Zuiderdam

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Krydstogtskibet Zuiderdam fra Holland-America Line’s Vista-Class blev oprindeligt bygget i 2002, men blev renoveret i 2015. Indretningen ombord er præget af kunstværker og antikviteter. I midten af skibet ligger et treetagers atrium, hvor der i midten hænger et udsøgt stykke kunst, en smuk søhest udformet i krystal.

Ombord finder man kahytter og suiter af forskellig karakter og størrelse, samt hele 6 restauranter at vælge imellem. Der er et lækkert teak dæk hele vejen rundt om skibet, hvor man kan promenere, eller benytte liggestolene, hvorfra man nyde den fantastiske udsigt mod havet.

Skibet tilbyder også adskillige aktivitets- og underholdningsmuligheder, herunder en basketballbane, en tennisbane, et bibliotek, et kasino, et teater, en biograf, et shopping-område, et internet-center, samt både jacuzzi og 3 swimmingpools, hvoraf den ene kan blive overdækket og fungere som en indendørs pool. Skibet tilbyder ligeledes aktiviteter for børn. Der er klubber for børn og teenagere i alderen 5-17 år.

Skibet byder også på et velassorteret fitnesscenter hvor du kan holde formen ved lige under dit krydstogt. Har du brug for en velværende stund, kan du besøge The Greenhouse Spa & Salon, hvor du kan bestille forskellige afslappende og velværende behandlinger.

Tekniske data: 1964 passagerer, 817 besætningsmedlemmer, skibet er 285 meter langt, 32 meter bredt og har 11 passagerdæk.

Fitness

Basketball
Fitness Center
Gym
Volleyball

Afslapning

Beauty Salon
Greenhouse Spa & Salon
Hydro Massage Pool
Lido Pool
Spa
Thermal Suite
Whirlpool

Aktiviteter

Club HAL
Golf Simulator
Indendørs Pool
Bibliotek
Udendørs Pool
The Loft

Andet

Kunstgalleri
Atrium
Concierge
Kulinarisk kunst center
Duty-free shop
Future Cruise Sales
Observation Deck
Foto Galleri
Butikker
Shore Excursion Office

Mad og drikke

Bar
Canaletto Restaurant
Explorations Cafe
Grill
Lido Bar
Lido Casual Restaurant
Piano Bar
Pinnacle Grill
Sports Bar
Sports Bar
The Verandah
Vista Dining Room

Underholdning

Crow’s Nest
Explorers Lounge
Neptune Lounge
Night Club
Photo Gallery
Queen’s Show Lounge
Theatre

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel