Emerald Luna

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Emerald Luna, der sejler på floderne Rhinen, Main, Donau og Mosel. Vi lægger til i hjertet af nogle af de smukkeste byer i verden, så du kan udforske dem i ro og mag.

Vores skibe sætter standarden for innovation og har et væld af moderne designfunktioner om bord. I løbet af de sidste par år har vi skubbet grænserne for europæisk flodsejlads og omhyggeligt designet vores atrium i tre etager og opvarmede pool, der problemfrit forvandles til en biograf på udvalgte aftener.

Vælg mellem vores udvalg af suite- og kahytkategorier, der hver især byder på et væld af faciliteter, som du ville forvente at finde på et hotel i verdensklasse. Vores suiter har geniale balkonsystemer til alt slags vejr, hvorfra du kan nyde udsigten til det forbipasserende landskab, et fladskærms-HDTV og infotainmentsystem, luksuriøse toiletartikler og en seng i hotelstil.

På toppen af Emerald Dawn, Emerald Sun og Emerald Luna fungerer soldækket som et fremragende fællesområde, hvor du kan nyde flodbrisen, skåle med nye venner og slappe af, mens du ser Europas fantastiske naturlige skønhed passere forbi.

Vores skibe har mere end 90 generøse suiter og kahytter, hvoraf fire er vores Emerald Owner’s One-Bedroom Suites, som inkluderer en udendørs privat balkon, en separat stue og soveværelse, en walk-in garderobe, en gratis minibar og en invitation til at spise i luksus ved Captain’s bord.

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel