Flodkrydstogt på Rhinen

Flodkrydstogt

Flodkrydstogter på verdens smukkeste floder

På et flodkrydstogt er den næste, store oplevelse aldrig langt væk. Langs verdens smukkeste floder gemmer sig nemlig et væld af smukke kultur- og naturlandskaber, historiske byer med masser af charme og kultur i verdensklasse, fx opera, kunst eller gastronomi.

På et flodkrydstogt er du som på et flydende hotel. Du behøver kun at pakke ud én gang, og tempoet er ganske roligt med tid til at udforske de destinationer, der gøres stop ved, og til at nyde udsigten fra dækket med et glas vin eller en kop kaffe. Her spilder du ikke rejsedagene til søs, for der er typisk kort mellem destinationerne, og fordi floderne historisk set har været vigtige handelsruter for de byer, som er blomstret op omkring dem, lander du oftest midt inde centrum og undgår derfor også bøvlede transfers fra fjerntliggende havne.

Se vores udvalgte flodkrydstogter herunder.

 

Spørgsmål og svar omkring flodkrydstogt

Hvorfor tage på flodkrydstogt på Donau?

Tag på et flodkrydstogt ned ad Europas næstlængste flod - og samtidig én af Europas smukkeste floder. På flodkrydstogtet kan du blandt andet opleve både det elegante Wien og det smukke og historiske Budapest.

Hvad kan man opleve på et flodkrydstogt på Rhinen?

Se Rhinen fra vandsiden på krydstogt. Oplev de naturskønne landskaber, historiske slotte og en perlerække af kulturelle tilbud. Vi arrangerer ture med et væld af spændende destinationer og fantastisk gastronomi. 

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.