Emerald Destiny

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Emerald Star, Sky, Sun, Dawn og Destiny sejler på floderne Rhinen, Main, Donau og Mosel og kan guide dig gennem nogle af Europas mest magiske vandstrækninger og hjælpe dig med at udforske mange af kontinentets mest fascinerende og fortryllende byer. De fem søsterskibe, der hver har en beskeden kapacitet på 182 gæster, er alle velsignet med et udvalg af vidunderlige bekvemmeligheder og funktioner.

I hjertet af hvert Star-Ship i Emerald Cruises‘ flåde ligger Horizon Bar & Lounge. Loungen er et moderne, elegant socialt rum, udstyret med en velassorteret bar, dygtige bartendere, hjælp-til-selvhjælp-faciliteter til varme drikke og et generøst udvalg af bløde siddepladser og sofaer. Horizon Bar & Lounge er et altid populært tilflugtssted efter middagen for gæster, der ønsker at få nye venner og dele dagens begivenheder med gamle venner.

Spisning om bord på de fem søsterskibe under et ophold på Europas smukke floder giver en endeløs række af velsmagende fornemmelser. Fra Reflections Restaurant, som tilbyder en række højdepunktsmiddage på en given rejse, til muligheden for at spise under den barske europæiske himmel takket være soldækkets Sky Barbecue; der er gastronomiske tilbud til enhver smag og enhver appetit.

Skibenes soldæk kan også prale af det vidunderlige glastag, der kan trækkes tilbage, og som giver sæsonbestemt beskyttelse til poolen, biografen og Riverview Lounge nedenunder. Uanset om du vil tage et par svømmeture i den opvarmede pool før morgenmaden eller nyde en Hollywood-klassiker i biografen, er dette område af skibet som skabt til afslapning, når du har et par timers flodsejlads foran dig.

Emerald Star, Sky, Sun, Dawn og Destiny har alle 72 generøst proportionerede suiter og 20 kahytter. Book Emerald Panorama Balcony Suites, som findes på Vista- og Horizon-dækkene, og du vil nyde en enestående udsigt fra de rummelige private balkoner – en virkelig forfriskende start på endnu en dag på Europas smukke vandveje.

Afslapning

Frisør

Aktiviteter

Gym
On-board Cykler
Løbebane

Andet

Elevator

Mad og drikke

Horizon Bar & Lounge
Reflections Restaurant
Riverview Lounge
Sky Barbecue

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel