World Cruise Rejser

Ring til os mandag til fredag

Hvad bliver dit eventyr?

Se rejseruter og priser på 4 udvalgte World Cruises i 2026 herunder. Du kan også få inspiration og hjælp til at finde dit World Cruise i vores nye brochure. Klik her for at se den online.

Jorden rundt som en royal med Cunard

11. jan. – 30. apr. 2026 | Queen Anne
Rejsen starter og slutter i Hamburg

Kom ombord på en magisk rejse verden rundt med Cunards allernyeste skib Queen Anne, der først kom på havet i 2024. Forvent luksus af højeste karat fra de mindste detaljer samt eventyr i Mellemøsten, Asien, Australien og Afrika. Det kan kun blive fantastisk!


Se verden med Azamaras flydende luksushotel

6. jan. – 11. jun. 2026 | Azamara Onward
Rejsen starter i Miami og slutter i Barcelona

Udforsk vores fortryllende verden, mens autentiske oplevelser og eventyrlige nætter på land i små og unikke perler venter dig dag efter dag. Med kun 50 dage til søs ud af de samlede 156 er rejsen tætpakket med store oplevelser og nætter på land, der viser dig verdens foranderlige skønhed.


Vågn op til vidunderlige vidundere med MSC

4. jan. – 2. maj 2026 | MSC Magnifica
Rejsen starter og slutter i Civitaveccia (Rom), Italien

MSC’s World Cruise 2026 er den ultimative rejse for ægte eventyrere, der også har brug for lidt komfort! Undervejs på dit 119 dage og 36.000 sømil lange krydstogt gennem oceaner og kontinenter får du også syv fortryllende nætter ved nogle af klodens smukkeste steder.


Én rejse og 128 dage du aldrig glemmer med Costa

21. nov. 2025 – 28. mar. 2026 | Costa Deliziosa
Rejsen starter og slutter i Trieste, Italien

Listen af uforglemmelige højdepunkter er langt på dit World Cruise med Costa Deliziosa. Glæd dig til at krydse Atlanterhavet, opleve Påskeøen, sejle gennem Suez- og Panama-kanalen og til stop i Fransk Polynesien, Australien, og Japan samt meget mere!


Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel