Flodkrydstogt på Amazonas

Kom med dybt ind i junglen

Profil Rejser har sammensat et helt særligt eventyr dybt ind i Amazonas' jungle. Her møder du det tropiske vildnis med dyreliv og natur, som ikke findes nogen andre steder i verden. Du rejser tilmed i elegante, tilbagelænede rammer ombord på det flydende boutiquehotel M/S Jangada med kun 12 kahytter ombord. 

Der er afrejse den 23. august 2021.  

Her er tale om en særlig VIP-rejse kun for Profil Rejsers gæster i eksklusive rammer og med mulighed for at komme helt tæt på Brasiliens fascinerende, konstrastfyldte natur og kultur. Vores dygtige rejseleder Rune V. Harritshøj, som er bosat i Sydamerika og har stor viden om kontinentet, er med på hele rejsen i Brasilien. 
 
Glæd dig blandt andet til:
  • 5 nætters krydstogt på Amazonas inkl. alle måltider ombord og udflugter hver dag
  • Den UNESCO-bevarede Anavilhanas Nationalpark med mere end 400 øer i en labyrint af bifloder
  • Mødet med det lokale liv i junglen i landsbyen Terra Preta
  • 3 overnatninger på firstjernet hotel i den elegante, modernistiske hovedstad Brasilia inkl. byvandring og udflugt
  • 3 overnatninger på firstjernet hotel i den farverige metropol Rio de Janeiro inkl. byvandring, besøg i Rios sambabydel og afskedsmiddag 

 

Læs mere om rejsen i vores brochure her (.pdf, åbner i nyt vindue) og få alle praktiske detaljer inkl. kahytstyper og priser her.  

Og er du blevet nysgerrig efter at høre mere om rejsen, så tøv ikke med at tage fat i os. Vi sidder klar på 78 76 49 53 eller krydstogt@profilrejser.dk

 

NB! Statens Serum Institut anbefaler vaccination for gul feber ved ophold i Brasilien, og at man beskytter sig mod Malaria, når man rejser i Amazonas. Læs mere hos Statens Serum Institut.