Emerald Sky

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Når du ledes forbi nogle af Europas smukkeste landskaber og gennem nogle af kontinentets mest livlige og fortryllende byer, sikrer Emerald Sky, at hvert minut af din ferie er ekstremt komfortabel og fornøjelig. Fra de rummelige suiter og kahytter til de moderne, sofistikerede fællesområder er hver eneste kvadrattomme af Emerald Sky blevet overvejet.

Ved at navigere på floderne Rhinen, Main, Donau og Mosel kan Emerald Star, Sky, Sun, Dawn og Destiny guide dig gennem nogle af Europas mest magiske vandstrækninger og hjælpe dig med at udforske mange af kontinentets mest imponerende og fortryllende byer. De fem søsterskibe, hver med en beskeden kapacitet på 182 gæster, er alle velsignet med et udvalg af vidunderlige faciliteter og funktioner.

Vores helt nye Emerald ‘Star Skibe’, Emerald Dawn og Emerald Sun, har gjort deres debutrejser og har fået høje karakterer fra vores gæster. Du vil nyde alle de samme fantastiske funktioner, herunder vores udendørssystem i altankahytterne og området med indendørs/udendørs pool, som gjorde “Star Skibene” til vindere af Cruise Critic Editors’ Pick-prisen for de bedste nye flodskibe i 2014.

Uanset hvilket flodkrydstogt du vælger, er alle dine måltider om bord på skibet inkluderet; øl, vin og sodavand til frokost og middag; udflugter og sightseeing på land; et særligt udvalg af EmeraldPLUS-oplevelser; al transport og transfer fra udvalgte lufthavne; og drikkepenge er inkluderet i prisen. Det er, hvad vi kan lide at kalde ‘Ekstraordinær Emerald Værdi’.

Træd om bord på et prisvindende skib, hvor det rummelige sol-dæk byder på panoramaudsigt over det betagende landskab. Slap af i frisk luft og nyd en let frokost og et glas vin under åben himmel på terrassen. Nyd oplysende udflugter i hver havn uden ekstra omkostninger, og vi sørger for drikkepenge, så du ikke behøver at tænke over det. Du ville måske ikke forvente alt dette på et flodkrydstogt, men på et flodkrydstogt med Emerald Waterways kan du se frem til det.

Afslapning

Frisør
Massage
Soldæk

Andet

Elevator
Navigation Bridge
Reception

Aktiviteter

Gym
On-board Cykler
Putting Green
Løbebane

Mad og drikke

Horizon Bar & Lounge
Reflections Restaurant
Riverview Lounge
Sky Barbecue

Underholdning

Cinema

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel