118 nætter - MSC World Cruise fra Civitavecchia (Rome)

Krydstogt detaljer

  • 4 januar til 2 maj 2026
  • 118 Nætter
  • 2 Voksne
  • MSC Magnifica
  • Civitavecchia (Rom), Genova Italien, Marseille, Barcelona, Til søs, Til søs, Funchal, Til søs, Til søs, Til søs, Til søs, Til søs, Bridgetown Barbados, Saint Georges Grenada, Kralendijk, Willemstad, Til søs, Cartagena Colombien, Til søs, Puerto Limon, Panama Canal, Til søs, Puntarenas Costa Rica, Corinto Nicaragua\t, Puerto Quetzal Guatemala, Til søs, Til søs, Puerto Vallarta Mexico, Cabo San Lucas Mexico, Til søs, San Diego USA, Til søs, San Francisco USA, San Francisco USA, Til søs, Til søs, Til søs, Til søs, Honolulu Hawai\t, Honolulu Hawai\t, Til søs, Til søs, Til søs, Til søs, Til søs, Til søs, Vestsamoa, Til søs, Suva Fiji Island\t, Til søs, Til søs, Auckland New Zealand\t, Auckland New Zealand\t, Til søs, Wellington New Zealand, Til søs, Til søs, Til søs, Sydney Australien, Sydney Australien, Til søs, Til søs, Til søs, Townsville Australia, Cairns, Til søs, Til søs, Til søs, Til søs, Til søs, Manila, Manila, Til søs, Keelung Taiwan, Ishigaki Japan, Naha Okinawa, Til søs, Til søs, Tokyo, Tokyo, Til søs, Nagasaki Japan, Busan, Til søs, Shanghai, Til søs, Til søs, Hong Kong, Shekou, Til søs
Indvendig kahyt Fra kr. 138.068 pr. person
Udvendig kahyt Fra kr. 152.128 pr. person
Balkon kahyt Fra kr. 178.848 pr. person
Suite Fra kr. 314.498 pr. person

Oversigt

MSC Magnifica er i skib i  Musica-klassen og blev døbt i Hamburg i marts 2010.
Skibet er på 89.600 BRT, 300 meter lang, 33 meter bred, har 13 dæk og plads til 2.500 passagerer. Selvom skibet er stort og har en kapacitet på op til 2.500 gæster tilbydes en total oplevelse for alle.
Der er således mange aktivitets-tilbud om bord og ca. 1000 besætningsmedlemmer til at tage sig af gæsterne. Der kan bl.a. nævnes; 2 swimmingpools, 4 jacuzzis samt en separat børnepool, minigolf, tennisbane, golf-simulator, bibliotek, biograf, duty free butikker, Internetcenter, teater, kasino, skønhedssalon og spa, fitnesslokale, diskotek, mange forskellige barer med underholdning, vinbar samt sushibar. Ydermere tilbydes specielle børneklubber for børn mellem 5-17 år, hvor der arrangeres forskellige aktiviteter.

Valgt afgang: 4 januar 2026
Pris pr. person fra: kr. 138.068

Rejseoversigt

  • Varighed: 118 nætter
  • Rederi og skib: MSC Cruises, MSC Magnifica
  • Afrejsehavn: Civitavecchia (Rom)
  • Billigste krydstogt: kr. 138.068 (4 januar 2026)

Prisen inkluderer

Prisen inkluderer
Fly fra København/Billund t/r
Transfer til/fra skibet
Krydstogt i valgt kahyt
Helpension (morgenmad, frokost og aftensmad i hovedrestauranten)
Drikkepakke til frokost og aftensmad i hovedrestaurant eller tag-selv buffeten
Vand, kaffe og te i buffetrestauranten
Drikkepenge til personalet
Underholdning og udvalgte aktiviteter ombord
Havneskatter & afgifter
15 udvalgte udflugter
30% rabat på vasketøjsservice

.


Rejseplan

1
Civitavecchia (Rom)
4 januar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 20:00

Udvalget af oplevelser i Rom er enormt. Byen er som ét stort teater med verdens smukkeste kulisser og fascinerer med verdens største kirke, fabelagtige ruiner, imponerende templer, renæssancebygninger, museer, spisesteder og butikker.

2
Genova
Italien
5 januar 26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00

Den italienske havneby Genova er Liguriaregionens hovedstad og huser Italiens største industrihavn. I den historiske bymidte ligger smukke barok- og romanske bygninger, og de mange specialbutikker og gamle forretninger bugner med lokale delikatesser og råvarer, der skal ses, duftes og smages.

Ved ankomst til Genova fra søsiden er byens vartegn, La Lanterna, det første, de sejlende får øje på. Det 77 meter høje fyrtårn blev opført i år 1543 og har siden været symbol på Genova. Fra det store havneområde er der ikke langt til Genovas gamle bydel med snævre stræder og den kendte gade, Via Garibaldi, hvor smukke paladser fra 1500-tallet er opført på stribe. Også museet, Musei della Lanterna, som rummer byen og havnens historie, ligger i gåafstand fra havnen.

Genovas gamle og nye bydel forenes af Piazza De Ferrari, som er Genovas centrale plads. Her ligger nogle af byens vigtige bygninger som Genovas opera og Dogespaladset, der blev renoveret i 1992 i anledningen af Christopher Columbus’ 500-års jubilæum for opdagelsen af Amerika.

Ved den gamle havn, Porto Antico, hersker en helt særlig stemning med museer, kulturcentre, butikker, gallerier, restauranter og barer samt festivaller og aktiviteter året rundt. Her ligger desuden det store marinecenter og tropecenteret, La Biosfera, med den karakteristiske kuppel, som indrammer en tropisk skov fuld af krybdyr, fugle og insekter.

På gastronomifronten er Genova kendt for mange specialiteter, ikke mindst fordi byen i kraft af sin status som vigtig havneby i århundreder har været forsynet med krydderier og andre råvarer fra den store verden. Mest berømt er Genova dog for sin pesto, og byen er hvert andet år hjemsted for verdensmesterskabet i den lille, velsmagende delikatesse.

3
Marseille
6 januar 26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00

Omringet af bjerge og lavendelmarker ligger havnebyen Marseille. Som Frankrigs ældste by summer Marseille af historie og har igennem årene udviklet sig til en travl multikulturel storby med god balance mellem traditioner og modernitet, kultur og natur.
Selvom Marseille er kendt for at være en travl by, hviler en afslappende atmosfære over indbyggerne, og det summer af liv i byens gamle havn, Vieux Port. Blandt duften af saltvand og friskfanget fisk lægger de farverige fiskekutterne til kaj for at sælge dagens fangst, og folk flokkes om de hyggelige restauranter og barer, der fylder havnefronten. Fra den gamle havn er der en flot udsigt til kirken Notre-Dame de la Garde, Marseilles’ symbol, der er placeret på byens højeste bakketop. I gamle dage slæbte fiskerne deres små både op ad bakketoppen til kirken for at få dem velsignet.
Lidt nord for den gamle havn ligger den historiske bydel, Le Panier. I gamle dage var området et stort markedssted, deraf stammer navnet panier, som betyder kurv. I dag fyldes gaderne af små atelierer, kreative kunstbutikker og charmerende skæve bygninger med vasketøjet hængende over de smalle gader.
Det smukke palads, Palais Longchamp, er også et besøg værd. Paladset rummer i dag Marseilles’ kunstmuseum og udstiller blandt andet Van Goghs malerier. Paladset er omgivet af en smuk park, som er en af Frankrigs bemærkelsesværdige parker.
Lej gerne en cykel og tag på eventyr langs Marseilles’ smukke kyst eller nyd den populære strand, Plage des Catalans, som blot ligger en kort bustur fra byens centrum.

4
Barcelona
7 januar 26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00

Oplev dynamiske og stilfulde Barcelona, som blandt andet er kendt for sin summede Rambla og Gaudis arkitektoniske værk La Sagrada Familia. Den varmblodede storby er fyldt med arkitektoniske perler, middelhavsgastronomi og sprød guitarmusik.

Selv uden en Barcelona guide vil du opdage, at byens pulsåre er fodgængerboulevarden Ramblaen, der vrimler med blomsterboder, gøgl og teater.

Ikke langt fra Ramblaen i Barcelona finder du Placa de Catalunya, som er Barcelonas trafikale omdrejningspunkt og altid fyldt med mennesker. Her kan du snuppe en kop kaffe på en af de mange fortovspladser.

Mod vest ligger den moderne bydelen, Eixample med brede boulevarder og moderne bygninger, og myriader af restauranter og tapasbarer. Her finder du også Barcelonas højdepunkt, verdens højeste kirke La Sagrada Familia, som stråler i det stærke middelhavslys, der ifølge Gaudi giver catalanerne en helt særlig sans for skønhed. Tager du turen op gennem kirkens snoede tårntrapper, får du en flot oplevelse af ikonbygningen.

Andre attraktioner i Barcelona finder du mod øst, hvor der venter dig en labyrintisk middelalderbydel med snævre, krogede gader, der fører til små dunkle steder, hippe caféer, bohemebarer og designerbutikker. I et middelalderligt adelspalæ i La Ribera-kvarteret er et Picasso museum, hvor du kan se 800 originale værker fra Picassos unge år.

Fantastisk middelhavsgastronomi
Det er nemt at finde en restaurant i Barcelona. På kysten finder du stribevis af restauranter med lækker middelhavsgastronomi og en frisk havbrise. Her er strandliv og partystemning, seks kilometer strand og Frank Gehrys store fiskeskulptur samt lounges og cocktailbarer. Følger du fodgængerpromenaden, kommer du til Villa Olympica.

Nyd den lune luft, de mange indtryk, den nærende mad og de fyldige vine, så længe du er i land.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker om bord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

5
Til søs
8 januar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

6
Til søs
9 januar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

7
Funchal
10 januar 26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00

As you arrive in Funchal on an MSC cruise, your ship will cast anchor in a bay protected by mountains rising straight up behind the port. The name, Funchal, derives from that of the fennel plant, the funcho still used today in the traditional sweets known as rebuçados de funcho, that one can find anywhere on the island of Madeira.

An excursion will take you around the town centre, to visit historic churches, from the A Sé Cathedral, with its inlaid ceiling, to the majestic Church of the Incarnation, to the church of Carmo without a vault.
Another MSC excursion will take you up to the village of Monte, from where one can admire a spectacular view of the Funchal bay. You can visit its 18th century church and the tomb of the last Austrian emperor, Charles I, and stroll around the magnificent botanic gardens. But if you like heights, there’s nothing more impressive than the Cabo Girão and its 589 metre tall cliffs, amongst the highest in the world, at the foot of which lie the cultivated lands known as Fajãs do Cabo Girão.
If you’re looking for an equipped beach during your MSC cruise, another excursion will take you to Machico. Founded in the 15th century, it hosts the oldest religious building on the island, the Capela dos Milagres, and the fortresses of São João Baptista and Nossa Senhora do Amparo built in the beginning of the 16th century.
The more lively tourist attraction is instead in Calheta, on the south-west coast. Splendid yachts cruising across the Atlantic are moored in the port and if you want to go for a swim there are two beautiful beaches of golden sand; in spite of the modern structures Calheta dates back to the mid-15th century. This is where they make the “Aguardente”, the best white rhum, and fundamental ingredient of Madeira’s typical drink, the “Poncha” .

8
Til søs
11 januar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

9
Til søs
12 januar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

10
Til søs
13 januar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

11
Til søs
14 januar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

12
Til søs
15 januar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

13
Bridgetown
Barbados
16 januar 26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00

Barbados er østat i øgruppen De Små Antiller, og den er lidt mindre end Bornholm. Øen kaldes også for Lille England, da England var ejer af øen frem til 1961, og man støder til stadighed på britiske tegn blandt den ellers caribiske atmosfære.

Barbados byder på lange kridhvide strande, sol, svajende palmer, forførende calypsorytmer, masser af vandsportsmuligheder, et farverigt natteliv – og ikke mindst fantastisk smukke koralrev. Barbados er en koralø, og øen er født at havet mellem Atlanterhavet i øst og det Caraibiske Hav i vest. Havvandet er krystalklart, turkisblåt og altid dejlig lunt.

På øen eksisterer der en stor diversitet. På vestkysten er der lange hvide sandstrande og koralrev, og på østkysten er naturen meget uspoleret med klipper og et vildt hav, som egner sig godt til surfing. Midt inde på øen dyrker man sukkerrør i massevis, mest til fremstillingen af rom. I undergrunden er der et helt landskab med drypstensgrotter.

Regnvand har skåret sig ned gennem den porøse kalksten og dannet store underjordiske reservoirer, hvorfra man nu henter øens drikkevand, som er noget af det reneste, og kan drikkes fra hanerne som herhjemme. Mange krydstogsskibe fylder vand på her.
øen er en af de mest solrige i området, og du kan rejse til Barbados året rundt.

Shopping på Barbados

Barbados hovedstad hedder Bridgetown og er en smuk, hyggelig, overskuelig og livlig handelsby, der ligger lige ud til havet. Her ligger fashionable forretninger side om side med kreolske markeder, rum-shops og gadehandlere. Hjertet og sjælen i Barbados’ shopping er Broadstreet i Bridgetown, hvor du finder store varehuse, forretningskæder, souvenirbutikker og toldfri butikker. Særligt om lørdagen sprudler byen med markeder, hvor folk fra hele øen kommer ind med deres hjemmeavl og hudflid for at handle.

14
Saint Georges
Grenada
17 januar 26
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 17:00

Grenada er et smukt, uspoleret, romantisk og autentisk ø-rige, som består af hovedøen Grenada samt småøerne Carriacou og Petite Martinique.

15
Kralendijk
18 januar 26
Ankomst kl 14:00
Afgang kl 22:00

Kralendijk er hovedstaden på øen Bonaire, som er en del af De Hollandske Antiller. øen er beliggende i det sydlige Caribien, ud for Venezuelas kyst. Bonaire har et tropisk klima med sol og varme næsten året rundt. øen er kendt for både sine lyserøde flamingoer og som et af de få steder i verden, hvor man kan opleve rosafarvede sandstrande. Kralendijk er en livlig caribisk by med afslappet stemning og mange oplevelsesmuligheder. Nyd den caribiske arkitektur med de mange farvede huse, shopping på indkøbsgaden Kaya Grandi eller dyk ned i det blå og oplev smukke koraller og farverige fisk.

16
Willemstad
19 januar 26
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 20:00

Curacao byder på masser af oplevelser og mulighed for afslapning.
Curacao består af to øer; hovedøenCuracao og Klein Curacao, som ligger ca. 24 kilometer mod sydøst. De bedste strande ligger i syd, og her er der gode muligheder for svømning og dykning ved det omkringliggende koralrev. I nord er kysten i højere grad præget af klipper, og strømmene er mere barske – perfekt til surfing.

Curacao’s højeste punkt er bjerget Christoffelberg, der med sin højde på 375 meter har en fantastisk udsigt fra toppen. Det tager omkring en times tid at vandre til toppen, men man kan også cykle eller ride derop. Klimaet påCuracao er behageligt med gennemsnitstemperatur på ca. 30 grader om dagen og 23 grader om natten.
øen har en helt speciel flora og fauna og nationalparken på den nordlige del af øen er bestemt et besøg værd med et spændende landskab præget af klippeformationer, mandshøje kaktus, farvestrålende fugle og vævre leguaner.

Noget af den smukkeste natur påCuracao finder man dog på øens nordkyst ved Boca Tabla, hvor havet møder kysten på en ganske storslået måde, når bølgerne banker ind mod de forrevne klipper og skaber små huler og grotter.
Vælg mellem koralrev, bjergvægge, vrag og store undervands reservater. Du kan også svømme med delfiner, spille golf og prøve mange andre vandaktiviteter end snorkling.

Hovedstaden, Willemstad, er klart den største by på øen. Her ligger der rækker af nydelige huse i gammel hollandsk sil, og ved havnen kan man opleve flydende markeder op ad kanalerne som gennemskærer byen. Her foregår en livlig handel fra de mange både, som sælger direkte til kunden fra kajen.
Byens historiske centrum og havn er på UNESCOs verdensarvsliste på grund af sin fine arkitektur, der er malet i alle regnbuens farver og blander lokal, caribisk byggestil med ikke bare hollandsk men også spansk og portugisisk stil.
I Willemstad finder du masser af gode restauranter i prisklasser lige fra 30 kr. til 500 kr., og der er et stort udvalg af cafeer, barer og casioner.

17
Til søs
20 januar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

18
Cartagena
Colombien
21 januar 26
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 20:00

Colombia ligger i Sydamerika, og landets nordlige del ligger lige ud til Det Caribiske Hav. Her finder du blandt andet den skønne, livlige og historiske ferieby Cartagena, hvor krydstogtskibene ofte lægger til.

Selv om Colombia har haft en turbulent fortid, har den politiske stabilitet i de seneste årtier ledt til mere fredelige tider. Landet har den mest utrolige natur samt nogen af verdens skønneste badestrande både ved Stillehavet og Det Caribiske hav. Derudover vil du hurtigt opleve, at de fleste mennesker i Colombia er utrolige gæstfri og venlige og gerne byder inden for i deres fascinerende land. Colombias officielle sprog er spansk og valutaen er peso. Feriedestinationen Cartagena har et behageligt klima året rundt, perfekt til sightseeing og afslapning!
Krydstogt med stop i Cartagena, Colombia
I Cartagena er der virkelig meget at opleve. I 1984 blev byen optaget på UNESCOs verdensarvliste på grund af byens berømte fæstningsmure helt tilbage fra 1700-tallet. Colombias store mangfoldighed og arv fra kolonitiden gør sig også bemærket i Cartagena, f.eks. byens yndefulde arkitektur og nationalparken, Parque Nacional Tayrona, der viser Colombias rige biodiversitet. Tag på spadser tur rundt i de muromkransede gader og pittoreske gårde eller book en endagsudflugt. Om aftenen kan du afslutte dagen i land med at shoppe typiske colombianske souvenirs eller colombiansk kaffe, som er en rigtig god gave, ligesom vævede “ruanas” eller farverige ponchos og håndlavede lædertasker.
Cartagena er en utrolig smuk by med brostensbelagte gader, balkoner med en overdådighed af blomstrende bougainvillea, bygninger i pastelfarver langs de elegante plazaer og den gamle havn.
Byen er grundlagt i 1533 som spansk koloniby og har således en lang og spændende historie. Byens beliggenhed gjorde den til en populær havn for røvere og pirater, men i dag viser byen hurtigt sine skatte til nutidens gæster!
Man finder spor af byens fortid med pirater på mange gadehjørne, eksempelvis Castillo de San Felipe de Barajas, som er byens største fort, der er bygget til at modstå plyndringstogter og et af de stærkeste fæstningsværker, som spanierne byggede i tiden som kolonimagt.
Besøg også nogle af de andre forter fra det 16. århundrede. Der er masser af spændende oplevelser i Colombia!

19
Til søs
22 januar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

20
Puerto Limon
23 januar 26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00

Costa Rica er et fantastisk lille bjergrigt land på størrelse med Danmark, men trods dets begrænsede størrelse er naturen meget vekslende.

I Costa Rica findes alt fra tropisk regnskov, løvfældende skove, tørre områder og mægtige sumpe til flotte hvide palmestrande og brusende floder. På et krydstogt til Caribien finder du fantastisk smuk natur, som danner de perfekte rammer for masser af oplevelser, afslapning og mindeværdige stunder.

Der bor 4 millioner indbyggere i Costa Rica, der deler det spanske sprog og den katolske tro med resten af Latinamerika, men ellers adskiller landet sig en del fra sine naboer. Costa Rica er et af Latinamerikas smukkeste lande – og også den mest industrialiserede, så det er nemt at rejse rundt. Befolkningen er meget venlig. og man føler sig altid velkommen. Ofte forbindes Costa Rica med Centralamerikas Schweitz på grund af sin behagelige livsstil, rolige demokrati og overvældende natur. Man bliver nemt fortryllet af dette fascinerende land!
Natur og dyreliv i Costa Rica
I Costa Rica møder du et utrolig dyre- og planteliv. En stor del af landet er udlagt som nationalparker, der yder beskyttelse for den store mangfoldighed af planter og dyr. Blandt Costa Ricas utrolige dyrearter findes brøleaber, edderkopaber, dovendyr, tukaner, over 100 forskellige sommerfuglearter og de store havskildpadder, der hvert forår lægger deres æg på Nicoya-halvøens strande.
Det kan man opleve i Costa Rica
Costa Rica byder på fantastiske naturoplevelser lige fra vandfald, dejlige strande, vulkaner, tågeregnskove helt oppe i de lavt hængende skyer, hvor man kan glide på ziplines gennem junglen højt oppe i trækronerne eller gå langs hængebroerne og komme helt tæt på landets interessante og fascinerende fugleliv. Oplev nationalparker med alverdens særprægede dyr eller slap til reggaestemningen på landets østkyst, som har skønne strande ud mod det Caribiske hav. Prøv også at surfe, riverrafte eller tag på vandring i den eventyrlige natur.
San Jose
San Jose er Costa Ricas hovedstad med regnskov og frodighed lige rundt om hjørnet. Byen er rig på kultur, og det er her du lærer
landets ægte hjerte og sjæl at kende. Der er masser af spændende oplevelser i denne by, men du kan også vælge at slappe af og nyde landets fantastiske kaffe.

21
Panama Canal
24 januar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

Et krydstogt gennem Panamakanalen er en oplevelse for livet.

Panamakanalen blev konstrueret efter uafhængighedskrigen ud fra en ide om, at to store verdenshave skulle forbindes og spare skibe for både lange ture, tid og penge. En konstruktion vi i dag kan være meget glade for. For udover effektiviteten af Panamakanalen er placeringen helt unik og har givet rigtig gode muligheder for at opleve den smukke natur i området omkring kanalen.
De klassiske krydstogter gennem Panamakanalen et “must” for alle krydstogtentusiaster og går typisk fra/til Florida eller San Juan og til/fra Californien. Atlanterhavet med Stillehavet forbindes af Panamakanalen, hvor du på bedste vis kan opleve det imponerende bygningsværk fra skibets dæk.
Vores krydstogt til Panamakanalen er med rederierne Holland America Line, Princess Cruises, Volga Dream Cruises, MSC Cruises, Celebrity Cruises, Oceania Cruises, Cunard og Norwegian Cruise Line.

Kontakt vores ekspert på tlf. 70 200 100 eller send en e-mail til [email protected] og hør mere om vores ruter i Panamakanalen.

22
Til søs
25 januar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

23
Puntarenas
Costa Rica
26 januar 26
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 18:00

The Pearl of the Pacific Ocean
On a fine sandy peninsula, 8 km long and an average width of 400 meters, Puntarenas, the “Pearl of the Pacific” can be found. During your MSC World Cruise, you will have the opportunity to visit this city, formerly the largest port in the country and now a busy place full of life, characterized by beautiful beaches and lush nature.
One of the best excursions during your holiday in this land will be the Rainforest Skywalk, a combination of suspension bridges and trails through the rain forest to get you acquainted with one of the most complex ecosystems in the world made up of numerous native plant and animal species that can be observed directly in their natural habitat.
Puntarenas is also famous for another treasure: its coffee, known as “Grano de Oro”. It is not only among the best and most appreciated across the planet, but it has played a key role in the development of Costa Rica, affecting social institutions, culture and politics in the country. Thanks to your MSC Cruise, you will have the chance to taste exceptional coffee in its land of origin, where its roots can be found in the late 1700s in this fertile land with a cool climate, and which even today is one of the main agricultural exports of the country .
Our cruise ship will also lead you on the discovery of San José, the capital city which is 115 km from Puntarenas. It is a must-see for its natural beauty, museums, historical sites and its characteristic streets markets. On its streets, you will find a cosmopolitan culture but one that is at the same time very close to roots. Surrounded by mountains and full of rivers and streams, San José is the icing on the cake of your vacation with MSC Cruises.

24
Corinto
Nicaragua\t
27 januar 26
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 19:00

Tag på tur til aktive vulkaner eller kolonibyen Leon

Corinto er Nicaraguas største havneby, men byder i sig selv ikke på de store seværdigheder. Den er dog et godt udgangspunkt for udflugter i Nicaragua. En god times kørsel herfra ligger den smukke gamle by, Leon, med sin imponerende katedral, monumenter og bygninger fra kolonitiden. Her ligger også Leon Viejo, ruinerne fra en af de ældste spanske bosættelser i Amerika. Har I god tid, kan I tage på udflugt til en af Nicaraguas aktive vulkaner eller smukke strande.

25
Puerto Quetzal
Guatemala
28 januar 26
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00

Udgangspunkt for udflugt til UNESCO byen Antigua

Havnebyen Puerto Quetzal ligger ved Stillehavet og kun 1,5 times kørsel herfra ligger den hyggelige by Antigua, som er på UNESCO’s liste over verdenskulturarv. Byen ligger i 1500 m.o.h. og er som en rejse tilbage i tiden med sine huse i spansk kolonistil.

Guatemala er kendt for sine vævede og farvestrålende tekstiler, som fortsat benyttes af mange lokale. Et godt sted at se og købe disse tekstiler er på Mercado de Artesanias, hvor der skal tinges om prisen. Er man i rigtig god form, kan et par af vulkanerne omkring Antigua bestiges. En lidt mere rolig aktivitet er et besøg i kaffeplantage, hvor I hører om kaffedyrkning og ristning.

26
Til søs
29 januar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

27
Til søs
30 januar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

28
Puerto Vallarta
Mexico
31 januar 26
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 17:00

Puerto Vallarta med Romantiske brostensbelagte gader, håndblæste glas og sølvsmykker.
Puerto Vallarta, eller bare Vallarta, som det kaldes i folkemunde, ligger midt på Mexicos stillehavskyst og er kendt for sine lækre strande, vandsport og et rigt natteliv.
Det er her de kendte og rige amerikanere tager på ferie og har deres feriebolig. På en sightseeing tur udpeges også gerne hvor alle de kendte plejer at holde til.

En romantisk by med brostensbelagte gader i den gamle bydel. Her finder du små hyggelige restauranter, og der er samtidig fine shopping muligheder. Blandt andet er stedet kendt for sine håndblæste glas, pottemageri og sølvsmykker.

29
Cabo San Lucas
Mexico
1 februar 26
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 17:00

Dejlige strande på Baja California.

30
Til søs
2 februar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

31
San Diego
USA
3 februar 26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 21:00

Et miks af amerikansk og mexicansk livsstil

32
Til søs
4 februar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

33
San Francisco
USA
5 februar 26
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 01:00

San Francisco er Californiens fjerdestørste by. Omgivet af San Francisco bugten og Stillehavet ligger denne storby i et bakket terræn smukt placeret med grønne parker og flotte strande.

Byen er nem at udforske til fods, hvilket også giver gæster en god mulighed for at opleve charmen i de forskellige kvarterer. Foruden gode shoppemuligheder, et enormt udvalg af lækre spisesteder samt et festligt natteliv, har San Francisco også mange turistattraktioner i klassisk forstand.

Nede ved havnefronten ligger Fisherman’s Wharf. Et område hvor nyt møder gammelt. Før i tiden var stedet et knudepunkt for industri, immigranter og fiskere. I dag ligger der lækre fiskerestauranter og små butikker side om side. En del af Fisherman’s Wharf er den berømte Pier 39, hvor dovne søløver slænger sig i solen. Det er ikke så underligt, at dette sted er et af de mest besøgte i byen, for herfra er en fantastisk udsigt over bugten med Alcatraz øen og Golden Gate broen i horisonten. Den orange/røde Golden Gate bro er et af San Franciscos vartegn og en af den moderne verdens syv vidundere. Hængebroen åbnede tilbage i 1937 og spænder over udmundingen af San Francisco bugten i Stillehavet. Det er også muligt at gå på broen og spejde over storbyens skyline. Et stykke fra den berømte bro ligger Golden Gate Park, som er en af de største byparker i verden. Parken er et dejligt, grønt område med flere museer, haver og sportsfaciliteter.

Gå endelig ikke glip af den flotte Lombard Street. Her løber den mest stejle og skarpsnoede vej i San Francisco ned af Russian bakken. De skarpe sving dannes af farverige blomsterbede, og fra bakken fås en flot udsigt over byen og bugten.

Et alternativ til at gå rundt i byen er at tage kabelbanen. På tre forskellige ruter får gæster en sjov og autentisk oplevelse med dette transportmiddel.

I San Francisco bugten ligger den kendte fængsels-ø Alcatraz. øen husede tidligere verdenskendte forbrydere som Al Capone. Tag en sejltur ud til øen og oplev stedet på en guidet tur eller på egen hånd. Fra øen kan gæster få et flot panorama af San Francisco.

34
San Francisco
USA
6 februar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 19:00

San Francisco er Californiens fjerdestørste by. Omgivet af San Francisco bugten og Stillehavet ligger denne storby i et bakket terræn smukt placeret med grønne parker og flotte strande.

Byen er nem at udforske til fods, hvilket også giver gæster en god mulighed for at opleve charmen i de forskellige kvarterer. Foruden gode shoppemuligheder, et enormt udvalg af lækre spisesteder samt et festligt natteliv, har San Francisco også mange turistattraktioner i klassisk forstand.

Nede ved havnefronten ligger Fisherman’s Wharf. Et område hvor nyt møder gammelt. Før i tiden var stedet et knudepunkt for industri, immigranter og fiskere. I dag ligger der lækre fiskerestauranter og små butikker side om side. En del af Fisherman’s Wharf er den berømte Pier 39, hvor dovne søløver slænger sig i solen. Det er ikke så underligt, at dette sted er et af de mest besøgte i byen, for herfra er en fantastisk udsigt over bugten med Alcatraz øen og Golden Gate broen i horisonten. Den orange/røde Golden Gate bro er et af San Franciscos vartegn og en af den moderne verdens syv vidundere. Hængebroen åbnede tilbage i 1937 og spænder over udmundingen af San Francisco bugten i Stillehavet. Det er også muligt at gå på broen og spejde over storbyens skyline. Et stykke fra den berømte bro ligger Golden Gate Park, som er en af de største byparker i verden. Parken er et dejligt, grønt område med flere museer, haver og sportsfaciliteter.

Gå endelig ikke glip af den flotte Lombard Street. Her løber den mest stejle og skarpsnoede vej i San Francisco ned af Russian bakken. De skarpe sving dannes af farverige blomsterbede, og fra bakken fås en flot udsigt over byen og bugten.

Et alternativ til at gå rundt i byen er at tage kabelbanen. På tre forskellige ruter får gæster en sjov og autentisk oplevelse med dette transportmiddel.

I San Francisco bugten ligger den kendte fængsels-ø Alcatraz. øen husede tidligere verdenskendte forbrydere som Al Capone. Tag en sejltur ud til øen og oplev stedet på en guidet tur eller på egen hånd. Fra øen kan gæster få et flot panorama af San Francisco.

35
Til søs
7 februar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

36
Til søs
8 februar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

37
Til søs
9 februar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

38
Til søs
10 februar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

39
Honolulu
Hawai\t
11 februar 26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 00:59

Hawaiis hovedstad Honolulu ligger på den sydøstlige side af den tropiske ø Oahu. Besøgende bliver budt velkommen til øen med et Aloha af en venlig og afslappet befolkning. Honolulu er en stemningsfuld by, der tilbyder, hvad mange andre storbyer gør. Det, der gør, Honolulu til noget helt specielt, er byens unikke og utrolig smukke beliggenhed. Byen omgives af hvide, bløde sandstrande med svajende palmer og en frodig jungle, der malerisk klatrer op af vulkanøens bjergskråninger.

Som gæst i Honolulu er der et væld af delikate madoplevelser i vente, gode shopping-muligheder og spændende attraktioner. Gå en tur igennem Chinatown og oplev stemningen, der spredes fra de farverige små butikker og duftende køkkener, der serverer traditionelle thai retter som dim sum. Bydelen opstod i det 19 århundrede, da flere kinesere kom til øen for at arbejde på sukkerplantagerne.

Besøg Waikiki bydelen, beliggende på den sydlige del af øen. Denne bydel er vældig populær blandt turister. Her ligger flotte hoteller, restauranter og barer ud til en af verdens mest berømte stande, hvor surfere rider på de rullende bølger. For gæster er der i hele Honolulu masser af dejlige sandstrande at vælge imellem. For børnefamilier og snorklere kan det rolige vand ved Hanauma Bay anbefales.

Honolulu har, som hovedstad, en del historiske seværdigheder, som giver gæster indsigt i Hawaiis historie. Besøg Pearl Harbor og mindestedet USS Arizona Memorial, hvor mange soldater mistede livet under angreb af Japanerne i 1941. Besøg ligeledes Bishop museet, som er Hawaiis mest berømte. Her kan besøgende få et nærmere indblik i Hawaiis historie.

En vandretur op til toppen af det berømte bjerg Diamond Head er en smuk oplevelser. Fra toppen får gæster et fantastisk panorama over Honolulu og Waikiki. En anden seværdighed er vandfaldet Manoa Falls, som tit ses på postkort. Gæster kan opleve vandfaldet i virkeligheden på en vandretur i junglen i 1200 meters højde i smuk skulderhøj vegetation.

40
Honolulu
Hawai\t
12 februar 26
Ankomst kl 01:01
Afgang kl 19:00

Hawaiis hovedstad Honolulu ligger på den sydøstlige side af den tropiske ø Oahu. Besøgende bliver budt velkommen til øen med et Aloha af en venlig og afslappet befolkning. Honolulu er en stemningsfuld by, der tilbyder, hvad mange andre storbyer gør. Det, der gør, Honolulu til noget helt specielt, er byens unikke og utrolig smukke beliggenhed. Byen omgives af hvide, bløde sandstrande med svajende palmer og en frodig jungle, der malerisk klatrer op af vulkanøens bjergskråninger.

Som gæst i Honolulu er der et væld af delikate madoplevelser i vente, gode shopping-muligheder og spændende attraktioner. Gå en tur igennem Chinatown og oplev stemningen, der spredes fra de farverige små butikker og duftende køkkener, der serverer traditionelle thai retter som dim sum. Bydelen opstod i det 19 århundrede, da flere kinesere kom til øen for at arbejde på sukkerplantagerne.

Besøg Waikiki bydelen, beliggende på den sydlige del af øen. Denne bydel er vældig populær blandt turister. Her ligger flotte hoteller, restauranter og barer ud til en af verdens mest berømte stande, hvor surfere rider på de rullende bølger. For gæster er der i hele Honolulu masser af dejlige sandstrande at vælge imellem. For børnefamilier og snorklere kan det rolige vand ved Hanauma Bay anbefales.

Honolulu har, som hovedstad, en del historiske seværdigheder, som giver gæster indsigt i Hawaiis historie. Besøg Pearl Harbor og mindestedet USS Arizona Memorial, hvor mange soldater mistede livet under angreb af Japanerne i 1941. Besøg ligeledes Bishop museet, som er Hawaiis mest berømte. Her kan besøgende få et nærmere indblik i Hawaiis historie.

En vandretur op til toppen af det berømte bjerg Diamond Head er en smuk oplevelser. Fra toppen får gæster et fantastisk panorama over Honolulu og Waikiki. En anden seværdighed er vandfaldet Manoa Falls, som tit ses på postkort. Gæster kan opleve vandfaldet i virkeligheden på en vandretur i junglen i 1200 meters højde i smuk skulderhøj vegetation.

41
Til søs
13 februar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

42
Til søs
14 februar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

43
Til søs
15 februar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

44
Til søs
16 februar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

45
Til søs
17 februar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

46
Til søs
18 februar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

47
Vestsamoa
19 februar 26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 01:00

Jekyll og Hyde, hovedstad og hunde
Apia, hovedstaden på Samoa, er på størrelse med en middelstor dansk provinsby – ca. 40.000 indbyggere – men her hører al sammenligning også op. Med sit charmerende virvar af samoansk byggeskik og arkitektur fra kolonitiden, plus mere nutidige bygninger, er Apia en spraglet og sammensat by. Vær opmærksom på vilde hunde! Undgå at færdes til fods i udkanten af byen og efter mørkets frembrud.

Umiddelbart syd for byen ligger ’Mount Vaea’, hvor den berømte forfatter Robert Louis Stevenson, 1850 -1894 (Skatteøen, Dr. Jekyll & Mr. Hyde m.fl.) ligger begravet. Stevenson tilbragte sine sidste år på Samoa og i landsbyen Vailima, kan man besøge hans hus, indrettet som museum.

De bedste restauranter og barer finder du på byens hoteller.

48
Til søs
20 februar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

49
Suva
Fiji Island\t
21 februar 26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00

Fijis hovedstad

Fiji er en øgruppe og et sandt tropeparadis, der består af over 300 øer. På øen Viti Levu ligger hovedstaden, Suva. Besøg byens lille museum, hvor I kan lære om øens kulturarv. Markedet er også et besøg værd, hvor I kan købe lokalt håndarbejde, tropisk frugt og meget andet. Suva er et godt udgangspunkt for at tage på udflugt på den grønne og frodige ø. Besøg fx naturreservatet Colo-I-Suva park, der har mange tropiske planter, et rigt fugleliv, vandfald og gode vandrestier. I kan naturligvis også besøge nogle af øens smukke strande, snorkle eller dykke i det krystalklare vand.

50
Til søs
22 februar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

51
Til søs
23 februar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

52
Auckland
New Zealand\t
24 februar 26
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 01:00

Auckland er New Zealands største by og beliggende nordligt på Nordøen.
På begge sider af byen er der vand – den ene side af byen ligger ud mod det Tasmanske Hav og den anden side af byen ligger ud mod det Sydlige Stillehav. Byen blev grundlagt i 1840. Besøg det 60-etagers og 328 meter høje Sky Tower, som er Aucklands vartegn. Her kan du nyde den storslåede 360˚ udsigt. Besøg også den roterende restaurant eller en af de mange cafeer eller barer.

53
Auckland
New Zealand\t
25 februar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 21:00

Auckland er New Zealands største by og beliggende nordligt på Nordøen.
På begge sider af byen er der vand – den ene side af byen ligger ud mod det Tasmanske Hav og den anden side af byen ligger ud mod det Sydlige Stillehav. Byen blev grundlagt i 1840. Besøg det 60-etagers og 328 meter høje Sky Tower, som er Aucklands vartegn. Her kan du nyde den storslåede 360˚ udsigt. Besøg også den roterende restaurant eller en af de mange cafeer eller barer.

54
Til søs
26 februar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

55
Wellington
New Zealand
27 februar 26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 01:00

Wellington er hovedstaden på New Zeeland og beligende på den sydligste spids af Nordøen.
Fra Wellington kan man sejle over Cook Strait, mod Sydøen. Farvandet i strædet, som forbinder det Tasmanske Hav med det Sydlige Stillehav, er dels kendt for sin skønhed og dels for sin brutalitet.
Wellington er verdens sydligste hovedstad og er ogsåkendt som øens Movie Capital. Områderne omkring byen har gennem tiden lagt kulisser til storslåede scener i kendte film, f.eks. The Lord of the Rings.
Nyd byens balancegang mellem landsby- og storbycharme og snup en tur gennem byens historie med byens eneste jernbane, den populære røde Wellington Cable Car, som går fra downtown til byens botaniske have. Nyd også den fine viktorianske byggestil i byens centrum, samt byens mange museer, gallerier og teatre.

56
Til søs
28 februar 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

57
Til søs
1 marts 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

58
Til søs
2 marts 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

59
Sydney
Australien
3 marts 26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 01:00

Sydney breder sig spektakulært omkring sin smukke havn og sine hvide strande. Det visuelle indtryk er helt eminent, når du sejler ind i havnen. Nationalparker omringer byen og trænger visse steder helt ind i centrum.
I centrum af Sydney, på havnefronten, finder du det fantastiske operahus, tegnet af Jørn Utzon. På Bondi Beach tjekker surferne strøm og vind, før de kaster sig ud i bølgerne, og om aftenen forvandles stranden til en feststribe.
Med sine mere end 4 millioner indbyggere, er Sydney Australiens største by. Kun få byer i verden har en så smuk beliggenhed, et så behageligt klima og så mange strande som Sydney. Den mere end 90 kilometer lange kystlinje har en uendelig række af dejlige og forholdsvist uberørte badestrande. Der er et stort udvalg af restauranter og attraktioner at vælge imellem. Et besøg i operaen er et absolut must, ligesom en gåtur i The Rocks, området hvor de første nybyggere slog sig ned, også varmt kan anbefales.
På dit besøg i Sydney, foreslår vi, at du tager turen op til toppen af Sydney Harbour Bridge, også kaldet Coathanger, bygget i 1932 og nyder den uovertrufne panoramaudsigt. Du bør også prøve en af de innovative restauranter ved havnefronten eller i citycentrum.

60
Sydney
Australien
4 marts 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 19:00

Sydney breder sig spektakulært omkring sin smukke havn og sine hvide strande. Det visuelle indtryk er helt eminent, når du sejler ind i havnen. Nationalparker omringer byen og trænger visse steder helt ind i centrum.
I centrum af Sydney, på havnefronten, finder du det fantastiske operahus, tegnet af Jørn Utzon. På Bondi Beach tjekker surferne strøm og vind, før de kaster sig ud i bølgerne, og om aftenen forvandles stranden til en feststribe.
Med sine mere end 4 millioner indbyggere, er Sydney Australiens største by. Kun få byer i verden har en så smuk beliggenhed, et så behageligt klima og så mange strande som Sydney. Den mere end 90 kilometer lange kystlinje har en uendelig række af dejlige og forholdsvist uberørte badestrande. Der er et stort udvalg af restauranter og attraktioner at vælge imellem. Et besøg i operaen er et absolut must, ligesom en gåtur i The Rocks, området hvor de første nybyggere slog sig ned, også varmt kan anbefales.
På dit besøg i Sydney, foreslår vi, at du tager turen op til toppen af Sydney Harbour Bridge, også kaldet Coathanger, bygget i 1932 og nyder den uovertrufne panoramaudsigt. Du bør også prøve en af de innovative restauranter ved havnefronten eller i citycentrum.

61
Til søs
5 marts 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

62
Til søs
6 marts 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

63
Til søs
6 marts 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

64
Townsville
Australia
8 marts 26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
65
Cairns
9 marts 26
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 18:00

Cairns er en dejlig by med et godt udvalg af gode restauranter, butikker, markeder, en skøn botanisk have og en populær strandpromenade med kunstig lagune. Byen byder på mange aktiviteter, men er også et godt udgangspunkt for udflugter i området: Tag på snorkel- eller dykkertur til Great Barrier Reef og oplev det verdenskendte rev. Besøg den lille landsby Kuranda i regnskoven, hvor du kan tage gondolbanen, SkyRail, den ene vej og med veterantoget, Kuranda Scenic Railway, den anden vej. Tag på besøg i en af verdens ældste regnskove, Daintree Rainforest, eller oplev nogle af de australske dyr i Cairns ZOOM and Wildlife Dome. Cairns har oplevelser for alle – det kan blot være svært at vælge, hvad man skal se og opleve.

66
Til søs
10 marts 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

67
Til søs
11 marts 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

68
Til søs
12 marts 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

69
Til søs
13 marts 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

70
Til søs
14 marts 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

71
Manila
15 marts 26
Ankomst kl 15:00
Afgang kl 00:59

Hektisk storby med levn fra kolonitiden
Filippinernes hovedstad Manila er med sine over 12 millioner mennesker en hektisk storby. Her finder du alt fra moderne højhuse, småhuse, blikskure og spanske huse fra kolonitiden. Biler, busser og cykeltaxaerne kæmper om pladsen på vejene, men byen er spændende at opleve. Tag fx på tur til den gamle, spanske bydel med de charmerende huse, besøg det flotte nationalmuseum og lær om landets historie, tag på shopping i China Town eller et af de store indkøbscentre. Hør om den filippinske kultur på Ayala Museum eller besøg det fascinerende kulturcenter på Romax Boulevard, hvor der ofte er ballet eller klassiske koncerter.
Trænger I til at komme lidt væk fra storbyen, kan I besøge den aktive vulkan, Pinatubo, som ligger 2-3 timers kørsel fra byen. I kan også besøge Pagsanjan-vandfaldene og tage en forfriskende dukkert eller besøge den smukke sø Taal, hvor I kan opleve den vilde natur.

72
Manila
16 marts 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 19:00

Hektisk storby med levn fra kolonitiden
Filippinernes hovedstad Manila er med sine over 12 millioner mennesker en hektisk storby. Her finder du alt fra moderne højhuse, småhuse, blikskure og spanske huse fra kolonitiden. Biler, busser og cykeltaxaerne kæmper om pladsen på vejene, men byen er spændende at opleve. Tag fx på tur til den gamle, spanske bydel med de charmerende huse, besøg det flotte nationalmuseum og lær om landets historie, tag på shopping i China Town eller et af de store indkøbscentre. Hør om den filippinske kultur på Ayala Museum eller besøg det fascinerende kulturcenter på Romax Boulevard, hvor der ofte er ballet eller klassiske koncerter.
Trænger I til at komme lidt væk fra storbyen, kan I besøge den aktive vulkan, Pinatubo, som ligger 2-3 timers kørsel fra byen. I kan også besøge Pagsanjan-vandfaldene og tage en forfriskende dukkert eller besøge den smukke sø Taal, hvor I kan opleve den vilde natur.

73
Til søs
17 marts 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

74
Keelung
Taiwan
18 marts 26
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 19:00

Indgangsporten til Taiwan

Havnebyen Keelung ligger i den nordøstlige del af Taiwan og med kun 45 minutter med tog til Taipei er den også et godt udgangspunkt for at opleve landets hovedstad.
Keelung har et fiskemarked, der kan dateres til Qing dynastiet og står man meget tidligt op, kan I opleve morgenens fiskeauktion. Byen har parker, udsigtspunkter og butikker. Tager I til Taipei, kan I besøge smukke templer, skyskrabere, Taipei 101 – en af verdens højeste bygninger, museer, varme kilder og natmarked. Her er så meget at se, at man sagtens kan bruge et par dage i byen.

75
Ishigaki
Japan
19 marts 26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 01:00

Bounty strande og god snorkling
Ishigaki er en del af de smukke Yaeyama-øer og byder på smukke strande og et fantastisk koralrev. Ishigaki er den mest udviklede af Yaeyama øerne og får flest besøgende. Her er rig mulighed for at slappe af og nyde den skønne natur. I kan også tage på tur til fyrtårnet på øens nordligste punkt, besøge Tamatorizaki observatoriet eller Ishigaki Island kalkstensgrotten. Ishigaki har gode restauranter og naturligvis også butikker, hvis I skal have en souvenir med hjem.
I kan også tage den lille færge til naboøen Taketomi, som er kendt for sin traditionelle ryukyu-landsby.

76
Naha
Okinawa
20 marts 26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00

Unik kulturarv

Okinawa er den mest veludviklede af Okinawa-øerne og har en helt anden atmosfære end resten af Japan. Tidligere var Okinawa-øerne kendt som Kongeriget Ryukyu, og stedet har en unik kulturarv. Det har tidligere været under kinesisk og amerikansk herredømme, men har også været et selvstændigt kongedømme. øen byder på dejlige strande og klart vand, men man må kun svømme i indhegnede områder. Her er rig mulighed for at se øen seværdigheder: Den imponerende borg i Shuri og Churaumi-akvariet, som er et af verdens største, og hvor I bl.a. kan se en hvalhaj. I kan også tage på besøg i Ryukyu Village, hvor I kan opleve Okinawas unikke kultur og se, hvor den japanske kampkunst karate stammer fra.

77
Til søs
21 marts 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

78
Til søs
22 marts 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

79
Tokyo
23 marts 26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 00:59

I Tokyo oplever vi det moderne Japan. Byen, der med rette, ofte bliver betegnet som en af verdens mest hippe storbyer af alverdens mode- og designtidsskrifter. Under dit ophold i Tokyo vil du se spændende arkitektur, fremragende museer, fashionable bolig- og indkøbskvarterer og verdens største fiskemarked. Japan er et ørige med fire store og en række mindre øer. Det er på hovedøen Honshu og de to mindre øer Kyushu og Shikoku, hvor størstedelen af Japans befolkning bor. Hovedøen strækker sig 1.287 km, hvorfor der er temperaturforskelle på nord og syd. Den nordlige del har tempereret og den sydlige del tropisk klima. På et krydstogt til Solens Rige vil der være mulighed for at tage på en dags-udflugt til den gamle kejserby Kyoto. Undervejs kan du besøge mindre provinsbyer og opleve hverdagen på landet, se små fiskersamfund, moderne storbyer, templer og mindesmærker.For at holde udgifterne nede kan man vælge at foretage udflugter med kollektiv transport, som i det moderne Japan er både lettilgængelig og præcis.Fra den lille fiskerby Tokyo engang var, voksede den og blev Shogunens magtcentrum, Japans midtpunkt, landets hovedstad og et af verdens førende økonomiske centre. Seværdigheder i Tokyo: Tokyo museet, Tokyos bymuseum – en rejse gennem det historiske Tokyo/Edo i en lang række meget levende tableauer, modeller og interaktive udstillinger. Asakusa Kannon-templetmed den berømte Tordenport- templets vartegn er en meget stor, rød rispapirlampe og et myldrende folkeliv. Byens snævre gader med gamle små specialforretninger, beboelseshuse og restauranter af enhver art. Verdens største fiskemarked, Tsukiji – smag den allerfineste, superfriske sushi på en af markedets små restauranter. Hama Rikyu-parken, Tokugawa-shgunens fine landskabspark til to sider omgivet af en “væg” af moderne højhuse. Tokyo National Art Center med særudstillinger inden for kunst og kunsthåndværk på 14.000 m2. Alle møbler på museet er danske. Roppongi-kvarteret med talrige butikker, kunstmuseum, overdådig arkitektur og udstillingsbygning tegnet af Ando. Mori Art Museum på 54. etage i Mori-bygningen – Tokyos svar på Danmarks Louisiana-museum.

80
Tokyo
24 marts 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 18:00

I Tokyo oplever vi det moderne Japan. Byen, der med rette, ofte bliver betegnet som en af verdens mest hippe storbyer af alverdens mode- og designtidsskrifter. Under dit ophold i Tokyo vil du se spændende arkitektur, fremragende museer, fashionable bolig- og indkøbskvarterer og verdens største fiskemarked. Japan er et ørige med fire store og en række mindre øer. Det er på hovedøen Honshu og de to mindre øer Kyushu og Shikoku, hvor størstedelen af Japans befolkning bor. Hovedøen strækker sig 1.287 km, hvorfor der er temperaturforskelle på nord og syd. Den nordlige del har tempereret og den sydlige del tropisk klima. På et krydstogt til Solens Rige vil der være mulighed for at tage på en dags-udflugt til den gamle kejserby Kyoto. Undervejs kan du besøge mindre provinsbyer og opleve hverdagen på landet, se små fiskersamfund, moderne storbyer, templer og mindesmærker.For at holde udgifterne nede kan man vælge at foretage udflugter med kollektiv transport, som i det moderne Japan er både lettilgængelig og præcis.Fra den lille fiskerby Tokyo engang var, voksede den og blev Shogunens magtcentrum, Japans midtpunkt, landets hovedstad og et af verdens førende økonomiske centre. Seværdigheder i Tokyo: Tokyo museet, Tokyos bymuseum – en rejse gennem det historiske Tokyo/Edo i en lang række meget levende tableauer, modeller og interaktive udstillinger. Asakusa Kannon-templetmed den berømte Tordenport- templets vartegn er en meget stor, rød rispapirlampe og et myldrende folkeliv. Byens snævre gader med gamle små specialforretninger, beboelseshuse og restauranter af enhver art. Verdens største fiskemarked, Tsukiji – smag den allerfineste, superfriske sushi på en af markedets små restauranter. Hama Rikyu-parken, Tokugawa-shgunens fine landskabspark til to sider omgivet af en “væg” af moderne højhuse. Tokyo National Art Center med særudstillinger inden for kunst og kunsthåndværk på 14.000 m2. Alle møbler på museet er danske. Roppongi-kvarteret med talrige butikker, kunstmuseum, overdådig arkitektur og udstillingsbygning tegnet af Ando. Mori Art Museum på 54. etage i Mori-bygningen – Tokyos svar på Danmarks Louisiana-museum.

81
Til søs
25 marts 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

82
Nagasaki
Japan
26 marts 26
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 19:00

Nagasaki er beliggende på Japans sydvestlige kyst på øen Kyushu. Byen ligger i en dal omgivet af vulkanske bjerge og ved en af landets største naturlige havne.

Nagasaki er en af de havnebyer, som ligger tættest på det asiatiske fastland og med sin beliggenhed var det da også herfra Japan fik sin første kontakt med den vestlige kultur. Portugiserne og hollænderne medbragte brød og kager såvel som kristendom og kirker. Denne kulturelle påvirkning er stadig velbevaret her, hvor Japans ældste kristne kirke stadig står.

Seværdigheder i Nagasaki:
Fredsparken og det tilhørende museum
China Town og byens handelsgader, hvor man kan smage lækker mad med internationalt islæt og dykke dybere ned i byens historie.

83
Busan
27 marts 26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00

Koreansk kultur for fuld udblæsning.
Busan er Sydkoreas næststørste by med ca. 3,6 mio. indbyggere og verdens femtestørste havn! Byen er et centrum for industri med bl.a. bilfabrikation og marineindustri.Busan byder på alt, hvad hjertet kan begære af en asiatisk metropol og endda i en mere afslappet stil end storebroren Seoul. Byen er nem at komme rundt i med et godt udbygget metrosystem, og med sin placering på kysten er der også adgang til badestrande og vandsport.I de omkringliggende bjerge kan du besøge historiske buddhistiske templer; Beomeosa-templet er et af de mest populære.En af topseværdighederne er ’Gamcheon Village’, som er bygget på stejle terrasser og malet i pastelfarver med kunst i de snævre gader – alt i skærende kontrast til den hektiske storby.
Alternativt kan man ’shoppe amok’ i verdens største shoppingcenter, ’Shinsegae Centum City’, der har et areal på næsten 288.000 kvadratmeter!For de madinteresserede er et besøg på fiskemarkedet Jagalchi oplagt – kom tidligt (åbner kl. 5) for at opleve det organiserede kaos og slut af med at smage på de friske og rå varer. Ellers står den på koreansk barbecue, naturligvis på allerhøjeste kvalitetsniveau og skyllet ned med de lokale øl.

84
Til søs
28 marts 26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

85
Shanghai
29 marts 26
Ankomst kl 09:00

Shanghai er en af verdens hurtigt voksende byer. Byen er gået fra at være en mellemstor, kinesisk provinsby til at blive en international metropol. Shanghai er stedet hvor østen og Vesten, historie og nutid mødes. Shanghai startede sin internationale udvikling som købmandsstad for Vesten i Fjernøsten, hvorfra der primært blev købt og solgt opium. Shanghais fortid som central købmandsstad er en af de væsentligste årsager til, at byen i dag er vokset op som et finansielt centrum i verden.
Shanghai er en by, der aldrig sover og den sprudler med liv også i de sene nattetimer. Byen har over de sidste par år fået en pænere infrastruktur, så den efterhånden kan smide sit grimme øgenavn, Affaldsjunglen, væk. Shanghai har gjort meget for at tiltrække turister. Man kan blandt andet komme ind og se et af de fantastiske akrobatshows eller besøge en af de mange musikfestivaller, der bliver afholdt året rundt. Hvis man er i byen til det kinesiske nytår, kan man opleve, hvordan byen fejrer det med pomp og pragt og med et spektakulært fyrværkerishow.
Skyskraberne er også et godt sted at se byen fra. Shanghai World Financial Center er 474 m højt, og har på 100. etage en observationsplatform med panoramaudsigt over byen. Her bliver det tydeligt at se, hvorledes det nye blander sig med det gamle Shanghai.
Hvis man vil holde en pause fra det moderne byliv, kan man træde ind i fortiden i Shanghais gamle kvarter. I The Old City´s smalle gader vrimler det med små boder og butikker, der tilbyder street food, slik, håndlavede varer og souvenirs. Man bør også slå et smut forbi Yuyuan haverne, der er en lille, grøn oase midt i byen. I haven finder man også the City God Temple, som er lavet til ære for de tre by-guder.
Shanghai er gennem årene blevet mere og mere vestlig i et forsøg på at tiltrække flere vestlige turister. Men byen har stadig sine oprindelige rødder solidt indgroet i byen, som giver et billede af det traditionelle Kina.

86
Til søs
30 marts 26
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

87
Til søs
31 marts 26
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

88
Hong Kong
1 april 26
Ankomst kl 10:00

Der er ikke tvivl om, at Hongkong er centrum for Asiens finansielle sektorer. Hovedparten af de næsten syv millioner indbyggere er af kinesisk afstamning, men deres hektiske livsstil er udpræget vestligt inspireret. Luften emmer af krydderier fra de mange gaderestauranter, mens akrobater, spåmænd og gademusikanter sørger for underholdningen. Hongkong består primært af to områder, Hong Kong Island og halvøen Kowloon. På Hong Kong Island ligger alverdens banker og finansfirmaer sammen med boliger fra luksusklasse til slum, og her kan du med kabelbane nå Hongkongs højeste punkt, Victoria Peak. Kowloon er kendt for shopping – særligt langs Nathan Road, sine mange hoteller, restauranter, nattelivet og hvad et forlystelseshjerte nu eller kan begære. Tag dig god tid til at opleve denne spændende by med den imponerende skyline, som er langt mere end blot porten til Kina og Fjernøsten.

89
Shekou
2 april 26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 21:00

Shekou – vestlig storby i Kina med masser af muligheder for shopping.
Shekou er en moderne storby med mulighed for at shoppe og købe internationale/vestlige varer.Her kan du tage på opdagelse i byen og shoppe i store centre.

90
Til søs
3 april 26
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

1
Civitavecchia (Rom)
4 januar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

Udvalget af oplevelser i Rom er enormt. Byen er som ét stort teater med verdens smukkeste kulisser og fascinerer med verdens største kirke, fabelagtige ruiner, imponerende templer, renæssancebygninger, museer, spisesteder og butikker.

2
Genova
Italien
5 januar '26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

Den italienske havneby Genova er Liguriaregionens hovedstad og huser Italiens største industrihavn. I den historiske bymidte ligger smukke barok- og romanske bygninger, og de mange specialbutikker og gamle forretninger bugner med lokale delikatesser og råvarer, der skal ses, duftes og smages.

Ved ankomst til Genova fra søsiden er byens vartegn, La Lanterna, det første, de sejlende får øje på. Det 77 meter høje fyrtårn blev opført i år 1543 og har siden været symbol på Genova. Fra det store havneområde er der ikke langt til Genovas gamle bydel med snævre stræder og den kendte gade, Via Garibaldi, hvor smukke paladser fra 1500-tallet er opført på stribe. Også museet, Musei della Lanterna, som rummer byen og havnens historie, ligger i gåafstand fra havnen.

Genovas gamle og nye bydel forenes af Piazza De Ferrari, som er Genovas centrale plads. Her ligger nogle af byens vigtige bygninger som Genovas opera og Dogespaladset, der blev renoveret i 1992 i anledningen af Christopher Columbus’ 500-års jubilæum for opdagelsen af Amerika.

Ved den gamle havn, Porto Antico, hersker en helt særlig stemning med museer, kulturcentre, butikker, gallerier, restauranter og barer samt festivaller og aktiviteter året rundt. Her ligger desuden det store marinecenter og tropecenteret, La Biosfera, med den karakteristiske kuppel, som indrammer en tropisk skov fuld af krybdyr, fugle og insekter.

På gastronomifronten er Genova kendt for mange specialiteter, ikke mindst fordi byen i kraft af sin status som vigtig havneby i århundreder har været forsynet med krydderier og andre råvarer fra den store verden. Mest berømt er Genova dog for sin pesto, og byen er hvert andet år hjemsted for verdensmesterskabet i den lille, velsmagende delikatesse.

3
Marseille
6 januar '26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

Omringet af bjerge og lavendelmarker ligger havnebyen Marseille. Som Frankrigs ældste by summer Marseille af historie og har igennem årene udviklet sig til en travl multikulturel storby med god balance mellem traditioner og modernitet, kultur og natur.
Selvom Marseille er kendt for at være en travl by, hviler en afslappende atmosfære over indbyggerne, og det summer af liv i byens gamle havn, Vieux Port. Blandt duften af saltvand og friskfanget fisk lægger de farverige fiskekutterne til kaj for at sælge dagens fangst, og folk flokkes om de hyggelige restauranter og barer, der fylder havnefronten. Fra den gamle havn er der en flot udsigt til kirken Notre-Dame de la Garde, Marseilles’ symbol, der er placeret på byens højeste bakketop. I gamle dage slæbte fiskerne deres små både op ad bakketoppen til kirken for at få dem velsignet.
Lidt nord for den gamle havn ligger den historiske bydel, Le Panier. I gamle dage var området et stort markedssted, deraf stammer navnet panier, som betyder kurv. I dag fyldes gaderne af små atelierer, kreative kunstbutikker og charmerende skæve bygninger med vasketøjet hængende over de smalle gader.
Det smukke palads, Palais Longchamp, er også et besøg værd. Paladset rummer i dag Marseilles’ kunstmuseum og udstiller blandt andet Van Goghs malerier. Paladset er omgivet af en smuk park, som er en af Frankrigs bemærkelsesværdige parker.
Lej gerne en cykel og tag på eventyr langs Marseilles’ smukke kyst eller nyd den populære strand, Plage des Catalans, som blot ligger en kort bustur fra byens centrum.

4
Barcelona
7 januar '26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

Oplev dynamiske og stilfulde Barcelona, som blandt andet er kendt for sin summede Rambla og Gaudis arkitektoniske værk La Sagrada Familia. Den varmblodede storby er fyldt med arkitektoniske perler, middelhavsgastronomi og sprød guitarmusik.

Selv uden en Barcelona guide vil du opdage, at byens pulsåre er fodgængerboulevarden Ramblaen, der vrimler med blomsterboder, gøgl og teater.

Ikke langt fra Ramblaen i Barcelona finder du Placa de Catalunya, som er Barcelonas trafikale omdrejningspunkt og altid fyldt med mennesker. Her kan du snuppe en kop kaffe på en af de mange fortovspladser.

Mod vest ligger den moderne bydelen, Eixample med brede boulevarder og moderne bygninger, og myriader af restauranter og tapasbarer. Her finder du også Barcelonas højdepunkt, verdens højeste kirke La Sagrada Familia, som stråler i det stærke middelhavslys, der ifølge Gaudi giver catalanerne en helt særlig sans for skønhed. Tager du turen op gennem kirkens snoede tårntrapper, får du en flot oplevelse af ikonbygningen.

Andre attraktioner i Barcelona finder du mod øst, hvor der venter dig en labyrintisk middelalderbydel med snævre, krogede gader, der fører til små dunkle steder, hippe caféer, bohemebarer og designerbutikker. I et middelalderligt adelspalæ i La Ribera-kvarteret er et Picasso museum, hvor du kan se 800 originale værker fra Picassos unge år.

Fantastisk middelhavsgastronomi
Det er nemt at finde en restaurant i Barcelona. På kysten finder du stribevis af restauranter med lækker middelhavsgastronomi og en frisk havbrise. Her er strandliv og partystemning, seks kilometer strand og Frank Gehrys store fiskeskulptur samt lounges og cocktailbarer. Følger du fodgængerpromenaden, kommer du til Villa Olympica.

Nyd den lune luft, de mange indtryk, den nærende mad og de fyldige vine, så længe du er i land.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker om bord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

5
Til søs
8 januar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

6
Til søs
9 januar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

7
Funchal
10 januar '26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

As you arrive in Funchal on an MSC cruise, your ship will cast anchor in a bay protected by mountains rising straight up behind the port. The name, Funchal, derives from that of the fennel plant, the funcho still used today in the traditional sweets known as rebuçados de funcho, that one can find anywhere on the island of Madeira.

An excursion will take you around the town centre, to visit historic churches, from the A Sé Cathedral, with its inlaid ceiling, to the majestic Church of the Incarnation, to the church of Carmo without a vault.
Another MSC excursion will take you up to the village of Monte, from where one can admire a spectacular view of the Funchal bay. You can visit its 18th century church and the tomb of the last Austrian emperor, Charles I, and stroll around the magnificent botanic gardens. But if you like heights, there’s nothing more impressive than the Cabo Girão and its 589 metre tall cliffs, amongst the highest in the world, at the foot of which lie the cultivated lands known as Fajãs do Cabo Girão.
If you’re looking for an equipped beach during your MSC cruise, another excursion will take you to Machico. Founded in the 15th century, it hosts the oldest religious building on the island, the Capela dos Milagres, and the fortresses of São João Baptista and Nossa Senhora do Amparo built in the beginning of the 16th century.
The more lively tourist attraction is instead in Calheta, on the south-west coast. Splendid yachts cruising across the Atlantic are moored in the port and if you want to go for a swim there are two beautiful beaches of golden sand; in spite of the modern structures Calheta dates back to the mid-15th century. This is where they make the “Aguardente”, the best white rhum, and fundamental ingredient of Madeira’s typical drink, the “Poncha” .

8
Til søs
11 januar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

9
Til søs
12 januar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

10
Til søs
13 januar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

11
Til søs
14 januar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

12
Til søs
15 januar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

13
Bridgetown
Barbados
16 januar '26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

Barbados er østat i øgruppen De Små Antiller, og den er lidt mindre end Bornholm. Øen kaldes også for Lille England, da England var ejer af øen frem til 1961, og man støder til stadighed på britiske tegn blandt den ellers caribiske atmosfære.

Barbados byder på lange kridhvide strande, sol, svajende palmer, forførende calypsorytmer, masser af vandsportsmuligheder, et farverigt natteliv – og ikke mindst fantastisk smukke koralrev. Barbados er en koralø, og øen er født at havet mellem Atlanterhavet i øst og det Caraibiske Hav i vest. Havvandet er krystalklart, turkisblåt og altid dejlig lunt.

På øen eksisterer der en stor diversitet. På vestkysten er der lange hvide sandstrande og koralrev, og på østkysten er naturen meget uspoleret med klipper og et vildt hav, som egner sig godt til surfing. Midt inde på øen dyrker man sukkerrør i massevis, mest til fremstillingen af rom. I undergrunden er der et helt landskab med drypstensgrotter.

Regnvand har skåret sig ned gennem den porøse kalksten og dannet store underjordiske reservoirer, hvorfra man nu henter øens drikkevand, som er noget af det reneste, og kan drikkes fra hanerne som herhjemme. Mange krydstogsskibe fylder vand på her.
øen er en af de mest solrige i området, og du kan rejse til Barbados året rundt.

Shopping på Barbados

Barbados hovedstad hedder Bridgetown og er en smuk, hyggelig, overskuelig og livlig handelsby, der ligger lige ud til havet. Her ligger fashionable forretninger side om side med kreolske markeder, rum-shops og gadehandlere. Hjertet og sjælen i Barbados’ shopping er Broadstreet i Bridgetown, hvor du finder store varehuse, forretningskæder, souvenirbutikker og toldfri butikker. Særligt om lørdagen sprudler byen med markeder, hvor folk fra hele øen kommer ind med deres hjemmeavl og hudflid for at handle.

14
Saint Georges
Grenada
17 januar '26
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 17:00
MSC Cruises

Grenada er et smukt, uspoleret, romantisk og autentisk ø-rige, som består af hovedøen Grenada samt småøerne Carriacou og Petite Martinique.

15
Kralendijk
18 januar '26
Ankomst kl 14:00
Afgang kl 22:00
MSC Cruises

Kralendijk er hovedstaden på øen Bonaire, som er en del af De Hollandske Antiller. øen er beliggende i det sydlige Caribien, ud for Venezuelas kyst. Bonaire har et tropisk klima med sol og varme næsten året rundt. øen er kendt for både sine lyserøde flamingoer og som et af de få steder i verden, hvor man kan opleve rosafarvede sandstrande. Kralendijk er en livlig caribisk by med afslappet stemning og mange oplevelsesmuligheder. Nyd den caribiske arkitektur med de mange farvede huse, shopping på indkøbsgaden Kaya Grandi eller dyk ned i det blå og oplev smukke koraller og farverige fisk.

16
Willemstad
19 januar '26
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

Curacao byder på masser af oplevelser og mulighed for afslapning.
Curacao består af to øer; hovedøenCuracao og Klein Curacao, som ligger ca. 24 kilometer mod sydøst. De bedste strande ligger i syd, og her er der gode muligheder for svømning og dykning ved det omkringliggende koralrev. I nord er kysten i højere grad præget af klipper, og strømmene er mere barske – perfekt til surfing.

Curacao’s højeste punkt er bjerget Christoffelberg, der med sin højde på 375 meter har en fantastisk udsigt fra toppen. Det tager omkring en times tid at vandre til toppen, men man kan også cykle eller ride derop. Klimaet påCuracao er behageligt med gennemsnitstemperatur på ca. 30 grader om dagen og 23 grader om natten.
øen har en helt speciel flora og fauna og nationalparken på den nordlige del af øen er bestemt et besøg værd med et spændende landskab præget af klippeformationer, mandshøje kaktus, farvestrålende fugle og vævre leguaner.

Noget af den smukkeste natur påCuracao finder man dog på øens nordkyst ved Boca Tabla, hvor havet møder kysten på en ganske storslået måde, når bølgerne banker ind mod de forrevne klipper og skaber små huler og grotter.
Vælg mellem koralrev, bjergvægge, vrag og store undervands reservater. Du kan også svømme med delfiner, spille golf og prøve mange andre vandaktiviteter end snorkling.

Hovedstaden, Willemstad, er klart den største by på øen. Her ligger der rækker af nydelige huse i gammel hollandsk sil, og ved havnen kan man opleve flydende markeder op ad kanalerne som gennemskærer byen. Her foregår en livlig handel fra de mange både, som sælger direkte til kunden fra kajen.
Byens historiske centrum og havn er på UNESCOs verdensarvsliste på grund af sin fine arkitektur, der er malet i alle regnbuens farver og blander lokal, caribisk byggestil med ikke bare hollandsk men også spansk og portugisisk stil.
I Willemstad finder du masser af gode restauranter i prisklasser lige fra 30 kr. til 500 kr., og der er et stort udvalg af cafeer, barer og casioner.

17
Til søs
20 januar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

18
Cartagena
Colombien
21 januar '26
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

Colombia ligger i Sydamerika, og landets nordlige del ligger lige ud til Det Caribiske Hav. Her finder du blandt andet den skønne, livlige og historiske ferieby Cartagena, hvor krydstogtskibene ofte lægger til.

Selv om Colombia har haft en turbulent fortid, har den politiske stabilitet i de seneste årtier ledt til mere fredelige tider. Landet har den mest utrolige natur samt nogen af verdens skønneste badestrande både ved Stillehavet og Det Caribiske hav. Derudover vil du hurtigt opleve, at de fleste mennesker i Colombia er utrolige gæstfri og venlige og gerne byder inden for i deres fascinerende land. Colombias officielle sprog er spansk og valutaen er peso. Feriedestinationen Cartagena har et behageligt klima året rundt, perfekt til sightseeing og afslapning!
Krydstogt med stop i Cartagena, Colombia
I Cartagena er der virkelig meget at opleve. I 1984 blev byen optaget på UNESCOs verdensarvliste på grund af byens berømte fæstningsmure helt tilbage fra 1700-tallet. Colombias store mangfoldighed og arv fra kolonitiden gør sig også bemærket i Cartagena, f.eks. byens yndefulde arkitektur og nationalparken, Parque Nacional Tayrona, der viser Colombias rige biodiversitet. Tag på spadser tur rundt i de muromkransede gader og pittoreske gårde eller book en endagsudflugt. Om aftenen kan du afslutte dagen i land med at shoppe typiske colombianske souvenirs eller colombiansk kaffe, som er en rigtig god gave, ligesom vævede “ruanas” eller farverige ponchos og håndlavede lædertasker.
Cartagena er en utrolig smuk by med brostensbelagte gader, balkoner med en overdådighed af blomstrende bougainvillea, bygninger i pastelfarver langs de elegante plazaer og den gamle havn.
Byen er grundlagt i 1533 som spansk koloniby og har således en lang og spændende historie. Byens beliggenhed gjorde den til en populær havn for røvere og pirater, men i dag viser byen hurtigt sine skatte til nutidens gæster!
Man finder spor af byens fortid med pirater på mange gadehjørne, eksempelvis Castillo de San Felipe de Barajas, som er byens største fort, der er bygget til at modstå plyndringstogter og et af de stærkeste fæstningsværker, som spanierne byggede i tiden som kolonimagt.
Besøg også nogle af de andre forter fra det 16. århundrede. Der er masser af spændende oplevelser i Colombia!

19
Til søs
22 januar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

20
Puerto Limon
23 januar '26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

Costa Rica er et fantastisk lille bjergrigt land på størrelse med Danmark, men trods dets begrænsede størrelse er naturen meget vekslende.

I Costa Rica findes alt fra tropisk regnskov, løvfældende skove, tørre områder og mægtige sumpe til flotte hvide palmestrande og brusende floder. På et krydstogt til Caribien finder du fantastisk smuk natur, som danner de perfekte rammer for masser af oplevelser, afslapning og mindeværdige stunder.

Der bor 4 millioner indbyggere i Costa Rica, der deler det spanske sprog og den katolske tro med resten af Latinamerika, men ellers adskiller landet sig en del fra sine naboer. Costa Rica er et af Latinamerikas smukkeste lande – og også den mest industrialiserede, så det er nemt at rejse rundt. Befolkningen er meget venlig. og man føler sig altid velkommen. Ofte forbindes Costa Rica med Centralamerikas Schweitz på grund af sin behagelige livsstil, rolige demokrati og overvældende natur. Man bliver nemt fortryllet af dette fascinerende land!
Natur og dyreliv i Costa Rica
I Costa Rica møder du et utrolig dyre- og planteliv. En stor del af landet er udlagt som nationalparker, der yder beskyttelse for den store mangfoldighed af planter og dyr. Blandt Costa Ricas utrolige dyrearter findes brøleaber, edderkopaber, dovendyr, tukaner, over 100 forskellige sommerfuglearter og de store havskildpadder, der hvert forår lægger deres æg på Nicoya-halvøens strande.
Det kan man opleve i Costa Rica
Costa Rica byder på fantastiske naturoplevelser lige fra vandfald, dejlige strande, vulkaner, tågeregnskove helt oppe i de lavt hængende skyer, hvor man kan glide på ziplines gennem junglen højt oppe i trækronerne eller gå langs hængebroerne og komme helt tæt på landets interessante og fascinerende fugleliv. Oplev nationalparker med alverdens særprægede dyr eller slap til reggaestemningen på landets østkyst, som har skønne strande ud mod det Caribiske hav. Prøv også at surfe, riverrafte eller tag på vandring i den eventyrlige natur.
San Jose
San Jose er Costa Ricas hovedstad med regnskov og frodighed lige rundt om hjørnet. Byen er rig på kultur, og det er her du lærer
landets ægte hjerte og sjæl at kende. Der er masser af spændende oplevelser i denne by, men du kan også vælge at slappe af og nyde landets fantastiske kaffe.

21
Panama Canal
24 januar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

Et krydstogt gennem Panamakanalen er en oplevelse for livet.

Panamakanalen blev konstrueret efter uafhængighedskrigen ud fra en ide om, at to store verdenshave skulle forbindes og spare skibe for både lange ture, tid og penge. En konstruktion vi i dag kan være meget glade for. For udover effektiviteten af Panamakanalen er placeringen helt unik og har givet rigtig gode muligheder for at opleve den smukke natur i området omkring kanalen.
De klassiske krydstogter gennem Panamakanalen et “must” for alle krydstogtentusiaster og går typisk fra/til Florida eller San Juan og til/fra Californien. Atlanterhavet med Stillehavet forbindes af Panamakanalen, hvor du på bedste vis kan opleve det imponerende bygningsværk fra skibets dæk.
Vores krydstogt til Panamakanalen er med rederierne Holland America Line, Princess Cruises, Volga Dream Cruises, MSC Cruises, Celebrity Cruises, Oceania Cruises, Cunard og Norwegian Cruise Line.

Kontakt vores ekspert på tlf. 70 200 100 eller send en e-mail til [email protected] og hør mere om vores ruter i Panamakanalen.

22
Til søs
25 januar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

23
Puntarenas
Costa Rica
26 januar '26
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 18:00
MSC Cruises

The Pearl of the Pacific Ocean
On a fine sandy peninsula, 8 km long and an average width of 400 meters, Puntarenas, the “Pearl of the Pacific” can be found. During your MSC World Cruise, you will have the opportunity to visit this city, formerly the largest port in the country and now a busy place full of life, characterized by beautiful beaches and lush nature.
One of the best excursions during your holiday in this land will be the Rainforest Skywalk, a combination of suspension bridges and trails through the rain forest to get you acquainted with one of the most complex ecosystems in the world made up of numerous native plant and animal species that can be observed directly in their natural habitat.
Puntarenas is also famous for another treasure: its coffee, known as “Grano de Oro”. It is not only among the best and most appreciated across the planet, but it has played a key role in the development of Costa Rica, affecting social institutions, culture and politics in the country. Thanks to your MSC Cruise, you will have the chance to taste exceptional coffee in its land of origin, where its roots can be found in the late 1700s in this fertile land with a cool climate, and which even today is one of the main agricultural exports of the country .
Our cruise ship will also lead you on the discovery of San José, the capital city which is 115 km from Puntarenas. It is a must-see for its natural beauty, museums, historical sites and its characteristic streets markets. On its streets, you will find a cosmopolitan culture but one that is at the same time very close to roots. Surrounded by mountains and full of rivers and streams, San José is the icing on the cake of your vacation with MSC Cruises.

24
Corinto
Nicaragua\t
27 januar '26
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

Tag på tur til aktive vulkaner eller kolonibyen Leon

Corinto er Nicaraguas største havneby, men byder i sig selv ikke på de store seværdigheder. Den er dog et godt udgangspunkt for udflugter i Nicaragua. En god times kørsel herfra ligger den smukke gamle by, Leon, med sin imponerende katedral, monumenter og bygninger fra kolonitiden. Her ligger også Leon Viejo, ruinerne fra en af de ældste spanske bosættelser i Amerika. Har I god tid, kan I tage på udflugt til en af Nicaraguas aktive vulkaner eller smukke strande.

25
Puerto Quetzal
Guatemala
28 januar '26
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00
MSC Cruises

Udgangspunkt for udflugt til UNESCO byen Antigua

Havnebyen Puerto Quetzal ligger ved Stillehavet og kun 1,5 times kørsel herfra ligger den hyggelige by Antigua, som er på UNESCO’s liste over verdenskulturarv. Byen ligger i 1500 m.o.h. og er som en rejse tilbage i tiden med sine huse i spansk kolonistil.

Guatemala er kendt for sine vævede og farvestrålende tekstiler, som fortsat benyttes af mange lokale. Et godt sted at se og købe disse tekstiler er på Mercado de Artesanias, hvor der skal tinges om prisen. Er man i rigtig god form, kan et par af vulkanerne omkring Antigua bestiges. En lidt mere rolig aktivitet er et besøg i kaffeplantage, hvor I hører om kaffedyrkning og ristning.

26
Til søs
29 januar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

27
Til søs
30 januar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

28
Puerto Vallarta
Mexico
31 januar '26
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 17:00
MSC Cruises

Puerto Vallarta med Romantiske brostensbelagte gader, håndblæste glas og sølvsmykker.
Puerto Vallarta, eller bare Vallarta, som det kaldes i folkemunde, ligger midt på Mexicos stillehavskyst og er kendt for sine lækre strande, vandsport og et rigt natteliv.
Det er her de kendte og rige amerikanere tager på ferie og har deres feriebolig. På en sightseeing tur udpeges også gerne hvor alle de kendte plejer at holde til.

En romantisk by med brostensbelagte gader i den gamle bydel. Her finder du små hyggelige restauranter, og der er samtidig fine shopping muligheder. Blandt andet er stedet kendt for sine håndblæste glas, pottemageri og sølvsmykker.

29
Cabo San Lucas
Mexico
1 februar '26
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 17:00
MSC Cruises

Dejlige strande på Baja California.

30
Til søs
2 februar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

31
San Diego
USA
3 februar '26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 21:00
MSC Cruises

Et miks af amerikansk og mexicansk livsstil

32
Til søs
4 februar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

33
San Francisco
USA
5 februar '26
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

San Francisco er Californiens fjerdestørste by. Omgivet af San Francisco bugten og Stillehavet ligger denne storby i et bakket terræn smukt placeret med grønne parker og flotte strande.

Byen er nem at udforske til fods, hvilket også giver gæster en god mulighed for at opleve charmen i de forskellige kvarterer. Foruden gode shoppemuligheder, et enormt udvalg af lækre spisesteder samt et festligt natteliv, har San Francisco også mange turistattraktioner i klassisk forstand.

Nede ved havnefronten ligger Fisherman’s Wharf. Et område hvor nyt møder gammelt. Før i tiden var stedet et knudepunkt for industri, immigranter og fiskere. I dag ligger der lækre fiskerestauranter og små butikker side om side. En del af Fisherman’s Wharf er den berømte Pier 39, hvor dovne søløver slænger sig i solen. Det er ikke så underligt, at dette sted er et af de mest besøgte i byen, for herfra er en fantastisk udsigt over bugten med Alcatraz øen og Golden Gate broen i horisonten. Den orange/røde Golden Gate bro er et af San Franciscos vartegn og en af den moderne verdens syv vidundere. Hængebroen åbnede tilbage i 1937 og spænder over udmundingen af San Francisco bugten i Stillehavet. Det er også muligt at gå på broen og spejde over storbyens skyline. Et stykke fra den berømte bro ligger Golden Gate Park, som er en af de største byparker i verden. Parken er et dejligt, grønt område med flere museer, haver og sportsfaciliteter.

Gå endelig ikke glip af den flotte Lombard Street. Her løber den mest stejle og skarpsnoede vej i San Francisco ned af Russian bakken. De skarpe sving dannes af farverige blomsterbede, og fra bakken fås en flot udsigt over byen og bugten.

Et alternativ til at gå rundt i byen er at tage kabelbanen. På tre forskellige ruter får gæster en sjov og autentisk oplevelse med dette transportmiddel.

I San Francisco bugten ligger den kendte fængsels-ø Alcatraz. øen husede tidligere verdenskendte forbrydere som Al Capone. Tag en sejltur ud til øen og oplev stedet på en guidet tur eller på egen hånd. Fra øen kan gæster få et flot panorama af San Francisco.

34
San Francisco
USA
6 februar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

San Francisco er Californiens fjerdestørste by. Omgivet af San Francisco bugten og Stillehavet ligger denne storby i et bakket terræn smukt placeret med grønne parker og flotte strande.

Byen er nem at udforske til fods, hvilket også giver gæster en god mulighed for at opleve charmen i de forskellige kvarterer. Foruden gode shoppemuligheder, et enormt udvalg af lækre spisesteder samt et festligt natteliv, har San Francisco også mange turistattraktioner i klassisk forstand.

Nede ved havnefronten ligger Fisherman’s Wharf. Et område hvor nyt møder gammelt. Før i tiden var stedet et knudepunkt for industri, immigranter og fiskere. I dag ligger der lækre fiskerestauranter og små butikker side om side. En del af Fisherman’s Wharf er den berømte Pier 39, hvor dovne søløver slænger sig i solen. Det er ikke så underligt, at dette sted er et af de mest besøgte i byen, for herfra er en fantastisk udsigt over bugten med Alcatraz øen og Golden Gate broen i horisonten. Den orange/røde Golden Gate bro er et af San Franciscos vartegn og en af den moderne verdens syv vidundere. Hængebroen åbnede tilbage i 1937 og spænder over udmundingen af San Francisco bugten i Stillehavet. Det er også muligt at gå på broen og spejde over storbyens skyline. Et stykke fra den berømte bro ligger Golden Gate Park, som er en af de største byparker i verden. Parken er et dejligt, grønt område med flere museer, haver og sportsfaciliteter.

Gå endelig ikke glip af den flotte Lombard Street. Her løber den mest stejle og skarpsnoede vej i San Francisco ned af Russian bakken. De skarpe sving dannes af farverige blomsterbede, og fra bakken fås en flot udsigt over byen og bugten.

Et alternativ til at gå rundt i byen er at tage kabelbanen. På tre forskellige ruter får gæster en sjov og autentisk oplevelse med dette transportmiddel.

I San Francisco bugten ligger den kendte fængsels-ø Alcatraz. øen husede tidligere verdenskendte forbrydere som Al Capone. Tag en sejltur ud til øen og oplev stedet på en guidet tur eller på egen hånd. Fra øen kan gæster få et flot panorama af San Francisco.

35
Til søs
7 februar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

36
Til søs
8 februar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

37
Til søs
9 februar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

38
Til søs
10 februar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

39
Honolulu
Hawai\t
11 februar '26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 00:59
MSC Cruises

Hawaiis hovedstad Honolulu ligger på den sydøstlige side af den tropiske ø Oahu. Besøgende bliver budt velkommen til øen med et Aloha af en venlig og afslappet befolkning. Honolulu er en stemningsfuld by, der tilbyder, hvad mange andre storbyer gør. Det, der gør, Honolulu til noget helt specielt, er byens unikke og utrolig smukke beliggenhed. Byen omgives af hvide, bløde sandstrande med svajende palmer og en frodig jungle, der malerisk klatrer op af vulkanøens bjergskråninger.

Som gæst i Honolulu er der et væld af delikate madoplevelser i vente, gode shopping-muligheder og spændende attraktioner. Gå en tur igennem Chinatown og oplev stemningen, der spredes fra de farverige små butikker og duftende køkkener, der serverer traditionelle thai retter som dim sum. Bydelen opstod i det 19 århundrede, da flere kinesere kom til øen for at arbejde på sukkerplantagerne.

Besøg Waikiki bydelen, beliggende på den sydlige del af øen. Denne bydel er vældig populær blandt turister. Her ligger flotte hoteller, restauranter og barer ud til en af verdens mest berømte stande, hvor surfere rider på de rullende bølger. For gæster er der i hele Honolulu masser af dejlige sandstrande at vælge imellem. For børnefamilier og snorklere kan det rolige vand ved Hanauma Bay anbefales.

Honolulu har, som hovedstad, en del historiske seværdigheder, som giver gæster indsigt i Hawaiis historie. Besøg Pearl Harbor og mindestedet USS Arizona Memorial, hvor mange soldater mistede livet under angreb af Japanerne i 1941. Besøg ligeledes Bishop museet, som er Hawaiis mest berømte. Her kan besøgende få et nærmere indblik i Hawaiis historie.

En vandretur op til toppen af det berømte bjerg Diamond Head er en smuk oplevelser. Fra toppen får gæster et fantastisk panorama over Honolulu og Waikiki. En anden seværdighed er vandfaldet Manoa Falls, som tit ses på postkort. Gæster kan opleve vandfaldet i virkeligheden på en vandretur i junglen i 1200 meters højde i smuk skulderhøj vegetation.

40
Honolulu
Hawai\t
12 februar '26
Ankomst kl 01:01
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

Hawaiis hovedstad Honolulu ligger på den sydøstlige side af den tropiske ø Oahu. Besøgende bliver budt velkommen til øen med et Aloha af en venlig og afslappet befolkning. Honolulu er en stemningsfuld by, der tilbyder, hvad mange andre storbyer gør. Det, der gør, Honolulu til noget helt specielt, er byens unikke og utrolig smukke beliggenhed. Byen omgives af hvide, bløde sandstrande med svajende palmer og en frodig jungle, der malerisk klatrer op af vulkanøens bjergskråninger.

Som gæst i Honolulu er der et væld af delikate madoplevelser i vente, gode shopping-muligheder og spændende attraktioner. Gå en tur igennem Chinatown og oplev stemningen, der spredes fra de farverige små butikker og duftende køkkener, der serverer traditionelle thai retter som dim sum. Bydelen opstod i det 19 århundrede, da flere kinesere kom til øen for at arbejde på sukkerplantagerne.

Besøg Waikiki bydelen, beliggende på den sydlige del af øen. Denne bydel er vældig populær blandt turister. Her ligger flotte hoteller, restauranter og barer ud til en af verdens mest berømte stande, hvor surfere rider på de rullende bølger. For gæster er der i hele Honolulu masser af dejlige sandstrande at vælge imellem. For børnefamilier og snorklere kan det rolige vand ved Hanauma Bay anbefales.

Honolulu har, som hovedstad, en del historiske seværdigheder, som giver gæster indsigt i Hawaiis historie. Besøg Pearl Harbor og mindestedet USS Arizona Memorial, hvor mange soldater mistede livet under angreb af Japanerne i 1941. Besøg ligeledes Bishop museet, som er Hawaiis mest berømte. Her kan besøgende få et nærmere indblik i Hawaiis historie.

En vandretur op til toppen af det berømte bjerg Diamond Head er en smuk oplevelser. Fra toppen får gæster et fantastisk panorama over Honolulu og Waikiki. En anden seværdighed er vandfaldet Manoa Falls, som tit ses på postkort. Gæster kan opleve vandfaldet i virkeligheden på en vandretur i junglen i 1200 meters højde i smuk skulderhøj vegetation.

41
Til søs
13 februar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

42
Til søs
14 februar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

43
Til søs
15 februar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

44
Til søs
16 februar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

45
Til søs
17 februar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

46
Til søs
18 februar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

47
Vestsamoa
19 februar '26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

Jekyll og Hyde, hovedstad og hunde
Apia, hovedstaden på Samoa, er på størrelse med en middelstor dansk provinsby – ca. 40.000 indbyggere – men her hører al sammenligning også op. Med sit charmerende virvar af samoansk byggeskik og arkitektur fra kolonitiden, plus mere nutidige bygninger, er Apia en spraglet og sammensat by. Vær opmærksom på vilde hunde! Undgå at færdes til fods i udkanten af byen og efter mørkets frembrud.

Umiddelbart syd for byen ligger ’Mount Vaea’, hvor den berømte forfatter Robert Louis Stevenson, 1850 -1894 (Skatteøen, Dr. Jekyll & Mr. Hyde m.fl.) ligger begravet. Stevenson tilbragte sine sidste år på Samoa og i landsbyen Vailima, kan man besøge hans hus, indrettet som museum.

De bedste restauranter og barer finder du på byens hoteller.

48
Til søs
20 februar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

49
Suva
Fiji Island\t
21 februar '26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

Fijis hovedstad

Fiji er en øgruppe og et sandt tropeparadis, der består af over 300 øer. På øen Viti Levu ligger hovedstaden, Suva. Besøg byens lille museum, hvor I kan lære om øens kulturarv. Markedet er også et besøg værd, hvor I kan købe lokalt håndarbejde, tropisk frugt og meget andet. Suva er et godt udgangspunkt for at tage på udflugt på den grønne og frodige ø. Besøg fx naturreservatet Colo-I-Suva park, der har mange tropiske planter, et rigt fugleliv, vandfald og gode vandrestier. I kan naturligvis også besøge nogle af øens smukke strande, snorkle eller dykke i det krystalklare vand.

50
Til søs
22 februar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

51
Til søs
23 februar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

52
Auckland
New Zealand\t
24 februar '26
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

Auckland er New Zealands største by og beliggende nordligt på Nordøen.
På begge sider af byen er der vand – den ene side af byen ligger ud mod det Tasmanske Hav og den anden side af byen ligger ud mod det Sydlige Stillehav. Byen blev grundlagt i 1840. Besøg det 60-etagers og 328 meter høje Sky Tower, som er Aucklands vartegn. Her kan du nyde den storslåede 360˚ udsigt. Besøg også den roterende restaurant eller en af de mange cafeer eller barer.

53
Auckland
New Zealand\t
25 februar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 21:00
MSC Cruises

Auckland er New Zealands største by og beliggende nordligt på Nordøen.
På begge sider af byen er der vand – den ene side af byen ligger ud mod det Tasmanske Hav og den anden side af byen ligger ud mod det Sydlige Stillehav. Byen blev grundlagt i 1840. Besøg det 60-etagers og 328 meter høje Sky Tower, som er Aucklands vartegn. Her kan du nyde den storslåede 360˚ udsigt. Besøg også den roterende restaurant eller en af de mange cafeer eller barer.

54
Til søs
26 februar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

55
Wellington
New Zealand
27 februar '26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

Wellington er hovedstaden på New Zeeland og beligende på den sydligste spids af Nordøen.
Fra Wellington kan man sejle over Cook Strait, mod Sydøen. Farvandet i strædet, som forbinder det Tasmanske Hav med det Sydlige Stillehav, er dels kendt for sin skønhed og dels for sin brutalitet.
Wellington er verdens sydligste hovedstad og er ogsåkendt som øens Movie Capital. Områderne omkring byen har gennem tiden lagt kulisser til storslåede scener i kendte film, f.eks. The Lord of the Rings.
Nyd byens balancegang mellem landsby- og storbycharme og snup en tur gennem byens historie med byens eneste jernbane, den populære røde Wellington Cable Car, som går fra downtown til byens botaniske have. Nyd også den fine viktorianske byggestil i byens centrum, samt byens mange museer, gallerier og teatre.

56
Til søs
28 februar '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

57
Til søs
1 marts '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

58
Til søs
2 marts '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

59
Sydney
Australien
3 marts '26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

Sydney breder sig spektakulært omkring sin smukke havn og sine hvide strande. Det visuelle indtryk er helt eminent, når du sejler ind i havnen. Nationalparker omringer byen og trænger visse steder helt ind i centrum.
I centrum af Sydney, på havnefronten, finder du det fantastiske operahus, tegnet af Jørn Utzon. På Bondi Beach tjekker surferne strøm og vind, før de kaster sig ud i bølgerne, og om aftenen forvandles stranden til en feststribe.
Med sine mere end 4 millioner indbyggere, er Sydney Australiens største by. Kun få byer i verden har en så smuk beliggenhed, et så behageligt klima og så mange strande som Sydney. Den mere end 90 kilometer lange kystlinje har en uendelig række af dejlige og forholdsvist uberørte badestrande. Der er et stort udvalg af restauranter og attraktioner at vælge imellem. Et besøg i operaen er et absolut must, ligesom en gåtur i The Rocks, området hvor de første nybyggere slog sig ned, også varmt kan anbefales.
På dit besøg i Sydney, foreslår vi, at du tager turen op til toppen af Sydney Harbour Bridge, også kaldet Coathanger, bygget i 1932 og nyder den uovertrufne panoramaudsigt. Du bør også prøve en af de innovative restauranter ved havnefronten eller i citycentrum.

60
Sydney
Australien
4 marts '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

Sydney breder sig spektakulært omkring sin smukke havn og sine hvide strande. Det visuelle indtryk er helt eminent, når du sejler ind i havnen. Nationalparker omringer byen og trænger visse steder helt ind i centrum.
I centrum af Sydney, på havnefronten, finder du det fantastiske operahus, tegnet af Jørn Utzon. På Bondi Beach tjekker surferne strøm og vind, før de kaster sig ud i bølgerne, og om aftenen forvandles stranden til en feststribe.
Med sine mere end 4 millioner indbyggere, er Sydney Australiens største by. Kun få byer i verden har en så smuk beliggenhed, et så behageligt klima og så mange strande som Sydney. Den mere end 90 kilometer lange kystlinje har en uendelig række af dejlige og forholdsvist uberørte badestrande. Der er et stort udvalg af restauranter og attraktioner at vælge imellem. Et besøg i operaen er et absolut must, ligesom en gåtur i The Rocks, området hvor de første nybyggere slog sig ned, også varmt kan anbefales.
På dit besøg i Sydney, foreslår vi, at du tager turen op til toppen af Sydney Harbour Bridge, også kaldet Coathanger, bygget i 1932 og nyder den uovertrufne panoramaudsigt. Du bør også prøve en af de innovative restauranter ved havnefronten eller i citycentrum.

61
Til søs
5 marts '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

62
Til søs
6 marts '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

63
Til søs
6 marts '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

64
Townsville
Australia
8 marts '26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
65
Cairns
9 marts '26
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 18:00
MSC Cruises

Cairns er en dejlig by med et godt udvalg af gode restauranter, butikker, markeder, en skøn botanisk have og en populær strandpromenade med kunstig lagune. Byen byder på mange aktiviteter, men er også et godt udgangspunkt for udflugter i området: Tag på snorkel- eller dykkertur til Great Barrier Reef og oplev det verdenskendte rev. Besøg den lille landsby Kuranda i regnskoven, hvor du kan tage gondolbanen, SkyRail, den ene vej og med veterantoget, Kuranda Scenic Railway, den anden vej. Tag på besøg i en af verdens ældste regnskove, Daintree Rainforest, eller oplev nogle af de australske dyr i Cairns ZOOM and Wildlife Dome. Cairns har oplevelser for alle – det kan blot være svært at vælge, hvad man skal se og opleve.

66
Til søs
10 marts '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

67
Til søs
11 marts '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

68
Til søs
12 marts '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

69
Til søs
13 marts '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

70
Til søs
14 marts '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

71
Manila
15 marts '26
Ankomst kl 15:00
Afgang kl 00:59
MSC Cruises

Hektisk storby med levn fra kolonitiden
Filippinernes hovedstad Manila er med sine over 12 millioner mennesker en hektisk storby. Her finder du alt fra moderne højhuse, småhuse, blikskure og spanske huse fra kolonitiden. Biler, busser og cykeltaxaerne kæmper om pladsen på vejene, men byen er spændende at opleve. Tag fx på tur til den gamle, spanske bydel med de charmerende huse, besøg det flotte nationalmuseum og lær om landets historie, tag på shopping i China Town eller et af de store indkøbscentre. Hør om den filippinske kultur på Ayala Museum eller besøg det fascinerende kulturcenter på Romax Boulevard, hvor der ofte er ballet eller klassiske koncerter.
Trænger I til at komme lidt væk fra storbyen, kan I besøge den aktive vulkan, Pinatubo, som ligger 2-3 timers kørsel fra byen. I kan også besøge Pagsanjan-vandfaldene og tage en forfriskende dukkert eller besøge den smukke sø Taal, hvor I kan opleve den vilde natur.

72
Manila
16 marts '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

Hektisk storby med levn fra kolonitiden
Filippinernes hovedstad Manila er med sine over 12 millioner mennesker en hektisk storby. Her finder du alt fra moderne højhuse, småhuse, blikskure og spanske huse fra kolonitiden. Biler, busser og cykeltaxaerne kæmper om pladsen på vejene, men byen er spændende at opleve. Tag fx på tur til den gamle, spanske bydel med de charmerende huse, besøg det flotte nationalmuseum og lær om landets historie, tag på shopping i China Town eller et af de store indkøbscentre. Hør om den filippinske kultur på Ayala Museum eller besøg det fascinerende kulturcenter på Romax Boulevard, hvor der ofte er ballet eller klassiske koncerter.
Trænger I til at komme lidt væk fra storbyen, kan I besøge den aktive vulkan, Pinatubo, som ligger 2-3 timers kørsel fra byen. I kan også besøge Pagsanjan-vandfaldene og tage en forfriskende dukkert eller besøge den smukke sø Taal, hvor I kan opleve den vilde natur.

73
Til søs
17 marts '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

74
Keelung
Taiwan
18 marts '26
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

Indgangsporten til Taiwan

Havnebyen Keelung ligger i den nordøstlige del af Taiwan og med kun 45 minutter med tog til Taipei er den også et godt udgangspunkt for at opleve landets hovedstad.
Keelung har et fiskemarked, der kan dateres til Qing dynastiet og står man meget tidligt op, kan I opleve morgenens fiskeauktion. Byen har parker, udsigtspunkter og butikker. Tager I til Taipei, kan I besøge smukke templer, skyskrabere, Taipei 101 – en af verdens højeste bygninger, museer, varme kilder og natmarked. Her er så meget at se, at man sagtens kan bruge et par dage i byen.

75
Ishigaki
Japan
19 marts '26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

Bounty strande og god snorkling
Ishigaki er en del af de smukke Yaeyama-øer og byder på smukke strande og et fantastisk koralrev. Ishigaki er den mest udviklede af Yaeyama øerne og får flest besøgende. Her er rig mulighed for at slappe af og nyde den skønne natur. I kan også tage på tur til fyrtårnet på øens nordligste punkt, besøge Tamatorizaki observatoriet eller Ishigaki Island kalkstensgrotten. Ishigaki har gode restauranter og naturligvis også butikker, hvis I skal have en souvenir med hjem.
I kan også tage den lille færge til naboøen Taketomi, som er kendt for sin traditionelle ryukyu-landsby.

76
Naha
Okinawa
20 marts '26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

Unik kulturarv

Okinawa er den mest veludviklede af Okinawa-øerne og har en helt anden atmosfære end resten af Japan. Tidligere var Okinawa-øerne kendt som Kongeriget Ryukyu, og stedet har en unik kulturarv. Det har tidligere været under kinesisk og amerikansk herredømme, men har også været et selvstændigt kongedømme. øen byder på dejlige strande og klart vand, men man må kun svømme i indhegnede områder. Her er rig mulighed for at se øen seværdigheder: Den imponerende borg i Shuri og Churaumi-akvariet, som er et af verdens største, og hvor I bl.a. kan se en hvalhaj. I kan også tage på besøg i Ryukyu Village, hvor I kan opleve Okinawas unikke kultur og se, hvor den japanske kampkunst karate stammer fra.

77
Til søs
21 marts '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

78
Til søs
22 marts '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

79
Tokyo
23 marts '26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 00:59
MSC Cruises

I Tokyo oplever vi det moderne Japan. Byen, der med rette, ofte bliver betegnet som en af verdens mest hippe storbyer af alverdens mode- og designtidsskrifter. Under dit ophold i Tokyo vil du se spændende arkitektur, fremragende museer, fashionable bolig- og indkøbskvarterer og verdens største fiskemarked. Japan er et ørige med fire store og en række mindre øer. Det er på hovedøen Honshu og de to mindre øer Kyushu og Shikoku, hvor størstedelen af Japans befolkning bor. Hovedøen strækker sig 1.287 km, hvorfor der er temperaturforskelle på nord og syd. Den nordlige del har tempereret og den sydlige del tropisk klima. På et krydstogt til Solens Rige vil der være mulighed for at tage på en dags-udflugt til den gamle kejserby Kyoto. Undervejs kan du besøge mindre provinsbyer og opleve hverdagen på landet, se små fiskersamfund, moderne storbyer, templer og mindesmærker.For at holde udgifterne nede kan man vælge at foretage udflugter med kollektiv transport, som i det moderne Japan er både lettilgængelig og præcis.Fra den lille fiskerby Tokyo engang var, voksede den og blev Shogunens magtcentrum, Japans midtpunkt, landets hovedstad og et af verdens førende økonomiske centre. Seværdigheder i Tokyo: Tokyo museet, Tokyos bymuseum – en rejse gennem det historiske Tokyo/Edo i en lang række meget levende tableauer, modeller og interaktive udstillinger. Asakusa Kannon-templetmed den berømte Tordenport- templets vartegn er en meget stor, rød rispapirlampe og et myldrende folkeliv. Byens snævre gader med gamle små specialforretninger, beboelseshuse og restauranter af enhver art. Verdens største fiskemarked, Tsukiji – smag den allerfineste, superfriske sushi på en af markedets små restauranter. Hama Rikyu-parken, Tokugawa-shgunens fine landskabspark til to sider omgivet af en “væg” af moderne højhuse. Tokyo National Art Center med særudstillinger inden for kunst og kunsthåndværk på 14.000 m2. Alle møbler på museet er danske. Roppongi-kvarteret med talrige butikker, kunstmuseum, overdådig arkitektur og udstillingsbygning tegnet af Ando. Mori Art Museum på 54. etage i Mori-bygningen – Tokyos svar på Danmarks Louisiana-museum.

80
Tokyo
24 marts '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 18:00
MSC Cruises

I Tokyo oplever vi det moderne Japan. Byen, der med rette, ofte bliver betegnet som en af verdens mest hippe storbyer af alverdens mode- og designtidsskrifter. Under dit ophold i Tokyo vil du se spændende arkitektur, fremragende museer, fashionable bolig- og indkøbskvarterer og verdens største fiskemarked. Japan er et ørige med fire store og en række mindre øer. Det er på hovedøen Honshu og de to mindre øer Kyushu og Shikoku, hvor størstedelen af Japans befolkning bor. Hovedøen strækker sig 1.287 km, hvorfor der er temperaturforskelle på nord og syd. Den nordlige del har tempereret og den sydlige del tropisk klima. På et krydstogt til Solens Rige vil der være mulighed for at tage på en dags-udflugt til den gamle kejserby Kyoto. Undervejs kan du besøge mindre provinsbyer og opleve hverdagen på landet, se små fiskersamfund, moderne storbyer, templer og mindesmærker.For at holde udgifterne nede kan man vælge at foretage udflugter med kollektiv transport, som i det moderne Japan er både lettilgængelig og præcis.Fra den lille fiskerby Tokyo engang var, voksede den og blev Shogunens magtcentrum, Japans midtpunkt, landets hovedstad og et af verdens førende økonomiske centre. Seværdigheder i Tokyo: Tokyo museet, Tokyos bymuseum – en rejse gennem det historiske Tokyo/Edo i en lang række meget levende tableauer, modeller og interaktive udstillinger. Asakusa Kannon-templetmed den berømte Tordenport- templets vartegn er en meget stor, rød rispapirlampe og et myldrende folkeliv. Byens snævre gader med gamle små specialforretninger, beboelseshuse og restauranter af enhver art. Verdens største fiskemarked, Tsukiji – smag den allerfineste, superfriske sushi på en af markedets små restauranter. Hama Rikyu-parken, Tokugawa-shgunens fine landskabspark til to sider omgivet af en “væg” af moderne højhuse. Tokyo National Art Center med særudstillinger inden for kunst og kunsthåndværk på 14.000 m2. Alle møbler på museet er danske. Roppongi-kvarteret med talrige butikker, kunstmuseum, overdådig arkitektur og udstillingsbygning tegnet af Ando. Mori Art Museum på 54. etage i Mori-bygningen – Tokyos svar på Danmarks Louisiana-museum.

81
Til søs
25 marts '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

82
Nagasaki
Japan
26 marts '26
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

Nagasaki er beliggende på Japans sydvestlige kyst på øen Kyushu. Byen ligger i en dal omgivet af vulkanske bjerge og ved en af landets største naturlige havne.

Nagasaki er en af de havnebyer, som ligger tættest på det asiatiske fastland og med sin beliggenhed var det da også herfra Japan fik sin første kontakt med den vestlige kultur. Portugiserne og hollænderne medbragte brød og kager såvel som kristendom og kirker. Denne kulturelle påvirkning er stadig velbevaret her, hvor Japans ældste kristne kirke stadig står.

Seværdigheder i Nagasaki:
Fredsparken og det tilhørende museum
China Town og byens handelsgader, hvor man kan smage lækker mad med internationalt islæt og dykke dybere ned i byens historie.

83
Busan
27 marts '26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 19:00
MSC Cruises

Koreansk kultur for fuld udblæsning.
Busan er Sydkoreas næststørste by med ca. 3,6 mio. indbyggere og verdens femtestørste havn! Byen er et centrum for industri med bl.a. bilfabrikation og marineindustri.Busan byder på alt, hvad hjertet kan begære af en asiatisk metropol og endda i en mere afslappet stil end storebroren Seoul. Byen er nem at komme rundt i med et godt udbygget metrosystem, og med sin placering på kysten er der også adgang til badestrande og vandsport.I de omkringliggende bjerge kan du besøge historiske buddhistiske templer; Beomeosa-templet er et af de mest populære.En af topseværdighederne er ’Gamcheon Village’, som er bygget på stejle terrasser og malet i pastelfarver med kunst i de snævre gader – alt i skærende kontrast til den hektiske storby.
Alternativt kan man ’shoppe amok’ i verdens største shoppingcenter, ’Shinsegae Centum City’, der har et areal på næsten 288.000 kvadratmeter!For de madinteresserede er et besøg på fiskemarkedet Jagalchi oplagt – kom tidligt (åbner kl. 5) for at opleve det organiserede kaos og slut af med at smage på de friske og rå varer. Ellers står den på koreansk barbecue, naturligvis på allerhøjeste kvalitetsniveau og skyllet ned med de lokale øl.

84
Til søs
28 marts '26
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

85
Shanghai
29 marts '26
Ankomst kl 09:00
MSC Cruises

Shanghai er en af verdens hurtigt voksende byer. Byen er gået fra at være en mellemstor, kinesisk provinsby til at blive en international metropol. Shanghai er stedet hvor østen og Vesten, historie og nutid mødes. Shanghai startede sin internationale udvikling som købmandsstad for Vesten i Fjernøsten, hvorfra der primært blev købt og solgt opium. Shanghais fortid som central købmandsstad er en af de væsentligste årsager til, at byen i dag er vokset op som et finansielt centrum i verden.
Shanghai er en by, der aldrig sover og den sprudler med liv også i de sene nattetimer. Byen har over de sidste par år fået en pænere infrastruktur, så den efterhånden kan smide sit grimme øgenavn, Affaldsjunglen, væk. Shanghai har gjort meget for at tiltrække turister. Man kan blandt andet komme ind og se et af de fantastiske akrobatshows eller besøge en af de mange musikfestivaller, der bliver afholdt året rundt. Hvis man er i byen til det kinesiske nytår, kan man opleve, hvordan byen fejrer det med pomp og pragt og med et spektakulært fyrværkerishow.
Skyskraberne er også et godt sted at se byen fra. Shanghai World Financial Center er 474 m højt, og har på 100. etage en observationsplatform med panoramaudsigt over byen. Her bliver det tydeligt at se, hvorledes det nye blander sig med det gamle Shanghai.
Hvis man vil holde en pause fra det moderne byliv, kan man træde ind i fortiden i Shanghais gamle kvarter. I The Old City´s smalle gader vrimler det med små boder og butikker, der tilbyder street food, slik, håndlavede varer og souvenirs. Man bør også slå et smut forbi Yuyuan haverne, der er en lille, grøn oase midt i byen. I haven finder man også the City God Temple, som er lavet til ære for de tre by-guder.
Shanghai er gennem årene blevet mere og mere vestlig i et forsøg på at tiltrække flere vestlige turister. Men byen har stadig sine oprindelige rødder solidt indgroet i byen, som giver et billede af det traditionelle Kina.

86
Til søs
30 marts '26
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

87
Til søs
31 marts '26
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

88
Hong Kong
1 april '26
Ankomst kl 10:00
MSC Cruises

Der er ikke tvivl om, at Hongkong er centrum for Asiens finansielle sektorer. Hovedparten af de næsten syv millioner indbyggere er af kinesisk afstamning, men deres hektiske livsstil er udpræget vestligt inspireret. Luften emmer af krydderier fra de mange gaderestauranter, mens akrobater, spåmænd og gademusikanter sørger for underholdningen. Hongkong består primært af to områder, Hong Kong Island og halvøen Kowloon. På Hong Kong Island ligger alverdens banker og finansfirmaer sammen med boliger fra luksusklasse til slum, og her kan du med kabelbane nå Hongkongs højeste punkt, Victoria Peak. Kowloon er kendt for shopping – særligt langs Nathan Road, sine mange hoteller, restauranter, nattelivet og hvad et forlystelseshjerte nu eller kan begære. Tag dig god tid til at opleve denne spændende by med den imponerende skyline, som er langt mere end blot porten til Kina og Fjernøsten.

89
Shekou
2 april '26
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 21:00
MSC Cruises

Shekou – vestlig storby i Kina med masser af muligheder for shopping.
Shekou er en moderne storby med mulighed for at shoppe og købe internationale/vestlige varer.Her kan du tage på opdagelse i byen og shoppe i store centre.

90
Til søs
3 april '26
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
MSC Cruises

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

Relaxing armchair Bathroom with shower, vanity area and hairdryer TV, telephone, safe and minibar Wi-Fi access available

Udvendig Kahyt

Udvendig kahyt med begrænset udsyn over havet. Kahytten er på ca. 16 kvm, beliggende på dæk 8. Nyd komforten og faciliteter såsom badeværelse med bruser, make-up plads og hårtørrer. Vælg mellem komfortable dobbelt- eller enkeltsenge efter behov og benyt dig af interaktivt TV, telefon, safety boks og minibar. WiFi-forbindelse er tilgængelig mod betaling. Bemærk, at kahytter til gæster med handicap eller nedsat mobilitet kun har enkeltsenge. Billedet er kun repræsentativt; størrelsen, layoutet og møblerne kan variere.

Balkonkahyt

Komfortabel og rummelig kahyt på ca. 18 kvm med en balkon på ca. 5 kvm, beliggende på dæk 9-11. Faciliteter såsom badeværelse med bruser, make-up plads og hårtørrer. Vælg mellem komfortable dobbelt- eller enkeltsenge efter behov og benyt dig af interaktivt TV, telefon, safety boks og minibar. WiFi-forbindelse er tilgængelig mod betaling. Bemærk, at kahytter til gæster med handicap eller nedsat mobilitet kun har enkeltsenge.

Suite

Luksuriøs og rummelig kahyt på ca. 26 kvm med en balkon på ca. 4 kvm, beliggende på dæk 15.. Du vil have rigelig plads i det rummelige klædeskab til at opbevare dine ejendele. Badeværelset har både badekar og en makeupplads med hårtørrer. Vælg mellem komfortable dobbelt- eller enkeltsenge efter behov, og nyd faciliteter som interaktivt TV, telefon, safe og minibar. WiFi-forbindelse er tilgængelig mod betaling.


Rederi

MSC Cruises har 23 skibe i fire forskellige skibsklasser. For dem alle gælder, at skibene er indrettet i europæisk/italiensk stil og byder på masser af underholdning såvel indendørs som udendørs. Kahytkategorierne favner bredt fra indvendige kahytter til deluxe suiter. Men langt de fleste kahytter er udvendige med balkon.
MSC Cruises har opdelt deres krydstogter efter sæson og sejler derfor til Nordeuropa om sommeren, Sydamerika om vinteren samt i Middelhavet og Caribien året rundt. Størstedelen af MSCs passagerer har bopæl i Sydeuropa, men de seneste år har der været passagerer fra andre europæiske lande og et stigende antal skandinavere.

MSC Cruises har ofte attraktive priser og tilbyder også favorable børnepriser. Godt tilbud til hele familien Nyhed. Danske LEGO har indledt samarbejde med MSC Cruices og bygger LEGO-legeområder, laver temadage og inviterer en LEGO-maskot ombord på MSC Cruises krydstogtflåde. MSC Cruises har desuden gode børnepriser for børn, som deler kahyt med to voksne.

Krydstogt er en god måde at holde familieferie på. Både forældre og børn kan nyde ferien i en verden af komfort, stil og elegance. Ombord finder du programmer for børn og unge med masser af underholdning både om dagen og om aftenen. I børneklubben tager det uddannede personale sig af børnene, der er opdelt i 3 aldersgrupper. De forskellige klubber tilbyder aktiviteter, der er tilpasset alderstrinene, og der er så meget at lave, at børnene aldrig vil kede sig.

Kategorier ombord:

Bella:
Giver adgang til den almindelige service ombord
Yderligere fordele mod betaling:
• Morgenmad i kahytten
• 24-timers roomservice
• Adgang til privat soldæk
• Særlige arrangementer for børn

Fantastica:
• Alle Bella-fordele plus en række ekstra privilegier
• Premium kahyt
• 24 timers roomservice
• Frihed til at ændre booking detaljer mod et mindre gebyr
• Gratis morgenmad i kahytten
• Adgang til privat soldæk mod betaling
• Særlige arrangementer for børn
• 50% rabat på fitness klasser og personlig træner

Aurea:
• Alle Fantastica fordele plus en række ekstra privilegier
• Velkomst pakke (Prosecco og chokolade)
• Adgang til Thermal området under hele krydstogtet (kun for voksne)
• Særlige produkter til ansigt, hår og krop i kahytten
• Pude menu i kahytten
• Badekåbe, slippers samt fri adgang til eksklusivt soldæk
• Prioritet boarding og bagage på ombordstigningsdagen
• Frit valg af spisetid i dedikeret område i restauranten

MSC Yacht Club:
Mærk elegancen ved luksuskrydstogter med MSC Yacht Club, et eksklusiv paradis som et ekstra skib i skibet. Omgiv dig med uovertruffenen komfort og personlig service.
MSC Yacht Club er designet til at overgå alle dine ønsker og skabe minder, der vil vare hele livet.

• Smukke indrettede suiter med enestående komfort beliggende på skibets fordæk
• Butler service døgnet rundt
• Dedikeret prioriteret ind- og udtjekning
• Gratis adgang til den termiske suite i MSC Aurea Spa
• Premium ekstra drikkepakke i alle skibets områder inklusiv minibaren i kahytten
• Concierge service 24 timer
• Ubegrænset internetpakke
• Gourmetmad i den private MSC Yacht Club-restaurant med frit valg af spisetid

Skib

Beskrivelse

MSC Magnifica er i skib i  Musica-klassen og blev døbt i Hamburg i marts 2010.
Skibet er på 89.600 BRT, 300 meter lang, 33 meter bred, har 13 dæk og plads til 2.500 passagerer. Selvom skibet er stort og har en kapacitet på op til 2.500 gæster tilbydes en total oplevelse for alle.
Der er således mange aktivitets-tilbud om bord og ca. 1000 besætningsmedlemmer til at tage sig af gæsterne. Der kan bl.a. nævnes; 2 swimmingpools, 4 jacuzzis samt en separat børnepool, minigolf, tennisbane, golf-simulator, bibliotek, biograf, duty free butikker, Internetcenter, teater, kasino, skønhedssalon og spa, fitnesslokale, diskotek, mange forskellige barer med underholdning, vinbar samt sushibar. Ydermere tilbydes specielle børneklubber for børn mellem 5-17 år, hvor der arrangeres forskellige aktiviteter.

Afslapning

Aurea Spa
Balinesisk Hovedmassage
Beauty Salon
Ansigtsbehandlinger
Hot Stone Terapi
Manicures
Massage
Pedicures
Reflexology
Sauna
Solarium
Swimming Pool
Thalassotherapy Pool
Whirlpool

Mad og drikke

Amalfi Dining Room
Bar
Bimini Bar
Buffet
Capri Dining Room
Italian Restaurant
L’etoile
Mexican
Oriental Restaurant
Piano Bar
Portofino Italian Restaurant
Sorrentos Pizzeria
Sports Bar
The Restaurant
Wine bar

Fitness

Aerobics
Basketball
Fitness Center
Jogging sti
Pilates
Sports Dæk
Tennis
Wellness Center
Yoga

Aktiviteter

Card Room
Legerum for børn
Grand Prix Simulator

Teknologi

Interaktivt TV
Internet Cafe
Fotoshop
Satelit telefon

Underholdning

Cigar Bar
Cinema
Disco
Royal Court Theatre
Theatre

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel