Silver Dawn

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Silver Dawn – i en klasse for sig.

I 2021 kom Silversea Cruises med det tiende skib, Silver Dawn, til deres flåde af krydstogtskibe i Deluxe klassen.

Silver Dawn tilbyder samme luksuriøse standard som sine søsterskibe Silver Muse og Silver Moon, dog beskriver Silversea selv Silver Dawn som et skib i en klasse helt for sig selv. Der er kræset for alle detaljerne – du kan derfor glæde dig til både flotte og moderne fællesområder og suiter ombord med stilrent design og ultimativ komfort.

Suiterne er i forskellige kategorier med forskellige faciliteter. De mange restauranter ombord har alle deres eget udtryk og tema, hvor menukortene indeholder lidt for enhver smag.

Skibet tilbyder adskillige aktivitets- og underholdningsmuligheder, herunder et bibliotek, som også er en observations lounge, et kasino, et shopping-område, et teater, flere barer samt et pooldæk med både swimmingpool og jacuzzi.

Skibet har også et velassorteret fitnesscenter, hvor du kan holde formen ved lige under dit krydstogt. Har du brug for ekstra velvære, kan du besøge Zagara Beauty Spa.

Tekniske data: 596 passagerer og 411 besætningsmedlemmer. Skibet bliver 212,8 meter langt, 27 meter bredt og vil have 8 passagerdæk.

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel