Cunard

Rederi med en lang og glorværdig historie

Siden 1840 har Cunard været med til at sætte standarden for, hvad der er god service og luksus ombord på et krydstogtskib. Det er uden tvivl et rederi med en lang og glorværdig historie som du tydeligt fornemmer, når du er ombord. Der findes ingen andre selskaber i verden, der tilbyder samme forhistoriske stemning og service ombord som Cunard. På den klassiske transatlantiske crossing mellem Europa og USA, mærker du virkelig historiens vingesus, ombord på en ægte oceanliner med de traditionelle lange og brede promenadedæk og den elegante stemning. Et krydstogt med Cunard anbefales til alle, der ønsker et traditionelt og autentisk britisk krydstogt, som bærer præg af ”de gode gamle dage”.

Sejlområde

Udover transatlantiske krydsninger fra Europa til USA tilbyder Cunard også en række almindelige krydstogter, hvor du kan finde alt fra de længere World Cruises til krydstogter i Nordeuropa, Middelhavet, Caribien, New Zealand, Asien, Orienten, Panama-kanalen, Sydafrika, Sydamerika, Mexico, Hawaii, Canada, Alaska og New England.

Se krydstogter med rederiet

De tre dronninger

Cunards flåde af skibe består i dag af de tre "dronninger": Queen Mary 2 (2.691 gæster), Queen Victoria (2.014 gæster) samt Queen Elizabeth (2.092 gæster). Ombord på Cunards skibe mærker du tradition, stil og klasse.

Væld af aktiviteter

Skibene er bygget til at sejle mange dage til søs ad gangen, derfor er der et væld af aktiviteter ombord. Du kan eksempelvis finde nogle af de største biblioteker til søs, du kan lytte til forelæsninger, shoppe i butikkerne, besøge den store spaafdeling, motionere i fitnesscentret eller slappe af i en dækstol på de store åbne teaktræsdæk.

Du vil som gæst ombord på Cunard også kunne opleve de store elegante saloner og balsale, samt nyde godt af mange forskellige former for underholdning, eksempelvis Broadway shows, klassisk musik, samt hygge i jazz pubben eller pianobaren.

Aktuelle tilbud og kampagner med Cunard

Check-in og udflugter

Når du rejser på krydstogt med Cunard foregår check-in ved ankomst til skibet. Udflugter kan både reserveres når du booker krydstogtet, efterfølgende eller ombord. Alternativt kan du logge på Cunards online portal, hvor du 24 timer efter du har booket kan få adgang til dine rejsedokumenter, din billet, samt booke udflugter i land og aktiviteter ombord. Du skal anvende din bookingreference ved online log-in.

Cunards online portal

 

Kahytskategorier

Kahytterne ombord på Cunards skibe er rummelige og fordeler sig over både indvendige kahytter, udvendige kahytter, balkon kahytter og forskellige suiter.

Størrelse og faciliteter i kahytter og suiter afhænger af hvilken kategori du vælger, men som udgangspunkt er følgende altid at finde i kahytten: store bløde håndklæder og badekåber, lækkert blødt sengetøj, oplyste spejle, massagebrusehoveder og hårtørrer, luksuriøse badeartikler, TV med dvd afspiller, gratis frisk frugt og gratis 24 timers roomservice.

Vælger du at booke en suite er der yderligere services inkluderet, såsom concierge- og butlerservice, samt adgang til særlige restauranter ombord, kun for prioritets gæster. Læs mere om faciliteter og fordele ved booking af din kahyt eller suite, eller tal med din rejsekonsulent hvis du vil vide mere.

Restauranter ombord

Maden, som bliver serveret ombord på Cunards skibe, har rødder i det traditionelle engelske køkken og er piftet op med inspiration fra internationale køkkener. Størstedelen af gæsterne spiser middag i den stilfulde Britannia restaurant, hvor der er to middagstider.

Ombord på skibet finder man også de mere eksklusive restauranter; Princess og Queens Grill Restaurant, hvor gæster fra de større suiter spiser middag (her er der kun én middagstid). Ombord finder du også én mere uformel buffetrestaurant, hvor du både kan nyde morgenmad, frokost og middag.

Drikkevarepakker

Cunard har en række forskellige drikkevarepakker der kan tilkøbes. Pakkerne tilkøbes ombord og er gældende for hele krydstogtet. Drikkevarepakkerne kan indeholde alt lige fra forskellige vine, specielle øl, spiritus, drinks og cocktails til specialkaffe og sodavand. Tal med din rejsekonsulent og vælg den drikkevarepakke som passer bedst til dine behov.

Drikkepenge

Drikkepenge til skibets personale er IKKE inkluderet i krydstogtets pris hos Cunard. Drikkepenge afregnes efter faste satser og vil automatisk blive trukket fra det betalingskort som oplyses ved check-in på skibet ved krydstogtets afslutning.

Inkluderet i prisen

Under et krydstogt med Cunard er følgende inkluderet i prisen:

 • Ophold i valgte kahyt
 • Mousserende vin/champagne ved velkomst
 • Alle måltider ombord (morgenmad, frokost og middag i den hovedrestauranten)
 • Britisk afternoon tea, buffet, snacks,
 • Kaptajnens cocktailparty (på krydstogter af minimum 5 overnatninger)
 • Drikkeautomater til selvbetjening døgnet rundt (kaffe, te, vand, juice)
 • Roomservice 24 timer i døgnet (bortset fra sidste morgen ombord)
 • Dagligt udvalg af underholdning ombord (teater, shows, biograf-film, koncerter, live bands etc.)
 • Varierede kurser og foredrag ombord
 • Pools (undtagelse: pools i spa-området)
 • Fitnesscenter og bibliotek,
 • Bagageservice under ombordstigning og afstigning mellem krydstogtterminalen og din kahyt/suite.
Særligt for børn og unge

Ombord på Cunards skibe vil der være pasning- og underholdningstilbud for børn i alderen 3-17 år, fordelt på tre aldersgrupper.

Påklædning

Dresscoden i krydstogtindustrien er konstant under forandring og mange rederier imødekommer en noget friere stil. Hos Cunard anbefales en afslappet påklædning i løbet af dagstimerne, dog ikke badetøj og shorts i restauranterne.

I aftentimerne ses det helst at man respekterer de klassiske britiske traditioner, hvor påklædningen er en væsentlig del heraf. Ombord på Cunards skibe kan man lufte de lange kjoler og fine smykker, samt opleve tidligere tiders festlige og elegante aftener. Dette kan være noget af en oplevelse og som oftest noget gæsterne ser frem til.

Som rettesnor findes der tre varierende dresscodes til om aftenen ombord på Cunards skibe, herunder:

 • Formal: Smoking og/eller mørkt jakkesæt og slips til mænd, samt festlige eller elegante kjoler til damerne.
 • Informal: Skjorte og jakke til mænd (intet krav om slips), samt cocktailkjoler til damerne.
 • Casual: Ingen krav til jakke eller slips – f.eks. lange bukser, skjorter, nederdele mv., dog ingen jeans, shorts eller t-shirts

Dresscoden vil fremgå af dagens program ombord.

Loyalitetsprogram

Rejser du regelmæssigt med Cunard, vil du automatisk blive medlem af rederiets loyalitetsprogram, Cunard World Club. Som medlem får du adgang til attraktive fordele og jo oftere du rejser med Cunard, jo flere fordele får du.

Fordelene kan eksempelvis være specialtilbud, rabatter, gratis internetpakker, samt prioritets ombord- og afstigning. Dit medlemskab udvikler sig og niveauet udregnes ud fra antallet af krydstogter eller overnatninger man har haft ombord.

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.