Strandluksus og perler i Det Indiske Ocean – inkl. resort og fly

Krydstogt detaljer

 • 25 januar til 13 februar 2025
 • 19 Nætter
 • 2 Voksne
 • Norwegian Dawn
 • Port Louis Mauritius, Pointe Des Galets Reunion, Til søs, Nosy Be Madagascar, Til søs, Port Victoria Seychellerne, La Digue Seychellerne, Til søs, Til søs, Til søs, Muscat, Dubai, Dubai, Abu Dhabi, Doha Qatar
Indvendig kahyt Fra kr. 30.995 pr. person
Udvendig kahyt Fra kr. 34.395 pr. person
Balkon kahyt Fra kr. 45.495 pr. person

Oversigt

Glæd dig til at opleve Det Indiske Oceans eksotiske øer på krydstogt med NCL Dawn. Din rejse indledes først på Mauritius med tre afslappende dage på det moderne og lækre strandresort, Long Beach. Her skal du bare nyde solen og det søde strandliv ved en af Mauritius allerbedste strande, Belle Mare. Efter de tre skønner nætter på resortet stiger du ombord NCL Dawn med kurs mod eventyr i Det Indiske Ocean. Undervejs på din rejse vil du opleve vulkanøerne Réunion og Madagascar samt to af Seychellernes paradisiske øer, La Digue og Mahé. Herefter sejler du mod stop i det fortryllende Muscat i Oman samt Dubai og Abu Dhabi, inden krydstogtet afsluttes i Doha.

Alt er klaret på forhånd
Vi har booket dit fly til Mauritius og hjem igen fra Doha, booket dit værelse på Long Beach og sørget for transfer mellem lufthavn og hotel. Så skal du blot lade dig opvarte og nyde rejsen.
TILBUD – KUN HOS PROFIL REJSER

Valgt afgang: 25 januar 2025
Pris pr. person fra: kr. 30.995

Rejseoversigt

 • Varighed: 19 nætter
 • Rederi og skib: Norwegian Cruise Line, Norwegian Dawn
 • Afrejsehavn: Port Louis, Mauritius
 • Billigste krydstogt: kr. 30.995 (25 januar 2025)

Prisen inkluderer

Prisen inkluderer:

Fly København til Mauritius – 1 mellemlanding
Transfer fra lufthavn til hotel
3 nætter på Long Beach hotel inkl. halvpension
14 nætters krydstogt med Norwegian Dawn
Kaffe, the, juice i selvbetjeningsstationerne til morgenmaden
Underholdning, diskotek, shows og teater
Pool og jacuzzis
Transfer fra skib til hotel
Fly fra Doha til København – direkte

Single priser:
Indvendig kahyt: 45.995 kr.
Udvendig kahyt: 53.395 kr.
Balkon kahyt: 77.650 kr.

Tilkøb Free at Sea og få 4 elementer med på dit krydstogt med NCL

Drikkevarepakke som inkluderer et stort udvalg af spiritus, cocktails og vine op til 15 USD per glas
Wifi pakke 300 min
Indvendig/ udvendig kahyt 2 middage // balkon kahyt 3 middage i specialrestauranter
50 USD i rabat per udflugt i hver havn (rabatten bliver tildelt en person i kahytten)

Gælder KUN for 1. og 2. person i kahytten.

Bemærk

.

.


Rejseplan

1
Port Louis
Mauritius
29 januar 25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 23:00

Port Louis er porten til paradisøen Mauritius og øens kosmopolitiske hovedstad.

2
Pointe Des Galets
Reunion
30 januar 25
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 20:00

Krydstogtets port til Reunion

Havnebyen Pointe des Galets også kendt som Le Port, er beliggende på den nordvestlige del af øen Reunion. Her ligger de større krydstogtskibe til og Pointe des Galets er derfor også porten til de mange oplevelser som venter på den skønne ø Reunion.

Ikke langt fra Pointe des Galets ligger Reunions største by Saint Denis, også kendt som Det Indiske Oceans Paris, grundet sit meget franske islæt, med massevis af små franske bistroer og cafeer.

Øen Reunion byder på et væld af naturoplevelser. Oplev eksempelvis en af verdens mest aktive vulkaner, slap af på de paradisiske strande eller giv dig i kast med snorkling eller dykning. Mulighederne er mange.

3
Til søs
31 januar 25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

4
Nosy Be
Madagascar
1 februar 25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 18:00

Nosy Be er en lille ø beliggende udfor Madagaskars nordlige kyst mod Det Indiske Ocean. øen tilbyder nogle af Madagaskars bedste sandstrande og her hersker en afslappende tropisk stemning.

Klimaet er præget af solskin året rundt og vandet omkring øen er perfekt til forskellige vandaktiviteter, så som snorkling og dykning. Besøg også det smukke naturreservat Réserve Naturelle Intégrale de Lokobe. Her kan du opleve kakao-, ylang-ylang- og vaniljeplantager. Herudover byder reservatet på fantastisk tropisk vegetation og utrolige vandfald.

Måske spotter du også en eller flere af de små lemurer, den lille halvabe som Madagaskar er særlig kendt for.

5
Til søs
2 februar 25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

6
Port Victoria
Seychellerne
3 februar 25
Ankomst kl 12:00
Afgang kl 00:59

Havnebyen Port Victoria er beliggende på Mahé, den største af øerne i øgruppen Seychellerne i Det Indiske Ocean. Byen ligger på øens østside, er en af verdens mindste hovedstæder, og stemningen her er livlig men langtfra travl.
Port Victoria var oprindeligt en britisk koloni, og de britiske rødder ses stadig i arkitekturen i bybilledet. Besøg f.eks. det gamle, charmerende klokketårn i centrum af byen, som er en kopi af Little Ben, klokketårnet foran Victoria Station i London eller det farverige Victoria Marked, med masser af lokale råvarer og håndværk. Som kontrast til de gamle bygninger og snævre gader fra kolonitiden er den nye del af byen præget af brede boulevarder og tropiske haver.Øen Mahé byder ligesom resten af Seychellerne på hvide sandstrande, grønne palmer og afslapning i verdensklasse.

7
La Digue
Seychellerne
4 februar 25
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 18:00

En klassisk tropeø i Det Indiske Ocean

Den lille ø La Digue er en del af øgruppen Seychellerne, beliggende i Det Indiske Ocean. La Digue er en vaskeægte tropeø, med alt hvad dette indebærer af hvide sandstrande, palmetræer og afslappet stemning.

Her foregår alt lidt i slowmotion og er det perfekte sted at slappe af, opleve enestående natur og masser af solskin.

På La Digue er der er kun ganske lidt motordrevet persontransport, hvorfor den bedste måde at opleve den smukke ø foregår i cykelsadlen.

Besøg eksempelvis øens populære strand, Anse Source d’Argent, som med sine små bugter og skulpturelle granitklippeformationer er helt enestående.

8
Til søs
5 februar 25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

9
Til søs
6 februar 25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

10
Til søs
7 februar 25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

11
Muscat
8 februar 25
Ankomst kl 12:00
Afgang kl 20:00

I hovedstaden Muscat er den gamle bydel omkranset af en bymur og bevogtet af to sandfarvede forter fra 1500-tallet. Byen er rig på historiske bygningsværker, og ved havnefronten står et af sultanens mere farverige paladser, opført i 1972. Efterhånden har Muscat bredt sig langs kysten, og nye bydele som Muttrah, Ruwi og Qurm er opstået. Alle nye huse er hvide eller sandfarvede og bygget i traditionel stil, og ingen skyskrabere rejser sig i Muscat. Vejene er forbløffende rene, og de grønne områder bliver vandet i døgndrift. Hvis du på rejsen besøger suq’en (markedet) vil du finde alt, hvad hjertet begærer: Krydderier, kulørte tørklæder, smykker, duftessenser, røgede varer og røgelse, eller en khanjar – en krumdolk – som er mændenes statussymbol.
Er du til livet under havoverfladen, er Det indiske Ocean ud for Omans kyst et sandt ferieparadis med farverige fisk og koraller, og Oman Dive Center ved Muscat tilbyder blandt andet PADI-kurser og enkeltdyk med guide.

12
Dubai
9 februar 25
Ankomst kl 14:00
Afgang kl 01:00

Midt i ørkenen ligger den eventyrlige by, Dubai, hvor alt er lidt større og lidt vildere. Dubai er et af de syv emirater, der udgør de Forenede Arabiske Emirater, og her er kontrasterne mellem det moderne og det traditionelle slående.
Dubai rummer nogle af verdens største, moderne attraktioner, og byen er et overflod af eksklusive shoppingcentre, skyskrabere og hoteller.
Besøg for eksempel Mall of the Emirates, hvor det ud over at shoppe alverdens mærkevarer også er muligt prøve kræfter med indendørs ski. Eller tag til tops i verdens højeste nuværende skyskraber, Burj Khalifa, og nyd udsigten over det overvældende landskab med de kunstige øer, Palm Island og The World, samt det berømte Burj al Arab hotel bygget som et kæmpe sejl ude i havet.
Selvom Dubai har vokset sig moderne, stor og flot, er der også mere traditionelle oplevelser i byen. Tag en tur til nogle af områdets kendte arabiske souks, hvor de handlende falbyder eksotiske krydderier, fine metervarer og guld til markedspriser, og få et indblik i Dubais historie fra beduinsamfund til storby på Dubai Museum ved Sheikh Saeed Al-Maktoum House, som er et nationalt monument fra 1894 og oprindelig var hovedsæde for den lokale regering.
Golfspillere er især glade for Dubai. Her ligger nemlig nogle af de bedste golfbaner i verden, men også vandhunde og adrenalinelskere kan få tilfredsstillet forventningerne på de kilometerlange, hvide sandstrande og på en jeeptur gennem sandbakkerne i den arabiske ørken.

13
Dubai
10 februar 25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 23:00

Midt i ørkenen ligger den eventyrlige by, Dubai, hvor alt er lidt større og lidt vildere. Dubai er et af de syv emirater, der udgør de Forenede Arabiske Emirater, og her er kontrasterne mellem det moderne og det traditionelle slående.
Dubai rummer nogle af verdens største, moderne attraktioner, og byen er et overflod af eksklusive shoppingcentre, skyskrabere og hoteller.
Besøg for eksempel Mall of the Emirates, hvor det ud over at shoppe alverdens mærkevarer også er muligt prøve kræfter med indendørs ski. Eller tag til tops i verdens højeste nuværende skyskraber, Burj Khalifa, og nyd udsigten over det overvældende landskab med de kunstige øer, Palm Island og The World, samt det berømte Burj al Arab hotel bygget som et kæmpe sejl ude i havet.
Selvom Dubai har vokset sig moderne, stor og flot, er der også mere traditionelle oplevelser i byen. Tag en tur til nogle af områdets kendte arabiske souks, hvor de handlende falbyder eksotiske krydderier, fine metervarer og guld til markedspriser, og få et indblik i Dubais historie fra beduinsamfund til storby på Dubai Museum ved Sheikh Saeed Al-Maktoum House, som er et nationalt monument fra 1894 og oprindelig var hovedsæde for den lokale regering.
Golfspillere er især glade for Dubai. Her ligger nemlig nogle af de bedste golfbaner i verden, men også vandhunde og adrenalinelskere kan få tilfredsstillet forventningerne på de kilometerlange, hvide sandstrande og på en jeeptur gennem sandbakkerne i den arabiske ørken.

14
Abu Dhabi
11 februar 25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 17:00

Sol året rundt og alverdens underholdning, for store og små, findes i de Forende Arabiske Emiraters hovedstad. Olien har sat skub i forandringerne og udviklet Abu Dhabi fra fiskerby til moderne bystat. Kulturen og traditionerne er bevaret både i bybilledet og hos de lokale. Denne kontrast gør Abu Dhabi til et spændende rejsemål.

Byens kystlinje er blevet moderniseret med den 8 kilometer lange promenade, Corniche. Promenaden rummer både sandstrand, cykelsti og palmehaver. Et perfekt sted at prøve kræfter med diverse vandsportsgrene eller blot slappe af ved havets milde brise.

Abu Dhabi er kendt for sin moderne arkitektur. Besøg den imponerende Sheikh Zayed Grand Mosque fra 2007, som er blandt verdens største. Moskeen er opkaldt efter Emiraternes første præsident, Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, som ligger begravet her. Den hvide moske er dekoreret med guld og udsmykket med 800 kupler og 1.000 søjler. Vær opmærksom på kravene til påklædning, hvis I vil besøge stedet. Skuldre og ankler skal være tildækket, samt hovedbeklædning for kvinder er et påbud. Oplev også de to tvillingeskyskrabere Al Bahar Towers, som indeholder bank- og investeringsvirksomheder. Bygningernes facade ligner bikager som åbner og lukker sig efter solens bevægelse, dette hjælper til nedkøling af indeklimaet. Værd at se er også den cirkulære og futuristiske bygning Aldar HQ . Arkitekturen og designet har vundet flere priser siden dens opførelse.

Underholdning er der masser af i Abu Dhabi. Tag på ørkensafari på vuggende kamelryg eller i komfortabel jeep og nyd udsigten over de røde, utallige sandbanker. Spis i et beduintelt og oplev mavedansere under den åbne stjernehimmel.

Tag et spil golf på nogle af Abu Dhabis formidable golfbaner, eller oplev Ferrari World, som er verdens største, indendørs forlystelsespark for hele familien.

15
Doha
Qatar
12 februar 25
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 01:00

En mellemøstlig perle ved hav og ørkenlandskab
Den hurtig udviklende by Doha er hovedstaden i Qatar med en beliggenhed på den Arabiske halvøs nordøstlige kyst, ud mod den Persiske Golf. Her kommer temperaturen sjældent under 20 grader og omkring byen finder man lange hvide sandstrande at boltre sig på.
For får år tilbage var Qatar et ludfattigt land, men oliefund satte skub i udviklingen og i dag er byen Doha en af de hurtigst voksende i Mellemøsten og en kombination af topmoderne skyskrabere og mellemøstlig kultur.
I Doha har du både mulighed for at slappe af på de dejlige strande som omgiver byen, eller shoppe i byens mange butikscentre eller på ét af de lokale markeder. Besøg eksempelvis shoppingcenteret Vellagio, hvis indretning og design er inspireret af Venedig i Italien og hvor du kan sejle en tur med gondol. Eller markedet Souq Waqif, det ældste traditionelle marked i Doha, hvor du nemt kan fare vild i en labyrint af velduftende krydderier og smalle stræder. Du finder også massere af lokale spisesteder i høj kvalitet. I bydelen Downtown Doha finder du autentisk mellemøstlig stemning og lokalbefolkning, hvorimod du i bydelen West Bay finder luksus til den helt store guldmedalje.
Spadser eventuelt en tur i en af byens smukt anlagte grønne parker eller langs den syv kilometer lange havnepromenade Corniche og nyd de varme havvinde. Du kan også besøge et af byens mange museer, eksempelvis National Museum of Qatar eller Museum of Islamic Art, hvor du kan lære om muslimsk kultur. Sidstnævnte er en arkitektonisk perle med hele 5 etager, indeholdende både gallerier, bibliotek og restauranter.

1
Port Louis
Mauritius
29 januar '25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 23:00
Norwegian Cruise Line

Port Louis er porten til paradisøen Mauritius og øens kosmopolitiske hovedstad.

2
Pointe Des Galets
Reunion
30 januar '25
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

Krydstogtets port til Reunion

Havnebyen Pointe des Galets også kendt som Le Port, er beliggende på den nordvestlige del af øen Reunion. Her ligger de større krydstogtskibe til og Pointe des Galets er derfor også porten til de mange oplevelser som venter på den skønne ø Reunion.

Ikke langt fra Pointe des Galets ligger Reunions største by Saint Denis, også kendt som Det Indiske Oceans Paris, grundet sit meget franske islæt, med massevis af små franske bistroer og cafeer.

Øen Reunion byder på et væld af naturoplevelser. Oplev eksempelvis en af verdens mest aktive vulkaner, slap af på de paradisiske strande eller giv dig i kast med snorkling eller dykning. Mulighederne er mange.

3
Til søs
31 januar '25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Norwegian Cruise Line

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

4
Nosy Be
Madagascar
1 februar '25
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 18:00
Norwegian Cruise Line

Nosy Be er en lille ø beliggende udfor Madagaskars nordlige kyst mod Det Indiske Ocean. øen tilbyder nogle af Madagaskars bedste sandstrande og her hersker en afslappende tropisk stemning.

Klimaet er præget af solskin året rundt og vandet omkring øen er perfekt til forskellige vandaktiviteter, så som snorkling og dykning. Besøg også det smukke naturreservat Réserve Naturelle Intégrale de Lokobe. Her kan du opleve kakao-, ylang-ylang- og vaniljeplantager. Herudover byder reservatet på fantastisk tropisk vegetation og utrolige vandfald.

Måske spotter du også en eller flere af de små lemurer, den lille halvabe som Madagaskar er særlig kendt for.

5
Til søs
2 februar '25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Norwegian Cruise Line

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

6
Port Victoria
Seychellerne
3 februar '25
Ankomst kl 12:00
Afgang kl 00:59
Norwegian Cruise Line

Havnebyen Port Victoria er beliggende på Mahé, den største af øerne i øgruppen Seychellerne i Det Indiske Ocean. Byen ligger på øens østside, er en af verdens mindste hovedstæder, og stemningen her er livlig men langtfra travl.
Port Victoria var oprindeligt en britisk koloni, og de britiske rødder ses stadig i arkitekturen i bybilledet. Besøg f.eks. det gamle, charmerende klokketårn i centrum af byen, som er en kopi af Little Ben, klokketårnet foran Victoria Station i London eller det farverige Victoria Marked, med masser af lokale råvarer og håndværk. Som kontrast til de gamle bygninger og snævre gader fra kolonitiden er den nye del af byen præget af brede boulevarder og tropiske haver.Øen Mahé byder ligesom resten af Seychellerne på hvide sandstrande, grønne palmer og afslapning i verdensklasse.

7
La Digue
Seychellerne
4 februar '25
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 18:00
Norwegian Cruise Line

En klassisk tropeø i Det Indiske Ocean

Den lille ø La Digue er en del af øgruppen Seychellerne, beliggende i Det Indiske Ocean. La Digue er en vaskeægte tropeø, med alt hvad dette indebærer af hvide sandstrande, palmetræer og afslappet stemning.

Her foregår alt lidt i slowmotion og er det perfekte sted at slappe af, opleve enestående natur og masser af solskin.

På La Digue er der er kun ganske lidt motordrevet persontransport, hvorfor den bedste måde at opleve den smukke ø foregår i cykelsadlen.

Besøg eksempelvis øens populære strand, Anse Source d’Argent, som med sine små bugter og skulpturelle granitklippeformationer er helt enestående.

8
Til søs
5 februar '25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Norwegian Cruise Line

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

9
Til søs
6 februar '25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Norwegian Cruise Line

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

10
Til søs
7 februar '25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 01:00
Norwegian Cruise Line

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

11
Muscat
8 februar '25
Ankomst kl 12:00
Afgang kl 20:00
Norwegian Cruise Line

I hovedstaden Muscat er den gamle bydel omkranset af en bymur og bevogtet af to sandfarvede forter fra 1500-tallet. Byen er rig på historiske bygningsværker, og ved havnefronten står et af sultanens mere farverige paladser, opført i 1972. Efterhånden har Muscat bredt sig langs kysten, og nye bydele som Muttrah, Ruwi og Qurm er opstået. Alle nye huse er hvide eller sandfarvede og bygget i traditionel stil, og ingen skyskrabere rejser sig i Muscat. Vejene er forbløffende rene, og de grønne områder bliver vandet i døgndrift. Hvis du på rejsen besøger suq’en (markedet) vil du finde alt, hvad hjertet begærer: Krydderier, kulørte tørklæder, smykker, duftessenser, røgede varer og røgelse, eller en khanjar – en krumdolk – som er mændenes statussymbol.
Er du til livet under havoverfladen, er Det indiske Ocean ud for Omans kyst et sandt ferieparadis med farverige fisk og koraller, og Oman Dive Center ved Muscat tilbyder blandt andet PADI-kurser og enkeltdyk med guide.

12
Dubai
9 februar '25
Ankomst kl 14:00
Afgang kl 01:00
Norwegian Cruise Line

Midt i ørkenen ligger den eventyrlige by, Dubai, hvor alt er lidt større og lidt vildere. Dubai er et af de syv emirater, der udgør de Forenede Arabiske Emirater, og her er kontrasterne mellem det moderne og det traditionelle slående.
Dubai rummer nogle af verdens største, moderne attraktioner, og byen er et overflod af eksklusive shoppingcentre, skyskrabere og hoteller.
Besøg for eksempel Mall of the Emirates, hvor det ud over at shoppe alverdens mærkevarer også er muligt prøve kræfter med indendørs ski. Eller tag til tops i verdens højeste nuværende skyskraber, Burj Khalifa, og nyd udsigten over det overvældende landskab med de kunstige øer, Palm Island og The World, samt det berømte Burj al Arab hotel bygget som et kæmpe sejl ude i havet.
Selvom Dubai har vokset sig moderne, stor og flot, er der også mere traditionelle oplevelser i byen. Tag en tur til nogle af områdets kendte arabiske souks, hvor de handlende falbyder eksotiske krydderier, fine metervarer og guld til markedspriser, og få et indblik i Dubais historie fra beduinsamfund til storby på Dubai Museum ved Sheikh Saeed Al-Maktoum House, som er et nationalt monument fra 1894 og oprindelig var hovedsæde for den lokale regering.
Golfspillere er især glade for Dubai. Her ligger nemlig nogle af de bedste golfbaner i verden, men også vandhunde og adrenalinelskere kan få tilfredsstillet forventningerne på de kilometerlange, hvide sandstrande og på en jeeptur gennem sandbakkerne i den arabiske ørken.

13
Dubai
10 februar '25
Ankomst kl 01:00
Afgang kl 23:00
Norwegian Cruise Line

Midt i ørkenen ligger den eventyrlige by, Dubai, hvor alt er lidt større og lidt vildere. Dubai er et af de syv emirater, der udgør de Forenede Arabiske Emirater, og her er kontrasterne mellem det moderne og det traditionelle slående.
Dubai rummer nogle af verdens største, moderne attraktioner, og byen er et overflod af eksklusive shoppingcentre, skyskrabere og hoteller.
Besøg for eksempel Mall of the Emirates, hvor det ud over at shoppe alverdens mærkevarer også er muligt prøve kræfter med indendørs ski. Eller tag til tops i verdens højeste nuværende skyskraber, Burj Khalifa, og nyd udsigten over det overvældende landskab med de kunstige øer, Palm Island og The World, samt det berømte Burj al Arab hotel bygget som et kæmpe sejl ude i havet.
Selvom Dubai har vokset sig moderne, stor og flot, er der også mere traditionelle oplevelser i byen. Tag en tur til nogle af områdets kendte arabiske souks, hvor de handlende falbyder eksotiske krydderier, fine metervarer og guld til markedspriser, og få et indblik i Dubais historie fra beduinsamfund til storby på Dubai Museum ved Sheikh Saeed Al-Maktoum House, som er et nationalt monument fra 1894 og oprindelig var hovedsæde for den lokale regering.
Golfspillere er især glade for Dubai. Her ligger nemlig nogle af de bedste golfbaner i verden, men også vandhunde og adrenalinelskere kan få tilfredsstillet forventningerne på de kilometerlange, hvide sandstrande og på en jeeptur gennem sandbakkerne i den arabiske ørken.

14
Abu Dhabi
11 februar '25
Ankomst kl 09:00
Afgang kl 17:00
Norwegian Cruise Line

Sol året rundt og alverdens underholdning, for store og små, findes i de Forende Arabiske Emiraters hovedstad. Olien har sat skub i forandringerne og udviklet Abu Dhabi fra fiskerby til moderne bystat. Kulturen og traditionerne er bevaret både i bybilledet og hos de lokale. Denne kontrast gør Abu Dhabi til et spændende rejsemål.

Byens kystlinje er blevet moderniseret med den 8 kilometer lange promenade, Corniche. Promenaden rummer både sandstrand, cykelsti og palmehaver. Et perfekt sted at prøve kræfter med diverse vandsportsgrene eller blot slappe af ved havets milde brise.

Abu Dhabi er kendt for sin moderne arkitektur. Besøg den imponerende Sheikh Zayed Grand Mosque fra 2007, som er blandt verdens største. Moskeen er opkaldt efter Emiraternes første præsident, Sheikh Zayed bin Sultan Al Nahyan, som ligger begravet her. Den hvide moske er dekoreret med guld og udsmykket med 800 kupler og 1.000 søjler. Vær opmærksom på kravene til påklædning, hvis I vil besøge stedet. Skuldre og ankler skal være tildækket, samt hovedbeklædning for kvinder er et påbud. Oplev også de to tvillingeskyskrabere Al Bahar Towers, som indeholder bank- og investeringsvirksomheder. Bygningernes facade ligner bikager som åbner og lukker sig efter solens bevægelse, dette hjælper til nedkøling af indeklimaet. Værd at se er også den cirkulære og futuristiske bygning Aldar HQ . Arkitekturen og designet har vundet flere priser siden dens opførelse.

Underholdning er der masser af i Abu Dhabi. Tag på ørkensafari på vuggende kamelryg eller i komfortabel jeep og nyd udsigten over de røde, utallige sandbanker. Spis i et beduintelt og oplev mavedansere under den åbne stjernehimmel.

Tag et spil golf på nogle af Abu Dhabis formidable golfbaner, eller oplev Ferrari World, som er verdens største, indendørs forlystelsespark for hele familien.

15
Doha
Qatar
12 februar '25
Ankomst kl 08:00
Afgang kl 01:00
Norwegian Cruise Line

En mellemøstlig perle ved hav og ørkenlandskab
Den hurtig udviklende by Doha er hovedstaden i Qatar med en beliggenhed på den Arabiske halvøs nordøstlige kyst, ud mod den Persiske Golf. Her kommer temperaturen sjældent under 20 grader og omkring byen finder man lange hvide sandstrande at boltre sig på.
For får år tilbage var Qatar et ludfattigt land, men oliefund satte skub i udviklingen og i dag er byen Doha en af de hurtigst voksende i Mellemøsten og en kombination af topmoderne skyskrabere og mellemøstlig kultur.
I Doha har du både mulighed for at slappe af på de dejlige strande som omgiver byen, eller shoppe i byens mange butikscentre eller på ét af de lokale markeder. Besøg eksempelvis shoppingcenteret Vellagio, hvis indretning og design er inspireret af Venedig i Italien og hvor du kan sejle en tur med gondol. Eller markedet Souq Waqif, det ældste traditionelle marked i Doha, hvor du nemt kan fare vild i en labyrint af velduftende krydderier og smalle stræder. Du finder også massere af lokale spisesteder i høj kvalitet. I bydelen Downtown Doha finder du autentisk mellemøstlig stemning og lokalbefolkning, hvorimod du i bydelen West Bay finder luksus til den helt store guldmedalje.
Spadser eventuelt en tur i en af byens smukt anlagte grønne parker eller langs den syv kilometer lange havnepromenade Corniche og nyd de varme havvinde. Du kan også besøge et af byens mange museer, eksempelvis National Museum of Qatar eller Museum of Islamic Art, hvor du kan lære om muslimsk kultur. Sidstnævnte er en arkitektonisk perle med hele 5 etager, indeholdende både gallerier, bibliotek og restauranter.


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

Inside kahytterne er de mest prisvenlige om bord. De har plads til op til fire gæster og indeholder en queensize-seng samt mulighed for opredning til to personer. Desuden er der et badeværelse med bruseniche. Et godt valg, hvis man benytter fællesfaciliteterne meget og primært bruger kahytten til en god nattesøvn. Plads til: 4 Samlet omtrentlig størrelse: 13-25 m2

Udvendig Kahyt

Oceanview kahytterne har plads til op til 4 personer. Der er en queensize-seng samt mulighed for opredning til to personer ekstra. Desuden er der et badeværelse med bruseniche, samt et panoramavindue mod havet. Nogle af disse kahytter har ”connecting doors”, hvis man rejser flere sammen, en også ønsker nogle private rammer. Plads til: 4 Samlet omtrentlig størrelse: 14 m2

Balkonkahyt

Balcony kahytterne har plads til op til tre gæster. Der er en queensize-seng samt et opholdsområde med sofa, som giver mulighed for opredning til en ekstra person. Desuden er der et badeværelse med bruseniche, samt en privat balkon. Nogle af disse kahytter har ”connecting doors”, hvis man rejser flere sammen, men også ønsker nogle private rammer. Plads til: 2-3 Samlet omtrentlig størrelse: 18-27 m2 Balkon Størrelse: 3-5 m2

Suite

The Haven Garden suiterne har tre separate soveværelser med plads til op til syv personer. Hvert soveværelse har en kingsize- eller queensize-seng samt badeværelse. Dertil kommer en separat stue med sofagruppe og spisebord. Til suiten hører en stor privat balkon med privat spabad og god plads til afslapning. Fra suiten er der desuden adgang til Haven´s eksklusive områder. Inkluderer butler- og concierge-service. Plads til: 7 Samlet omtrentlig størrelse: 621 m2 Balkon Størrelse: 413 m2


Rederi

Om Norwegian Cruise Line (NCL)

Norwegian Cruise Line (NCL) har en lang historie med norske rødder, men er nu styret fra hovedkontoret i Florida med asiatiske ejere. Med 19 moderne skibe, hvoraf de fleste er bygget siden 2001, tilbyder NCL en bred vifte af krydstogtsoplevelser.

Skibsindretning og Faciliteter

 • Amerikansk stilindretning
 • Underholdning både indendørs og udendørs
 • Kahytter med balkon tilbydes i flertallet

Freestyle Cruising Koncept

 • Planlæg dine dage efter egen tidsplan
 • Ingen faste spisetider eller pladser
 • Bredt udvalg af restauranter uden tillæg
 • Afslappet dress code

Kahytskategorier

 • Indvendig single studios
 • Familie kahytter og suiter
 • Spa kahytter og suiter
 • Garden Villas og Family Villas
 • The Haven by Norwegian™

Familiefokus

 • Ungdomsprogram
 • Aktiviteter for hele familien
 • Eksklusiv underholdning med Nickelodeon

Spisemuligheder

 • Fristende restauranter, grill, buffeter og caféer
 • Hovedrestauranter og tillægsrestauranter
 • Inkluderede og valgfrie spisningsmuligheder

Fitness og Sport

 • Fuldt udstyret fitnesscenter
 • Klasser og sportsaktiviteter
 • Diverse sportsfaciliteter ombord

Destinationsmuligheder

 • Nordeuropa, Middelhavet, Caribien, og mange andre destinationer

Inkluderet i Prisen

 • Mad og drikke
 • Underholdning og aktiviteter
 • Gratis adgang til klubber, barer og lounges

Free at Sea Tilvalgspakker

 • Premium drikkevarepakke
 • Wi-Fi-pakke
 • Restaurantpakke til specialrestauranter
 • Udflugtspakke
 • Tilbud på 3. og 4. person i kahytten

Priser på Tilvalgspakker

 • Varierende priser afhængigt af krydstogts længde

The Haven Fordel

 • Inkludering af alle Free at Sea pakkers indhold

Premium Drikkevarepakke

 • Omfatter et bredt udvalg af drikkevarer til USD 15 pr. drink

Skib

Beskrivelse

Dawn blev bygget med friheden i tankerne og takket være Freestyle Cruising, har du masser af tid til at nyde et udvalg af sytten dejlige spisesteder, bl.a. en italiensk restaurant, en børnecafe, et steak house, en grillbar, ikke at forglemme den klassiske ‘Venetian Main Dining Room’, hvor internationalt anerkendte chefs vil give dig gourmet-oplevelser.

Skibet har desuden tolv sjove barer og opholdsstuer, et fitnesscenter og spa, et kasino, swimmingpools og meget mere. Plus, der tilbydes en række rummelige kahytter, der passer til enhver families behov og budget.

Om bord på Norwegian Cruise Lines skibe anvendes konceptet “Freestyle Cruising”, hvilket betyder at der er en høj grad at frihed til selv at vælge hvad man vil og hvornår. For eksempel er der ikke faste borde, og heller ikke faste middagstidspunkter. I stedet er der frit valg blandt skibets restauranter hver aften. Der er også roomservice døgnet rundt.

Norwegian Dawn blev bygget i 2002 og har plads til 2.340 gæster med en besætning på 1.032.

Underholdning

Atrium Café
Basketball/Volleyball Court
Bliss Ultra Lounge
Dawn Club Casino
Elements
Entourage Teen Club
Havana Club Cigar Bar
Lap Pool and Jacuzzi
Mandara Spa & Salon
Showdown
Soul Rockin’ Nights
Stardust Theatre
T-Rex Kid’s Pool
The Boardroom & Meeting Rooms
Video Zone

Andet

Colombian Emeralds International
Galleria Shops

Fitness

Jogging sti
Pulse Fitness Center

Mad og drikke

Aqua – Main Restaurant
Atrium Café & Bar
Bamboo- A Taste of Asia
Bimini Bar & Grill
Bimini Grill
Cagney’s Steakhouse
Garden Cafe
Gatsby’s Champagne Bar
Juice Bar
La Cucina Italian Restaurant
Le Bistro
Los Lobos Cantina
Moderno Churrascaria
O’Sheehan’s Bar & Grill
Room Service
Sake Bar
Sugarcane Mojito Bar
Sushi
Teppanyaki
The Cellars – A Michael Mondavi Family Wine Bar
Topsiders Bar & Grill
Venetian

Aktiviteter

Card Room
Bibliotek
Splash Academy Kid’s Club

Afslapning

“Bare for at prøve” akupunktur
Aroma Spa Massage med tang
Bamboo Massage
Kropskompositionsanalyse
Botox Cosmetics Rynkebehandling
Par massage
Couture Touch ansigts- og kropbehandling
Dyb muskelmassage
ELEMIS Deep Cleanse Grooming Behandling med barber
ELEMIS Dynamic Resurfacing Precision Peel
ELEMIS Pro-Collagen Age Defy Facial
ELEMIS Pro-Collagen Grooming behandling med barber
Ekspres barbering
Fire & Ice Manicure
Fire & Ice Pedicure
Go Smile tandblegningsbehandling
Individualiseret personlig træning
Intensiv rensende saltscrub
Lonithermie cellulite reduktionsbehandling
Nutritional konsultation
Restylane Lip Enhancement behandling
Restylane Lip Lines Behandling
Restylane Marionette Lines Behandling
Restylane Smile Lines Behandling
Spa Thermal Suite
Tradewinds

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel