Seabourn Odyssey

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Seabourn Odyssey er designet af norske ”Yran & Storbraaten”, verdens førende maritime arkitekter. Det var samme firma der i sin tid både tegnede og skabte Sea Goddess konceptet. Og også tegnede de øvrige Seabourn yachts samt de fire første Silversea skibe. Firmaet står også bag ombygningen af de to SeaDream yachts.

Der er kun 225 udvendige suiter selvom skibe af samme størrelse normalt har det dobbelte antal. Med en besætning på hele 330 mand, er der garanti for samme personlige service og afslappede atmosfære som altid har kendetegnet Seabourn. Naturligvis fastholdes de kendertegn som mange af vores gæster sætter stor pris på; Marina til vandsport direkte fra skibet, stort gastronomisk udbud med særligt sammensatte af Seabourns kendte gourmet chef, Charlie Palmer.
Derudover bliver der endnu større mulighed for at nyde yachting livet, med to swimming pools, seks jacuzzier, et spa område fordelt på to dæk, flere restauranter, barer og flere suitekategorier, hvoraf 90% har egen privat veranda.
Men vigtigst af alt – servicegraden ombord vil forblive på det velkendte meget høje niveau, der har gjort Seabourn til et af verdens allerbedste rederier.

Plads pr. gæst: 71,1
Besætning pr. gæst: 0,73
Kendetegn: Helt nye og moderne skib, masser af plads, fantastisk service, vandsport direkte fra skibet og excellent gastronomi.
All Inclusive: Ja

Aktiviteter

Udendørs Pool
Vandsports Marina

Afslapning

Beauty Salon
Sauna
Spa
Damp lokale
Swimming Pool
Thalassotherapy Pool
Whirlpool

Andet

Boutique
Vaskeri service
Medicinsk center
Butikker

Fitness

Fitness Center
Gym

Mad og drikke

24-hour Room Service
Bar
Coffee Bar
Grill
Lounge
Patio Grill
The Colonnade
The Gourmet Restaurant
The Restaurant 2
Veranda Cafe

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel