Emerald Dawn

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Emerald Dawn guider dig forbi nogle af Europas smukkeste landskaber og gennem nogle af kontinentets mest livlige og fortryllende byer og sikrer, at hvert minut af din ferie bliver usædvanligt behageligt og fornøjeligt. Fra de rummelige suiter og kahytter til de moderne, sofistikerede offentlige rum er der tænkt på hver en centimeter af Emerald Sky.

Emerald Star, Sky, Sun, Dawn og Destiny sejler på floderne Rhinen, Main, Donau og Mosel og kan guide dig gennem nogle af Europas mest magiske vandstrækninger og hjælpe dig med at udforske mange af kontinentets mest spændende og fortryllende byer. De fem søsterskibe, der hver har en beskeden kapacitet på 182 gæster, er alle velsignet med et udvalg af vidunderlige faciliteter og egenskaber.

Vores helt nye Emerald ‘Star Ships’, Emerald Dawn og Emerald Sun, har haft deres debutrejser og har fået høje karakterer af vores gæster. Du vil kunne nyde alle de samme fantastiske funktioner, inklusive vores udendørs system i balkon-suiterne og det indendørs/udendørs poolområde, som gjorde “Star Ships” til 2014 Cruise Critic Editors’ Pick-prisvindere for bedste nye flodskibe.

Uanset hvilket flodkrydstogt du vælger, er alle måltider om bord på skibet, øl, vin og sodavand til frokost og middag, udflugter og ture på land, et særligt udvalg af EmeraldPLUS-oplevelser, alle rejser og transfers fra udvalgte lufthavne og alle drikkepenge inkluderet i prisen. Det er det, vi kalder ‘Exceptional Emerald Value’.

Gå ombord på et prisbelønnet skib, hvor det rummelige soldæk tilbyder panoramaudsigt over det fantastiske landskab. Slap af i den friske luft, mens du nyder en let frokost og et glas vin i det fri på The Terrace. Nyd indsigtsfulde udflugter i hver havn uden ekstra omkostninger, og vi tager os af drikkepenge, så du ikke behøver at tænke på det. Du ville ikke forvente alt dette fra et flodkrydstogt, men på et Emerald Waterways-flodkrydstogt kan du se frem til det.

Aktiviteter

Gym
On-board Cykler
Putting Green
Løbebane

Andet

Elevator
Navigation Bridge
Reception

Mad og drikke

Horizon Bar & Lounge
Reflections Restaurant
Riverview Lounge
Sky Barbecue

Afslapning

Frisør
Massage
Soldæk

Underholdning

Cinema

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel