Krydstogter

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Anbefalede hoteller før/efter krydstogtet

I forbindelse med et krydstogt vil man tit og ofte opleve, at det er nødvendigt med en overnatning i den pågældende havneby, som krydstogtet starter fra eller måske der, hvor det slutter. Det skyldes, at flyrejsen kan finde sted en dag før eller efter i forhold til krydstogtet. Det kan også være, at du finder havnebyen så interessant, at du ønsker at opleve den i et par dage i forbindelse med krydstogtet.

Vi har fundet en række dejlige hoteller i de mest benyttede krydstogtshavne verden over, som vi varmt kan anbefale. Er din starthavn ikke lige heriblandt, eller vil du hellere bo på et andet hotel, kan du sende en rejseforespørgsel eller kontakte os på telefon, se herunder.

Læs mere

Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.