Scenic Eclipse I

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

OPDAG EN HELT NY VERDEN MED SCENIC ECLIPSE I
Byd velkommen til Scenic Cruises nyeste skib, Scenic Eclipse I, verdens første ’discover yacht’ som vil sætte nye normer for fænomenet ekspeditionsrejser. Kombiner en oplevelsesrejse til nogle af verdens fjerneste egne med 6-stjernet service ombord på en udsøgt og luksuriøs mega yacht.

All Inclusive hele vejen rundt

Ombord på Scenic Eclipse I vil du opleve at alt er gennemført og gennemtænkt ned til mindste detalje, lige fra design, til gastronomi, til oplevelser. Du vil kunne nyde godt af All Inclusive som ikke kun betyder ubegrænset mad og drikke, men også spændende udflugter i de farvande der sejles i.

Ombord finder man luksuriøse suiter i forskellig karakter og størrelse – alle med balkon og butler service, samt hele 5 restauranter, med menuer fra både det franske, det italienske og det asiatiske køkken. Ligeledes byder skibet på både en udendørs og en indendørs swimmingpool, en jacuzzi, en spa afdeling, et fitnesscenter med yoga- og pilates studio, et bibliotek og et teater.

Oplevelser på vand, til lands og i luften

En rejse ombord på Scenic Eclipse I byder på massevis af aktiviteter og udflugter, det er især værd at fremhæve skibets Marina – en platform bagerst i skibet som tilbyder diverse vandaktiviteter, såsom snorkling, dykning, kajakroning og meget mere. Skibet har også hele 12 zodiacs, en syv sæders ubåd, to syv-personers helikoptere, samt flere el-cykler ombord.

Tekniske detaljer: 228 passagerer (200 i arktiske egne) og 172 besætningsmedlemmer (182 i arktiske egne). Skibet er 165,7 meter langt, 21,5 meter bredt og har 8 dæk.

Teknologi

Ekstensivt Wifi og tilslutningsmuligheder

Underholdning

Theatre

Andet

Boutique
Elevator
Epicure
Helikopterplatform
Lobby Lounge
Medicinsk center
Observation Deck
Observation Terrace
Helikopter ombord
Selvbetjeningsvaskeri
Shore Excursion Office
Wheel House

Fitness

Fitness Center
Gym
Yoga

Mad og drikke

Azure Bar & Cafe
Chef’s Table
Main Lobby
Sushi Bar
Teppanyaki
Yacht Club

Aktiviteter

Gym
Indendørs Pool
Bibliotek
Udendørs Pool

Afslapning

Plunge Pool
Spa
Sol Terrasse

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel