og souvenirbutikker, og om søndagen åbner det ugentlige store loppemarked med alskens tingeltangel fra lædervarer, smykker og mønter til tøj og sko.

2
Til søs
25 august 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

3
Santorini
Grækenland
26 august 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 23:00

På en rejse til Santorini bliver du belønnet med storslåede billeder, for Santorini er en af de smukkeste øer i Grækenland – kendt for sin smukke natur og fantastiske solnedgange ved Oia.

Øens indre vestkyst er bjergrig og hælder stejlt ned mod havet, mens østkysten på ydersiden af øen er flad og omgivet af strande med sort lavasand.

Santorini, vulkan og smuk natur.
Oprindelig var Santorini en del af en større ø med vulkanen Strogyle i midten, som havde et mægtigt krater, men et gigantisk vulkanudbrud og en flodbølge for mere end 3600 år siden delte øen og skabte Santorinis halvmåneform.
I dag er Santorini nærmest et stort vulkankrater med vand i og med en rand af øer omkring. Højt beliggende på toppen af kraterranden, ca. 300 m oppe, ligger byerne Oia og Fira. På østsiden af øen ligger badebyerne Kamari og Perissa med bjerget Mesa Vouno imellem, hvor du finder en lille, hvide kirke på toppen.

Santorinis byder på mange seværdigheder
Med en scooter kan du komme nemt rundt på den unikke øhavsperle og opleve landskabet, øens fascinerende historie med arkæologiske levn fra minoisk tid og de smukke hvide byer i det spartanske landskab. Der er interessante arkæologiske udgravninger ved Akrotiri, ca. 14 km fra byen Thira, hvor en minorisk by fra omkring 1600 f.kr. er udgravet.

Du kan også tage på en sejltur rundt om øen. Først sejler du syd om Fira for at se den hvide klippe. Derefter sejler du til den lille vulkanø Nea Kameni, hvor vulkanen stadig er aktiv, og til sidst sejler du til øen Thirasia.

Solnedgangen i Oia er et tilløbsstykke. Du kan tage bussen til Oia og slå dig ned på en taverna og nyde solnedgangen. Prøv evt. den dejlige hvidvin, der dyrkes på lavamarkerne.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

4
Efesos (Kusadasi)
27 august 24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 23:00

Cirka 20 kilometer fra den tyrkiske havne- og turistby Kusadasi ligger den smukke, antikke ruinby Efesos. Her har arkæologer udgravet et af de største ruinområder i historien, og området vokser stadig dag for dag. Efesos er som en historisk tidslomme. Her kan besøgende imponeres af de velbevarede bygninger fra romertiden, og få en forestilling om, hvorledes bylivet var på dette sted tusinde år tilbage. Efesos er af UNESCO udråbt til at være en del af verdens kulturarv. Efesos var efter sin grundlæggelse af grækerne en del af Perserriget og senere Romerriget. Efesos blev udnævnt til hovedstad i provinsen Asien, det nuværende Lilleasien, hvor byen for alvor voksede sig stor og betydningsfuld. Især den gamle havn gav byen en vigtig placering i Middelhavet. I dag ligger havet omkring seks kilometer væk grundet tilsanding.

Mange af de smukke og velbevarede bygninger, som gæster kan opleve på deres vandring gennem Efesos, er fra tiden under Romerriget. Noget af det mest imponerende arkitektur er det marmorbelagte amfiteater, hvor gladiatorer satte deres liv på spil foran det tilråbende publikum, Celsus-biblioteket fra omkring 120 e.Kr., som er et af verdens mest velbevarede antikke biblioteker, og Artemistemplet opført i marmor og udgravet i 1869, er et af verdens syv vidundere. Artemistemplet har flere gange været udsat for brand, men som gæst kan man stadig ane størrelsen med de daværende 127 flotte høje søljer, der omgav templet.

Udgravningerne af de smukt udsmykket romerske terrassehuse på cirka 100 m2 i grundareal indikerer et samfund med velhavende borgere. Allerede under Romerriget havde disse huse rindende vand og kloakker tilknyttet.

Det tager et par timer at vandre gennem den historiske ruinby, og det kan anbefales at have godt med vand og solcreme med, eftersom en varm sommerdag godt kan overstige de 40 grader.

5
Rhodos
28 august 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00

Dejlige strande og historiske seværdigheder
Rhodos er en populær ø og ikke uden grund. Den naturskønne ø byder på smukke strande, et bjergrigt landskab med olivenlunde, citrustræer og hyggelige byer. Rhodos er det sted i Grækenland, der har flest soltimer. Dagen kan bruges på solbadning og snorkling i det klare vand, men det er værd at besøge byen med sine hyggelige gamle gader, Stormesterens Palads fra 1400-tallet, god shopping samt at spise god græsk frokost. Har I god tid, kan I tage på tur til Den hvide by Lindos med sine labyrintagtige gader og sit Akropolis, der er på UNESCO liste over bevaringsværdige steder. Blot skal I være opmærksomme på at for at komme til Akropolis skal I bestige ca. 300 trappetrin, men til gengæld belønnes I på toppen med en fantastisk udsigt over byen, stranden og bugten.

6
Mykonos
Grækenland
29 august 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 21:00

Den lille græske ø, Mykonos, har kun 12.000 indbyggere. Hovedattraktionerne er de vidunderlige strande, og øens besøgende kommer da også primært til Mykonos for at nyde livet, slappe af og spise god, lokal mad på de hyggelige restauranter.

Mykonos er en del af øgruppen Kykladerne i Det græske øhav. Klimaet, naturen og ikke mindst en række vidunderlige strande lokker besøgende til den lille ø, hvor størstedelen af lokalbefolkningen bor i Mykonos By på øens vestkyst. Alle huse i Mykonos By er kridhvide og ligger i smalle og snoede gader, og det giver den helt særlige græske stemning, der er afbilledet på millionvis af postkort.

Også området omkring havnen i Mykonos By er stemningsfyldt, og der er masser af græsk atmosfære i den romantiske bydel Little Venice fra 1800-tallet. Her svæver farverige balkoner direkte ud over det klare blå hav, og her ligger hyggelige tavernaer, der serverer lokale retter og kølige drinks, som kan nydes, mens solen går ned.

Fra Mykonos By er de nærmeste strande Ornos i syd og Agios Stefanos i nord, men hele den lille ø rundt ligger der indbydende strande i smukke naturomgivelser.

7
Hydra
Greece
30 august 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00

When you disembark at the picture-perfect, crescent-shaped harbor on your Hydra cruise, the first thing you’ll notice is the serenity and intense quiet. Cars, motorcycles, and even bicycles are not permitted on the island, making it an ideal setting for quiet relaxation and peaceful respite during a European cruise. Make no mistake—quiet is by no means boring. The island’s romantic and rustic beauty regularly attracts celebrities, artists, and writers. Twice each year, the Hydra Nautical Club hosts regattas that bring sailboats and yachts to the harbor and add an extra touch of glamour to the island. Each summer, the DESTE Foundation hosts a series of contemporary art exhibitions, including a special exhibition by an artist or team.

On a cruise to Hydra, you can’t help but be captivated by its natural beauty, like its stunning beaches, crystal-clear waters quietly lapping at the shores, and the Peloponnese Mountains as a constant backdrop. As you walk Hydra Town, you’ll be charmed by streets lined with bougainvillea, the neoclassical architecture of old manor houses and mansions, and churches both humble and ornate.

8
Athen (Piræus)
31 august 24
Ankomst kl 07:00
Afgang kl 02:00

Piræus var allerede i oldtiden Athens havneby, og det er her, at alle, der ankommer ad søvejen til Grækenlands hovedstad, går i land. Selvom Piræus af mange opfattes som en del af Athen, er den alligevel sin egen by med masser af butikker, gode fiskerestauranter, pladser, boulevarder, museer og naturligvis den imponerende havn.

Afstanden mellem havnen i Piræus og centrum af Athen er blot knap ti kilometer, men alligevel har havnebyen sit eget liv. Med hele 11 millioner skibspassagerer, der hvert år ankommer til Piræus, er det Europas største passagerhavn, og det gør, at byen er både moderne og indbydende at besøge. Mest imponerende er selve havneområdet, men også byens mange pladser og de centrale boulevarder med eksklusive butikker er værd at slentre en tur i. Piræus var allerede i oldtiden havneby for den athenske krigsflåde, og i 1800-tallet blev opførelsen af det, der i dag er den moderne havneby, anlagt.

Metrolinje 1 kører direkte fra havnen i Piræus til centrum af Athen, så det er meget let at tage en smuttur ind og opleve de klassiske seværdigheder i hovedstaden. Mest kendt og besøgt er naturligvis Akropolis med sine templer og ruiner helt tilbage fra cirka 500 år før vores tidsregning. Det er også oplagt at besøge det store historiske hjerte ved Monastirakipladsen. Her bugner det med antik- og souvenirbutikker, og om søndagen åbner det ugentlige store loppemarked med alskens tingeltangel fra lædervarer, smykker og mønter til tøj og sko.

1
Athen (Piræus)
24 august '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 19:00
Celebrity Cruises

Piræus var allerede i oldtiden Athens havneby, og det er her, at alle, der ankommer ad søvejen til Grækenlands hovedstad, går i land. Selvom Piræus af mange opfattes som en del af Athen, er den alligevel sin egen by med masser af butikker, gode fiskerestauranter, pladser, boulevarder, museer og naturligvis den imponerende havn.

Afstanden mellem havnen i Piræus og centrum af Athen er blot knap ti kilometer, men alligevel har havnebyen sit eget liv. Med hele 11 millioner skibspassagerer, der hvert år ankommer til Piræus, er det Europas største passagerhavn, og det gør, at byen er både moderne og indbydende at besøge. Mest imponerende er selve havneområdet, men også byens mange pladser og de centrale boulevarder med eksklusive butikker er værd at slentre en tur i. Piræus var allerede i oldtiden havneby for den athenske krigsflåde, og i 1800-tallet blev opførelsen af det, der i dag er den moderne havneby, anlagt.

Metrolinje 1 kører direkte fra havnen i Piræus til centrum af Athen, så det er meget let at tage en smuttur ind og opleve de klassiske seværdigheder i hovedstaden. Mest kendt og besøgt er naturligvis Akropolis med sine templer og ruiner helt tilbage fra cirka 500 år før vores tidsregning. Det er også oplagt at besøge det store historiske hjerte ved Monastirakipladsen. Her bugner det med antik- og souvenirbutikker, og om søndagen åbner det ugentlige store loppemarked med alskens tingeltangel fra lædervarer, smykker og mønter til tøj og sko.

2
Til søs
25 august '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Celebrity Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

3
Santorini
Grækenland
26 august '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 23:00
Celebrity Cruises

På en rejse til Santorini bliver du belønnet med storslåede billeder, for Santorini er en af de smukkeste øer i Grækenland – kendt for sin smukke natur og fantastiske solnedgange ved Oia.

Øens indre vestkyst er bjergrig og hælder stejlt ned mod havet, mens østkysten på ydersiden af øen er flad og omgivet af strande med sort lavasand.

Santorini, vulkan og smuk natur.
Oprindelig var Santorini en del af en større ø med vulkanen Strogyle i midten, som havde et mægtigt krater, men et gigantisk vulkanudbrud og en flodbølge for mere end 3600 år siden delte øen og skabte Santorinis halvmåneform.
I dag er Santorini nærmest et stort vulkankrater med vand i og med en rand af øer omkring. Højt beliggende på toppen af kraterranden, ca. 300 m oppe, ligger byerne Oia og Fira. På østsiden af øen ligger badebyerne Kamari og Perissa med bjerget Mesa Vouno imellem, hvor du finder en lille, hvide kirke på toppen.

Santorinis byder på mange seværdigheder
Med en scooter kan du komme nemt rundt på den unikke øhavsperle og opleve landskabet, øens fascinerende historie med arkæologiske levn fra minoisk tid og de smukke hvide byer i det spartanske landskab. Der er interessante arkæologiske udgravninger ved Akrotiri, ca. 14 km fra byen Thira, hvor en minorisk by fra omkring 1600 f.kr. er udgravet.

Du kan også tage på en sejltur rundt om øen. Først sejler du syd om Fira for at se den hvide klippe. Derefter sejler du til den lille vulkanø Nea Kameni, hvor vulkanen stadig er aktiv, og til sidst sejler du til øen Thirasia.

Solnedgangen i Oia er et tilløbsstykke. Du kan tage bussen til Oia og slå dig ned på en taverna og nyde solnedgangen. Prøv evt. den dejlige hvidvin, der dyrkes på lavamarkerne.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

4
Efesos (Kusadasi)
27 august '24
Ankomst kl 11:00
Afgang kl 23:00
Celebrity Cruises

Cirka 20 kilometer fra den tyrkiske havne- og turistby Kusadasi ligger den smukke, antikke ruinby Efesos. Her har arkæologer udgravet et af de største ruinområder i historien, og området vokser stadig dag for dag. Efesos er som en historisk tidslomme. Her kan besøgende imponeres af de velbevarede bygninger fra romertiden, og få en forestilling om, hvorledes bylivet var på dette sted tusinde år tilbage. Efesos er af UNESCO udråbt til at være en del af verdens kulturarv. Efesos var efter sin grundlæggelse af grækerne en del af Perserriget og senere Romerriget. Efesos blev udnævnt til hovedstad i provinsen Asien, det nuværende Lilleasien, hvor byen for alvor voksede sig stor og betydningsfuld. Især den gamle havn gav byen en vigtig placering i Middelhavet. I dag ligger havet omkring seks kilometer væk grundet tilsanding.

Mange af de smukke og velbevarede bygninger, som gæster kan opleve på deres vandring gennem Efesos, er fra tiden under Romerriget. Noget af det mest imponerende arkitektur er det marmorbelagte amfiteater, hvor gladiatorer satte deres liv på spil foran det tilråbende publikum, Celsus-biblioteket fra omkring 120 e.Kr., som er et af verdens mest velbevarede antikke biblioteker, og Artemistemplet opført i marmor og udgravet i 1869, er et af verdens syv vidundere. Artemistemplet har flere gange været udsat for brand, men som gæst kan man stadig ane størrelsen med de daværende 127 flotte høje søljer, der omgav templet.

Udgravningerne af de smukt udsmykket romerske terrassehuse på cirka 100 m2 i grundareal indikerer et samfund med velhavende borgere. Allerede under Romerriget havde disse huse rindende vand og kloakker tilknyttet.

Det tager et par timer at vandre gennem den historiske ruinby, og det kan anbefales at have godt med vand og solcreme med, eftersom en varm sommerdag godt kan overstige de 40 grader.

5
Rhodos
28 august '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00
Celebrity Cruises

Dejlige strande og historiske seværdigheder
Rhodos er en populær ø og ikke uden grund. Den naturskønne ø byder på smukke strande, et bjergrigt landskab med olivenlunde, citrustræer og hyggelige byer. Rhodos er det sted i Grækenland, der har flest soltimer. Dagen kan bruges på solbadning og snorkling i det klare vand, men det er værd at besøge byen med sine hyggelige gamle gader, Stormesterens Palads fra 1400-tallet, god shopping samt at spise god græsk frokost. Har I god tid, kan I tage på tur til Den hvide by Lindos med sine labyrintagtige gader og sit Akropolis, der er på UNESCO liste over bevaringsværdige steder. Blot skal I være opmærksomme på at for at komme til Akropolis skal I bestige ca. 300 trappetrin, men til gengæld belønnes I på toppen med en fantastisk udsigt over byen, stranden og bugten.

6
Mykonos
Grækenland
29 august '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 21:00
Celebrity Cruises

Den lille græske ø, Mykonos, har kun 12.000 indbyggere. Hovedattraktionerne er de vidunderlige strande, og øens besøgende kommer da også primært til Mykonos for at nyde livet, slappe af og spise god, lokal mad på de hyggelige restauranter.

Mykonos er en del af øgruppen Kykladerne i Det græske øhav. Klimaet, naturen og ikke mindst en række vidunderlige strande lokker besøgende til den lille ø, hvor størstedelen af lokalbefolkningen bor i Mykonos By på øens vestkyst. Alle huse i Mykonos By er kridhvide og ligger i smalle og snoede gader, og det giver den helt særlige græske stemning, der er afbilledet på millionvis af postkort.

Også området omkring havnen i Mykonos By er stemningsfyldt, og der er masser af græsk atmosfære i den romantiske bydel Little Venice fra 1800-tallet. Her svæver farverige balkoner direkte ud over det klare blå hav, og her ligger hyggelige tavernaer, der serverer lokale retter og kølige drinks, som kan nydes, mens solen går ned.

Fra Mykonos By er de nærmeste strande Ornos i syd og Agios Stefanos i nord, men hele den lille ø rundt ligger der indbydende strande i smukke naturomgivelser.

7
Hydra
Greece
30 august '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00
Celebrity Cruises

When you disembark at the picture-perfect, crescent-shaped harbor on your Hydra cruise, the first thing you’ll notice is the serenity and intense quiet. Cars, motorcycles, and even bicycles are not permitted on the island, making it an ideal setting for quiet relaxation and peaceful respite during a European cruise. Make no mistake—quiet is by no means boring. The island’s romantic and rustic beauty regularly attracts celebrities, artists, and writers. Twice each year, the Hydra Nautical Club hosts regattas that bring sailboats and yachts to the harbor and add an extra touch of glamour to the island. Each summer, the DESTE Foundation hosts a series of contemporary art exhibitions, including a special exhibition by an artist or team.

On a cruise to Hydra, you can’t help but be captivated by its natural beauty, like its stunning beaches, crystal-clear waters quietly lapping at the shores, and the Peloponnese Mountains as a constant backdrop. As you walk Hydra Town, you’ll be charmed by streets lined with bougainvillea, the neoclassical architecture of old manor houses and mansions, and churches both humble and ornate.

8
Athen (Piræus)
31 august '24
Ankomst kl 07:00
Afgang kl 02:00
Celebrity Cruises

Piræus var allerede i oldtiden Athens havneby, og det er her, at alle, der ankommer ad søvejen til Grækenlands hovedstad, går i land. Selvom Piræus af mange opfattes som en del af Athen, er den alligevel sin egen by med masser af butikker, gode fiskerestauranter, pladser, boulevarder, museer og naturligvis den imponerende havn.

Afstanden mellem havnen i Piræus og centrum af Athen er blot knap ti kilometer, men alligevel har havnebyen sit eget liv. Med hele 11 millioner skibspassagerer, der hvert år ankommer til Piræus, er det Europas største passagerhavn, og det gør, at byen er både moderne og indbydende at besøge. Mest imponerende er selve havneområdet, men også byens mange pladser og de centrale boulevarder med eksklusive butikker er værd at slentre en tur i. Piræus var allerede i oldtiden havneby for den athenske krigsflåde, og i 1800-tallet blev opførelsen af det, der i dag er den moderne havneby, anlagt.

Metrolinje 1 kører direkte fra havnen i Piræus til centrum af Athen, så det er meget let at tage en smuttur ind og opleve de klassiske seværdigheder i hovedstaden. Mest kendt og besøgt er naturligvis Akropolis med sine templer og ruiner helt tilbage fra cirka 500 år før vores tidsregning. Det er også oplagt at besøge det store historiske hjerte ved Monastirakipladsen. Her bugner det med antik- og souvenirbutikker, og om søndagen åbner det ugentlige store loppemarked med alskens tingeltangel fra lædervarer, smykker og mønter til tøj og sko.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

Welcome to your personal sanctuary at sea. Each inside stateroom on Celebrity ships includes world-class amenities to create luxurious experiences.

Udvendig Kahyt

Relax and enjoy your accommodations in front of large windows that offer spectacular cruise views. Each ocean view stateroom on Celebrity ships includes world-class amenities to create luxurious experiences.

Balkonkahyt

I et Concierge Class stateroom vil en dedikeret concierge kun være få skridt væk, hvis du mangler noget. Deltag i eksklusive arrangementer, herunder en velkomstfrokost og et destinationsseminar for Concierge Class-gæster. Og så er der selve kahytten med infinity balkonen, som bringer hele rummet helt ud til vandkanten. Udover balkonen indeholder kahytten sove- og opholdsområde, badeværelse samt rigeligt med plads til opbevaring. Størrelse: 23 m2. Balkon: 4 m2

Suite

Disse to-rums suiter har et stort opholdsområde med gulv til loft panoramavinduer, en privat veranda og et soveværelse med en king-size seng, med signatur eXhale® sengeudstyr og Cashmere™ madras. Indeholder: • 1 soveværelse & 1 badeværelse. Størrelse: 36-46 m2. Balkon: 5-10 m2. • Veranda med loungemøbler • Gulv til loft skydedøre af glas • Eksklusiv eXhale® sengeudstyr og King-size seng • Udtræksseng i nogle suiter • Rigeligt med opbevaringsplads • Rummeligt opholdsområde med sofa


Rederi

Der er en elegant indretning på Celebrety Cruises, hvor der er plads til alle gæster. Skibene er indrettet med store kahytter og suiter og tilbyder enestående gastronomiske muligheder med et serviceniveau helt i top. Mange af de gæster, der har prøvet Celebrity Cruises mener, at det er det rederi, hvor man får mest valuta for pengene.

De sidste fem år har rederiet søsat fem nye store skibe i Solstice-klassen. For at være i Solstice-klassen skal der være kapacitet på skibet til mindst 2.850 passagerer. Skibene har stadig deres elegante udseende, men er blevet mere moderne i deres stil. Det modne publikum har tidligere foretrukket Celebrity Cruises på grund af lidt længere krydstogter.

Celebrity Cruises kan nu tilbyde flere skibe, afgange og oplevelser for enhver smag, hvilket har fået gennemsnitsalderen til at falde til ca. 45 år. Når du sejler med Celebrity Cruises er nøgleordet “elegance”. Celebrity Cruises sejler blandt andet til Middelhavet, Caribien, Nordeuropa, Fjernøsten.

Skib

Beskrivelse

Velkommen ombord på Celebrity Infinity – mulighederne er mange og oplevelserne venter til søs!

Sejl med Celebrity Infinity, og kom med på en uforglemmelig rejse til verdens mest fantastiske destinationer. Slap af og nyd rejsen fra de luksuriøse kahytter og suiter, som blandt andet tæller Celebrity’s Concierge Class og den spa-inspirerede AquaClass, hvor du får ubegrænset adgang til eksklusiv dining på restauranten Blu og loungeområdet The Retreat.

Ombord venter afslappende og sjove aktiviteter for både store og små. Børnene vil elske at boltre sig i poolen og med kreative lege. Voksne kan se frem til alt fra afternoon tea og malerkursus til shows, koncerter, kasino og natklub. Celebrity Infinity byder også på saltvandspool, fitnesscenter, den indbydende AquaSpa samt Solarium; et loungeområde med pool kun for voksne.

Celebrity Infinity tilbyder et overflødighedshorn af stilfulde restauranter med innovativ gastronomi, eksotiske smagsoplevelser og klassiske favoritter. På Sushi on Five venter moderne fortolkninger af sushi og japanske specialiteter, mens Tuscan Grille byder på autentisk italiensk mad og The Trellis præsenterer smukke, kreative anretninger. Blu, Qsine og Luminae er skibets eksklusive restauranter med et tårnhøjt gastronomisk niveau og fantastisk service. Hertil kommer stemningsfyldte vin- og cocktailbarer, hvor dygtige bartendere og sommeliers præsenterer alt fra klassiske Martinis til sjældne vodkaer og udsøgte vine. Dertil finder du en overflod af poolbarer med kølige forfriskninger og mellemmåltider samt cafeer med god kaffe, is og bagværk eller sunde salater og friskpresset juice. Prøv også Le Petit Chef, som byder på en innovativ og overrumplende madoplevelse i særklasse med 3D-animationer direkte på tallerkenen!

Tekniske data:
Maks. kapacitet: 2170 gæster | Bruttonage: 91.000 ton | Fart: 24 knob | Længde:294 meter | Bredde: 32 meter

Underholdning

Children’s Play Area
Cinema
Fortunes Casino
Martini Bar
Michaels Club
Photo Gallery
Theatre

Fitness

Aerobics/Yoga
Basketball
Fitness udstyr
Gym
Jogging sti

Mad og drikke

Blu Restaurant
Cova Café
Dining Room
The Conservatory
The Restaurant
Veranda

Afslapning

Aqua Spa
Beauty Salon
Sauna
Spa
Damp lokale
Swimming Pool
Whirlpool

Aktiviteter

Card Room
Bibliotek

Andet

Kunstgalleri
Konferencefaciliteter
Foto Galleri

Teknologi

Interaktivt TV
Lounge med internet adgang
Internet Cafe

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel