12 nætters krydstogt fra Athen til Lissabon med Azamara Journey

Krydstogt detaljer

  • 21 september til 3 oktober 2024
  • 12 Nætter
  • 2 Voksne
  • Azamara Journey
  • Athen (Piræus), til søs, Giardini Naxos (Taormina) Sicily, Sorrento, Rom (Civitavecchia), Firenze (Livorno), Villefranche (Nice), til søs, Cartagena Spain, Malaga, Gibraltar, Lissabon, Lissabon
Indvendig kahyt Fra kr. 27.030 pr. person
Udvendig kahyt Fra kr. 27.280 pr. person
Balkon kahyt Fra kr. 35.650 pr. person

Oversigt

På tværs af Middelhavet fra Athen til Lissabon
Nyd det allersidste af varmen i Middelhavet, mens du sejler fra Athen til Sicilien og tæt på byer som Firenze og Nice. Du slutter i Lissabon, hvor du har to nætter, så du har ekstra tid til at opleve den charmerende hovedstad.

Bestil inden 21. marts 2024 og få 1.000 USD i lommepenge pr. kahyt
Mon du vil bruge dem på ekstra forkælelse i spaen, på udflugter eller på eksklusive middage med ekstra god champagne?
Valget er dit.

Valgt afgang: 21 september 2024
Pris pr. person fra: kr. 27.030

Rejseoversigt

  • Varighed: 12 nætter
  • Rederi og skib: Azamara, Azamara Journey
  • Afrejsehavn: Athen (Piræus)
  • Billigste krydstogt: kr. 27.030 (21 september 2024)

Prisen inkluderer

Prisen inkluderer
12 nætters krydstogt med Azamara Journey
750 USD i lommepenge (OBC) per kahyt (bestilling inden den 30. maj 2024)
Alle måltider og underholdning ombord
“Husets” drikkevarer samt drikkepenge til skibets personale
AzAzamara Evening – et unikt aftenarrangement i land
Drikkepenge til skibets personale

Bemærk

Måltider
Drikkepakke
Lommepenge
Drikkepenge
Underholdning

.


Rejseplan

1
Athen (Piræus)
21 september 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 19:00

Piræus var allerede i oldtiden Athens havneby, og det er her, at alle, der ankommer ad søvejen til Grækenlands hovedstad, går i land. Selvom Piræus af mange opfattes som en del af Athen, er den alligevel sin egen by med masser af butikker, gode fiskerestauranter, pladser, boulevarder, museer og naturligvis den imponerende havn.

Afstanden mellem havnen i Piræus og centrum af Athen er blot knap ti kilometer, men alligevel har havnebyen sit eget liv. Med hele 11 millioner skibspassagerer, der hvert år ankommer til Piræus, er det Europas største passagerhavn, og det gør, at byen er både moderne og indbydende at besøge. Mest imponerende er selve havneområdet, men også byens mange pladser og de centrale boulevarder med eksklusive butikker er værd at slentre en tur i. Piræus var allerede i oldtiden havneby for den athenske krigsflåde, og i 1800-tallet blev opførelsen af det, der i dag er den moderne havneby, anlagt.

Metrolinje 1 kører direkte fra havnen i Piræus til centrum af Athen, så det er meget let at tage en smuttur ind og opleve de klassiske seværdigheder i hovedstaden. Mest kendt og besøgt er naturligvis Akropolis med sine templer og ruiner helt tilbage fra cirka 500 år før vores tidsregning. Det er også oplagt at besøge det store historiske hjerte ved Monastiráki-pladsen. Her bugner det med antik- og souvenirbutikker, og om søndagen åbner det ugentlige store loppemarked med alskens tingeltangel fra lædervarer, smykker og mønter til tøj og sko.

2
til søs
22 september 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

3
Giardini Naxos (Taormina)
Sicily
23 september 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 19:00

This island off the tip of the Italian boot is the largest in the Mediterranean. Mountainous and rugged, its highest point is the tip of that infamous firebrand, the still active Mt Etna at 10,900 feet. Farmland, enriched by volcanic soil produces lush crops of olives, citrus, and grapes. Climbing higher you’d find forests, the scars left by old lava flows, and eventually the crater where smoke and simmering lava is sometimes visible. Taormina, is a lovely small medieval town perched on high cliffs, with spectacular views over the bay and rugged coastline below.

4
Sorrento
24 september 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00

En varm sol og blide havbriser har tiltrukket besøgende til dette smukke sted i to årtusinder. Dets ry som legested for de rige og berømte resulterede i opførelsen af overdådige villaer og paladser, en kejser flyttede til den nærliggende ø Capri, og gennem århundreder har det været et tilflugtssted for kunstnere og håndværkere, forfattere og digtere, politikere og filosoffer, samt alle slags aristokrater.
Det massive udbrud fra den nærliggende Vesuv i 79 e.Kr. forårsagede betydelig skade, men den vulkanske aske er årsagen til Sorrentos moderne frugtbarhed, blomstrende olivenlunde og fremragende vin.

5
Rom (Civitavecchia)
25 september 24
Ankomst kl 09:30
Afgang kl 21:00

Rom har noget særligt at tilbyde alle besøgende, uanset deres interesser og smag. Uanset om du dagdrømmer om at kæmpe med gladiatorer i Colosseum, diskutere med toga-klædte senatorer i Forum, kaste en mønt i en berømt fontæne eller lade dig overvælde af pragten i Peterskirken og Michelangelos mesterværker, synes Rom at leve op til sit kælenavn – Den Evige Stad. Når du har brug for næring, vil Rom forkæle dig med delizioso pasta e vino. Eller måske henter du styrke gennem lidt detailterapi – italienerne er også berømte for deres sans for stil. Velkommen til Rom, hvor historie, skønhed og kulinarisk nydelse forenes i en enestående symfoni.

6
Firenze (Livorno)
26 september 24
Ankomst kl 10:00

Firenze er hovedstaden i Toscana regionen i Italien og stedet, hvor du kan opleve det sanselige og æstetisk smukke i livet.

Firenze er fyldt med renæssancens kunst og arkitektur, haver med cypresser, skulpturer og springvand og malerier i overdådige sale. Her er små forretninger, livlige markeder, lækker italiensk mad og velsmagende vin.
Firenze, et populært rejsemål.
Byen kom på UNESCOs Verdenskulturarvsliste i 1982 og er et af de mest populære rejsemål i verden. Når du rejser til Firenze kan du opleve romantiske solnedgange fra Michelangelo-pladsen, se Den Gamle Bro, Ponte Vecchio og kunst i verdensklasse i gallerier og paladser, besøge den gotiske domkirke Duomo, der hæver sig højt over byen, gå i kirker og på livlige markeder.

Ved solopgang og solnedgang er der rift om udsigten fra Michelangelo-pladsen, hvorfra du kan få et kig ud over Firenzes kupler, tårne og bakker, der krydses af Arno-floden. Du når pladsen via den stejle gade Via Costa San Giorgio fra Den gamle Bro med kurs mod Belvedere-fortet. Herfra kan du følge resterne af den gamle bymur til byporten San Miniato og opstigningen til pladsen.

Den gamle Bro, Ponte Vecchio, er en af de meste maleriske broer i verden. Den blev bygget i 1345 og var dengang hjemsted for slagtere, som hældte deres affald i floden, men er i dag udskiftet med utallige guldsmedeforretninger.

På Uffizi-galleriet hænger malerierne kronologisk, så forvandlingen fra middelalderens til renæssancens værker bliver helt tydelige. Her finder du blandt Botticellis Venus fødsel. Samlingen er fra Medici-familien, der styrede Firenze gennem 300 år og blev overdraget til byen på den betingelse, at den aldrig kunne aldrig forlade byen.

Galleriet dell´Accademia blev omdannet fra det gamle San Matteo munkekloster og San Niccolo di Cafaggio kloster. Her finder du seks Michelangelo skulpturer som f.eks. David og Boticellis Madonna og barn samt Madonna og havet.

De charmerende brostensbelagte gader i Firenzes gamle bydel leder dig ned til Arno floden. Her kan du krydse Ponte Vecchio til Oltarno kvarteret, hvor du kan besøge Palazzo Pitti, Firenzes største bygning, hvor det andet Medici-dynasti og senere Habsburgerne residerede. Her finder du malerier af Rafael, Tizian, Van Dyck og Ruben i tykke guldrammer, og i den afslappende Baboli have er der blandt andet grotter og skulpturer.

Besøger du Domkirken og følger kuplens form gennem de smalle trappegange til lanternens top, kronet med et kors i 111 meters højde, bliver du belønnet med en flot panoramaudsigt over Firenze.

En af Firenzes smukke kirker er Santa Maria Novella, hvor du kan se den lokalgotiske arkitektur opført af do dominikaner-munke i 1272.

Firenzes mest berømte læderskole blev skabt i et samarbejde mellem de franciskanske munke i kirken Sante Croce og Gori-familien. Francesca Gori designer tasker, og dem kan du se i læderskolens glasmontre i korridorerne. Her er en læderbutik med direkte indgang til Santa Croce-kirken, kendt for sine gravmæler for blandt andre Gallilei, Machiavelli, Michelangelo og Rossini.

På en ferie i Firenze kan du købe Salvatore Ferragamo sko, Francesca Gori tasker og eksklusive parfumer. Kig også ind i S.M. Novellas parfumerie, som tidligere var et apotek. Her fremstilles rosenvand, sæbe og lignende efter hundredårige gamle recepter.

Når turen går til Firenze kan du ikke komme uden om de mange markeder. Fødevaremarkedet Ambrogio er populært blandt de lokale. Fra boderne udenfor kan du købe friske frugter og grøntsager, og inde i fødevarehallen er der slagtere, fiskehandlere og specialbutikker, der sælger oliven, oste, færdige pastaretter, gnocchi, salater, kaffe og meget mere.

Tirsdag er der marked langs Arne-floden i Cascine-parken, hvor der både er produkter i den billige ende af skalaen og gode specialprodukter. F.eks. kulørte sjaler og læderbælter, som lynhurtigt kan tilpasses i størrelsen.

Tag evt. børnene med til Firenzes mest populære turistmarked, San Lorenzo- markedet på Via dell’ Ariento. Her står boderne side ved side og tilbyder T-shirts, sko, legetøj og klubtrøjer med fodboldheltes navne.

For de små turister kan det også være en sjov oplevelse at besøge legetøjsforretningen Bartolucci, der har masser af fantasifuldt legetøj. Her er blandt andet gyngeheste, motorcykler og rangler – alt sammen lavet af træ.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

7
Villefranche (Nice)
27 september 24
Ankomst kl 12:00
Afgang kl 21:00
8
til søs
28 september 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

9
Cartagena
Spain
29 september 24
Ankomst kl 13:30
Afgang kl 19:00

Oplev et gammelt romersk teater

Den spanske havneby og flådebase i Middelhavet Cartagena er beliggende i det sydøstlige Spanien i regionen Murcia.

Cartagena er en spændende by med massevis af historiske steder at besøge og smuk arkitektur at beundre. Den største seværdighed i byen er Det Romerske Teater som kan spores helt tilbage til det første århundrede f.Kr.

10
Malaga
30 september 24
Ankomst kl 10:00

Malaga er en historisk havneby og et kulturelt center i regionen Andalusien i det sydlige Spanien.

Byen har masser at byde på, og de fleste interessante steder og seværdigheder befinder sig i gåafstand. Et ’must see’ er Pablo Picasso museet, der ligger i paladset Buenavista fra 1500-tallet. Her kan du se nogle af den store kunstners værker, og i weekenden arrangeres der ofte workshops, hvor du har mulighed for at udfolde din personlige kreativitet.

Malagas vartegn er den gamle militærfæstning opført af maurerne. Alcazaba hedder fæstningen, og det er Malagas svar på Granadas Alhambra. Frodige haver danner smukke omgivelser for fæstningen, og eftersom stedet ligger på en høj, er der en unik udsigt over Malaga by og havn. Nær havnen ligger katedralen La Manquita. Navnet betyder ’den enarmede kvinde’ og er givet, da katedralen mangler det østlige klokketårn på grund af pengemangel ved opførelsen i årene fra 1500 til 1700.

Læg et besøg forbi Mercado de Atarazanas, et livligt marked med spanske delikatesser, såsom tapas og paella og råvarer som frugt, kød og fisk af god kvalitet.

Placeret på solkysten er der kilometerlange sandstrande omkring Malaga. Få sand mellem tæerne og nyd en svømmetur i det varme Middelhav. De fleste strande er omgivet af cafeer, fiskerestauranter og barer.

Den smukke botaniske have, Jardin Botanico, er en stor naturoplevelse blot få kilometer nord for centrum. Denne have rangerer blandt verdens smukkeste. Du kan spadsere langs floder og springvand, mens du nyder duften og synet af de tropiske blomster.

11
Gibraltar
1 oktober 24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 19:00

På sydkysten af Den Iberiske Halvø ligger det britiske territorium, Gibraltar, som efter britisk erobring i 1704 dannede ramme for en vigtig flådebase.

Der er masser af spændende attraktioner i Gibraltar, som med det blotte øje minder om en engelsk provinsby med pubber og små butikker, der serverer fish & chips. Gibraltarklippen er en af Gibraltars største attraktioner. Klippen er en såkaldt monolit og et stort naturreservat. Her kan gæster enten vandre, køre eller tage den smukke tur op i kabelbanen. På toppen kan man stå i 420 meters højde med benene placeret i Europa og spejde ud i horisonten til Afrika. Dette naturreservat dækker cirka 40 % af Gibraltars areal.

En tur på egen hånd op til toppen af Upper Rock (det øverste af Gibraltarklippen) går blandt andet via “the Mediterranean Steps”. Denne rute løber på klippens østlige side og er en meget stejl rute, der ikke er for gæster med højdestræk. På vejen fås en betagende udsigt over havet samt en masse flora og fauna. Turen op tager cirka 1,5-2,5 time. Læg vejen forbi det imponerende tunnelsystem, Great Siege Tunnels, som blev brugt som forsvarssystem, da Spanien og Frankrig forsøgte at erobre Gibraltar fra englænderne under den Amerikanske uafhængighedskrig. Også en tur i St. Michaels drypstenshule er en smuk oplevelse. Her kan gæster for eksempel nyde en balletforestilling eller koncert i den smukke underjordiske katedral. Gibraltar er også kendt for de vilde Berberaber. De er sjove at iagttage, men husk at disse dyr er vilde. På det imponerende Moorish slot fra Middelalderen, fås også en skøn udsigt over byen. Tilbage i år 1540 søgte i hundredevis af mennesker i ly her for angribende pirater.

Til trods for Gibraltars beskedne størrelse har området en del dejlige strande. Det er bl.a. Sandy Bay, Eastern Beach, Catalan Bay og Western Beach, hvor man også finder hyggelige cafeer og restauranter.

12
Lissabon
2 oktober 24
Ankomst kl 15:00
Afgang kl 02:00

Ved Tejo-flodens udmunding ligger Lissabon – en af verdens ældste byer. Lissabon er en moderne hovedstad, hvor shoppingmuligheder, gode restauranter og caféliv mødes med historiske bygninger, sporvogne, små labyrintiske gader og en helt speciel atmosfære.

Det, som gør Lissabon til noget særligt, er især de gamle sporvogne, der siden 1873 har trodset tyngdekraften, når de kører rundt i byens stejle gader. Specielt sporvogn nr. 28 kan anbefales, da den har rute på kryds og tværs af den indre by og tager dig igennem kvartererne Alfama, Baixa, Graca og Estrela, der byder på hvert deres særpræg og seværdigheder. I Alfama kan man bl.a. se Jorge slottet, Lissabons ældste bygning og nyde udsigten over floden og byen fra udsigtspunktet, Santa Luzia. Byen ligger på syv høje, så de talrige udsigtspunkter, de såkaldte miradouros, byder på storslået udsigt over Lissabon. Kan man ikke få nok af fantastiske udsigter, bør man også tage turen 32 meter op i Elevador de Santa Justa, Lissabons kæmpeelevator, der tager dig fra Rua do Ouro i Baixa-kvarteret til Carmo-pladsen.

De dekorative blå og hvide kakler (azulejos) er også et af Lissabons vartegn og ses i mange af byens offentlige bygninger og pryder adskillige husfacader i de gamle kvarterer. Også de moderne metrostationer er kontrastfyldt udsmykket med disse smukke, håndmalede kakler. Kakkelmuseet byder på en enestående samling og et indblik i historien bag produktionen, der går helt tilbage til det 15. århundrede.

Fado-musikken siges at være Lissabons folkesjæl, og denne længselsfulde og sørgmodige folkemusik, som man ikke må snyde sig selv for, synges i fado-husene i Alfama og Bairro Alto, der er populære mødesteder blandt portugiserne. Start evt. aftenen med at spise på én af byens utallige fiskerestauranter, hvor de enkle og lækre retter går godt i spænd med den friske vinho verde (let vin).

13
Lissabon
3 oktober 24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00

Ved Tejo-flodens udmunding ligger Lissabon – en af verdens ældste byer. Lissabon er en moderne hovedstad, hvor shoppingmuligheder, gode restauranter og caféliv mødes med historiske bygninger, sporvogne, små labyrintiske gader og en helt speciel atmosfære.

Det, som gør Lissabon til noget særligt, er især de gamle sporvogne, der siden 1873 har trodset tyngdekraften, når de kører rundt i byens stejle gader. Specielt sporvogn nr. 28 kan anbefales, da den har rute på kryds og tværs af den indre by og tager dig igennem kvartererne Alfama, Baixa, Graca og Estrela, der byder på hvert deres særpræg og seværdigheder. I Alfama kan man bl.a. se Jorge slottet, Lissabons ældste bygning og nyde udsigten over floden og byen fra udsigtspunktet, Santa Luzia. Byen ligger på syv høje, så de talrige udsigtspunkter, de såkaldte miradouros, byder på storslået udsigt over Lissabon. Kan man ikke få nok af fantastiske udsigter, bør man også tage turen 32 meter op i Elevador de Santa Justa, Lissabons kæmpeelevator, der tager dig fra Rua do Ouro i Baixa-kvarteret til Carmo-pladsen.

De dekorative blå og hvide kakler (azulejos) er også et af Lissabons vartegn og ses i mange af byens offentlige bygninger og pryder adskillige husfacader i de gamle kvarterer. Også de moderne metrostationer er kontrastfyldt udsmykket med disse smukke, håndmalede kakler. Kakkelmuseet byder på en enestående samling og et indblik i historien bag produktionen, der går helt tilbage til det 15. århundrede.

Fado-musikken siges at være Lissabons folkesjæl, og denne længselsfulde og sørgmodige folkemusik, som man ikke må snyde sig selv for, synges i fado-husene i Alfama og Bairro Alto, der er populære mødesteder blandt portugiserne. Start evt. aftenen med at spise på én af byens utallige fiskerestauranter, hvor de enkle og lækre retter går godt i spænd med den friske vinho verde (let vin).

1
Athen (Piræus)
21 september '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 19:00
Azamara

Piræus var allerede i oldtiden Athens havneby, og det er her, at alle, der ankommer ad søvejen til Grækenlands hovedstad, går i land. Selvom Piræus af mange opfattes som en del af Athen, er den alligevel sin egen by med masser af butikker, gode fiskerestauranter, pladser, boulevarder, museer og naturligvis den imponerende havn.

Afstanden mellem havnen i Piræus og centrum af Athen er blot knap ti kilometer, men alligevel har havnebyen sit eget liv. Med hele 11 millioner skibspassagerer, der hvert år ankommer til Piræus, er det Europas største passagerhavn, og det gør, at byen er både moderne og indbydende at besøge. Mest imponerende er selve havneområdet, men også byens mange pladser og de centrale boulevarder med eksklusive butikker er værd at slentre en tur i. Piræus var allerede i oldtiden havneby for den athenske krigsflåde, og i 1800-tallet blev opførelsen af det, der i dag er den moderne havneby, anlagt.

Metrolinje 1 kører direkte fra havnen i Piræus til centrum af Athen, så det er meget let at tage en smuttur ind og opleve de klassiske seværdigheder i hovedstaden. Mest kendt og besøgt er naturligvis Akropolis med sine templer og ruiner helt tilbage fra cirka 500 år før vores tidsregning. Det er også oplagt at besøge det store historiske hjerte ved Monastiráki-pladsen. Her bugner det med antik- og souvenirbutikker, og om søndagen åbner det ugentlige store loppemarked med alskens tingeltangel fra lædervarer, smykker og mønter til tøj og sko.

2
til søs
22 september '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Azamara

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

3
Giardini Naxos (Taormina)
Sicily
23 september '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 19:00
Azamara

This island off the tip of the Italian boot is the largest in the Mediterranean. Mountainous and rugged, its highest point is the tip of that infamous firebrand, the still active Mt Etna at 10,900 feet. Farmland, enriched by volcanic soil produces lush crops of olives, citrus, and grapes. Climbing higher you’d find forests, the scars left by old lava flows, and eventually the crater where smoke and simmering lava is sometimes visible. Taormina, is a lovely small medieval town perched on high cliffs, with spectacular views over the bay and rugged coastline below.

4
Sorrento
24 september '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 20:00
Azamara

En varm sol og blide havbriser har tiltrukket besøgende til dette smukke sted i to årtusinder. Dets ry som legested for de rige og berømte resulterede i opførelsen af overdådige villaer og paladser, en kejser flyttede til den nærliggende ø Capri, og gennem århundreder har det været et tilflugtssted for kunstnere og håndværkere, forfattere og digtere, politikere og filosoffer, samt alle slags aristokrater.
Det massive udbrud fra den nærliggende Vesuv i 79 e.Kr. forårsagede betydelig skade, men den vulkanske aske er årsagen til Sorrentos moderne frugtbarhed, blomstrende olivenlunde og fremragende vin.

5
Rom (Civitavecchia)
25 september '24
Ankomst kl 09:30
Afgang kl 21:00
Azamara

Rom har noget særligt at tilbyde alle besøgende, uanset deres interesser og smag. Uanset om du dagdrømmer om at kæmpe med gladiatorer i Colosseum, diskutere med toga-klædte senatorer i Forum, kaste en mønt i en berømt fontæne eller lade dig overvælde af pragten i Peterskirken og Michelangelos mesterværker, synes Rom at leve op til sit kælenavn – Den Evige Stad. Når du har brug for næring, vil Rom forkæle dig med delizioso pasta e vino. Eller måske henter du styrke gennem lidt detailterapi – italienerne er også berømte for deres sans for stil. Velkommen til Rom, hvor historie, skønhed og kulinarisk nydelse forenes i en enestående symfoni.

6
Firenze (Livorno)
26 september '24
Ankomst kl 10:00
Azamara

Firenze er hovedstaden i Toscana regionen i Italien og stedet, hvor du kan opleve det sanselige og æstetisk smukke i livet.

Firenze er fyldt med renæssancens kunst og arkitektur, haver med cypresser, skulpturer og springvand og malerier i overdådige sale. Her er små forretninger, livlige markeder, lækker italiensk mad og velsmagende vin.
Firenze, et populært rejsemål.
Byen kom på UNESCOs Verdenskulturarvsliste i 1982 og er et af de mest populære rejsemål i verden. Når du rejser til Firenze kan du opleve romantiske solnedgange fra Michelangelo-pladsen, se Den Gamle Bro, Ponte Vecchio og kunst i verdensklasse i gallerier og paladser, besøge den gotiske domkirke Duomo, der hæver sig højt over byen, gå i kirker og på livlige markeder.

Ved solopgang og solnedgang er der rift om udsigten fra Michelangelo-pladsen, hvorfra du kan få et kig ud over Firenzes kupler, tårne og bakker, der krydses af Arno-floden. Du når pladsen via den stejle gade Via Costa San Giorgio fra Den gamle Bro med kurs mod Belvedere-fortet. Herfra kan du følge resterne af den gamle bymur til byporten San Miniato og opstigningen til pladsen.

Den gamle Bro, Ponte Vecchio, er en af de meste maleriske broer i verden. Den blev bygget i 1345 og var dengang hjemsted for slagtere, som hældte deres affald i floden, men er i dag udskiftet med utallige guldsmedeforretninger.

På Uffizi-galleriet hænger malerierne kronologisk, så forvandlingen fra middelalderens til renæssancens værker bliver helt tydelige. Her finder du blandt Botticellis Venus fødsel. Samlingen er fra Medici-familien, der styrede Firenze gennem 300 år og blev overdraget til byen på den betingelse, at den aldrig kunne aldrig forlade byen.

Galleriet dell´Accademia blev omdannet fra det gamle San Matteo munkekloster og San Niccolo di Cafaggio kloster. Her finder du seks Michelangelo skulpturer som f.eks. David og Boticellis Madonna og barn samt Madonna og havet.

De charmerende brostensbelagte gader i Firenzes gamle bydel leder dig ned til Arno floden. Her kan du krydse Ponte Vecchio til Oltarno kvarteret, hvor du kan besøge Palazzo Pitti, Firenzes største bygning, hvor det andet Medici-dynasti og senere Habsburgerne residerede. Her finder du malerier af Rafael, Tizian, Van Dyck og Ruben i tykke guldrammer, og i den afslappende Baboli have er der blandt andet grotter og skulpturer.

Besøger du Domkirken og følger kuplens form gennem de smalle trappegange til lanternens top, kronet med et kors i 111 meters højde, bliver du belønnet med en flot panoramaudsigt over Firenze.

En af Firenzes smukke kirker er Santa Maria Novella, hvor du kan se den lokalgotiske arkitektur opført af do dominikaner-munke i 1272.

Firenzes mest berømte læderskole blev skabt i et samarbejde mellem de franciskanske munke i kirken Sante Croce og Gori-familien. Francesca Gori designer tasker, og dem kan du se i læderskolens glasmontre i korridorerne. Her er en læderbutik med direkte indgang til Santa Croce-kirken, kendt for sine gravmæler for blandt andre Gallilei, Machiavelli, Michelangelo og Rossini.

På en ferie i Firenze kan du købe Salvatore Ferragamo sko, Francesca Gori tasker og eksklusive parfumer. Kig også ind i S.M. Novellas parfumerie, som tidligere var et apotek. Her fremstilles rosenvand, sæbe og lignende efter hundredårige gamle recepter.

Når turen går til Firenze kan du ikke komme uden om de mange markeder. Fødevaremarkedet Ambrogio er populært blandt de lokale. Fra boderne udenfor kan du købe friske frugter og grøntsager, og inde i fødevarehallen er der slagtere, fiskehandlere og specialbutikker, der sælger oliven, oste, færdige pastaretter, gnocchi, salater, kaffe og meget mere.

Tirsdag er der marked langs Arne-floden i Cascine-parken, hvor der både er produkter i den billige ende af skalaen og gode specialprodukter. F.eks. kulørte sjaler og læderbælter, som lynhurtigt kan tilpasses i størrelsen.

Tag evt. børnene med til Firenzes mest populære turistmarked, San Lorenzo- markedet på Via dell’ Ariento. Her står boderne side ved side og tilbyder T-shirts, sko, legetøj og klubtrøjer med fodboldheltes navne.

For de små turister kan det også være en sjov oplevelse at besøge legetøjsforretningen Bartolucci, der har masser af fantasifuldt legetøj. Her er blandt andet gyngeheste, motorcykler og rangler – alt sammen lavet af træ.

Vil du på guidede ture på anløbsdestinationen, kan du købe udflugtspakker ombord på dit krydstogtskib eller hos rederierne.

7
Villefranche (Nice)
27 september '24
Ankomst kl 12:00
Afgang kl 21:00
8
til søs
28 september '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Azamara

En dag på havet behøver ikke at være kedelig. Brug tiden til at opleve skibets mange faciliteter eller deltag i de mange aktiviteter som skibet tilbyder. Et hvert krydstogtskib har sin egen charme og fælles for alle er de mange aktivitetstilbud. Tiden til søs kan du med fordel bruge til at forberede dig på næste havns udflugter og seværdigheder. Alle skibe har et bibliotek, hvor du kan læse om alverdens destinationer, på visse skibe afholdes der også foredrag om spændende emner, oftest relateret til din rejse. Dagen ombord kan du også bruge til bare at slappe helt af og lade dig forkæle af skibets personale. Valget er helt op til dig.

9
Cartagena
Spain
29 september '24
Ankomst kl 13:30
Afgang kl 19:00
Azamara

Oplev et gammelt romersk teater

Den spanske havneby og flådebase i Middelhavet Cartagena er beliggende i det sydøstlige Spanien i regionen Murcia.

Cartagena er en spændende by med massevis af historiske steder at besøge og smuk arkitektur at beundre. Den største seværdighed i byen er Det Romerske Teater som kan spores helt tilbage til det første århundrede f.Kr.

10
Malaga
30 september '24
Ankomst kl 10:00
Azamara

Malaga er en historisk havneby og et kulturelt center i regionen Andalusien i det sydlige Spanien.

Byen har masser at byde på, og de fleste interessante steder og seværdigheder befinder sig i gåafstand. Et ’must see’ er Pablo Picasso museet, der ligger i paladset Buenavista fra 1500-tallet. Her kan du se nogle af den store kunstners værker, og i weekenden arrangeres der ofte workshops, hvor du har mulighed for at udfolde din personlige kreativitet.

Malagas vartegn er den gamle militærfæstning opført af maurerne. Alcazaba hedder fæstningen, og det er Malagas svar på Granadas Alhambra. Frodige haver danner smukke omgivelser for fæstningen, og eftersom stedet ligger på en høj, er der en unik udsigt over Malaga by og havn. Nær havnen ligger katedralen La Manquita. Navnet betyder ’den enarmede kvinde’ og er givet, da katedralen mangler det østlige klokketårn på grund af pengemangel ved opførelsen i årene fra 1500 til 1700.

Læg et besøg forbi Mercado de Atarazanas, et livligt marked med spanske delikatesser, såsom tapas og paella og råvarer som frugt, kød og fisk af god kvalitet.

Placeret på solkysten er der kilometerlange sandstrande omkring Malaga. Få sand mellem tæerne og nyd en svømmetur i det varme Middelhav. De fleste strande er omgivet af cafeer, fiskerestauranter og barer.

Den smukke botaniske have, Jardin Botanico, er en stor naturoplevelse blot få kilometer nord for centrum. Denne have rangerer blandt verdens smukkeste. Du kan spadsere langs floder og springvand, mens du nyder duften og synet af de tropiske blomster.

11
Gibraltar
1 oktober '24
Ankomst kl 10:00
Afgang kl 19:00
Azamara

På sydkysten af Den Iberiske Halvø ligger det britiske territorium, Gibraltar, som efter britisk erobring i 1704 dannede ramme for en vigtig flådebase.

Der er masser af spændende attraktioner i Gibraltar, som med det blotte øje minder om en engelsk provinsby med pubber og små butikker, der serverer fish & chips. Gibraltarklippen er en af Gibraltars største attraktioner. Klippen er en såkaldt monolit og et stort naturreservat. Her kan gæster enten vandre, køre eller tage den smukke tur op i kabelbanen. På toppen kan man stå i 420 meters højde med benene placeret i Europa og spejde ud i horisonten til Afrika. Dette naturreservat dækker cirka 40 % af Gibraltars areal.

En tur på egen hånd op til toppen af Upper Rock (det øverste af Gibraltarklippen) går blandt andet via “the Mediterranean Steps”. Denne rute løber på klippens østlige side og er en meget stejl rute, der ikke er for gæster med højdestræk. På vejen fås en betagende udsigt over havet samt en masse flora og fauna. Turen op tager cirka 1,5-2,5 time. Læg vejen forbi det imponerende tunnelsystem, Great Siege Tunnels, som blev brugt som forsvarssystem, da Spanien og Frankrig forsøgte at erobre Gibraltar fra englænderne under den Amerikanske uafhængighedskrig. Også en tur i St. Michaels drypstenshule er en smuk oplevelse. Her kan gæster for eksempel nyde en balletforestilling eller koncert i den smukke underjordiske katedral. Gibraltar er også kendt for de vilde Berberaber. De er sjove at iagttage, men husk at disse dyr er vilde. På det imponerende Moorish slot fra Middelalderen, fås også en skøn udsigt over byen. Tilbage i år 1540 søgte i hundredevis af mennesker i ly her for angribende pirater.

Til trods for Gibraltars beskedne størrelse har området en del dejlige strande. Det er bl.a. Sandy Bay, Eastern Beach, Catalan Bay og Western Beach, hvor man også finder hyggelige cafeer og restauranter.

12
Lissabon
2 oktober '24
Ankomst kl 15:00
Afgang kl 02:00
Azamara

Ved Tejo-flodens udmunding ligger Lissabon – en af verdens ældste byer. Lissabon er en moderne hovedstad, hvor shoppingmuligheder, gode restauranter og caféliv mødes med historiske bygninger, sporvogne, små labyrintiske gader og en helt speciel atmosfære.

Det, som gør Lissabon til noget særligt, er især de gamle sporvogne, der siden 1873 har trodset tyngdekraften, når de kører rundt i byens stejle gader. Specielt sporvogn nr. 28 kan anbefales, da den har rute på kryds og tværs af den indre by og tager dig igennem kvartererne Alfama, Baixa, Graca og Estrela, der byder på hvert deres særpræg og seværdigheder. I Alfama kan man bl.a. se Jorge slottet, Lissabons ældste bygning og nyde udsigten over floden og byen fra udsigtspunktet, Santa Luzia. Byen ligger på syv høje, så de talrige udsigtspunkter, de såkaldte miradouros, byder på storslået udsigt over Lissabon. Kan man ikke få nok af fantastiske udsigter, bør man også tage turen 32 meter op i Elevador de Santa Justa, Lissabons kæmpeelevator, der tager dig fra Rua do Ouro i Baixa-kvarteret til Carmo-pladsen.

De dekorative blå og hvide kakler (azulejos) er også et af Lissabons vartegn og ses i mange af byens offentlige bygninger og pryder adskillige husfacader i de gamle kvarterer. Også de moderne metrostationer er kontrastfyldt udsmykket med disse smukke, håndmalede kakler. Kakkelmuseet byder på en enestående samling og et indblik i historien bag produktionen, der går helt tilbage til det 15. århundrede.

Fado-musikken siges at være Lissabons folkesjæl, og denne længselsfulde og sørgmodige folkemusik, som man ikke må snyde sig selv for, synges i fado-husene i Alfama og Bairro Alto, der er populære mødesteder blandt portugiserne. Start evt. aftenen med at spise på én af byens utallige fiskerestauranter, hvor de enkle og lækre retter går godt i spænd med den friske vinho verde (let vin).

13
Lissabon
3 oktober '24
Ankomst kl 02:00
Afgang kl 02:00
Azamara

Ved Tejo-flodens udmunding ligger Lissabon – en af verdens ældste byer. Lissabon er en moderne hovedstad, hvor shoppingmuligheder, gode restauranter og caféliv mødes med historiske bygninger, sporvogne, små labyrintiske gader og en helt speciel atmosfære.

Det, som gør Lissabon til noget særligt, er især de gamle sporvogne, der siden 1873 har trodset tyngdekraften, når de kører rundt i byens stejle gader. Specielt sporvogn nr. 28 kan anbefales, da den har rute på kryds og tværs af den indre by og tager dig igennem kvartererne Alfama, Baixa, Graca og Estrela, der byder på hvert deres særpræg og seværdigheder. I Alfama kan man bl.a. se Jorge slottet, Lissabons ældste bygning og nyde udsigten over floden og byen fra udsigtspunktet, Santa Luzia. Byen ligger på syv høje, så de talrige udsigtspunkter, de såkaldte miradouros, byder på storslået udsigt over Lissabon. Kan man ikke få nok af fantastiske udsigter, bør man også tage turen 32 meter op i Elevador de Santa Justa, Lissabons kæmpeelevator, der tager dig fra Rua do Ouro i Baixa-kvarteret til Carmo-pladsen.

De dekorative blå og hvide kakler (azulejos) er også et af Lissabons vartegn og ses i mange af byens offentlige bygninger og pryder adskillige husfacader i de gamle kvarterer. Også de moderne metrostationer er kontrastfyldt udsmykket med disse smukke, håndmalede kakler. Kakkelmuseet byder på en enestående samling og et indblik i historien bag produktionen, der går helt tilbage til det 15. århundrede.

Fado-musikken siges at være Lissabons folkesjæl, og denne længselsfulde og sørgmodige folkemusik, som man ikke må snyde sig selv for, synges i fado-husene i Alfama og Bairro Alto, der er populære mødesteder blandt portugiserne. Start evt. aftenen med at spise på én af byens utallige fiskerestauranter, hvor de enkle og lækre retter går godt i spænd med den friske vinho verde (let vin).


Kahytstyper

Udfyld dine ønsker til dit krydstogt. Sender du en forespørgsel, vender vi hurtigt tilbage til dig for at give dig et tilbud. Hvad du indtaster og vælger her, er helt uforpligtende indtil vi har talt sammen. Booker du i stedet dit krydstogt online her på siden, kan du på den kommende side vælge den helt specifikke kahyt, som du gerne vil have. Klik på "book dette krydstogt" længere nede. I standardkahytter kan der som udgangspunkt være to voksne. Ved særlige ønsker, skriv i kommentarfeltet længere nede eller ring direkte på 70 200 100..

Indvendig Kahyt

Interior kahytterne er på 10-15 m2. Kahytstype er perfekt til rejsende, der ønsker en hyggelig og komfortabel indkvartering på skibet, men primært vil anvende skibets fællesområder og anvende kahytten om natten. Kahytten er indrettet med komfortable senge og opholdsområde med sofa og bord. I kahytten er der tv og minibar, ligesom der også er tilknyttet en dedikeret medarbejder, som står klar til at sørge for gæsterne komfort under rejsen.

Udvendig Kahyt

Club Oceanview Kahyt. Rummelige kahytter på 12-17 m2 med panoramavinduer, giver gæsterne mulighed for at nyde den smukke udsigt over havet under deres krydstogt. Kahytten er indrettet med komfortable senge og opholdsområde med sofa og bord. I kahytten er der tv og minibar, ligesom der også er tilknyttet en dedikeret medarbejder, som står klar til at sørge for gæsterne komfort under rejsen.

Balkonkahyt

Two lower beds convertible to queen size. Floor-to-ceiling sliding glass doors. Sitting area with sofa bed. Veranda. Flat-screen television. Refrigerator with mini-bar. Thermostat-controlled air conditioning. Direct-dial telephone and voicemail. Desk. In-room safe. Hand-held hairdryer.

Suite

World owners suite. En stor – og samtidig den mest luksuriøse – suite om bord, med tilhørende privat balkon på 22 m2, der giver en panoramisk udsigt over havet. Suiten er indrettet med separat stue og soveafdeling. Stuen har en sofagruppe samt spisebord til 4 personer. Soveværelset er indrettet med dobbeltseng eller to enkeltsenge. Desuden er der et stort badeværelse med bruseniche. I kahytten er der tv og minibar, ligesom der også er tilknyttet en dedikeret medarbejder, som står klar til at sørge for gæsterne komfort under rejsen.


Rederi

Azamara blev grundlagt i 2007 og rederiet har fire skibe, Azamara Quest, Azamara Journey, Azamara Pursuit og Azamara Onward, der hver kan tage ca. 700 passagerer. Azamara tilbyder luksus cruises, hvor det meste er inkluderet i prisen. Størrelsen på rederiets fire skibe, er medvirkende til at de kan sejle til havne, hvor andre store cruiseskibe ikke kan komme. Unikke destinationer, længere ophold og ophold på destination natten over er et typisk Azamara varemærke. Her bliver der lagt stor vægt på unikke destinationer og altid inviteret eksperter eller gæstetalere, der giver gode råd og informationer om eksempelvis destinationerne, kultur, teknologi, kunst, musik, design mv.

Skibene er smagfuldt indrettet med bl.a. 2 specialrestauranter, spa og fitness center, hyggelige barer og en lounge øverst på skibet med en fantastisk udsigt. Azamara service er særdeles højt og har en gæste/besætnings faktor på 2 til 1. Azamara tilbyder butlerservice i alle suiter. På trods af det høje serviceniveau Azamara tilbyder, findes der en mere afslappet ”dresscode” og ingen formelle aftener i løbet af cruiset.

Azamara sejler i Caribien, Nordeuropa, Panamakanalen, Middelhavet, Fjernøsten, Stillehavet og Australien.

Inkluderet i prisen for alle gæster ombord på Azamara
• Afgifter og skatter
• Fuld pension inkl. 24-timers roomservice
• Drikkepenge til skibets personale
• Drikkevarer: Vin (rød, hvid og rosé), internationale øl, og udvalgt spiritus i barernes åbningstider•
• Gratis vand på flaske, sodavand, samt specialkaffe og te under hele cruiset (også i kahytten)
• Shuttlebus service til/fra havnefaciliteter, hvor tilgængeligt
• Gratis middage i Prime C og Aqualina for suitegæster. Gebyr på $30 pr. person for gæster i balkon-, udvendig- eller indvendig kahyt.
• Selvbetjeningsvaskeri
• Underholdning og de fleste aktiviteter
• Badekåbe og slippers i egyptisk bomuld
• Velkomst frugtkurv ved ankomst
• Taske
• Gratis brug af paraply og kikkert
• Gratis skopudsning
• Garanteret seating to aftener i specialrestauranter
• En AzAmazing Evenings® oplevelse (se nedenstående afsnit)
Alle suitegæster på Azamara får yderligere
• Prioriteret indtjekning og afgang
• Prioriteret levering af bagage ved indtjekning
• Engelsk butler service
• Silke beklædte bøjler
• Gratis strygning af 2 stk. tøj
• Mousserende vin og frugtkurv ved ankomst
• Daglige kanapeer mellem kl. 16.00 – 18.00
• Gratis seating på hele cruiset i specialrestauranterne ombord
• Mulighed for at booke in-suite spa services
• Privat portræt fotografering
• Minibar med et udvalg af Premium spiritusmærker.

AzAmazing Evenings®
Når man booker cruise med Azamara får man en ekstraordinær oplevelse udover det sædvanlige – AzAmazing Evenings®. En aften på land, hvor man oplever de lokale traditioner helt tæt på – dans, musik, teater og gourmet – og det hele er i smukke omgivelser. Oplevelser som man ikke kan få andre steder, men som er eksklusive og private – kun for gæsterne på Azamara. Det kan være mange forskellige ting lige fra en intim jazz-koncert i en lille landsby med udsigt over Saint Tropez, vinsmagning på et slot i Toscana med tenorer som underholdning, til en balletopvisning i Skt. Petersborg, en autentisk vikingefestival i Reykjavik eller besøg i en tropisk have i Mekon-deltaet. En unik oplevelse man ikke vil glemme! Tilbydes på sejlinger på 7 nætter eller mere – dog ikke transatlantiske krydstogter.
Restauranter ombord på Azamaras skibe
Der tilbydes et udvalg af seks forskellige spisemuligheder på Azamaras skibe, inklusiv roomservice. Uanset om man er vild med gourmet eller hjemmelavet mad, så vil man elske den kvalitet, der er i de friske ingredienser, den høje standard af tilberedelse af maden, samt variationen af de forskellige menuer.

Hovedrestauranten Discoveries, er en a la carte restaurant, der byder på et stort udvalg af lækre retter, lige fra filet Mignon til sort trøffel sauce. Foran restauranten ligger baren Discoveries, som er et populært sted, at få en drink før eller efter maden. Selvom at menuen i hoved restauranten er fantastisk, så skal man også lade sig selv prøve de andre spisemuligheder ombord.

De to specialrestauranter Prime C og Aqualina er en oplevelse værd, både hvad angår gourmet og service. Prime C er en vidunderlig steakhouse restaurant. Menuen spænder bl.a. over et udvalg af lækkert kød såsom steaks, lamme og kalv koteletter og fjerkræ, der bliver stegt til perfektion, i selskab med forretter som crab cakes med hjemmerørt remoulade, hummer bisque og salat med bacon og blue cheese. Alt dette bliver efterfulgt af nogle uovertrufne desserter, der får munden til at løbe i vand. Aqualina er en stilfuld restaurant med fantastiske retter, som har rødder i Middelhavet, heriblandt fisk og skaldyr. Med retter som hummer og aspargessalat tilsat champignons med hvid trøffel creme, føler man sig hensat til en lille bistro i Sydfrankrig, eller til en gaderestaurant i Spanien med duften af skaldyrs paella med safran couscous, svampe risotto med chorizo og grillet lam. En perlerække af fantastiske menuer, der alle kan afsluttes med en skøn dessert. På de to specialrestauranter er der er lille gebyr på 30 dollars pr. person, undtaget suitegæsterne som har det inkluderet i prisen.

Windows Café er den afslappede restaurant ombord med buffet. Her kan man får alt hvad hjertet begærer af morgenmad, frokost og middag. Udvalget skifter hver dag, og der er altid være frisklavet sushi, pasta, salater, kolde fiske retter, varme retter med kød, og et stort udvalg til dessert. Hvis vejret er godt, kan man sidde ved Pool Grillen hvor der kan bestilles fiske kebab, hjemmelavede burger og salater. Skulle man gå hen og få lyst til en snack, kan man hurtigt få stillet sulten i Mosaic Café med små sandwichs, scones og andet bagværk til kaffen eller teen. Og man må ikke glemme, at der også er mulighed for roomservice 24 timer i døgnet, hvilket endda er inkluderet i prisen.
Spa & fitnesscenter
Hvis man har ønsker om en uge eller to, til afslapning og restituere, så er muligheden absolut til stede i spaen ombord på Azamaras skibe. Her kan man nyde alt fra thalassoterapi bade, ansigtsbehandlinger, massager og tandblegning. Lidt selvforkælelse med massage og andre skønhedsbehandlinger, energien kan bruges i fitnesscenteret, prøv en akupunktur behandling eller slap af med yoga i solnedgangen.

På et cruise er der tid til at udforske nye oplevelser, som man ikke har tid til i hverdagen. Og ombord på Azamaras skibe bliver man imponeret over udvalget af fitness og helse hold ombord, som man kan benytte helt gratis. Det uddannede personale står altid til rådighed for vejledning og spørgsmål. Azamara Spa er en sand oase af velvære.
Natteliv ombord på krydstogtskibet
Når man har indtaget et udsøgt aftenmåltid ombord, er det tid til at opleve hvad Azamara kan byde på når mørket falder på. Nyd en behagelig aftenstund med live musik og godt selskab i Mosaic@Night. Oplev stemningen i Looking Glass Lounge med panoramaudsigt mens en DJ spiller hits der indbyder til aktivitet på dansegulvet. Eller besøg Cabaret Lounge – ægte natklub stil med bar og små hyggelige borde, hvor man kan nyde den herlige underholdning ombord.

På cruise er natten altid ung. Gå derfor ikke glip af Azamaras berømte pool side party (mindst én gang pr. cruise.) Når vejret tillader det, bliver pool dækket lavet om til en overdådig buffet med alverdens lækkerier. Så dans ind i natten, mens tonerne fra live bandet blander sig med de stille bølgeskvulp.

Skib

Beskrivelse

Azamaras krydstogtskib Azamara Journey blev oprindeligt bygget i 2000, men blev senest renoveret i 2016. Skibets indretning er præget af elegante saloner og et imponerende atrium.
Ombord finder man kahytter og suiter af forskellig karakter og størrelse. I alle kahytter tilbydes frisk frugt, blomster, 24-timers roomservice, eftermiddags canapes, skopudsning-service, 23” plasma-tv, eksklusive toiletprodukter, europæiske dyner, kikkert, paraply og badekåber.

Ombord finder du også hele 6 restauranter og flere barer, samt adskillige aktivitets- og underholdningsmuligheder, herunder en swimmingpool, jacuzzi, en løbebane, et shopping-område, et kasino, en hårsalon og et teater.

Har du brug for en velværende stund, kan du besøgeskibets moderne spaafdeling, hvor du kan bestille et bredt udvalg af spa behandlinger. Skibet huser også et fitnesscenter, som gør det muligt at holde formen ved lige under dit krydstogt.

Skibet har et højt serviceniveau og har modtaget stor anerkendelse. Stemningen ombord er “elegant casual”. Alle gæster bliver i løbet af krydstogtet inviteret på en AzAmazing Evening®, som er en unik oplevelse for alle gæster. Denne oplevelse er inkluderet og findes kun hos Azamara.

Tekniske data: 704 passagerer, 390 besætningsmedlemmer, skibet er 180 meter langt, 25 meter bredt og har 9 passagerdæk.

Fitness

Aerobics
Fitness Center
Gym
Jade Wellness Centre
Jogging sti
Personlig træning
Pilates
Yoga

Andet

Kunstgalleri
Concierge
Gaveshop
Frisørsalon
Vaskeri service
Medicinsk center
Foto Galleri
Foto shop
Butikker
Shore Excursion Office

Mad og drikke

24-hour Room Service
Aqualina
Bar
Coffee shop
Cova Café
Discoveries Restaurant
Grill
Looking Glass
Martini Bar
Piano Bar
Pool Grill
Prime C
Veranda
Windows Café
Wine bar

Afslapning

Beauty Salon
Ansigtsbehandlinger
Spa
Swimming Pool
Thalassotherapy Pool
Whirlpool

Teknologi

Internet Cafe
Satelit telefon

Underholdning

Cabaret & Scene Produktion
Cabaret Lounge
Entertainment Team
Michaels Club

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel