Quantum of the Seas

Ring til os mandag til fredag

Skibsdetaljer

Cruise Line Quantum of the Seas er Royal Caribbeans nyeste skud på stammen, og det første skib i Quantum-klassen.
Dette krydstogtskib byder på krydstogtrejser i et helt nyt format med elegante kahytter i flot design, ny-moderne spilteknologi, banebrydende spillesteder og fantastisk mad.
Quantum of the Seas afgår fra Cape Liberty i Bayonne, New Jersey, til Bahamas og Caribbean og har sin første sejlads i november 2014 – men du kan sagtens booke din rejse med dette storslåede skib allerede nu.
På en krydstogtrejse med Quamtum of the Seas vil du opleve spændende og smukke destinationer, og når du ikke er i land, byder Quantum of the Seas på massevis af oplevelser, afslapning og underholdning ombord for både voksne og børn.
Oplevelser og afslapning ombord
Et bredt spektrum af tilbud og faciliteter sørger for, at der er nok at finde på fra morgen til aften for både store og små.
Ombord finder du alt fra faldskærmsimulator og radiobiler til et H2O Zone-badeland for de mindste. Yderligere finder du de typiske Royal Caribbean faciliteter som klatrevæg, flere pools og et førsteklasses spa- og fitnessområde samt biograf under stjernerne. Er du til sjov og aktiviteter, kan du hygge dig i Sea Plex, som er det største og mest banebrydende indendørs aktivitets-område med et nyt, spændende udvalg af
underholdnings-elementer så som rulleskøjteløb, radiobiler, cirkus-skole med flyvende trapezer og masser af andre aktiviteter, så som bordtennis bordtennis, kostume-temaer, bordfodbold, air hockey og interaktive spil.
En anden helt unik attraktion er The North Star, som er en smuk juvelformet glaskuppel, som bringer skibets gæster højt op i luften både ude på havet, og når man er i havn. Fra The North Star kan man nyde en helt utrolig og spektakulær udsigt, som man ikke kan opleve påandre krydstogtskibe. Der kan være 13 gæster i kuplen ad gangen, og der er også plads til en kørestol.
På skibet findes et stort dejligt område kun for voksne med skønne pools og soldæk. Nyd også det store opholdsrum, som skifter stemning og atmosfære alt efter, om det er dag eller aften. Lokalet har kæmpe panoramavinduer – udsigten kan dårligt beskrives. Om aftenen bliver lyset dæmpet og lokalet forvandles med fantastiske lysshows, musik, kunst og urolige digitale scenarier. En helt fantastisk og lidt mystisk oplevelse.
Løbende vil du kunne nyde storslåede Broadway shows, og børnene kan få lov at hilse på Dreamwork-figurer som Shrek og Fiona og pingvinerne fra Madagascar.
Kahytter
Quantum of the Seas byder på 2.090 af Royal Caribbeans største og mest avancerede kahytter nogensinde, herunder 1.570 styk med balkon og 147 med havudsigt og 373 med virtuelle balkoner. Der er ligeledes mulighed for at sammenkoble flere værelser til et stort kompleks med flere toiletter, badeværelser og værelser – perfekt til familier, grupper og venner, som ønsker at bo sammen, men stadigvæk kunne lukke døren og have lidt alenetid. På Quantum of the Seas er der sågar to-etagers kahytter med panoramavinduer, som giver en helt fantastisk udsigt. Der er også mulighed single-kahytter.
Mad ombord
Middagene ombord vil byde på mange kulinariske oplevelser, og flere special restauranter end tidligere – alt sammen meget fleksibelt.
Fakta
Skibet kan tage op til 4.900 passagerer, vejer 167.800 BRT, er 348 meter lang og har 18 dæk, hvoraf de 16 er forbeholdt krydstogtgæsterne. Hun skyder en fart på 22 knob (ca. 41 km/t).

Underholdning

Broadway Shows
Casino Royale
Disco
Michael’s Genuine Pub
Movies Under the Stars outdoor theater
Royal Court Theatre

Mad og drikke

American Icon Grill
Bionic Bar
Bistro
Cafe Promenade
Chic Restaurant
Chops Grill
Coastal Kitchen
Dynamic Dining
Italian Restaurant
Japanese Cuisine
Kitchen
North Star Bar
Patisserie
Schooner Bar
Sky Bar
Sorrentos Pizzeria
The Vintage Room
Two70°
Wonderland Imaginative Cuisine

Aktiviteter

70°SM
Adventure Ocean – faciliteter for unge
Bumper Cars
Flowrider
H2O Zone Water Park
High-Flying Trapeze
Rock Climbing
Roller Skating
Sky Diving

Afslapning

Concierge Klub
Diamond Lounge
Solarium
Spa
Swimming Pool

Fitness

Fitness Center
Jogging sti

Andet

Konferencelokale
Duty-free shop
Dagligstue
North Star
Foto Galleri
RipCord
Royal Arcade
SeaPlex
Butikker
Windjammer Marketplace

Teknologi

Digital Workshop

Søg

Få et tilbud

70 200 100

Man - Fre: 9:00 - 17:00

KONTAKTOPLYSNINGER

Forespørgsel