Silver Origin

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Sejl i Charles Darwins kølvand og oplev Galápagos-øerne ombord på ekspeditionsskibet Silver Origin.

Silver Origin fra 2020 er et ekspeditionsskib ud over det sædvanlige, hvor intet er overladt til tilfældighederne. Du er på ekspedition omgivet af elegance. Udenfor kan du suge til dig af indtryk fra den åbne explorer-lounge eller jacuzzien, og indenfor lukker de store glasarealer lyset og oplevelserne ind, så du mærker, hvordan du er helt tæt på Galápagos.

Du kan nyde ægte ekspeditionsliv suppleret af sublim service, hvor hele 90 besætningsmedlemmer er klar til at servicere de blot 100 gæster. Skibet tilbyder udelukkende suiter, som enten har balkon eller fransk altan. Ombord er to restauranter, henholdsvis The Grill kendt for Silverseas signatur madoplevelse ’Hot Rocks’, og The Restaurant, hvis menu består af lokale råvarer og både nationale og internationale retter til morgen, middag og aften.

Skibets Base Camp sætter rammerne for en ekspeditionsrejse fyldt med oplevelser. Glæd dig til lærerige og spændende foredrag om Galápagos afholdt af skibets erfarne ekspeditionsteam, til spændende udflugter i land med én af skibets 8 zodiacs samt til at bade, snorkle eller dykke direkte fra skibets marina. Oplevelser, minder og læring for livet.

Silver Origin sejler i et yderst beskyttet naturområde og er derfor også flådens mest miljøbevidste skib, hvor der stilles høje krav til de miljøtekniske detaljer, som er med til at forbedre skibets fodaftryk. Skibet vil være plastikfrit, så alle gæster modtager metaldrikkeflasker når de ankommer til skibet.

Galapágos – et udstillingsvindue for evolution.

Silver Origin sejler ved de eventyrlige Galápagos vulkanøer, som ligger ca. 1.000 km vest for Ecuadors kyst midt i det store Stillehav. Galápagos-øerne er på UNESCO’s liste over verdens naturarv. Oplev alt fra 200 år gamle kæmpeskildpadder, landleguaner og darwinfinker til hvaler, hajer, havskildpadder, søløver og legesyge delfiner. Dette er kun et udsnit af Galápagos rige dyreliv, som gav Charles Darwin inspiration til sin evolutionsteori.

Tekniske detaljer: 100 passagerer og 90 besætningsmedlemmer. Skibet er 101 meter langt og 16 meter bredt.

Underholdning

Explorers Lounge
Observation Lounge

Mad og drikke

Restaurant
The Grill

Andet

Medicinsk center

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel