Krydstogter uden bekymringer

Book krydstogt med ro i maven

Din rejse – vores ansvar. Det er ikke bare noget, vi siger. Det er vores løfte til dig.

Vi forstår godt, hvis du bliver usikker af den voldsomme medieomtale af Coronavirus i øjeblikket. Derfor har vi sørget for ekstra sikkerhed til dig i denne særlige situation og har forhandlet fordelagtige afbestillingsbetingelser med en række af de rederier, vi samarbejder med. Du kan læse de konkrete betingelser for rederierne herunder. Vi anbefaler i øvrigt altid at følge Udenrigsministeriets rejsevejledninger og hjælper dig selvfølgelig med at få dine penge igen, hvis du har booket et krydstogt til en destination, som myndighederne efterfølgende fraråder at rejse til.

Herunder kan du desuden se en række af de krydstogter, som vi lige nu kan tilbyde dig ekstra gode afbestillingsbetingelser på - og som du samtidig kan få til en rigtig god pris. Mange af krydstogterne har aldrig været billigere, end de er lige nu, og kombineret med den ekstra tryghed, vi kan give dig i forhold til afbestilling, er det et rigtig godt tidspunkt at sikre dig et drømmekrydstogt til en drøm af en pris - og med ro i maven.

Du er altid velkommen til at tage fat i os og høre om mulighederne - ring til os på 70 200 100, så finder vi det bedste krydstogt til dig.

Nedenstående er opdateret 11. marts. Vi gør opmærksom på, at betingelserne kan ændre sig fra time til time, og vi opfordrer dig derfor til at ringe til os og tjekke hvad der gælder på din rejse for at være helt sikker på, at du har de rigtige informationer.

OBS: Vilkårene gælder kun for nye bookinger.

Costa Cruises
Hvis du booker et krydstogt med Costa Cruises med afrejse senest 1. marts 2021, kan du kvit og frit afbestille krydstogtet igen inden den 1. maj 2020. Gælder ikke World Cruises og særlige "Grand Cruises".

Holland America Line
Hvis du booker et krydstogt med Holland America Line inden 30. april 2020 med afrejse mellem 1. april 2020 og 15. oktober 2020, kan du kvit og frit afbestille krydstogtet igen indtil 30 dage før sejldato. OBS! Du får ikke pengene igen, men modtager i stedet et gavekort til rederiet, som du kan bruge på et krydstogt på et senere tidspunkt.

MSC Cruises
Middelhavet og Nordeuropa
Hvis du booker et krydstogt inden den 20. april 2020 med afrejse inden 30. juni 2020, kan du mod et gebyr på 500 kr. pr. person afbestille krydstogtet indtil 21 dage før sejldato. Krydstogter, som er booket inden 27. februar 2020, kan mod et gebyr på 15 % af krydstogtets pris afbestilles indtil 21 dage før sejldato. Gælder ikke Yacht Club eller World Cruise.

Resten af verden
Hvis du booker et krydstogt inden 20. april 2020 med afrejse inden 1 december 2022, kan du mod et gebyr på 500 kr. pr. person afbestille krydstogtet indtil 60 dage før sejldato. Gælder ikke Yacht Club eller World Cruise. For krydstogter, som er booket inden 27. februar 2020 gælder almindelige afbestillingsbetingelser.

Royal Caribbean
For nye bookinger gælder, at du mod et gebyr på 500 kr. pr. person kan afbestille krydstogtet indtil 42 dage før sejldato.

Celebrity Cruises
For nye bookinger gælder, at du mod et gebyr på 500 kr. pr. person kan afbestille krydstogtet indtil 42 dage før sejldato.

Norwegian Cruise Line
For nye og eksisterende bookinger med afrejse mellem 11. marts 2020 og 30 september 2020 gælder, at du kan afbestille krydstogtet indtil 48 timer før afrejse og få et gavekort hos rederiet på krydstogtets fulde pris. Gavekortet skal bruges på et krydstogt med afrejse inden 31. december 2020

Princess Cruises
For krydstogter med afrejse mellem 11. marts 2020 og 3. april 2020 gælder, at du kan afbestille krydstogtet indtil 72 timer før afrejse og få et gavekort hos rederiet på krydstogtets fulde pris. For krydstogter med afrejse mellem 4. april 2020 og 31. maj 2020 gælder, at du kan afbestille krydstogtet indtil 31. marts. For alle krydstogter med afrejse mellem 9. marts 2020 og 31. maj gælder, at gæster, som beholder deres booking modtager et beløb til at bruge på skibet: 100$ pr. kahyt for krydstogter på 3 og 4 dage, 150$ pr. kahyt for krydstogter på 5 dage og 200$ pr. kahyt for krydstogter på 6 dage eller længere.