7 nætter under sol og sejl fra Cannes til Rom inkl. fly

Krydstogt detaljer

  • 15 juni til 22 juni 2024
  • 7 Nætter
  • 2 Voksne
  • Star Flyer
  • Cannes France, Monaco, L'lle Rouse Corsica, Ajaccio Corsica France, Bonifacio Corsica, East Corsica Beach Corsica - France, Bastia Corsica France, Portoferraio Elba Italy, Civitavecchia (Rom)

Oversigt

Fra det celebre Cannes stævner du ud med det magiske sejlskib Star Flyer, der byder på alt andet end et ordinært krydstogt. Glæd dig til en autentisk sejlads, hvor alt emmer af nærvær til havet og smukke destinationer som Monaco, Elba og rundt om Korsika.

Vi har på forhånd inkluderet fly fra København til Nice og hjem fra Rom til København.

Ønsker du at flyve fra Billund er dette også muligt. Ring og hør mere.

Om Star Clippers
Star Clippers er ikke traditionelle krydstogter. Langt fra. Her handler det om at mærke forbindelsen til de blå bølger og dig selv, mens du under sejl og sol nyder Caribien og Middelhavets smukkeste steder. Med Star Clippers handler ikke så meget om at komme frem til destinationen, men mere om at nyde tiden på skibet og med hinanden. Vil du på et ægte sejlereventyr, så er Star Clippers det rigtige valg for dig.

Vi kan tilbyde pakken i følgende kahytter:
Udvendig kategori 4: 23.195 kr.

Valgt afgang: 15 juni 2024
Pris pr. person fra

Rejseoversigt

  • Varighed: 7 nætter
  • Rederi og skib: Star Clippers, Star Flyer
  • Afrejsehavn:

Prisen inkluderer

Special tilbud – Kun hos Profil Rejser. Prisen inkluderer:

Fly fra København/Billund til Nice
Transfer fra lufthavnen til Cannes
7 nætters krydstogt med Star Flyer i udvendig kahyt (sælger kat. 4 og derover)
Alle måltider ombord
Drikkepenge til skibets personale
Alle skatter og havneafgifter
Transfer fra skibet til Rom lufthavn
Fly fra Rom til København/Billund

Bemærk

Fly
Transfer
Måltider
Drikkepenge
Underholdning

.


Rejseplan

1
Cannes
France
15 juni 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

Cannes, a resort town on the French Riviera, is famed for its international film festival. Its Boulevard de la Croisette, curving along the coast, is lined with sandy beaches, upmarket boutiques and palatial hotels. It’s also home to the Palais des Festivals et des Congrès, a modern building complete with red carpet and Allée des Étoiles – Cannes’ walk of fame

2
Monaco
16 juni 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

Monaco, officially the Principality of Monaco, is a sovereign city-state, and microstate on the French Riviera in Western Europe. It is bordered by France to the north, east and west, and by the Mediterranean Sea to the south.

3
L'lle Rouse
Corsica
17 juni 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

L’Île-Rousse is a commune in the Haute-Corse department of France on the island of Corsica. It was founded in 1758 by Pasquale Paoli to create a port that would not be in the hands of the Genoese.

4
Ajaccio
Corsica
18 juni 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

Ajaccio is the capital of Corsica, a French island in the Mediterranean Sea. A port city on the rugged isle’s western coast, it was the birthplace of French Emperor Napoléon Bonaparte in 1769. His ancestral home, Maison Bonaparte, is now a museum displaying family heirlooms. The baroque, 16th-century Notre-Dame Cathedral, where Napoléon was baptized, contains paintings by Delacroix and Tintoretto.

5
Bonifacio
Corsica
19 juni 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

Bonifacio’s almost land-locked harbor is one of the most dramatic totally protected harbors, a bustling port with excellent seafood restaurants, and a modern marina. The ancient citadel town is perched high atop a seemingly impenetrable granite cliff.

6
East Corsica Beach
Corsica - France
20 juni 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
7
Bastia
Corsica
20 juni 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

Bastia is a city on the French island of Corsica. Bars and restaurants line the Old Port, with the twin-towered Church of St. Jean-Baptiste rising behind it. Terra Nova, a centuries-old citadel with ramparts, was built by Genoese rulers. Nearby is the Cathedral of Ste. Marie, filled with paintings and marble statues. The Governor’s Palace houses the Bastia Museum, showcasing the city’s history.

8
Portoferraio
Elba
21 juni 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

Portoferraio is a town and comune in the province of Livorno, on the edge of the eponymous harbour of the island of Elba. It is the island’s largest city. Because of its terrain, many of its buildings are situated on the slopes of a tiny hill bordered on three sides by the sea.

9
Civitavecchia (Rom)
22 juni 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

St. Peter’s, with its breathtaking Sistine Chapel, newly restored to its former glory, the Spanish Steps, where all Rome passes by, the Colosseum, where the real gladiators fought to the death, the Pantheon, considered to be the most perfect architectural statement of the ages. Life is not lived if you haven’t been to Rome!

1
Cannes
France
15 juni '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Star Clippers

Cannes, a resort town on the French Riviera, is famed for its international film festival. Its Boulevard de la Croisette, curving along the coast, is lined with sandy beaches, upmarket boutiques and palatial hotels. It’s also home to the Palais des Festivals et des Congrès, a modern building complete with red carpet and Allée des Étoiles – Cannes’ walk of fame

2
Monaco
16 juni '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Star Clippers

Monaco, officially the Principality of Monaco, is a sovereign city-state, and microstate on the French Riviera in Western Europe. It is bordered by France to the north, east and west, and by the Mediterranean Sea to the south.

3
L'lle Rouse
Corsica
17 juni '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Star Clippers

L’Île-Rousse is a commune in the Haute-Corse department of France on the island of Corsica. It was founded in 1758 by Pasquale Paoli to create a port that would not be in the hands of the Genoese.

4
Ajaccio
Corsica
18 juni '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Star Clippers

Ajaccio is the capital of Corsica, a French island in the Mediterranean Sea. A port city on the rugged isle’s western coast, it was the birthplace of French Emperor Napoléon Bonaparte in 1769. His ancestral home, Maison Bonaparte, is now a museum displaying family heirlooms. The baroque, 16th-century Notre-Dame Cathedral, where Napoléon was baptized, contains paintings by Delacroix and Tintoretto.

5
Bonifacio
Corsica
19 juni '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Star Clippers

Bonifacio’s almost land-locked harbor is one of the most dramatic totally protected harbors, a bustling port with excellent seafood restaurants, and a modern marina. The ancient citadel town is perched high atop a seemingly impenetrable granite cliff.

6
East Corsica Beach
Corsica - France
20 juni '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
7
Bastia
Corsica
20 juni '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Star Clippers

Bastia is a city on the French island of Corsica. Bars and restaurants line the Old Port, with the twin-towered Church of St. Jean-Baptiste rising behind it. Terra Nova, a centuries-old citadel with ramparts, was built by Genoese rulers. Nearby is the Cathedral of Ste. Marie, filled with paintings and marble statues. The Governor’s Palace houses the Bastia Museum, showcasing the city’s history.

8
Portoferraio
Elba
21 juni '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Star Clippers

Portoferraio is a town and comune in the province of Livorno, on the edge of the eponymous harbour of the island of Elba. It is the island’s largest city. Because of its terrain, many of its buildings are situated on the slopes of a tiny hill bordered on three sides by the sea.

9
Civitavecchia (Rom)
22 juni '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Star Clippers

St. Peter’s, with its breathtaking Sistine Chapel, newly restored to its former glory, the Spanish Steps, where all Rome passes by, the Colosseum, where the real gladiators fought to the death, the Pantheon, considered to be the most perfect architectural statement of the ages. Life is not lived if you haven’t been to Rome!


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

• Køjeseng • Badeværelse med bruser • Aircondition • Hårtørrer Kahytterne har en gennemsnitlig størrelse på 8 m2.

Udvendig Kahyt

• Dobbeltseng, to enkeltsenge eller en tripleseng • Badeværelse med bruser • Aircondition • TV/DVD • Hårtørrer Kahytterne har en gennemsnitlig størrelse på 12 m2


Rederi

Star Clippers tilbyder en anderledes form for krydstogt. Her handler det ikke bare om at komme frem til næste destination, det handler i høj grad om, hvordan man kommer frem. Star Clippers har tre store skibe med sejl. Star Flyer, Star Clipper og Royal Clipper.

Skibene har grundet deres størrelse mulighed for, at besøge havne der ofte er uberørt af større krydstogtskibe. Ombord på skibet er der en meget afslappet atmosfære, der bliver hjulpet på vej af den venlige besætning, det internationale køkken samt den gode komfort.

Aktiviteter ombord
Ombord på et krydstogt med Star Clippers kommer du tæt på sejlerlivet og får en oplevelse for livet! Aktiviteterne her er en smule anderledes end på de andre krydstogtskibe. Her kan du lære, de basale sømandskneb, som f.eks. at binde en ægte sømandsknude, se sejlet blive hejst, kravle op i masten eller bare ligge på dækket og nyde den dejlige duft af hav og træ.
Du kan også ligge ude i stævnen og solbade, mærke vinden i håret eller lytte til havet, med bølgerne brydes mod skibet. Du kan også nyde klaverets rene toner i Pianobar eller en kølig drink i Tropicalbar. Alle tre skibe tilbyder mulighed for at dyrke vandsport direkte fra skibet. Du kan bl.a. sejle i kajak, snorkle og meget andet.

Spisning ombord
Star Clippers’ kokke ombord gør måltiderne til et kulinarisk eventyr, med en international menu bestående af råvarer fra fjerne steder på jorden. I restauranten serveres morgenmad, en fantastisk frokostbuffet bestående af skaldyr, salater samt grillede favoritter og kokkens gastronomiske oplevelser til aften. Der er intet fast spisetidspunkt og ej heller nogen dresscode, hvilket gør atmosfæren afslappeende og hyggelig. Sætter du pris på en sejlads, hvor du kommer helt tæt på havet, samt mulighed for at besøge små maleriske havne, kan et krydstogt fra Star Clippers anbefales.

Inkluderet i prisen
• 3 – 5 retter menu i hovedrestauranten
• Vand, kaffe og te (ved selvbetjeningsstationen)
• Aktiviteter ombord
• Fri adgang til barer og lounge
• Live musik med band
• Fitness rum (kun Royal Clipper)
• Pools og vandsports aktiviteter (Scuba diving mod tillæg)
• Bibliotek

Sejlområder
Rederiet sejler i hele Caribien, Middelhavet, Sydøstasien, Panamakanalen og Transatlantisk Crossing.

Skib

Beskrivelse

Star Flyer skibet er fra 1992 og identisk med søster skibet Star Clipper. 70 besætningsmedlemmer tager sig af gæsterne ombord – kapacitet op til 170 gæster.

Star Flyer er med fire 63 m. høje master med fuld sejl et smukt syn. Har man mod på, kan man få lov at kravle op i hovedmasten, til en platform 25 m. over havet.

Skibet har fire dæk, som er varm indrettet i en ældre elegant stil og naturligvis masser af træ. På dækket er der solstole og to mindre pools, som man kan dyppe sig i. Ligeledes kan man hygge sig i Tropical Bar på dækket og indenfor kan man sidde i skibets bibliotek med en lille pejs eller i Piano Baren, hvor der om aftenen kan lytte til musik. Der findes INGEN elevator ombord.

Dette arbejdende sejlskib er afhængigt af vind mere end 80% af tiden, derfor er tiden man er i land mindre end på de store krydstogtskibe. En diesel motor vil dog hjælpe skibet i dårligt vejr eller når der ikke er vind, med at komme frem til næste havn.

Mad og drikke

Bar
BBQ
Dining Room
Piano Bar

Afslapning

Soldæk

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel